ممنون از اینکه پاسخ دادید .
میشه نظرتون را در مورد این دو دوربین بگید ؟
fuji s2500 و fuji s1800
Printable View
ممنون از اینکه پاسخ دادید .
میشه نظرتون را در مورد این دو دوربین بگید ؟
fuji s2500 و fuji s1800
با تشکر ازپاسخ شما
دلیل اینکه اینو انتخاب کردم اولا قیمت ارزان دوما امکانات نسبتا خوب و توی بعضی از نظرات دوستان از این مدل تعریف کردند .
حالا میشه شما بگید چرا فوجی خوب نیست ؟
سلام.
رشته درسي من معماريه، ميخوام يه دوربين كه بين 350 - 400 هزار تومنه تهيه كنم كه براي كارهاي شخصيم هم بتونم استفاده كنم.
خواسته هام رو ميگم تا دوستان محترم بهتر بتونن راهنمايي بفرمايند:
مسلماً كيفيت عكس خيلي اهميّت داره.
قابليت زوم كردن و فيلم برداري اصلاً مهم نيست.
سرعت آماده به كار شدنش خوب باشه.
حتي الامكان تنظيمات دستي (فوكوس و ...) داشته باشه.
عكاسي در نور كم بي كيفيت نشه.
بدنه مقاومت داشته باشه.
و يكي از مهمترين مسائل كيفيت قطعاتش هستش كه مطمئناً براي همه اهميت داره و ارزشش بيشتر از اينه كه فداي امكانات بشه...
از بين برند ها بيشتر به كانن و نيكون علاقه دارم. در مورد پاناسونيك، سوني، و اوليمپوس هم تبليغ زياده، اما بعيد ميدونم بتونن با اونا رقابت كنن...
ممنون ميشم اگر كسي اطلاعاتي داره در اختيارم بگذاره. اگر مركز معتبر فروش هم سراغ دارين كه قيمت و پشتيبانيش مناسبه عنوان بفرماييد.
با سپاس
ضمن عرض سلام...
با کمی افزایش بودجه میتونید کنون جی 11 رو تهیه کنید یا اس 90 که با اونچه شما خواستار اونید مطابقت دارن
به نظر من با این بودجه بهترین دوربینی که می تونید بخرید و ا ز اون لذت ببرید S200 exr فوجی هست .بین slr like ها این بهترین گزینه است . قیمتش هم حدود 400 تومنه .
منم s200 فوجي رو پيشنهاد مي كنم ....
متشكرم از راهنمايي هاتون.
متاسفانه آخرين ميزان مانور ماليم همينه. با اينكه جي11 خيلي خوبه به نظرم، اما نميتونم بخرم.
قيمت آخر فوجي S200 رو گرفتم. امروز مورخ 6 مهر 1389 قيمت : 395هزار تومان. (البته تا 445 هزار تومان هم قيمت دارم!!!)
قيمت تقريبي Canon PowerShot SX20 هم همينه. قيمت هام رو از اين سايت گرفتم : http://www.camshop.ir
بين اين دوتا كدوم بيشترين مطابقت رو با نيازهايي كه عرض كردم دارن؟
تو مشخصاتتون گفته بودید کیفیت قطعه براتون مهمه . از نظر کیفیت پاناسونیک خوبه ولی قیمتش زیاد تو ایران منطقی نیست . فوجی از نظر کیفیت بدنه هم در حد کنون نیست ضمن اینکه نویزی که تو عکسهاش هست در حد مشخصاتش نیست ولی با قیمتی که داره زیر 400 مورد ارزنده ایه مخصوصا که فیلمبرداری خیلی مد نظرتون نیست
http://www.imaging-resource.com/PROD...R/S200EXRA.HTM
http://www.imaging-resource.com/PRODS/PS90/PS90A.HTM
http://www.imaging-resource.com/PRODS/G11/G11A.HTM
http://www.imaging-resource.com/PROD...IS/SX20ISA.HTM
http://www.imaging-resource.com/PRODS/FZ35/FZ35A.HTM
من بخاطر جمع و جوری S90 رو پیشنهاد میدم(کلی مطلب برات نوشتم ولی موقع ارسال ناپدید شد!)
