جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
در مورد دوربینها فکر نکنم دوربینی که برای اروپا امریکا میره فرقی با آسیا داشته باشه فقط تو اسم فرق دارن همش چرته
نه اینها همش کلاهبرداریه بازار موبایل که نیست ضمنا تا حالافرق بین دوربین کاننی که ساخت تایوانه را با دوربین که ساخت ژاپنه را نفهمیدم همشون یکی هستند حالا بعضیها میان میگن ساخت ژاچنه گرون میزارن شما هم همین روشو براتون در نظر گرفتن
ممنونم از همتون دوستان.
با سلام،
بله دوست عزیز این امکان وجود داره، چرا که در رده گوشی های هوشمند و سیستم عامل اندروید L o llipop قابلیت عکاسی با فرمت raw اضافه شده که در هیچ کدام از نسخه های قبلی وجود نداشت.
فرمت Raw به قدری قدرتمند هست که می تونید تقریبا 90% تنظیمات دوربین رو به حالتی بر گردونید که هنوز عکس گرفته نشده، تنظیم وایت بالانس، جبران نوردهی، اصلاح اعوجاج و خطاهای لنز و بسیاری قابلیت های دیگر دستتون رو در ویرایش تصاویر خیلی باز می ذاره، الان کمتر عکاس حرفه ای رو می تونید پیدا کنید که با فرمت Raw عکاسی نکنه.
در مورد افکتهای تصویری مثل tilt shift، miniature و ... که ارتباطی به تنظیمات فرمت raw ندارد می تواند در آپدیت نرم افزاری به firmware دوربین اضافه بشه یا می تونید از نرم افزارهای ویرایش عکس که این قابلیت رو دارند استفاده کنید.
اما در مورد اپدیت ورژن 1.2 باید عرض کنم که که در این آپدیت چیزی به ورژن قبلی اضافه نشده و یک خطا اصلاح شده.
اصلاح خطا هم اینه که زمانی که باتری لیتیوم - یونی EN-EL23 این دوربین کاملا دشارژ شده باشه، می توان با استفاده از دوربین و آداپتور، باتری رو شارژ کرد که قبلا این امکان وجود نداشت.
موفق باشید.
دوستان اگه می خواین به Nikon P600 توانایی عگاسی با فرمت RAW اضافه بشه لطفا به لینک زیر برید و درخواست بدید تا در اپدیت های ایندشون این امکانو بزارن.
https://nikoneurope-en.custhelp.com/app/ask
هر چه تعداد بیشتری درخواست بدبد امکانش بیشتر میشه.
ممنون
با سلام خدمت اساتید محترم
من خیلی خیلی به عکاسی ماکرو - منظره و \رتره علاقه دارم.بودجمم زیر ۹۰۰ هزار تومن هست و نمیتونم dslr بخرم.حتی اگرم بتونم یدونه dslr با \ایین ترین قیمت رو خریداری کنم چون لنزش عادی هست برای استفاده در حالت ماکرو نمیتونم هزینه اضافی کنم و لنز بخرم.برای همین قصد خرید یه دوربین سو\رزوم دارم که هم امکانات و تنظیمات دستی دوربین حرفه ای رو داشته باشه مثه تنظیم سرعت شاتر و ... و هم بشه فوکوس رو دستی تنظیم کرد.برای همین بین دو تا دوربین موندم واقعا. یکی فوجی فیلم مدل HS25 EXR و یکی دوربین Nikon P530 که هم قیمت هستن ولی امکانات دوربین فوجی خیلی خیلی بیشتر هستش و همینطور سنسور بزرگتری داره . ولی خیلی جاها گفتن نیکونه بهتره ولی برای من که علاقه زیادی به ور رفتن با تنظیمات دوربین دارم فوجی رو خیلی بیشتر می\سندم. حالا یه راهنماپی کنید که من کدوم رو بخرم خیلی ممنون میشم واقعا.تنها چیزی هم که ازش میترسم و خیلی دربارش بد گفتن این هست که فوجیه نویزش خیلی بالاتره. اگر در عکاسی شب سرعت شاتر رو حداقل بزارم و ایزو رو \ایین بیارم بازهم منظره در شب نویز زیادتری خواهد داشت نسبت به نیکون؟
ممنون
آخه من با چند نفر هم که مشاوره کردم گفتن کلا در شرایط نوری ضعیف فقط دوربین های حرفه ای میتونن خیلی خوب عمل کنن وگرنه همه شبه حرفه ای ها به خاطر سنسور کوچیکترشون همین وضعیت رو دارن.تا چه حد این حرف رو تایید میکنید؟و در مورد \رتره چی؟
و یه قابلیت دیگه ای که من نمیدونم میتونم با شبه حرفه ای ها داشته باشم یا نه این هست که با زوم بالا و حالت ماکرو باز هم \شت صحنه تار میشه؟و اینکه از یه شی مثلا یک تا دو متری میشه بکگراند بلور بدست آورد؟ من خودم یدونه کام\کت سونی wx7 دارم عکسای خوبی هم توی روز هم توی شب میگیرم آیا این فوجی ای که گفتم کیفیتش ازین کام\کت خودم \اپین تره؟؟؟؟؟
ویرایش توسط rasaam : Wednesday 11 February 2015 در ساعت 15:40