سلام دوستان
غرض از مزاحمت یه دوربین آنالوگ می خوام که لنزهای EF کانن رو ساپرت کنه و قابلیت استفاده حالت b و دکلانشور رو هم داشته باشه قبلا یه نمونه رو دست دوستان دیدم فکر کنم کانن 300 یا 3000 بود اما دکلانشور نمی خورد
دوستان می تونن راهنمایی کنن؟؟
سلام دوستان
غرض از مزاحمت یه دوربین آنالوگ می خوام که لنزهای EF کانن رو ساپرت کنه و قابلیت استفاده حالت b و دکلانشور رو هم داشته باشه قبلا یه نمونه رو دست دوستان دیدم فکر کنم کانن 300 یا 3000 بود اما دکلانشور نمی خورد
دوستان می تونن راهنمایی کنن؟؟
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
اگر منظورتان اين است كه دكلانشور مكانيكي بخورد كه بايد سراغ دوربين هاي قديمي كنن برويد كه آنها هم لنز FD مي خورند نه EF ولي دوربين هاي فيلمي ( يا به قول شما آنالوگ) سري EOS كنن كه اتوفوكوس اند و لنز سري EF مي خورند اغلب الكترونيكي اند و مانند دوربين هاي EOS ديجيتال بايد برايشان دكلانشور الكترونيكي (ريموت) تهيه كنيد .
بسياري از ريموت هاي سيم داري كه به دوربين هاي ديجيتال كنن مي خورد مستقيما يا با يك تبديل براي دوربين هاي فيلمي 300V و 30V و ... هم قابل استفاده است.
ضمنا شركت هاي مختلفي انواع ارزانتر اين ريموت ها را مي سازند.
فرهاد حسيني
سلام دوستان
می خواستم بدونم که این دوربین Canon EOS-1V Professional SLR Body رو کجا می تونم پیدا کنم.
ایا داخل گیر میاد یا نه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
سلام
بعید میدونم بتونید کار نکرده این مدل دوربین رو پیدا کنید...... حدودا 2 ماه پیش ( قبل از ماه رمضان ) تو ناصرخسرو دیدم این دوربین رو
خیابان صور اصرافیل _ یه گاراژ مانندی هستش اونجا سومین مغازه دست راست و پنجمین مغازه دست راست کلکسیون انواع بدنه های کم یاب و نایاب آنالوگه دوربین رو اونجا دیدم باید بتونید اونجا پیدا کنید ( سفارش هم بدید بهشون براتون پیدا میکنند البته احتمالا چند برابر قیمت ) البته یه کفش آهنی میخواد و یه صبر ایوبی
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
من آماتورم. می خواستم یه دوربین آنالوگ بخرم واسه شروع. می شه راهنمایی کنید؟؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
به نظرم Canon ae1 یا nikon fm2 کار شما رو راه بندازه
از مدله نیکون کارخونه بروان یک مدل زده فکر کنم مدلش braun sr 2000 بود
دقیقا.
چرا آنالوگ؟!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بهترین منبع برای آشنایی با دوربین های آنالوگ Canon Nikon.............................
با سلام خدمت دوستان.من تازه عضو سایت شدم و خیلی هم تازه کار هستم.به عکاسی خیلی علاقه دارم و به تازگی یه دونه zenit 122 دست دوم خریدم که کارمو باهاش شروع کنم ولی خراب از آب در اومد! پرده شاترش خرابه و بعضی وقتا کامل بسته نمیشه. حالا امیدوارم فروشنده ازم پس بگیره.اگه پس بگیره شاید یه zenit 412 بگیرم.میخواستم ببینم تاییدش میکنید؟ اگه نه چه دوربین ارزون قیمت دیگه ا ی پیشنهاد میدید؟ زیر 100 تومن باشه.میدونید واسه عکاسی از منظره و مخصوصا پرنده و حیوونا میخوام ازش استفاده کنم. ممنون میشم