درباره اچ اس 10 هم یه جستجویی بکنید بد نیست.اگر نه که همون اس200
با توجه به کاری که میخوای از دوربین بکشی S90 شدیدا توصیه میشه چون کیفیت عکسش خوبه تو نور کم هم خوب عکس میگیره . با توجه به اندازه سنسور و دیاف باز عمق میدان کمی هم میتونی ازش بگیری . البته اگه میتونستی SLR بگیری که بهتر بود . کوچک بودن دوربین یه حسنش اینه که همه جا میتونی باهاش عکس بگیری و بهت گیر نمیدن ولی با دوربین که ظاهر حرفه ای داشته باشه اینطوری نیست .
S200 کیفیت عکس فوق العادهای داره . واقعا آدمو وسوسه می کنه . HS10 فوجی هم خوبه ولی کیفت عکسای S200 خیلی بهتره .
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=33389606
اگر از S200EXR Fuji-film خوشت اومد وفقط مشکلت اندازش بود میتونی به این هم یه نگاهی بندازی:
http://www.imaging-resource.com/PROD...R/F200EXRA.HTM
همون سنسور بدون لنز تله
من در حال حاضر اگر SLR همرام نباشه این دوربین همرامه و عکس های خوبی میگیره اما بی تردید نیاز Post Shoot Edit داره(G11 هم دارم اون هم واقعا دوربین خوبیه اما در نهایت بعد از ادیت نرم افزاری خروجیشون تا حد زیادی شبیه میشه گاهی حتی F200 سرتر میشه در مد EXR دینامیک رنج بهتری داره) اما روزه اولی که خریدمش اصلا ازش خوشم نیومد (G11 رو یک ماه قبلش داشتم)
اگر واقعا کیفیت عکس در نور کم برایتان از اهمیت بالایی برخوردار است به هیچ عنوان به دوربین های کامپکت و slr like فکر نکنید و از همین ابتدا با کمی افزایش بودجه بدنبال دوربین های slr باشید.....
450 دی کنون گزینه بسیار مناسبی است...
فكر ميكنم اس200 انتخاب خوبي باشه. تو سرچ به اين مدل هم برخوردم : NIKON P100 قيمتش هم حدود 420 هزار تومنه.
Canon SX20 كلاً از دور رقابت خارج شد؟
اچ اس10 بعد از اس200 توليد شده. قيمتشون هم تقريباً يكي هستش. امكاناتشونم تا حدي متفاوته كه چون تخصصي ندارم فقط كلياتش رو متوجه شدم (ظاهراً اچ اس10 بيشتر از نظر نرم افزاري پيشرفته تر باشه). مقدار پيكسل اس200 هم بالاتره. اين ميتونه معيار مهمي براي تفاوت آنچناني باشه يا كيفيت پيكسل و لنز و حسگر براي عكسبرداري مهمتره؟
با سلام
چند وقتی است دنبال دوربین میگردم تا حالا چند مورد برام پیشنهاد شده میخواستم نظر شما رو بدونم
1-Fujifilm FinePix S2950
2-Fujifilm FinePix S2800HD
3-Nikon Coolpix L110
4-Canon PowerShot SX130 IS
بنده اطلاع زیادی راجع به این برندها ندارم .این 4 دوربین از لحاظ کمیتی نزدیک به هم هستند لطفا کمکم کنید .خودم بیشتر از دوربین شماره 3 :::love2::: خوشم اومد ولی شماره های 1و2 هم خوبن ولی درمورد برندش چیزی نمیدونم همه هم تا اسم کانن رو میشنون میگن همون کانن رو بخر .
من برای کارهای شخصی میخوام از این دوربین استفاده کنم همینطور چون به عکس علاقه دارم میخوام با دوربینی که میخرم لذت عکاسی رو بچشم.درضمن میخوام این دوربین سرعت خوبی داشته باشه به خصوص زمان عکس انداختن از حرکات سریع .
لطفا نظرتون رو بگید و اگه بین 200 تا 300 هزار تومان دوربین دیگه ای میشناسید خوشحال میشم که معرفی کنید.:::blushing:::
درضمن اگه دوربین ها رو بخواین بر اساس تحربه ی خودتون الویت بندی کنین که کدوم برند رو بهتر از بقیه میدونید و چرا؟ بسیار ممنون میشم.
