با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
اسم تاپیک گویای همه چیز هست اما مواردی وجود داره که امشب تصمیم گرفتم با شما در میون بگذارم و نظر همه دوستانی که به من لطف میکنن و در بحث شرکت میکنند رو بدونم.
بعد از این مدت تصمیم گرفتم فول فریمی بشم.روزهای اول قصدم خرید این ترکیب بود
5دی مارک 3
12-24 سیگما
و 24-70 کنون یا این نمونه جدید تامرون اگر خوب بود.
و در نهایت 180 ماکروی جدید سیگما که در هر صورت اگر اپتیک خوبی داشته باشه اون رو خواهم خرید.
اما بعدا با دیدن نتایج عالی دی800 که جدا دور از انتظارم بود به این بدنه متمایل شدم.با ترکیب قبلی باید همه تجهیزاتم رو میفروختم و فقط یک فلاش 580 میموند.پیش خودم گفتم چه کاریه به خاطر همون یه فلاش اجباری به موندن توی برند کنون رو ندارم.خوشبختانه تعصب خاص برندی هم ندارم.
حالا نکته این چیزهایی که نوشتم کجاست؟ عرض میکنم خدمتتون:
الان برای یه بخشی از تجهیزاتم مشتری خوب دست به نقد دارم.حساب کردم با فروش بقیه اونها یه پول کوچکی که توی دست و بالم هست 6 تومن(کمی بیشتر) دستم میاد.اما دیگه تا یک مدت یکی دوماهه هیچ پولی فعلا ندارم که لنز بخرم!
حالا چرا عجله دارم؟ چون میترسم قیمتها از این هم خیلی بالاتر بره و با این داستان های تحریم و نرخ ارز و این قیمتهای جدید حاملهای انرژی و...دو ماه دیگه همین 7.700 نور نگار بشه 10 میلیون و دیگه اونوقت اصلا نشه حتی به این بدنه ها فکر کرد!
توی این دو سه روزه به هر کسی که میشناختم و نمیشناختم سپردمو پیام دادم و زنگ زدم و...
یا قیمتها خیلی بالا بود یا هم زمانش خیلی دور بود که تا اون موقع مثلا همین مشتری بیچاره که چند روزه معطلش کردم از دستم میره و جدا میترسم قیمتها خیلی بره بالا.
امروز بالاخره کسی رو پیدا کردم که تاجره و اصلا هم کارش دوربین و این حرفها نیست.کار ساز انجام میده و سازها رو هم اکثرا از امریکا خریداری میکنه به طوری که حتی گارانتی کامل شرکتها رو دارن.امروز همینطوری از روی نا امیدی گفتم با ایشون تماس بگیرم و این موضوع رو مطرح کنم.خلاصه اینکه روی حساب آشنایی یک بررسی کردن و بعد از چند ساعت یک قیمت عجیب به من دادن بدنه رو گفتن در حدود 3 هفته تقریبا 6.200(حالا احتمالا کمی هم بیشتر) به دستم میرسونن.
حالا با تمام این تفاسیر از جمله وضعیت نا معلوم بازار و اینکه تا یکی دوماهی باید بشینم به بدنه بدون لنز نگاه بکنم و این قیمت عالی ریسکهای این قضیه به طور کلی پیشنهاد دوستان چی هست؟
چون در نهایت با وجود این بدنه باز هم همون لنزها رو خواهم خرید و تفاوتی در لنز نخواهم داشت.احتمالا اول همون 24-12 رو بخرم.
تمرکزم هم که مشخصه،منظره و ماکرو
خیلی روده درازی کردم چون میخواستم شرایط کامل توضیح بدم و تا اویل هفته آینده باید به این آقا جواب بدم.چون به این ترتیبه که باید باهاشون قرار داد ببندم و نصف مبلغ رو هم پرداخت کنم.و شنبه هم باید قیمت نهایی رو از ایشون بگیرم.
امیدوارم متوجه موضع و نگرانی های من شده باشید کمی با عجله نوشتم چون عجله دارم واقعا.
منتظر نظرات و راهنمایی های دوستان هستم.
مثل همیشه من رو بی نصیب نگذارید.
پ.ن:از مدیریت خواهش میکنم فعلا تاپیک رو ادغام نکنن تا به یک نتیجه ای برسیم با کمک دوستان.