من دوربینی میخواام که هم باهاش عکس خوب بگیرم هم فیلم برداری کنم.(به صورت پیوسته).من حرفه ای کار نمیکنم و 4&5 مگاپیکسل برام کافیه.خوشحال میشم اگه من رو راهنمایی کنید.
من دوربینی میخواام که هم باهاش عکس خوب بگیرم هم فیلم برداری کنم.(به صورت پیوسته).من حرفه ای کار نمیکنم و 4&5 مگاپیکسل برام کافیه.خوشحال میشم اگه من رو راهنمایی کنید.
دوست عزیز سلام . محدوده قیمت رو که مهمترین فاتور هستش مشخص نکردی . دوربین 4 یا 5 مگا پیکسل از 100 تومن داریم تا 3 میلیون تومن !! یه خورده مشخصات دقیق تر بگو از چیزی که میخوای
ویرایش توسط kamikam : Wednesday 17 August 2005 در ساعت 15:20
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
اگه واقعا هر دو کا ر رو خوب انجام بده به عنوان یک آماتور تا حدود 800 -900 هزار تومان هم حاضرم پول بدم.البته با تمام ملحقاتی که لازمه داشته باشه این قیمت.نوشته اصلی توسط kamikam
فکر می کنم با این قیمت بشه بهترینslr-like ها رو خرید. میشه وارد dslr هم شد. مثلاٌ 300دی که افت قیمت خوبی داشته ولی از لحاظ فیلمبرداری نمی دونم چطوریه.
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
غلط نکنم دوربین های dslr امکان فیلم برداری ندارند (؟).
برای این دو هدف شما ، تنها پیشنهاد من خرید یک دوربین فیلمبرداری بسیار خوب و یک دوربین دیجیتال کامپک اعلا به صورت جداست که در این صورت با این پول و حتی کمتر به نهایت هر دو هدفتان میرسید.
متاسفانه هنوز نمیتوان بر روی کیفیت فیلم های دوربین های دیجیتال عکاسی حساب ویژه ای باز کرد و در صورتی که بخواهید از نهایت کیفیت فیلم برداری دوربین های دیجیتال عکاسی استفاده کنید فقط باید 200 ،300 هزار تومان پول کارت حافظه بدید و باز نباید انتظاری همچون کیفیت دوربین های فیلم برداری حال حاضر را داشته باشید.
.S.M.E
PowerShot A95
آره درسته ! دوربین های SLR امکان فیلمبرداری ندارن . دلیلش هم اینه که کسی که یک دوربین SLR میخره واسه عکس خوب میخره نه فیلم خوب ! که این طبیعی هستش و نشون از حرفه ای بودن داره .
اما دوست عزیز اگر فکر کنی مبانی اصلی و اصول اولیه عکاسی رو میدونی با این قیمت همونطور که دوستمون گفت میتونی یک SLR خوب بخری . مثل 350D که من تو مجله دوربین عکاسی همین شماره دیدم عکسباران به memory 512 مگابایت و کیف به قیمت 925 تومن گذاشته . اما این به شرطی هستش که بخوای حرفه ای کار کنی و زود دلت رو نزنه . چون ممکنه اول کار خرید یک SLR یه خورده باعث دلزدگیت به و دائم مجبور باشی با Auto کار کنی که زیاد جالب نستش ( البته این در صورتیه که مبانی عکاسی رو ندونی ) . چون معمولا تمام کاسنی که SLR میخرن ( از جمله خودم ) قبلا با چندین مورد دوربین هخای کامپکت کار کردن و حالا میفهمیم که دنیای SLR چه دنیایی هستش !
ولی اگه دنبال فیلم هستی و این نکته واست مهمه از SLR ها بیا بیرون و برو سراغ SLRlike ها مثل سونی 828 ( با قسمت 795 تمون ) یا سونی H1 یا کانون S2IS یا پاناسونیک FZ20 که تو این دوربینا هر کدوم یه مزیتی پیدا میکنی .
بازم در خدمتیم
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
به نظر من به درد شما يه slr-like ميخوره چون هم فيلمبرداري ميكنه و همين اينكه خرجهاي بعدي نداره و باز هم پيشنهاد ميكنم صبر كنيد (همچون من كه 1سال صبر كردم) تا slr-like هاي جديد وارد بشن و يكي از اونها ر برگزينيد چون dslrها همون طور كه جناب كهنسال فرمودند فيلمبرداري نميكنن...
با تشکر از محبت دوستان .واقعا شگفت زده شدم از این همه پاسخ به درخواست این حقیر.با توجه به مجموع توضیحات دوستان و اینکه من نمیتونم یک سال صبر کنم به نظر میرسه اگه جدا جدا (عکاسی-فیلم برداری)بخرم بهتره.بین این دو مدل کدوم ارجحه؟
,Fuji s5500
A95
ضمنا میخواستم بدونم canon s2 is قابلیت زوم حین فیلم برداری دارد یا نه؟
مجددا تشکر میکنم.
این دو دوربین از دو کلاس متفاوت هستن A95یک دوربین کامپکت و فوجی 5500 را میتوان slr-like دونست.نوشته اصلی توسط Mfar
بسته به نیاز شما هر دو دوربینهای خوبی هستند اگر زوم بالا نیاز دارید فوجی را بگیرید.
ا95 دارای رزولوشن 5 مگ و 5500 رزولشن 4 مگا است.
اگر کمی بودجه تان را بال ببرید میتوانید s7000 فوجی رابگیرید که دارای زوم بالا و ماکروی خیلی خوبی است.