همینطور آیا برای کسی مثل من که کارش حرفه ای نیست به نظرتون بهتره کدوم دوربین رو انتخاب کنه وچرا؟
سلام در مورد خرید دوربین تو این رنج باید بگم که کانن از همه بهتر هست . اینو باید قبول کرد که کانن حرف اول رو تو دوربین ها از لحاظ طبیعی تر بودن عکسها میزنه . البته میتونی علاوه بر کیفیت عکس دوربین به چند تا نکته مثل باطری لیتیوم - تشخیص چهره و لبخند و اندازه دوربین هم توجه داشته باشی . من از نزدیک عکس دوربین Canon PowerShot SX130 IS رو دیدم و با sx210 is هم مقایسه کردیم . واقعا خوب عکس میگیره . البته به نظر من یه ایراد داشت که اونم نداشتن باطری لیتیوم بود . ولی کیفیت عکسش طبیعی بود . به هر حال میتونی دوربین های دیگه هم انتخاب کنی . من خودم یه دوربین تا 200 هزار تومان میخواستم رفتم دوربین canon 3100 is خریدم تقربیا میشه گفت ارزانترین دوربین تو رده powershot ولی باطری لیتیوم داشت و از کیفیت عکسها هم راضی بودم . من شخصا دو تا برند رو تو دوربین های جمع و جور قبول دارم اول کانن و بعد هم سونی . موفق باشی.
با سلام . مدل جدید سونی یعنی wx10 عالیه. 16.8 مگاپیکسله ، فلاش قوی داره ، با 60 فریم در ثانیه فول اچ دی رو میگیره و تازه با فرمت کم حجمی مثل AVCHD ضبط میکنه . نمیدونم هنوز تو ایران اومده یا نه . ولی اگه بیاد احتمالن حدود 290 تومن میشه . اگه بخوای 60 تومن بیشتر بدی ، میتونی tx10 از سونی رو بگیری که علاوه بر امکانات قبل ، ضد آب و ضربه هست و نمایشگر بزرگتر و قوی تری داره(البته باید ببینی کارایی هایی مثل ضد آب و ضد ضربه اصلا به دردت میخوره یا نه،اگر جوابت منفیه همون wx10 رو بگیر و یه عمر لذت ببر).:::yess:::
سلام من میخوام برای یکی از اقوام یه دوربین بگیرم حدود 350 تا 500
میخوان عکسهای خوبی داشته باشه اما بعنوان فیلمبرداری هم بشه استفاده کرد دیگه هندی کم نخرند
میخواستم ببینم چه مدلی هست که فیلم با کیفیت خوب هم بگیره؟ کلا با حافظه خودشون چقدر میشه فیلمبرداری کرد با حافظه اضافه چفدر؟
با سلام
برای دوربین میتونید به اینجا مراجعه کنید، و با توجه به نیازتون روی تاپیک مورد نظر برید و اونجا سوالتونو مطرح کنید (نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست، با کمی جستجو جواب تمامی سوالاتتون رو میتونید پیدا کنید)
تاپیک چه دوربینی بخرم؟
یا تاپیک راهنمایی براي خرید دوربین هاي Compact
موفق باشید.......
من فرومها رو گشتم وجود چند برند و این همه مدل و این همه صفحه کار رو سخت می کنه اما کلا یه نگاهی انداختم. مثلا برای خودم که میخواستم دوربین بخرم مستقیم رفتم فروم hs20 fuji
اما برای یک دوربین خانگی با این همه مدل گشتن کار سختیه. بعضی از دوستان چند نمونه پیشنهاد دادن. لطفا اگر کسی برند و مدلی میشناسه که خوب در اومده و جواب داده معرفی کنه.
