فکر میکنم از آخرین باری که تو این فروم ارزشمند پست زدم 4 سالی دقیقا گذشته باشه! یعنی شهریور 88 که 500 دی رو خریده بودم اینجا یادمه اخرین فعالیتای خودمو انجام دادم.
تو این 4 سال نه تنها به عکاسی حرفه ای علاقه مند نشدم بلکه یجورایی زده هم شدم! طوری که الان 2 ساله دوربینم گوشه کمد داره خاک میخوره
و ریشه یابی و خودشناسی در کنار هم بهم میگه که عمده این زدگی 1.لنز نه چندان خوب 18-55 2.تنظیمات دست و پا گیر 3. از همه مهمتر حجم و وزن بزرگ این دوربین که رغبتم به عکاسی و حمل و نقلش رو بشدت کاهش میده هر چند که کیفیتش واقعا مثال زدنیه.
مدتی بود جسته گریخته متوجه حضور دوربینای 3/4 بودم که امروز بطور اتفاقی از پاساژ روبروی علاالدین رد میشدم و اتفاقی یه nex c3 رو دستم گرفتم و واقعا از ابعاد جمع و جور و وزن کمش حیرت زده شدم و وقتی کیفیتشم دیدم واقعا شیفته اش شدم
الان یه نگاه اجمالی به dpreview انداختم و تصمیم رو جدی کردم که اینو بفروشم یه 3/4 بخرم
خوشحال میشم راهنماییم کنید چه دوربینی بخرم با پولی که از فروش 500 دی عایدم میشه؟ مارک و برند دیگه برام اصلا مهم نیست هر چند که سامسونگ فقط نباشه تو پیشنهادات گرانبهاتون
و اینکه بودجه ایی هم که واسه این بذارم روش به اون صورت ندارم و خیلی کمه.