-
چه دوربینی برای نوجوان 11 ساله مناسبه؟
سلام؛
برادرزادهی من، پسر نوجوان 11 سالهای است که بسیار به عکاسی علاقه نشان میدهد؛
به نظر شما چه دوربینی برایش تهیه کنیم؟
احتمالن بایست چند شرط داشته باشد که آنچه به ذهن من میرسد این است:
1- بدنهی محکم؛
2- کاربری آسان؛
3- زوم مناسب؛
4- وزن و اندازهی مطلوب؛
5- قیمت معقول؛
6- مد اتومات با کیفیت.
...
آیا شرایط دیگری هم نیاز است؟
حالا پیشنهاد شما چیست؟
-
پاسخ: چه دوربینی برای نوجوان 11 ساله مناسبه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Simaei
سلام؛
برادرزادهی من، پسر نوجوان 11 سالهای است که بسیار به عکاسی علاقه نشان میدهد؛
به نظر شما چه دوربینی برایش تهیه کنیم؟
احتمالن بایست چند شرط داشته باشد که آنچه به ذهن من میرسد این است:
1- بدنهی محکم؛
2- کاربری آسان؛
3- زوم مناسب؛
4- وزن و اندازهی مطلوب؛
5- قیمت معقول؛
6- مد اتومات با کیفیت.
...
آیا شرایط دیگری هم نیاز است؟
حالا پیشنهاد شما چیست؟
تمام موارد رو میشه پیشنهاد داد به جز یه مورد. 5-قیمت معقول از نظر شما چه حدوده؟ 100 یا 200 یا 300 یا ...
تاپیکهای زیر میتونند کمک خوبی باشند.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2607 دوربین زیر 200 تومن
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=423 دوربین با 300 تومن
-
+ لرزشگیر
فکر می کنم یکی از کامپکت های کنون سری A خوب باشند .... و نظر من A720 Is هست که قیمت بسار خوبی پیدا کرده 220/000 تومان .... و میتونه برای یک نوجوان علاقمند جوابگو باشه تا مفاهیم اولیه رو آموزش ببینه .....
و با کمی قیمت بیشتر PowerShot SX100 IS ......
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید دوربین (واقعا موندم)
مرسی از هر دو عزیز
ممنون که راهنمایی کردید دوستان
دوستان دیگه نظری ندارن به ما بیسوادها بگن
راستی فرید جان نگفتی این دوربین که معرفی کردی قیمتش چنده ؟
qavemm جان این سونی کیفیت فیلمبرداریش چطور هست خوبه ؟
با تشکر مجدد از دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OM1D
مرسی از هر دو عزیز
ممنون که راهنمایی کردید دوستان
دوستان دیگه نظری ندارن به ما بیسوادها بگن
راستی فرید جان نگفتی این دوربین که معرفی کردی قیمتش چنده ؟
qavemm جان این سونی کیفیت فیلمبرداریش چطور هست خوبه ؟
با تشکر مجدد از دوستان
H3 فیلم خوبی می گیره و لرزشگیرش توی فیلم برداری کار می کنه اما زوم اپتیکالش از کار میفته...
-
دوست عزیز تو این رنج بشما A720 کنون و پیشنهاد میکنم قیمتش حدود 215 هستش که با لوازمی از قبیل باطری و شارژر و مموری حدود 260 اینا براتون در میاد که هم از نظر قیمت و هم کیفیت بهترین پیشنهاد برای شماست
-
qavemm جان ممنون ازت یعنی شما میفرمایید که این دوربین از هر لحاظ بهتر از SX100 Is هستش ؟
دیگر دوستان هم همین نظر رو دارن ؟
مرسی از mse1445 که راهنمایی کردید دوستان دیگه هم اگر روی a720 نظری دارن لطف کنن ممنون میشم :::happy:::
-
سلام
بزرگترین ایرادی كه این بایكوت عظیم دوستان مطلع و قدیمی سایت در مورد تاپیك های چی بخرم باعث شده خیل پیشنهاد ها و توصیه های بی پایه و سلیقه ای و تعصبی است كه این روزها در این تاپیك ها به وفور به چشم می خورد.
مدیران محترم خواهش می كنم زودتر ( عطف به صحبت های دیروز) دوستان متقاضی راهنمایی های اینچنینی رو از سر در گمی دربیارند. یا كلا این تاپیك ها ممنوع بشه یا حالا كه آزاده یه سر و سامونی بهشون داده بشه و تا این سر و سامون داده بشه دوستان مطلع سعی كنند پاسخ متقاضیان تازه وارد رو بدهند تا اینگونه راهنمایی غلط نگیرند.