انتظارات: برای یک خانواده که هم باهاش عکس بگیرند هم فیلمبرداری داشته باشه که در حد خوبی باشه. ترجیحا زوم بالا باشه که در حین فیلمبرداری بتونند زوم کنند. اگه کسی مدلی خریده و راضی است معرفی کنه
ممنون و بدرود
سلام من میخام دوربین بخرم واسه عکس گرفتن ز طبیعت و خانواده و برخی محصولات خودم واسه وارد کردن به کامپیوتر
واسم کیفیت عکس خیلی مهمه
دو مدل هست به رنج قیمت من میخوره
جی 12
اس ایکس کانون که در دیجی کالا خوندم
اس ایکس را برخی گفته بودن که گوشه تصاویر بد میشه
کلا خیلی ها نظرات مختلفی میدن
از آنجا که کیفیت واسم مهمه شما کدام یک را پیشنهاد می کنید
در ضمن براردرم میگه اس ایکس چون زومش 35 برابر هست خوبه
من حالا موندم که چی بگیرم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
http://www.digikala.com/?Products=Di...mera-Canon-G12
http://www.digikala.com/?Products=Di...a-Canon-SX30IS
اولا اس ایکس نه و اس ایکس 30
ثانیا جی 12 کیفیت بسیار بهتری نسبت به اون مدل داره.
عکس های هرکدوم رو تو سایت زیر میتونید در سایز اصلی ببینید.
خلاصه بگم اگر زوم بالا و کیفیت پایینتر میخوای اس یکس 30 و اگر کیفیتی بهتر میخوای جی 12 رو بگیر.(حتی اونهایی که دوربین های حرفه ای دارند برای دوربین دم دستی خودشون از جی 12 به خاطر کیفیت تصویر خوبش استفاده میکنند)
واسه عکس گرفتن ز طبیعت و خانواده و برخی محصولات خودم واسه وارد کردن به کامپیوتر
برای هر 3 من G12 یا S95 را پیشنهاد میکنم.
واسم کیفیت عکس خیلی مهمه..............بازم 2 تای بالا..بیشک!
در ضمن براردرم میگه اس ایکس چون زومش 35 برابر هست خوبه....واسه چی خوبه؟
اگر فیلمبرداری هم میخاید:Nikon P7000
یعنی پس کیفیتش خوبه جی 12 مشکل نداره
آخه پسر داییم خریده بود
بعد تو پی سی کیفیتش آشغال بود
من از اون موقع حساس شدم
به دادش هم میگم زوم 5 برابر هم خوبه
میگه فرض کن یک عقاب بالای کوه هست میخای از اون بگیری به درد میخوره
نظر دیگر دوستان چیه؟
در کیفیت g12 شک نکنید
در مورد زوم زیاد هم تو زوم بالا کیفیت عکس های sx30 پایین میاد
خوب اين مساله زووم اپتيكال بالا چيز مفيدي است و نميشه به سادگي ازش گذشت مخصوصا براي كساني كه يه دوربين همه كاره ميخوان . اين رو به اين خاطر عرض كردم كه ممكنه بعضي پارامترهاي g12 مثلا سنسور بزرگتر يا پشتيباني از فرمت raw براي بعضيها كاربردي نداشته باشه
نکته اول : به جزییاتی که از دوربین در سایت های مثل دیجیکالا نوشته میشه اعتماد نکنید . سعی کنید از سایت های مثل www.dpreview.com استفاده کنید .
نکته دوم : Sx30 و G12 دو دوربین مختلف برای مصرف های مختلف هستند . G12 بیشتر روی کیفیت عکس تمرکز دارد و Sx30 بیشتر بر روی زوم بالاتر . حال بستگی به علاقهُ خود به زوم یا کیفیت انتخاب خودتونو انجام بدید .
در کیفیت G12 هیچ شک نکنید . دیدن یک عکس بر روی مانیتور به خیلی از فاکتور ها بستگی داره که اگر درست رعایت نشه ممکنه یک عکس بسیار زیبا رو بسیار بد ببینید .نقل قول:
یعنی پس کیفیتش خوبه جی 12 مشکل نداره
آخه پسر داییم خریده بود
بعد تو پی سی کیفیتش آشغال بود
من از اون موقع حساس شدم
نکته خیلی خوبی رو دوستمون اشاره کرد . فقط باید فرق بین زوم اپتیکال و دیجیتال رو در نظر داشته باشید . زوم دیجیتال کیفیت عکس رو به شدت پایین خواهد آورد پس زیاد روی زوم دیجیتال حساب باز نکنید .نقل قول:
در کیفیت g12 شک نکنید
در مورد زوم زیاد هم تو زوم بالا کیفیت عکس های sx30 پایین میاد.
