سلام دوست عزیز:
خیر من با این دوربین عکاسی نکردم و صحبتم بیشتر بر مبنی این بود که خودم هم علاقه به خرید این دوربین داشتم اما وقتی با حرفه ایها مشورت کردم بهم حرفی رو زدن که من به شما منتقل کردم.
ساخت ژاپن هستند.
قیمتش رو من از 570 تا 600 تومان شنیده ام اما احتمالا الان ارزونتر شده.
سایت dpreview یکی از معتبرترین سایتهای دوربینهای دیجیتاله و به نظر میرسه وقتی مینویسه عکسی مال دوربین خاصیه درست باشه.(بیش از این اعتبار داره که بخواد دروغ بگه)
ممنون
علی
با سلام
لطفا آخرین نظراتنو راجع به این لومیکسه بدید چون من فردا میخوام برم و یه دونه از این آشغالا!!!!!!!!!!!!!!! بگیرم ، باور کنید بدجوری بین این FZ50 و G7 Canon موندم یکی میگه کنون شناخته شدست و کیفیته عکساش خداست، خودمم ازش خوشم نمیاد و فکر نمیکنم از عکاسی باهاش G7 لذت ببرم ولی مطمئن هستم FZ50 خوشدسته ولی نگران کیفیتشم بدجوری آخه تو هر تاپیکی که میری میگن به خدا نویز داره دیگه موندم، به نظر شما فردا برم و این خریتو!!!!!!!!!!!!!!!!!! بکنم یا نه؟ لطفا خودتونو جای من بزارید کدومو میگرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
G7 or FZ50?????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????
اگر من بودم پاناسونيك رو ميگرفتم ولي صلاح مملكت خويش خوسروان دانند
سعيد
CANON A620
CANON PowertShot S3 IS
اصلاح اشتباه:
دوستان عزیز من در یکی از پستها اشتباها گفتم که فوجی 6000 و یا 9100 رینگ فوکوس ندارن که اشتباه من بود ممنون از آقای whoami که این اشتباه منو تصحیح کردن. بالاخره چی شد؟ چی خریدی؟
من خودمم بین 6000 و 9000 موندم تصمیم گیری خیلی سخته اما اگر من بین G7 و FZ50 قرار بود تصمیم بگیرم در مورد اینکه پاناسونیکه رو بگیرم شک نمیکردم. حداقل حداقل لنز خیلی خوبی داره و خوش دسته و مهمتر از همه اینکه SLR-LIKE هستش نه کامپکت.
علی