سلام و عرض ادب
اول عذر خواهم اگر مشاوره لنز رو هم اینجا مطرح میکنم و چون با A ریال چی بخرم مسدود بود مجبور شدم اینجا مطرح کنم.
از مدیران عزیز هم خواهش دارم اگر مقدوره تاپیک رو جابجا نکنند.
بنده نزدیک به 40 تومن بودجه دارم و میخوام برای عکاسی کودک محیطی و پرتره بادی و لنز های مناسبش رو بگیرم.
به صورت تفریحی هم عکاسی طبیعت میکنم ولی راست کارم نیست.
خیلی توجه داشتم به 6D Mark II که در نقد ها دیدم داینامیک رنج بالایی نداره و در نویز هم حتی از 6D عملکرد کمی ضعیف تری داره و نقاط فوکوس در مرکز جمع شده که کمی دلم رو زد.
بعد رفتم رو 5D Mark III که خب این دوربین هم با تمام عظمتش عملکرد بالایی در نویز گیری نداره (در حد 6D و Mark IV) البته امکانات بهتری نسبت به 6D Mark II داره.
بعد گفتم دلو بزنم به دریا و یه کارکرده 5D Mark IV بگیرم.
خب این دوربین نسبت به بقیه بی نقص تره ولی قیمت خیلی بالایی داره به قیمت یک لنز پرایم عالی.
حالا میرسیم به لنز ها:
لنز های مورد نظرم رو به دو دسته تقسیم کردم والبته کلا هم میخوام کارکرده بگیرم به خواست خدا.
پک اول مورد نظرم SIGMA 85mm f1.4 art به همراه SIGMA 35mm f1.4 art یا SIGMA 50mm f1.4 art و یا canon 50 f1.2L هست که بخاطر عکس های خاص تر و فاصله ی بیشتر لنز 35، بیشتر رو دو مورد اول نظر دارم.
پک دوم مورد نظرم که البته پولش هم اگر مارک 4 بگیرم کمی برام مشکل میشه:
canon 70-200 f2.8 IS II به همراه SIGMA 35 art و یا 50 art
در بین هر دو پک لنز کانن 135 اف 2 رو هم قرار بدید بجای اون لنز تله. که البته از فروشنده ها شنیدم میگفتن اصلا لنز شارپ و خوبی نیست ولی به شخصه عاشق عکس هاشم و فوق العاده زیباست بوکه اش.
حالا ریش و قیچی دست شما دوستان بزرگوار.
بین دوربین ها اگر مارک 3 میتونه به تمامه کار عالی ارایه بده همونو بگیرم با چند میلیون ذخیره.
و لنز ها هم که پیچیده تر میشن تجربه استادید رو میطلبه که تقاضا دارم منو بی بهره نکنید.
تشکر و ممنون