دقیقا با آقا شهاب موافقم ، G12 یک دوربین "نیمه حرفه ای" است . اکثر امکانات طوری طراحی شده که حرفه ای ها انتظارشو دارند و بازار هدفش ، حرفه ای هایی است که نمی خواهند Slr خودشونو هرجایی با خودشون ببرند .نقل قول:
بعضي پارامترهاي g12 مثلا سنسور بزرگتر يا پشتيباني از فرمت raw براي بعضيها كاربردي نداشته باشه
دوربین S95 هم دوربین بسیار خوبی است . سری G امتحانشو پس داده . من اگه جای شما بودم در خرید G12 یک ثانیه رو هم از دست نمی دادم .
بعد این جی 12 چقدر طول میکشه تا عکس را بگیره
مثلا بعد از فشردن دکمه
چند ثانیه؟
و عکس پشت سر هم چند ثانیه؟
هر چی بخواین اینجا هست
http://www.dpreview.com/reviews/CanonG12/
متاسفانه انگلیسی ام خوب نیست
در دوربین های کامپکت مکثی در لحظه گرفتن عکس از لحظه فشردن شاتر تا لحظه گرفتن عکس به مدت یکی دو ثانیه طول میکشه و اون هم بیشتر به محیط بستگی داره بعضی موقع ها کم تر نیم ثانیه بعضی مواقع هم چند ثانیه
درمورد عکاسی پیاپی در هر ثانیه 2 عدد عکس میگره
البته در حالت واتو فوکس در عکاسی پیاپی در هر ثانیه 0.7 عدد عکس میگیره و نشان میده که در کمتر از 1 ثانیه باید عملیات فوکس انجام بشه
با سلام
همه چی تو عکس زیر گویاست( برگرفته از سایت ---->imaging-resource
http://static1.cloob.com//public/use.../4053802-b.jpg
زمان روشن شدن 2.7 ثانیه
زمان فوکوس کامل 0.656 تا 0.754 ثانیه
زمان تاخیر برای فوکوس دوباره(اگه اشتباه نکنم) 0.076 ثانیه
زمان از لحظه گرفته شدن یک عکس تا عکس بعدی 2.40 ثانیه
بقیه اطلاعاتم که مشاهده می فرمایید
موفق باشید......
سلام دوستان گل انجمن عکاسی:::love2:::
من یک آماتورم البته آماتور آماتور هم:think:; نه با دوربین های کامپکت کار کردم همچنین بعضی وقت ها با دوربین کانن d550که مال یکی از دوستام هست عکس می گیرم من دنبال یک دوربین با این خصوصیاتم
کانن یا نیکون
نیمه حرفه ای
بالای پنج مگاپیکسل
فقط برای تهیه عکس ها از مناظر زیبا و طبیعت می خوام البته گه گاهی هم پرتره می گیرم
عکاسی نجومی هم مد نظرمه
قابلیت تنظیم دستی فوکوس دیافراگم سرعت شاتر و ایزو
لنزش قادر به زوم مناسب باشه بعضی از سوژه های من دور هستند البته زوم زیاد برام مهم نیست اما من به زوم اپتیکال اهمیت زیادی میدم
نویزش کم باشه البته از یه دوربین نیمه حرفه ای نمیشه انتظار نویز کم داشت ولی بازم سعی کنید چیزی معرفی کنید که نویز کمتری نسبت به بقیه داشته باشه
و در پایان کلا من یه دوربین توپ و جمع جور می خوام دوربینی که معرفی می کنید خیلی گنده نباشه یه جوری باشه که بتونم حملش کنم البته کیفی باشه ایرادی نداره ولی ترجیحا سبک وزن باشه
خوشحال میشم نظر اساتید رو بشنوم راهنمایی شما برام مهمه:::happy:::
عکاسی برای من تقریبا تبدیل به یک شغل شده اما به دلیل خراب بودن وضع مالی نمی تونم دوربین خیلی حرفه ای بخرم اما کلا حرفه من عکاسیه و دارم کم کم عکاسی رو یاد می گیرم(اینو گفتم که دوستان هی نگند عکاسی یا نه)lol
بعضی وقت ها از گل و حشرات عکس می گیرم البته نه خیلی زیاد اگه دوربینی معرفی کنید که برای عکس از گل لازم نباشه چند متر اونور تر برم:::angry:::
درود بر شما
چنین رده ای نداریم . دوربین یا حرفه ایه یا شبه حرفه ایه یا کامپکته .نقل قول:
نیمه حرفه ای
مگه هنوز دوربین زیر 5 مگاپکسل تو بازار وجود داره ؟!!!! :) مگاپیکسل بیشتر روی سایز چاپ تاثیر داره . چیزی که مهمه ، نوع سنسوره .نقل قول:
بالای پنج مگاپیکسل
گذشته از این صحبت ها چقدر بودجه دارید ؟
به نظر من Nikon D5000 انتخاب خوبیه و قیمتشم مناسبه...
