با سلام به دوستان خوب
هنوز كسي به من نكفته ايا s3is براي عكسبرداري در شب مناسب است يا نه ؟
و در ميان دوربينهاي slr زير يك ميليون كدام دوربين براي عكاسي در شب مناسبتر است ؟
با سلام به دوستان خوب
هنوز كسي به من نكفته ايا s3is براي عكسبرداري در شب مناسب است يا نه ؟
و در ميان دوربينهاي slr زير يك ميليون كدام دوربين براي عكاسي در شب مناسبتر است ؟
خواهشا اكر كسي علمي تر و منطقي تر راهنمايي كنه تا شنبه خدا بخواد برم يا s3is يا h5 يكدومشو بخرم
از لحاظ نويز و عكاسي در شب بسيار مهمه برام
ممنون
اقاي مدير فروم (forum manager) لا اقل شما يك جيزي بكو
من واقعا به كمك نياز دارم
موندم بين يك slr like تميز مثل sony h5 و اينكه اصلا يك slr مثل anon 350 d بكيرم
ايا واقعا ميشه با لنز 18-55 كار خوبي ارائه داد ؟ مخصوصا عكاسي در شب
اكه ميكيد نه , ميرم slr like sony h5 ميكيرم جون بول لنز اضافي رو حد اقل حالا حالاها نميتونم جور كنم
سلام
اگه انتخاب بین slr & slr like هست که شک نکن که slr ها نویزشون خیلی کمتره + نوردهی بیشتر برای کار شما ولی اگه به رنج زوم بیشتر احتیاج داری (نه این که استفاده کنی احتیاج داشته باشی ) میتونی fuji s9500 بگیری که ایزو بالاتر + bulb
ولی اگه موندی s3 یا h5 بگیری فکر میکنم فرق زیادی نداشته باشن (فکر)
چند نكته:نوشته اصلی توسط EHSAN2
- اگر عكاسي در شب دغدغه اصلي شماست، S3 (وتمام دوربين هاي شبه اس ال آر مشابه) را فراموش كنيد.
- اگر نويز براي شما مهم ترين فاكتور هست، كم نويز ترين دوربينهاي اس ال آر فوجي هستند ، كه به بودجه شما نميخورد، قاعدتا انتخاب شما 350 دي خواهد بود، حتي با لنز كيتش. براي عكاسي صرفا در شب ، دوربين هاي اس ال آر نيكون، لااقل تا به حال، توصيه نميشوند.
اما شما گفتيد تا يك ميليون ميتوانيد هزينه كنيد، ميتوانيد يك 350 دي بخريد و يك لنز سيگماي خوب ، و هنوز زير مرزيك ميليون بمانيد. مثلا يك 50-18 2.8 (براي شما كه عشق به ثبت طبيعت شب داريد) يا يك سيگماي 70-17.
با سلام
اقاي امير علي محبي واقعا من متشكرم
اين شد حرف واقعا حسابي
فقط جند سوال ميماند ..
1- قيمت اين دو لنز سيكما كه فرموديد حتى اكر تقريبي
2- كدام از دو لنز كه كفتيد براي هم عكاسي در شب هم در روز در مجموع بهتر است ( با در نظر كرفتن اينكه عكاسي در شب براي من مهم است و با همان لنز هم بايد در روز عكسبرداري كنم )
3- از همه مهمتر اينكه اين لنزهاي سيكما كه توصيه نموديد لرزه كير دارند ؟
با تشكر بسياااااااااار فراوان
1. نميدانم. اگر عجله داريد به تاپيك لنزهاي با ارزش مراجعه كنيد. و الا صبح با شركت سيگل يا نورنگار تماس بگيريد
.
2. هردوي اين لنزها عالي هستند. اولي به خاطر سريع بودنش و داشتن ديافراگم ثابت 2.8 ميدرخشد، دومي به خاطر محدوده زوم بهتر و تله مفيد ترش.
3. نه! اما لنزهايي فوق العاده هستند