بعضی از كاربران حتا اگر سوال شود چه سوسیس و كالباسی بخریم هم می گویند ..... بخرید :biggrin:
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
بزرگترین ایرادی كه این بایكوت عظیم دوستان مطلع و قدیمی سایت در مورد تاپیك های چی بخرم باعث شده خیل پیشنهاد ها و توصیه های بی پایه و سلیقه ای و تعصبی است كه این روزها در این تاپیك ها به وفور به چشم می خورد.
مدیران محترم خواهش می كنم زودتر ( عطف به صحبت های دیروز) دوستان متقاضی راهنمایی های اینچنینی رو از سر در گمی دربیارند. یا كلا این تاپیك ها ممنوع بشه یا حالا كه آزاده یه سر و سامونی بهشون داده بشه و تا این سر و سامون داده بشه دوستان مطلع سعی كنند پاسخ متقاضیان تازه وارد رو بدهند تا اینگونه راهنمایی غلط نگیرند.
بعضی از كاربران حتا اگر سوال شود چه سوسیس و كالباسی بخریم هم می گویند ..... بخرید :biggrin:
با تشكر
با تشکر از فرهاد عزیز
بله از دوستان تقاضا دارم که بدون تعصب روی مدل یا برند خاص بهترین انتخاب رو بگن
تا من بیسواد در این زمینه بتونم یه انتخاب صحیح داشته باشم و اینقدر سر در گم نشم و آخرش هم خریدی نکنم که پشیمون بشم
سردرگمی خودم توی اون چند مدلی که گفتم کم بود حالا یه چند مدل دیگه هم دوستان گفتند که بدتر گیج شدم
از دوستان بدون تعصب خواهشمندم که جواب بنده را بدهند تا بتونم یه انتخاب درست داشته باشم
با تشکر از همه دوستان
فرهاد خان شما چرا خودتون نظرتون رو نمیگین ؟:redface:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OM1D
qavemm جان ممنون ازت یعنی شما میفرمایید که این دوربین از هر لحاظ بهتر از SX100 Is هستش ؟
دیگر دوستان هم همین نظر رو دارن ؟
مرسی از mse1445 که راهنمایی کردید دوستان دیگه هم اگر روی a720 نظری دارن لطف کنن ممنون میشم :::happy:::
نه دوست من ! هیچ دوربینی از همه نظر از دوربین دیگه بهتر نیست !
SX100 قابلیت فیلمبرداری با رزولوشن بالاتر از H3 داره (البته فکر می کنم محدودیت زمان داره باید از دوستانی که بیشتر میشناسن کمک بگیریم) و در مورد زوم در حین فیلم برداری هم نمی دونم که داره یا نه...
کلا فکر می کنم فیلم برداریش بهتر از H3 باشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OM1D
فرهاد خان شما چرا خودتون نظرتون رو نمیگین ؟:redface:
من بین همه ی دوربین هایی كه توی این تاپیك اسم برده شد با Canon A720 IS موافق ترم. SX 100 ظاهرا برخلاف اكثر كامپكت های كنن دوربین خیلی خوبی ازآب در نیومده.
ضمنا این یه نظر شخصیه. فردا باز نگین چون خودش كنن داره فقط كنن رو معرفی می كنه ( اینجا حتا نیكن داران هم معترفند كه در رده ی كامپكت كنن معقول تر از بقیه ی برند هاست) .
-
دوربینهای سری A كنون در رده خودش بسیار خوب اند. مخصوصا برای كسی كه میخواهد عكاسی را كمی جدی تر دنبال كند تمام كنترلهای دستی را دارا هستند. مدهای تقدم شاتر و تقدم دیافراگم مدتهاست كه از كامپکتهای نیکون رخت بر بسته اند. البته فوجی هم در رده کامپکت خیلی خوب است که در ایران یافتنش مشکل است.
هفته پیش آ 720 را برای یکی از اقوام گرفتم که بسیار راضی است.
-
نماینده فوجی در ایران یکی از شرکت های مجموعه ی نیکاسا هست که دفترشون زیر پل میرداماد هست...
ساتختمان Fuji Film کاملا مشخصه...ولی نمایندگی هاشو نمیشناسم...
احتمالا باید تو قلم رو خودش (شریعتی که بورس الکترونیک داره میشه و پاشاژهای میرداماد) نماینده داشته باشه...
-
شما اول بگو با دوربین چه سایزی راحتی ؟ ببین این رده قیمت هم canin ixus 960 داره که خیلی کم حجم و جیبیه . هم canon s3 و sony h3 که اندازه اشون بزرگتره و قابلیتهای دیگه دارند . بعد هم ببین برای چه کاری می خوای دوربین رو ؟ عکاسی خانوادگی سالی یکبار ؟ یا عکاسی روزمره و اینکه دوربین همیشه دم دستت باشه . اینا فاکتورهای مهمی هستند .
