سلام آیا کسی تا به حال با این دوربین کار کرده، Panasonic Lumix DMC-FZ200
به عنوان بهترین سوپرزوم معرفی شده و خیلی ازش تعریف می کنند، واقعا این دوربین به این خوبی که گفته شده؟ کسی تجربه یا اطلاعاتی داره اینجا؟
سلام آیا کسی تا به حال با این دوربین کار کرده، Panasonic Lumix DMC-FZ200
به عنوان بهترین سوپرزوم معرفی شده و خیلی ازش تعریف می کنند، واقعا این دوربین به این خوبی که گفته شده؟ کسی تجربه یا اطلاعاتی داره اینجا؟
دوربین بسیار خوبی است فیدبک های بسیار خوبی داشته چه در سایتهای ایرانی و چه خارجی همواره مورد تقدیر بوده است. یا توجه به تجربه کار اندک با یک مدل سوپر زوم قدیمی تر پاناسونیک در سالهای دور و مقایسه خروجی و امکانات آن با دوربین خودم در آن زمان (SX10 کانن) به جرات میگویم که کیفیت خروجی بسیار بالا بود و کاملا از دوربین من برتر بود. و با توجه به شناختی که از پاناسونیک دارم و سرمایه گذاری اش در این بخش بازار میتوان مطمئن بود که هر چه راجع به این دوربین میخوانیم و میشنویم صحت دارد و واقعا بهترین سوپر زوم بازار میتواند باشد
سلام دوستان
من بین چند مدل دوربین سوپرزوم با بودجه 600 کنون sx700 رو انتخاب کردم البته با کمک شما دوستان و این انجمن
این دوربین تقریبا تمام نیازهامو براورده میکنه ( عکاسی ماکرو ٬ طبیعت ٬ خیابانی و خانوادگی) چند نمونه عکس هم ازش دیدم و تقریبا با این بودجه راضیی کننده است
فیلم برداری فول اچ دی با سرعت ۶۰؛فریم بر ثانیه هم داره همچنین اسلوموشن که میتونه جذاب باشه همچنین wifi و nfc هم داره تقریبا میشه در حد متوسط تمام نیاز ها رو براورده کنه
فقط سوالی دارم که هر چی در مورد این دوربین خوندم قابلیت تایم لپس رو در این دوربین ندیدم ! آیا sx700 میتونه تایم لپس بگیره؟ اگر این امکان رو نداشته باشه میشه از طریق هک یا نرم افزار کنون که رو گوشی نصب می شه تایم لپس گرفت؟
بهترین کیفیت تصویر رو تا رنج حداکثر یک میلیون کدوم سوپر زوم داره ؟ حداقل هم زومش 30 برابر باشه واقعا این دورینهای جدید فقط الکی مگاپیکس بردن بالا کیفیت سونی اچ 50 چند سال پیش که داشتم از خیلی از این مگاپیکسل کیلویی ها بالاتره ! توی سنسورهای کوچیک نتیجه عکس داره قبلا هم nex 3c داشتم که واقعا کیفیت عکسش بالا بود ( البته کلاسش کلا با سوپر زوم ها فرق داره ) به خاطره اینه کیفیت عکس اینها رو میبینم بدجوری توی ذوق میزنه
ویرایش توسط Mohammad 1985 : Saturday 5 September 2015 در ساعت 23:43
محمد آقاي عزيز، علاوه بر DSLR ها كامپكت هاي پيشرفته اي هم هستند كه تصاوير بسيار باكيفيتي رو ثبت مي كنند كه البته در اون صورت بايد قيد زوم هاي بالا رو بزنيد.
براي انتخاب بين DSLR و كامپكت پيشرفته پيشنهاد ميكنم تاپيك زير رو از سير تا پياز مطالعه بفرمائيد:
SLR ارزان قیمت یا کامپکت گران قیمت؟
جسارتا اگه خريد سوپرزوم رو منتفي كرديد بايستي موضوع رو در تاپيك هاي مربوطه مطرح كنيد.
Canon EOS 600D => Canon EOS 700D => Canon EOS 70D
EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II => EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
خب فعلا برای من سوپر زوم در درجه اول اولویت هست ! همونطوری که گفتم قبلا سری nex سونی داشتم که واقعا عالی بود الان میخوام برم سمت اینا انگار از یه ماشین درست حسابی بیام سوار 405 بشم !
شایدم برم سمت گزینه هایی مثل جی 16 کنون کیفیت عکسشون قابل تحملتر هست