400تومن بودجه دارم بیشتر دیگه زودم نمیرسه
دوست عزیز با بودجه ای که شما دارید تنها گزینه تان میتواند یک دوربین کامپکت باشد اما به نظر این حقیر اگر صبر کنید تا این آشفته بازار قیمت دوربین فرو کش کند خیلی بهتر است چون قیمت ها بسیار بعد از زلزله ژاپن تعقیر کرده گو اینکه اینجا زلزله آمده :::waw::: روی هرنوع دوربین بسته به قیمت آن از صد هزارتومان تا پانصد هزارتومان افزایش قیمت داشتیم نمیدانم در زاهدان چون شهر مرزی میباشد قیمت هاتفاوت دارد یا نه بهتر است شما سری به سایت های معتبر از جمله نورنگار بی اندازید و ببینید که آیا تفاوت قیمت هست یا نه اگر نیست فلاً با همان 550D دوستان کنار باید .
موفق باشید: محمد کریمی:::love2:::
هدف تمام دوستان در این فروم ، کمک کردنه . این ادبیات برازنده ی دوست عزیزی مثل شما نیست . وظیفه ی همه ی ماست که وقتی از دوستانمون اشکالی می بینیم ، با تذکر فنی ، به افزایش اطلاعات فنی کمک کنیم ؛ مطمئنا این مطلب رو نباید با ادبیاتی مثل "گیر دادن" تعبیر کرد .نقل قول:
دوست من تا دیدید آماتورم گیر دادید به من من شنیده بودم نیمه حرفه ای حالا هی شما گیر بده
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
بله خوب درمورد بودجه کاملا حق با شماست خودم هم اینو حدس می زدم اما باز هم گفتم شاید گزینه دیگه ای باشه
قیمت دوربین ها فروکش کنه خوبه گرون نشه یه وقت ؟؟؟ من تصمیم عوض شد بیشتر پول خرج می کنم برای دوربین من لنز مجانی گیر آوردم یکی از دوستان قول داده اگه دوربین بخرم بهم یکی از لنز هاش رو میده این دوست ما کانن داره همون550ای که گفتم پس دوستان یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنید که قیمت تمام دوربین ها رو بگه سه پایه هم گیر آوردم
دوستان یک سوال مهم فوجی فیلم چطوره؟؟؟؟ خوبه قیمتش که خیلی ارزونه؟ دلیلیش چی میتونه باشه برای عکس در شب مناسبه
خب ما کمی این انجمن برامون جدیده با دوستان آشنایی نداریم فکر کردم مثل بقیه انجمن ها اینجا باید با زبان عامیانه و قلدرانه صحبت کرد
شما گفتید دوربین شبه حرفه ای هم هست خوب اگه میشه یه چند تا دوربین شبه حرفه ای نام ببرید من آشنا شم با این دوربین ها قیمت هم بگید لطفا
با درود دوباره
معروف ترین slr like ی که به ذهنم می رسه ، canon G12 هست که فکر کنم حدود 580 تومن در بهترین حالت باید قیمت داشته باشه . با رشدی که اخیرا در بهای دوربین های کانن مشاهده کردیم ، احتمال نمیدم بتونین این دوربین رو با این قیمت تهیه کنید و شاید تا 620 تومن بالا رفته باشه . در کل به بودجه ی شما نمی خوره .