البته من اگه تو این رنج قیمت می خواستم بخرم همون canon a720 رو می خریدم . کنترلهای دستی خوبی داره . حجم و اندازه اش هم مناسبه . باز کوچکتر می خواستم می رفتم سراغ canon ixus 960 .
-
با تشکر از همه دوستان عزیز که راهنمایی کردند
پس اکثر دوستان نظرشون اینه که a720 بگیرم دو تا سوال در مورد این دوربین
الان داشتم توی یکی از سایتهای ایرانی فروش نگاه میکردم نوشته بود ساخت چین آیا ژاپنش هم هست ؟
یا آیا از نظر کیفیت با هم فرقی دارند ؟
یه سوال دیگه اینکه توی لوازم همراه دوربین شارژر باطری aa هم هست یا خیر ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OM1D
........
نوشته بود ساخت چین آیا ژاپنش هم هست ؟
یا آیا از نظر کیفیت با هم فرقی دارند ؟
یه سوال دیگه اینکه توی لوازم همراه دوربین شارژر باطری aa هم هست یا خیر ؟
سلام
نه ژاپنیش نیست و فرقی هم نمی كنه. كنن دوربین های كامپكتشو در كارخانه های كشور های دیگر می سازد.
در لوازم همراه باتری و شارژر نیست. برای خرید باتری و شارژر تاپیك زیر رو بخونید :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2264
-
مرسی فرهاد جان از جوابت خیلی لطف کردی
فرهاد جان و دوستان دیگر نظرتون در مورد این دوربین چیه
http://www.dpreview.com/reviews/spec...nepixf50fd.asp
به نظر چیز جالبی اومد
و اگر میدونید لطف کنید و بگید که آیا هست این دوربین تو ایران یا خیر اگر هست قیمتش چنده
ظاهرا نویز خیلی کمی هم در ایزو بالا داره و کیفیت عکسهاش هم خوب بود
-
تشكر از دوستان
من اون تاپيك رو ديدم ولي از نظر اندازه فكر نميكنيد مشكل ايجاد بشه!؟
-
براي روز مادر چه دوربيني بخرم؟!
روز زن نزديک است. در اين مقاله به بهانه فرا رسيدن روز مادر يا روز زن به سراغ يک هديه جالب رفتيم. يک دوربين عکاسي! بدون شک نسل امروز مادران ايران تفاوت بسيار زيادي با نسلهاي قبل از خود دارند. آنها به خوبي با وسايل ديجيتال کار ميکنند. در اينترنت گشت و گذار ميکنند. ويندوز را به خوبي ميشناسند و بسته به شغل و علاقهمنديهايشان با انواع برنامههاي کامپيوتري آشنا هستند. مادران امروز ديگر تمايلي به تجهيزات "غير ديجيتالي" ندارند. حتي اگر آن وسيله تنها يک اجاق گاز يا يک يخچال عادي باشد. بنابراين احتمالا اگر براي روز مادر برايشان يک دوربين ديجيتال مناسب بخريد بسيار بيشتر از يک وسيله زينتي از آن لذت ميبرند. ما به شما ميگوييم بسته به خصوصيات اخلاقي همسر يا مادرتان چه دوربيني براي او بخريد.
اين مقاله بازنوشتي است از مقاله من در نشريه عصر شبکه که هم اکنون روي دکه است. البته در مقالهاي که ميخوانيد يک دوربين ديگر نيز به مقاله چاپ شده در عصر شبکه اضافه شده است. مقاله اصلي را ميتوانيد از لينک زير دانلود کرده و بخوانيد:
لينک دانلود مقاله چاپ شده با حجم 106 کيلوبايت
کد:
http://www.mediafire.com/download.php?ddwndn9jtzt
يک همسر فعال: همسر شما بسيار فعال است. او مدام به سفر ميرود و يکي از سرگرميهاي اصلياش شنا است. ورزش و کلاسهاي آيروبيک را دوست دارد و اين احتمال وجود دارد که دوربينش در حين ورزش از جيبش پرت شود يا مثلا در آب بيفتد. به دليل ورزشکار بودن به کيفيت ساخت وسايلاش بسيار اهميت ميدهد و اصطلاحا دوست دارد از وسايل "کاري" استفاده کند. ما براي چنين فردي دوربين Olympus Mju 1030SW را پيشنهاد ميکنيم. اين دوربين تا عمق ده متري کاملا ضد آب است و نسبت به سقوط از ارتفاع از فاصله 2 متر نيز ضد ضربه است. همچنين تا دماي 10 درجه زير صفر نيز بدون مشکل عکس ميگيرد. فکر مي کنيد براي چنين فردي دوربيني بهتر از اين ميتوان گرفت؟!
