با اين نوع نامگذاري عنوان قصد داشتم تاپيک از حالت سوال شخصي خارج بشه اما تبديل شد به تجربه من از خريد کنون 520 به عنوان يک دوربين کوچک!
براي تکميل اين تجربه ...
من يک شارژر ارزان قيمت و دو تا باتري 2100 سوني نزديک به يک سال پيش خريده بودم
قصد داشتم 2 باتري 2500 cfl هم همراه با دوربين خريداري کنم که به علت عجله که آن روز داشتم فراموش شد!
در طول مسافرت مدام مشکل خالي شدن باتري داشتم که خوشبختانه دوربين a60 دوستم تا حدودي به کمک مي آمد، وقتي برگشتم يک شارژر سوني رفرش دار خريدم! چراکه در بازار مدلهاي ديگه تفاوت قيمت زيادي در مغازه هاي متفاوت داشتند و به نظر مي رسيد ادعاي فروشندگان مبني بر وجود مدلهاي قلابي صحيح باشد و وقتي آدم قصد دارد يک شارژر خوب بخرد مثلا فرق 25 يا 30 با حدود 35 زياد نيست!
بعد در اين انجمن ملاحظه کردم توصيه دوستان هم همين مدل شارژر است.
اين شارژر گفت دو باتري قبلي مرحوم بودند! همچنين وزن اونها بسيار سبک بود و من هم به اين نتيجه رسيدم که از ابتدا قلابي بوده اند! باتري هاي مذکور آبي و نارنجي رنگ بودند که به ساير دوستان هم توصيه ميکنم از اين نوع باتري سوني نخرند!
مشکلي که با دوربين داشتم،به نظر من مود اتوفوکوس با استفاده از لامپ نارنجي کمکي در همه موارد خوب عمل نميکند، مخصوصا در حالتيکه قصد داريد يک تصوير مثلا پرتره يا سوژه مشخص با ترکيب دلخواه تهيه کنيد پس از مطالعه راهنما اکثرا از فوکوس لاک استفاده ميکنم
ممکن است در تمامي موارد با تنظيمات دوربين از نظر سرعت ديافراگم و سرعت شاتر هم عقيده نباشيد که البته اين کاملا طبيعي است و امکان هرجور اعمال سياست در تنظيم وجود دارد
در مورد استفاده با فلاش بايد خيلي مراقب بود خطر نور ديدن بيش از حد در بسياري از موارد وجود دارد
خصوصا وقتي امکان بازتاب نور يا حتي تصويري با پشت زمينه روشن ديده ميشود و لاز است سرعت شاتر به صورت دستي افزايش داده شود
همچنين عملکرد پيش فرض فلاش در برخي مدهاي اتوماتيک در نورهاي متوسط و فضاي آزاد موردي است که معمولا توسط کاربر بايد کنسل شود
مود درشت نمايي براي فوکوس دستي يا ماکرو زياد کار آمد به نظر نميرسه
چند تا از عکس هاي اين دوربين رو هم ضميمه ميکنم
4 عکس اول همه با مودهاي اتومايتک و فوکوس 9 نقطه اي تهيه شدند
توجه کنيد تنها 2-3 روز از خريد دوربين ميگذشته و کمترين آَشنايي از امکانات اين دوربين حاصل شده بوده