http://www.digikala.com/default.aspx...=DigitalCameraنقل قول:
دوستان یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنید که قیمت تمام دوربین ها رو بگه سه پایه هم گیر آوردم
یک جای دیگه هم دیدم که کاربری پرسیده بود چرا سونی با این کیفیتش اینقدر ارزونه که کاوه ی عزیز ، پاسخ داده بودن . ببینید ، قیمت پایین یک دوربین نسبت به بقیه ی رقبا ، هیچ ربطی به کیفیت نداره . کیفیت تمام برند ها از پنتکس و پانا گرفته تا سونی و فوجی و کانن ، همه خوبه . تعیین قیمت به سیاست های یک شرکت و همینطور توانایی کمپانی در پایین آوردن هزینه های تولید بستگی داره . مثال خوبی که براتون میتونم بزنم ، قیمت AMD در قیاس با اینتله ؛ کیفیت هر دو عالیه ولی سیاست های نرخ گذاریشون فرق می کنه .نقل قول:
دوستان یک سوال مهم فوجی فیلم چطوره؟؟؟؟ خوبه قیمتش که خیلی ارزونه؟ دلیلیش چی میتونه باشه
نمیشه روی یک برند بحث کرد ... باید صحبت روی مدل ها منعطف بشه . متاسفانه عده ای از دوستان در فروم با خاطره ی بدی که از مدل هایی مثل HX10 دارن ، میان و نویزی بودن عکس های شب رو به کل دوربین های فوجی نسبت میدن . واقعیت اینجاست که از هر چیزی باید به میزان توانایی دستگاه و هزینه ای که پرداخت می کنیم توقع داشته باشم .شما اگه نبود نویز در شب براتون خیلی مهمه ، انتخابی جز DSLR ندارید و باید حداقل 850 تومن خرج کنید تا یه مدل درست و حسابی بخرید .نقل قول:
فوجی برای عکس در شب مناسبه
توصیه من هم به شما رفتن به سراغ slr-like ها است
اما اگر همچنان اصرار بر روی dslr دارید و لنز رو میخواهید از دوستتون بگیرید با این قیمت میتوانید به گزینه هایی مثل 500D 50D 1000D فکر کنید
سلام
میتونید به شبه حرفه ای های پاناسونیک فکر کنید
fz 35
فکر میکنم قیمتش مناسب بود:-؟(الان باید طرفای 460 تومن باشه شاید زاهدان تحت شرایط خاص بشه ارزون گیر آورد)
از همه دوستان ممنون:::love2:::
دوستان من بعد از کلی جستجو تو اینترنت بالاخره یه دوربین پیدا کردم که فکر کنم واقعا به کارم بیاد اما باز هم نمیدونم مثل 550دی یا نزدیک به اون باشه یا نه منظورم کیفیت عکس هاشه:think:;
fujifilm FinePix HS10
به نظرتون این چطوره :::confused2:::به دردم میخوره برای عکس از ستاره ها و عکس از شب مناسبه عکس از طبیعت چطور خوبه یا نه؟؟
با درود دوباره
مقایسه ی این دو دوربین از لحاظ فنی درست نیست چون در دو طبقه بندی متفاوت جای می گیرن ؛ با این حال واضحه که 550d گزینه ی بهتریه .نقل قول:
باز هم نمیدونم fujifilm FinePix HS10 مثل 550دی یا نزدیک به اون هست یا نه ، منظورم کیفیت عکس هاشه
باز هم میگم که باید از هر دوربینی به اندازه ی ظرفیت های همون دوربین توقع داشت ... با این همه ، شخصا hs10 رو مناسب عکاسی در شب نمی بینم لذا برای عکاسی نجومی هم نمیتونه آپشن معقولی باشه . بهتره با افزایش بودجه تا 850 تومن ، به dslr یا حداقل slr like فکر کنین . راستی ، به nex-3 هم میتونین فکر کنین ؛ در قبال قیمتش واقعا میارزه (730 تومن) . مدل های دست دوم هم اگه از سلامتشون اطمینان داشته باشین ، خرید مناسبی هستن . در نهایت باید دید که تا چه اندازه ای توانایی افزایش بودجه رو دارید ...نقل قول:
به نظرتون hs10 چطوره به دردم میخوره برای عکس از ستاره ها و عکس از شب مناسبه عکس از طبیعت چطور خوبه یا نه؟؟
