خوب در مورد این موضوع بنده یک نظر کاملا شخصی دارم.
به نظرم بنده بهترین و معتبر ترین بیمه و گارانتی در ایران بیمه و گارانتی ایده آل ( تعمیرگاه مرکزی ) است.
به چند دلیل....
اول اینکه شما بهترین خدمات را با کمترین هزینه دریافت می کنند.
دوم اینکه بیمه و گارانتی واقعی است ( سر کار نیستید و یا احیانا پولتان را دور نریخته اید )
سوم اینکه به دست اول مراجعه کرده اید یعنی اینکه از واسطه خدمات را دریافت نکرده اید که باعث می شود در وقت و هزینه صرفه جویی شود.بقیه شرکت ها مشکلات تعمیرات و گارانتی شان را به این مرکز ارجا می دهند و یقینا این مرکز سعی می کنند که مشتری دست اول اش را سریع تر و بهتر راه بیاندازد.
چهارم اینکه با یک مرکز معتبر و درست و حسابی طرف هستید.نیازی نیست که شما توضیح دهید که دوربین چرا اینگونه شده و یا اینکه چه مشکلی دارد.آنها خودشان با توجه به تجربه و دانشی که دارند به خوبی مشکل دوربین را تشخیص می دهند.
پنجم اینکه وقتی دوربینی مشکل حادی دارد چون خودشان در جریان امور و بازار هستید سریع ترین کار را ( که همانا ارجاع به بیمه بدنه و دریافت پول است ) پیشنهاد می دهند.
ششم اینکه به نرم افزار های Master و ـولز های اصلی شرکت های سازنده ( کانن و نیکون و فوجی و .. ) دسترسی دارند.نرم افزار هایی چند ده هزار دلاری و ابزار الات و تولز های گاهی 20 هزار دلاری.
و بعد اینکه برخوردشان خوب و خاکی است ( که از همه چیز به نظرم مهم تر و با ارزش تر است )
بنده در چند روز اخیر چند بار به این مرکز مراجعه کردم و به نظرم بعد از سالها تنها مرکز استاندارد و حرفه ای است که در ایران دیده ام.شاید یک برخورد حرفه ای که باید باشد ولی برای ما ایرانی ها یک آرزوی محال است.
بیمه این مرکز هم تنها بیمه واقعی است که می شود تصور کرد.به معنای واقعی بیمه چرا که اگر دوربین دارای اشکال غیرقابل برطرفی باشد سریعا با کسر فرانشیز توسط شرکت بیمه در طول یک روز چک شما صادر می شود و می توانید از بانک دریافت کنید.
بنده شخصا از خدمات ارائه شده کاملا راضی هستم.
در صورتی هم که از خدمات ارائه شده ناراضی باشید سریعا با شخص مهندس قاسمی ( مدیریت ) در میان بگذارید یقینا نمی گذارند ناراضی بمانید.
در صورت مراجعه به این مرکز هم حتما بفرمایید از کاربران سایت عکاسی هستید تا برایتان کارت سرویس دوره ای رایگان صادر کنند و هر از گاهی به این مرکز مراجعه کنید برای سرویس نرم افزاری و سخت افزاری و .....