من معمولا روزهای پنج شنبه و جمعه که کلا قصد عکاسی مستند دارم قطعا دوربین SLR میبرم به همراه لنز ۲۴-۷۰ و ۵۰ اما باز به نوعی بیشتر از فوجی استفاده میکنم
دلیلش هم این هست که فوجی کیفیت بسیار خوبی داره از دید من
اما در البافی روزهای هفته و تقریبا همیشه (حتی وقتی برای خرید نان میرم بیرون از منزل) یا فوجی یا جی وان ایکس همراهم هست چون دوربین کوچیک و جمع جوری هست و ممکن هست تو همون راه یه سوژه خوبی گیرم بیاد .
این که دوربین کوچیک هست و عکاسی باهاش راحت و بدون دردسر هست قبول ندارم و بیشتر یک حرف تئوری هست
گاهی باید دوربین بزرگ و حتی لنز بزرگ همراهت باشه تا تو تهران و یا حتی جاهای دیگه بتونی عکاسی کنی
البته معکوس این جریان هم هست گاهی باید دوربین کوچیک داشته باشی.
من اصلا با دوربین بزرگ مشکلی ندارم مهم این هست که بتونی با مردم کنار بیایی و عکاسی کنی
مورد دیگه ای هم هست و من زیاد دیدم این هست که عکاسان ما از نیروی انتظامی به صورت کاملا خودجوش ! میترسند !
چون به حقوق خودشون آگاه نیستند به سادگی یک مامور میتونه یه عکاس رو اذیت کنه و به قدری که طرف عکاسی رو ببوسه بزار کنار
قرار نیست به خاطر داشتن دوریین و عکس گرفتن کسی رو اعدام یا زندانی کنند
اگر هم وقت آدم رو میگیرند و دردسر درست میکنن که واقعیت هم همین هست باید قبول کنیم که اینجا قانونش این مدلی هست و اگر هم اذیت میشیم و طاقت نداریم برای دردسر های بعدیش بهتره یه ژانر دیگه عکاسی رو انتخاب کنیم