سلام به همه ي دوستان بنده امروز يه دوربين ياشيكا آنالوگ با لنز تله خريدم ميخواستم راهنمايي ازتون بگيرم مشخصات دستگاه
Yashicafx-3 superb 2000
Lenz yashicz 20-88
سلام به همه ي دوستان بنده امروز يه دوربين ياشيكا آنالوگ با لنز تله خريدم ميخواستم راهنمايي ازتون بگيرم مشخصات دستگاه
Yashicafx-3 superb 2000
Lenz yashicz 20-88
سوال بنده اينه .
من تو تهران فقط تونستم فيلم ٣٥ ميلي متري فوجي فيلم با ايزو ٢٠٠ پيدا كنم ٨٠٠٠ تومن مشكل اينه يك ماهه از انقضائ گذشته الان سوالم اينه فيلمي كه انقضا داشته باشه هنوز اصلا داريم ؟
سوال بعدي اينكه مراكزي كه بشه فيلم ها رو اسكن كرد بعد ظهور كجاهاست ؟
اين دوربين اولين دوربين آنالوگه منه من از استادي يه راهنمايي ميخوام كه الان تا ٥ روز من فرصت دارم دوربينو پس بدم بنظرتون اينكارو بكنم يا نگه دارم ؟ بيشترين نگرانيم پيدا كردن فيلم ٣٥ ميلي متريه اگر تو اين ضمينه بتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
ببخشيد من يه سوالي داشتم ولي نميدونستم كجا بايد بپرسم
ميخواستم بدونم تفاوت كيفيت چاپ نهايي يه دوربين فيلمي با يه دوربين ديجيتال چقدر هست؟
اصلا عكس هاي دوربين هاي فيلمي رو ميشه سايز خيلي بزرگ چاپ كرد با كيفيت خوب؟
مديوم فرمت هاي فيلمي از نظر چاپ با ٣٥ ميلي متر ها فرق ميكنن؟
سلام خسته نباشید
یکی از دوستام میخواد بره عکاسی رو شروع کنه و اموزشگاه بهش گفته که اول باید یک دوربین آنالوگ تهیه کنه خودش یه دوربین نیکون 5200 داره ولی الا نمیدونه چه دوربینی رو برای شروع آموزش بخره که به کارش بیاد و البته هزینه زیادی هم نکنه حداکثر 150 تومان هزینه برای این دوربین بکنه خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید با تشکر
به نظر حقیر آموزشگاهشو عوض کنه
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com