با یلام
من فکر میکنم دوربین Fujifilm S200 EXR هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت عکس و زوم برای شما مناسب باشد
اندازه سنسور 1/1.6
قیمت حدود 400
سلام دوستان
یکی از دوستانم می خواد دوربین بخره مایه اش رو هم داره فقط این دوست ما دوربینی میخواد برای استفاده در محیط های کم نور برای عکس از ستارگان و مناظر طبیعی ولی دوربینی که خودش داره کانن550دی هست که از وجود نویز در عکس هاش راضی نیست دوست ما دوربینی می خواد که نویزش نسبت به این 550دی کمتر باشه خواهشا راهنمایی کنید چه دوربینی بخره برای عکس از شب با نویز کم
دوربینی معرفی کنید که بدون لنز قیمتش چیزی حدود یک تومن یا کمتر باشه و ترجیحا کانن باشه البته نیکون هم می تونید معرفی کنید ولی کانن رو بیشتر می پسنده
دوربینی رو که معرفی می کنید سعی کنید سایر مزایای مهمش رو بگید این که جدا از عکس از شب چه کارایی دیگه ای داره و نسبت به مدل های قبلیش چه برتری های داره برتری هاش رو نسبت به کانن550دی بگید
دوست عزیز همین canon 550 D این قیمتی که شما مد نظرتون هست میشه ... دوربین بالاتر از این نمیتونید با این قیمت تهیه کنید ..
خب شما معرفی کن حالا بالاتر هم باشه ایرادی نداره اصلا 2تومن باشه عیبی نداره
دورین canon EOS 7D میتونه انتخاب خوبی باشه .. البته به نظر من اگر برای همون 550D لنز مناسب تهیه کنید نتیجه ی بهتری میگیرید .
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos7d/
1م با 2م فرق داره ها ؟! همینجوری الکی سوال نمی کنی که ؟ تا 1م اگه بخوای فقط بدنه بگیری ، می تونی به گزینه هایی مثل نیکون d90 هم فکر کنی . با این حال به نظر من ، تفاوت آنچنان زیادی حاصل نخواهد شد . لازمه تذکر بدنم که در انتخاب های حرفه ای ، همون قدر که بدنه مهمه ، لنز هم مهمه . حواستون جمع باشه که تصویر ابتدا از لنز می گذره .
پی نوشت : چرا این سوال رو تو همون تاپیکی که خودت ساخته بودی مطرح نکردی ؟ نیازی نیست برای هر سوال ، تاپیک بزنی .
دوست عزیز دوربین جدید Nikon D3100 رفتار نویزی بسیار خوبی در نور کم از خودش نشون داده به خاطر پردازشگر Expeed 2 ، قیمتش هم حدود 800 تومان هست
البته دوربین Nikon D5100 هم هست که به زودی وارد بازار ایران هم میشه و خروجی آن مثل Nikon d7000 می باشد و میشه گفت
از نظر رفتار نویزی بهتر از D3100 هست ولی خواب قیمتش هم بیشتر هست
البته دی 90 هم گزینه ی بسیار خوبی هست
ولی باید این رو نیز در نظر داشته باشی که لنز مناسب بسیار اهمیت بیشتری دارد تا بدنه
یادمه که موقع معرفی نیکون d7000 سمپل های حیرت انگیزی از عکس های این دوربین در ایزو های بالا بود . حالا اینکه اون سمپل ها چه قدر حقیقت دارند اللهُ اعلم ! فکر میکنم در مورد دی 7000 تحقیق کنید احتمالا به دردتون بخوره .
دوستان عزیز از همه تون ممنونم دوست من خیلی حساسه میترسه دوربین بخره میلیون میلیون برای دوربین پول بده بعد تغییر زیادی در نویز شاهد نباشه برای همین من از شما خواهش می کنم اگه نمونه ای از عکس های گرفته شده به وسیله دوربین مورد نظر دارید بزارید و اینکه کجا می تونیم دوربین خوبی بخریم اگه بیاییم تهران بهترین جا برای دوربین کجاست قیمت کانن5دی چقدره چیکار کنیم که یارو فروشنده سرمون رو شیره نماله
میشه به فروشگاهای اینترنتی اعتماد کرد؟؟؟
کدومشون بهتره؟