به نظر شما کدوم رو بخرم؟
Canon PowerShot S2IS
FujiFilm FinePix S7000
به نظر شما کدوم رو بخرم؟
Canon PowerShot S2IS
FujiFilm FinePix S7000
ویرایش توسط ames : Tuesday 6 September 2005 در ساعت 17:50
s7000 رو بکلی فراموش کن
محسن مظهری
سلام
من خودم به دنبال s7000 بودم ولي پس از تبادل نظر با دوستان به اين نتيجه رسيدم كه s7000 به صورت نرم افزاري مگاپيكسل را بالا مي برد و آن را به 12 مگاپيكسل مي رساند كه در نتيجه كيفيت عكس افت مي كند .
پس بهتر است به دنبال s2 is برويد و آن را تهيه كنيد و اگر عجله نداريد مثل من منتظر ورود دوربينهاي جديدي چون fz30 و s9000 و sd 500 باشيد شايد با كمي پرداختن پول بيشتر بتوان آنها را تهيه كرد بخصوص كه ممكن است كيفيت آنها برتر از s2 is باشد .
ویرایش توسط msh2200 : Wednesday 7 September 2005 در ساعت 00:46
s7000 masrafe batriye fogholadeh ziyadi(vahshatnak) dareh!.aslan tosiyeh nemikonam
خوب معلومه S2is
از همه دوستان ممنونم که منو مطمئن کردن که با انتخاب s2is اشتباه نمی کنم. در جواب msh2200 بگم که راجع به s7000 من هم متوجه این موضوع شدم. به همین خاطر اون رو بیشتر یک دوربین 6 مگا پیکسلی می دونم. یعنی تصمیم داشتم اگه اونو خریدم یا از بالاترین رزولوشنش استفاده نکنک. یا اگه این کار رو می کنم، عکس رو بعداً تو فتو شاپ تا حد 6 مگا پیکسل کوچیکش کنم. <br>در مورد اینکه صبر کنم شاید حق با تو باشه ولی آدم هرچقدر هم که صبر کنه باز هم مدل های جدیدی از راه میرسن که آدمو برای داشتنشون وسوسه میکنه. باز هم از نظرهاتون ممنونم.
ویرایش توسط ames : Wednesday 7 September 2005 در ساعت 23:42
من راستش نمیدونم که این دوربین کانن قیمتش چقدره، ولی اگه من جای شما بودم هیچوقت یه کامپکت رو به SLR-Like ترجیه نمیدادم. البته مدل 7000 به نظر من مردوده چون با این دوربین فوجی به دلایل فنی، زیاد موافق نیستم ولی با قیمت یه خورده بیشتر احتمالا 50 تومن میتونین فوجی S20 Pro بخرین که من الان دارم.
نمونه عکساشو میتونین توی سایت خودم که آدرسش تو امضا هست ببینین. اگر هم میتونین یکی دو ماهی صبرکنین، سری 9000 فوجی هم حرف های زیادی برای گفتن داره.
پیشنهاد من بطور کلی اینه که برای خرید دوربین:
1- حتما اصرار نداشته باشین که کنون یا نیکون باشه، چون با همین قیمتا از تولیدکننده های مطرح دیگه که فقط به اندازه این دوتا معروف نیستن میتونین دوربینی در کلاس بالاتر و حتی شاید کیفیت بهتر بخرین (مثلا کامپکت کنون - نیکون در مقابل اس ال آر لایک پاناسونیک یا فوجی)
2- دوربینو قبل از خرید حتما دستتون بگیرید. اینکه احساس کنید این طراحی بدنه براتون جذاب و راحته و کیفیت ساخت خوب هست یا نه، خیلی مورد مهمیه.
مقایسه این سه دوربین در کنار هم:
http://www.dpreview.com/reviews/comp...9000z&show=all
ویرایش توسط Khoramyar : Thursday 8 September 2005 در ساعت 13:46
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
ببخشيد قيمت s20 proچنده؟؟؟
والا پارسال که حدود صد تومنی از 7000 گرونتر بود، الان حدث میزنم قیمتش باید یه اختلاف جزئی با 7000 داشته باشه، مثلا شاید حداکثر 50 تومن، ولی خوب اطلاعات من خیلی قدیمیه و باید از فروشنده ها سوال کنید.نوشته اصلی توسط hameddam
من مال خودمو از یه فروشنده تو تهران خریدم که موجود نداشت ولی از من سفارش گرفت و دو سه روزه از دبی آورد.
قائدتا باید الان موجود باشه اگه سوال کنید.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D