سلام
به نظر شما دوربین nikon coolpix 7900 چطوره؟؟تو ای رنج قیمت چه دوربین هایی پیشنهاد می کنید؟
ممنون!
سلام
به نظر شما دوربین nikon coolpix 7900 چطوره؟؟تو ای رنج قیمت چه دوربین هایی پیشنهاد می کنید؟
ممنون!
سلام
بسته به انتظار شما در اين رنج قيمت بد نيست در مورد پاناسونيك fz5 هم تحقيق كنيد.
اما این دوربین 7 مگا پیکسل هستش در حالی که fz5 3مگا پیکسله....البته خوب میدونم که اون fz5زوم 12 برابر داره....
اگه دارم اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید..
ممنون!
با وجود كيفيت خوب عكسها و نيز خوشدستي فوقالعاده اكثر دوربينهاي نيكون، متأسفانه اين كمپاني نسبت به آماتورهاي علاقمند و كاربران دوربينهاي كامپكت كوچك خود كملطفي كرده و امكانات مهمي مانند تقدم شاتر و ديافراگم و حتي امكان كنترلهاي پيشپاافتادهاي چون تنظيم دستي حساسيت (ISO) را از آنان دريغ نمودهاست. بنابراين اگر حتماً رزولوشن 7 مگاپيكسل ميخواهيد، كمي صبر كنيد. Canon A620 حداكثر تا آبان ماه با قيمتي در حدود 400،000 تومان وارد ايران خواهدشد.
ویرایش توسط yousefmon : Thursday 6 October 2005 در ساعت 22:22
راستي از دوربين Sony V3 كسي خبر داره كه چقدره توي ايران؟ توي اين رده انتخاب بسيار مناسبي به نظر مياد.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Friday 7 October 2005 در ساعت 01:27
سلام...من دوربینی تا حدود 300 تومن می خوام....400تومن زیاده...کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟؟؟البته نمی خوام از 5مگا هم کمتر باشه...
ممنون!
ولی من تو dpreview که میدیدم تنظیم Iso رو داشت....نوشته اصلی توسط yousefmon
اگه کسی هست که با این دوربین کار کرده لطفن در مورد کبفیت عکسها مخصوصاهنگام چاپ و رنگهای این دوربین توضیح بده..
همچنین دوست درم بدونم فوکوس اتوماتیکش خوب عمل میکنه یه نه...ممنون...
ببین شما باید اول مشخص کنی که به تنظیمات دستی و حرفه ای نیاز داری یا یه دوربین اتوماتیک و ساده . ضمنا این 300 تومن که در نظر گرفتی با پول وسایل جانبیه ؟
اگر به امکانات و تنظیمات دستی احتیاج داری باید بگم که دوربین nikon coolpix 7900 تنظیمات دستی نداره - اندازش مناسبه. در شب و کلا در نور کم عملکرد ضعیفی داره ولی از لحاظ مقدار نویز در حد متوسط هستش.
A95 کنون دوربینی کامل با امکانات دستی و اتوماتیک است که با توجه به بودجه شما بهترین انتخاب باید باشه ولی اخیرا کنون مدل های ارتقا یافته ای این دوربین رو معرفی کرده( A610 & A620 ) که واقعا دوربینهای با کیفیتی هستن که مدل A610 قیمت مناسبتری داره. قیمت این دوربین در سایتهای خارجی حدود 300 دلار هست که فکر کنم بعد از ورود به ایران در حدود 340 تومن باشه. پس بهتره که یک ماه دیگه صبر کنی.
دوربینهای سونی در حالت اتوماتیک
دوربینهای سری p مثل p150 و P200 هم نویز کمی دارن و کیفیت عکسشون هم خیلی خوبه
ممنون از راهنماییتون...فکر کنم صبر کنم تا اون آ610 بیاد..
ضمنن منظورتون از وسائل جانبی چیه؟(البته تا اونجا که من فهمیدم نیکون 7900 شارژر نداره که اینش بده)ولی خودم هم یه جورایی کنون رو با این توصیفاتی که شد بیشتر می پسندم..
ممنون!
یه چیز دیگه:::
من همین الا مشخصات هر دو دوربین رو دیدم ولی با اینکه آ610 از آ95 بهتره ولی قیمت آ610 بود286$ولی آ95 بود 323$!!!!!
به نظر شما دلیلش چیه؟؟؟