سلام
میخوام مدتی عکاسی با آنالوگ شروع کنم .چه دوربینی بگیریم؟
AE-1 Program
Minolta X-700
بین این 2 مدل کدام مناسبه؟
پیشنهادی دارید بفرمایید
ممنونم
سلام به همه حرفه ایای عکاسی , دوستان دوتا سوال داشتم. یه نمه ام آماتورم اگه راهنمایی کنید واقن ممنون می شم.
1 - یه بادی آنالوگ , خوب از برند کنون معرفی می کنید بهم؟ یه چیزی که واسه یه شخص آماتور که داره عکاسی حرفه ایی رو شروع می کنه .
2 - لنزای سری efs کنون , مث 18-135 ایی که تو پک 60D هستش , روی بدنه ی آنالوگ سوار می شه یا نه؟ این که اتوفوکس از بین می ره و اینا مهم نیست واسم فقد می خوام ببینم منی که 18-135 دارم می تونم از این لنزم روی بادی آنالوگ استفاده کنم یا نه.
راستیتش خیلی از پستارو خوندم ولی چون یه مقدار زیاد از حدی تخصصی بود گیج شدم :))))))))
ممنون می شم جواب منُ بدین :D
لنزهای سری EF روی بادی های آنالوگی که خیلی قدیمی نباشند (ماونت EF داشته باشند نه FD) قابل استفاده اند ولی لنزهای EF-S مثل 18-55 یا 18-135 خیر.
ضمناً به نظرم اگر می خواهید آموزش عکاسی را شروع کنید، شروع عکاسی با دوربین فیلمی چندان جالب نیست و فرایند یادگیری بسیار کند و وقت گیر خواهد بود. چرا یک دوربین DSLR نمی خرید؟
دوستان کسی می دونه کجا برم واسه پیدا کردن بادی آنالوگ؟ مث پنتاکس کِی 1000 یا نیکون اف ام 10 و .....؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
دوستان خواهش میکنم کمک!
خواهرم رشته عکاسی قبول شده و استادشون گفته باید دوربین انالوگ بگیرن استاده بی اعصابی هم دارن که جوابه درست نمیده
شما پیشنهادتون چیه چه مارکی چه مدلی چه لنزی چه قیمتی از کجا؟؟؟
من هیچی از دوربین سر در نمیارم میترسم برم ناصر خسرو تلکم کنن.
خواهش میکنم راهنماییم کنید
سلام خدمت اساتید عزیز
خواستم لطف کنین نظرتون رو راجع به دو بدنه زییر بفرمایید !
نگاه خودم بیشتر به بدنه نیکون هست چون از دوستی شنیده ام گه لنز های آنالوگ نیکون بر روی بدنه های دیجیتال همین شکرت جواب
میده و در آینده اگر قصد کوچ برندی به سرم زد به کارم میاد !
لطفا راهنمایی بفرمایید
EOS-1V HS 35mm
Nikon F6 AF 35mm
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی