اگر بودجشو دارین فوجی هایی که سنسور APC دارن بینظریند برای استفاده شما
اگر بودجشو دارین فوجی هایی که سنسور APC دارن بینظریند برای استفاده شما
من هم سالهاس که با دوربین های بزرگ مثل کانن 5D و نیکون D700 کار کردم اما با خرید دوربین فوجی XT1 واقعا خیلی خیلی روند کارم بهتر شده و با سوژه ها راحتر برخورد میکنم البته در کل نقش اصلی رو در عکاسی برخورد های شخص عکاس با سوژه خودش هست که تعیین کننده هست.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
سلام خدمت شما عزیزانم
ممنون بابت وقتی که برای من قرار دادین و مرسی بابت راهنمایی های جامع و کاملتون ، به امید خدا و راهنمایی های شما
به زودی از خرید جدید پرده برداری خواهم کرد !
1- Fujifilm X-T1 + FUJINON LENS XF35mmF1.4 R
2- Fujifilm X100S
3- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM یا Sigma 24 F/1.4 Art
لطفا برای به اجماع رسیدن بنده رو راهنمایی بفرمایید !
نقطه مبهمی که در آن انتظار راهنمایی دارم نقاط مثبت و با ارزش گزینه 1 در مقابل گزینه 2 است.
ممنون بابت همه چیز و نیز خوب میدانم که همین پست چالشی است برای خود با این حال ازاینکه با صبر به شکیبایی به بنده کمک میکنید بیسار ممنوم
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
سلام
با اجازه من گزینه دیگری مطرح کنم.
بعد از بیشتر از یک سال استفاده از سیستم Micro 4/3 به جرئت میتوانم بگویم این سیستم به خصوص در المپیوس بیشتر از هر چیزی برای عکاسی خیابانی بهینه شده. سرعت فکوس واقعا خوب بوده و در مقایسه ای که سایت photography blog داشت بالا تر از d7000 نیکون.
استفاده از این سیستم در کنار لنز 17mm f/1.8 (معادل 34mm فول فریم) ترکیبی عالی برای این نوع عکاسی است. البته ایراداتی هم دارد که عملکرد نویزی مقداری ضعیف تر در برابر فوجی و سونی از آن جمله است.
فقط یک نکته که من توانایی مقایسه آن را نداشتم فکوس در تاریکی است که مطمئن همه dslr ها کمی مشکل دارند یا مشکل در بدون آینه ها بیشتر است.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3