با سلام
من قصد خرید یک دوربین دست دوم 50D را از شخصی دارم. به گفته خودش دوربین را از او نطرف بدون جعبه آورده. من شک کردم که احتمالا ریفربیش خریداری کرده. چگونه می توانم تشخیص بدم دوربین ریفربیش است یا نه؟ آیا راهی داره؟
با سلام
من قصد خرید یک دوربین دست دوم 50D را از شخصی دارم. به گفته خودش دوربین را از او نطرف بدون جعبه آورده. من شک کردم که احتمالا ریفربیش خریداری کرده. چگونه می توانم تشخیص بدم دوربین ریفربیش است یا نه؟ آیا راهی داره؟
دوست من
اولا دوربينهاي ريفربيشد واقعي جعبه دارند! ولي جعبه سفيد هست.
دوما حتما تايپيك "شماره سريال هاي مخدوش" رو مطالعه كنيد...شايد بيشترين دوربيني كه دچار اين موضوع شد Canon 40D بود كه اين تاپيك رو در موردش ايجاد كردند و اطلاعات بسيار مفيدي كلا در مورد خريد دوربين توش پيدا ميشه.
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
سلام
البته دوربين هاي ريفربيشد زيادي احتمالا در بازار وجود دارند كه برايشان اينجا جعبه چاپ كرده اند و از روي كيفيت چاپ و تطابق سريال جعبه و دوربين و ... مي توان متوجه موضوع شد ولي نظر بنده اين است كه وقتي داريد دوربين رو بدون جعبه و دست دوم مي خريد ديگر چه اهميتي دارد كه دوربين ريفربيشد بوده است يا خير
فرهاد حسيني
بله حق با شماست اما دوربین ظاهرا زیر 100 شات خورده و این موضوع کمی آدم رو دل چرکین میکنه!
سوالم اینه که آیا نمی توان شماره سریال دوربین را جایی وارد کرد و از احتمال ریفربیشد بودن یا gray market بودن آن مطلع شد ؟
آقای نعمت اللهی من آن تاپیکی که اشاره فرمودید مطالعه کردم. ممنونم از راهنمایی تان
گاهی اوقات هم اجناسی که خریدار را راضی نمیکند و مرجوع میشوند، پس از بازدید فنی و کارهای لازم دیگر به عنوان اجناس Refurbished مجددا عرضه میشوند. چه در این مورد و چه مواردی که وسیله تعمیر شده باشد، اجناس Refurbished هیچ مشکل و عیبی ندارند. گاهی ممکن است خراشهایی یا عیبهای ظاهری اندکی هم داشته باشند. اما مهمترین مزیتشان قیمت مناسبشان خواهد بود که یک فرصت مغتنم را برای "آنان" فراهم خواهد کرد.
مشکل این اجناس در ایران این است که تجار بیانصاف، این ها را به عنوان جنس نو و با قیمت وسایل نو به خریداران میفروشند.
وسایل Refurbished را فکر نمی کنم بتوان از روی شماره سریال بدنه و جعبه تشخیص داد. مگر اینکه بدون جعبه وارد شده باشند.
ویرایش توسط nmroshan : Thursday 8 October 2009 در ساعت 12:22
عليرضا تارا
بهترین روش برای سناسایی اصالت و سلامت دوربین برای ساکنان تهران مراجعه به تعمیرگاه مرکزی ( واقع در جمهوری طبقه 9 ساختمان آلومینیوم ) می باشد.
با مراجعه به تعمیرگاه مرکزی علاوه بر اینکه از سلامت دوربین اطمینان پیدا خواهید کرد به راحتی به شماره سریال های اصلی و دیتا بیس شرکت های کانن و نیکون ( که هر ماه آپدیت می شوند ) دسترسی خواهید داشت و اگر دوربین شما دارای اشکالی باشد و یا اینکه تا به حال تعمیر شده باشد و یا قطعه ای تعویض و یا دوربین ریفرش باشد و یا کنتور شاتر صفر شده باشد مطلع خواهید شد.
در بسیاری از موارد هم با یک بار Adjustment کردن دوربین بسیاری از مشکلات از قبیل بک فوکوس و یا نویزریداکشن نا صحیح و یا نورسنجی اشتباه و .... تصحیح خواهد شد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson