سلام...
خواهش میکنم جناب ساسانیان شما به بنده لطف دارید ،دوستان هرکدام نیاز به تست این دوربین داشتند بنده در خدمت هستم.
سلام...
خواهش میکنم جناب ساسانیان شما به بنده لطف دارید ،دوستان هرکدام نیاز به تست این دوربین داشتند بنده در خدمت هستم.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با تشكر از آقايان : خرم يار -قبادي - ساسانيان-سركارفرشي-جناب Red
دوربين مورد نظر خريداري شد با كمك شما دوستان
400D+لنز كيت +كيف lowepro +مموري 1گيگ ترانسد = 900 هزار تومان
يعني 400 هزار تومان كمتر از چيزي كه فكر ميكردم . البته قصد داشتم 70-17 سيگما رو هم بخرم كه به توصيه آقاي ديناروند و نقشبندي عزيز قرار شد فعلا با امكانات و ويژگيهاي بيشمار دوربين آشنا بشم و بعد بنا به نياز و تحقيق بيشتر به خريد لنز بپردازم .
به قوله بابك تازه حالا اول اينه كه پول خرج كنيم ( خريد لنز - 3پايه-فلاش ....)
شكر خدا خيلي از خريدم راضي هستم و عملا تمام نيازهاي منو برطرف ميكنه (*فعلا !)
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
جناب فخار تبریک میگم. امیدوارم عکس های خوبی ازتون ببینیم.
خیلی مبارک باشه منتظر عکسهای قشنگتون هستیم
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
راستی اگه قیمت دوربین و کیف و ... رو جدا جدا هم بفرمایید ممنون میشم
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
افشين خان متشكرم.
اما قيمتها
دوربين 835 تومان
كيف =40 تومان
مموري 1GB ترانسد =32 تومان
امروزم كه لنز فيكس 50mm كنون رو به همراه يك UV تومان خريديم .( با تشكر از امير سوكي )*
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack