چند وقتی هست که عزم رو جزم کردم برای خرید یه دوربین. ابتدا میخواستم یه چیزی مثل Canon SX130IS یا Fujifilm S2500HD بگیرم ولی با توجه به اینکه به صورت پارهوقت برای یه نشریه چاپی کار میکنم و هرازچندگاهی سمینار یا مراسم و ... پیش میاد و تهیه عکس از سخنرانان این مراسم مستلزم داشتن فلاش قوی و داشتن Hot Shoe است پیشنهاد شدم که از این دوربینها نگیرم و حداقل یه چیزی مثل G11 بگیرم.
با توجه به اینکه حدود یک سال از انتشار G11 گذشته بود و کانن هم تقریبا هر سال یه آپدیت واسه دوربینهاش معرفی میکنه کمی صبر کردم و نتیجه خوبی هم گرفتم:
انتشار G12 کانن و P7000 نیکون و LX5 پاناسونیک
عکسهای نمونه از G12 کانن که منتشر نشده هنوز اما مقایسه نمونه عکسهای P7000 نیکون و LX5 کمی برای من کفه رو به سمت LX۵ کشوند:
نمونه عکسهای
LX5
نمونه عکسهای P7000
به عنوان مثال نمونه عکسهای LX5 از اشباع رنگ بهتر و در ایزوها و شرایط یکسان از کیفیت بیشتری نسبت به نمونه عکسها P7000 برخوردارن.
اما LX5 هم خودش معایبی مانند نداشتن View Finder و نداشتن ریموت کنترل داره.
نمونه عکسهای G11 هم چندان چنگی به دلم نزدند!
بین P7000 و LX5 مردد بودم تا اینکه اتفاقی دیدم دوربینهای (تقریبا!) SLR ارزونی ( با کم کردن امکانات) مانند Nikon D3000 یا Canon 1000D هم تقریبا با همین قیمتهای P7000 و G11 و LX5 موجوده.
حالا از اساتید گرامی خواهش میکنم راهنمایی کنن بنده رو که آیا دوربینهای SLR ارزون قیمتی مانند D3000 نیکون (با سنسور CCD) یا 1000D کانن (با سنسور Cmos) رو انتخاب کنم یا از بین همون کامپکتهایی که نام بردم یکی رو انتخاب کنم. (با توجه به این نکته که هر چی پول بدی آش میخوری گفتم شاید این SLRهایی که نام بردم، دوربینهایی باشن که عملکردشون از نظر شما کمتر از کامپکتهای فوق باشه)
در ضمن این نکته که نیکون D3000 یکسال پس از 1000D کانن ساخته شده هم گمونم کمی برتری رو به سمت نیکون سوق بده ولی از طرفی توی نمونه عکسها، کانن نام برده شده توی ایزوهای بالا مثل ۱۶۰۰ عملکرد بهتری نسبت به نیکون داره ( به عنوان مثال این تصویر نیکون در ایزوی ۱۶۰۰ نوشتهها به سختی خونده میشه و اشباع رنگ جالبی نداره اما در همین نمونه عکس کانن در ایزو ۱۶۰۰ نوشتهها به راحتی خونده میشه و اشباع رنگ خیلی خوبی داره). به غیر از این موارد برتریهای فنی دیگهای جز تجربه دوستان فکر نکنم هیچ کدوم از این دو نسبت به همدیگه داشته باشن.
چون عکاسی حرفهام نیست نمیخوام یه چیز SLR در حد میلیونی انتخاب کنم از طرف دیگه نمیخوام یه چیزی بخرم که بعدا مجبور بشم عوضش کنم..
پوزش از زیاده گویی.
منتظر نظر اساتید گرامی و دوستان هستم