با درود وعرض شاد باش نوروز
تصمیم دارم دوربین ضد آب بخرم نظرتون راجب Samsung WP10 یا همون Samsung AQ100 چیه بدون پیش داوری راجب سامسونگ.
با درود وعرض شاد باش نوروز
تصمیم دارم دوربین ضد آب بخرم نظرتون راجب Samsung WP10 یا همون Samsung AQ100 چیه بدون پیش داوری راجب سامسونگ.
سلام
ببخشید کسی پیشنهادی راجب به دوربین های ضد آب نداره ؟
الان توی بازار خرید کدامیک به صرفه تره ؟
دوربین fuji xp10 دوربین خوبی است وقیمت مناسبی هم دارد حدود 160 تومان تا 3 متر عمق ضد آب است و کیفیت عکسش هم خوب است بخصوص رنگ ها خیلی شفاف است فیلمبرداریش هم HD است و خوب است ولی در جاهای تاریک فیلمبرداریش تاریک می یاد و کنترلی بر روی تاریک و روشنی فیلمش ندارید.در کل به قیمتش می ارزد
اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید اول پاناسونیک و سپس سونی بهترینها هستند . اما فوجی قیمتش واقعا خوبه و بابت هزینه ای که میکنی چیز خوبی میخری.
سلام
دوستان اگر راهنمایی میکنید فقط برند را مطرح نکنید !
مدل ها را مقاسه کنید نه برند ها را !
و صد البته با ذکر دلیل و منبع .
ممنون
مسعود بیرامی
Jhowan photography
هر برند فقط یک مدل ضدآب داره.
اینم لینک
http://www.dpreview.com/reviews/Q311...est/page12.asp
تاپیک مشابهی در فوروم موجود میباشد و بهتر است بحث در همان جا ادامه پیدا کند:
کمک برای پیدا کردن دوربین ضد آب
محمد رحیمیزاده
مسعود بیرامی
Jhowan photography
راستش بحث این تاپیک با اون تاپیک خیلی فرق داره
اینجا خرید دوربین های معمولی ضد اب مد نظره که همگی تقریبا زیر 500 دلار قیمت دارن ولیکن در تاپیک دیگه دوربین حرفهای مخصوص زیر اب بیشتر مد نظرشون هست مه با این موضوع کاملا متفاوت هستش !
سلام دوست گرامی:
در مورد انتخاب دوربین ضد آب من به شما مدل Olympus mju Tough 8010 پیشنهاد میکنم، که خود من هم از مدل استفاده میکنم، و موضوع اینجاست که شما علاوه بر اینکه باید به بحث واتر پروف بودن توجه داشته باشید، نحوه عملکرد رو هم بسنجید.
شما اگه قرار باشه برای غواصی و شنا و حتی کوهنوردی که ممکنه بارون و برف شدیدی رخ بده از این سری دوربین ها استفاده کنید ، معمولا دستکش( غواصی یا کوهنوردی) به دست دارید و مطمعنا کار کردن با دوربین کمی سخت میشه، اما این مدل با داشتن سیستم شتاب سنج شمارو قادر میکنه تا باضربه زدن به دوربین تنظیمات رو انجام بدید و هم اینکه بتونید با ضربه زدن به دوربین عکس بگیرید, علاوه براین مسائل این دوربن تا عمق 10 متری زیر آب و تا دمای 10- درجهی سانتیگراد هم به خوبی عمل عکاسی را برای شما انجام میده. و اینکه با افتادن از ارتفاع 2 متری مشکلی برای این مدل پیش نخواهد آمد.
حسگر CCD با کیفیت 14.0 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.33 اینچ
فیلم : ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 28-140 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر
موفق باشید ....
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G