[IMG]http://i29.*******.com/28mlcly.gif[/IMG]
مشخصات:
رزولوشون حسگر: 10 مگاپيکسل
زوم نوري دوربين : 3.6 برابر
اندازه نمايشگر: 2.7 اينچ
حافظه: xD و Micro SD
باطري: ليتيوم – يون
فيلمبرداري : دارد
يک زن خانه دار: همسر شما خانهدار است. او معمولا در خانه است و تنها براي خريد بيرون ميرود. اما به ميهمانيهاي دورهاي علاقهمند است و دوستان زيادي دارد که هر چند وقت يکبار دور هم جمع ميشوند و در ميهمانيهاي هم شرکت ميکنند. او دوربين سادهاي دوست دارد که بتواند بدون پيچيدگي و به راحتي عکس بگيرد. خصوصا اينکه زاويه ديد دوربين طوري باشد که همه دوستان بتوانند در گوشه اتاق کنار هم بنشينند و در کادر جا شوند. ضمنا او دوست دارد که چهره هيچيک از دوستانش محو نشود. او نمي داند براي فوکوس چکار کند. ما براي چنين فردي يکي از دوربينهاي Samsung NV24HD را پيشنهاد ميکنيم. زاويه لنز اين دوربين وايد 24مم است. ضمنا اين دوربين هم کاربرد بسيار راحتي دارد و هم مجهز به قابليت تشخيص چهره هست. بنابراين او هرگز از محو شدن عکس هايش گلهمند نخواهد بود.
[IMG]http://i31.*******.com/34q0bb5.gif[/IMG]
مشخصات:
رزولوشن: 10.1
زوم نوري: 3.6 برابر
اندازه نمايشگر: 2.5 اينچ
حافظه: SD و MMC و حافظه داخلي
باطري: ليتيوم – يون
فيلمبرداري: دارد
مادر مدرن: همسر شما يک زن بسيار مدرن و تحصيلکرده است. شما به ندرت او را ميبينيد و وقتي که در خانه است مدام پشت ميز در حال کار کردن با لپتاپاش است. او دوست دارد وقتي به خانه ميرسد به سرعت وزن غذا و کالري آن را محاسبه کرده و يکي از وضعيتهاي پيشرفته مايکرو ويو را براي آماده شدن غذا طي نيم ساعت بعد تنظيم کند. چنين فردي به دوربيني شيک و پيشرفته و در عين حال سبک و جمع و جور و مدرن نياز دارد تا بتواند آن را در کنار عينک، رواننويس و موس بيسيمش در يکي از جيبهاي کيف لپ تاپش بگذارد. ما براي چنين فردي دوربين Nikon S600 را پيشنهاد مي کنيم. بدنه فلزي اين دوربين ضاهري بسيار فريبنده دارد و دکمه چرخان آن براي انتخاب وضعيتهاي مختلف عکسّرداري بسيار مناسب است. خصوصا اينکه به راحتي در جيب کناري کيف او جاي ميگيرد.
[IMG]http://i30.*******.com/2zpidep.gif[/IMG]
مشخصات:
رزولوشن: 10 مگاپيکسل
زوم نوري: 4 برابر
اندازه نمايشگر: 2.7 اينچ
حافظه: SD و حافظه داخلي
باطري : ليتيوم – يون
مادر شيکپوش: همسر شما بسيار شيکپوش است. او بيشتر از هر کدام از خانمهاي فاميل به تميزي و لباسهايش اهميت ميدهد و قبل از هر ميهماني حداقل دو ساعت براي آماده شدن وقت صرف ميکند. او دوست دارد که همه وسايلش چشمگير و جذاب باشند و وقتي چيز جديدي را که خريده است از کيفش درميآورد نظر همه را به خود جلب کند. ما براي چنين فردي يکي از دوربينهاي Sony Cyber-shot DSC-T300 يا Canon Digital IXUS 80 ISرا پيشنهاد ميکنيم. هر دوي اين دوربينها طراحي فوقالعادهاي دارند و مخصوص مد ساخته شدهاند. ضمن اينکه بسيار جمع و جور و کوچک هستند و راحت در يک دست جاي ميگيرند.
[IMG]http://i29.*******.com/34e51td.gif[/IMG]
مشخصات: Sony
رزولوشن: 10.3
زوم نوري: 5 برابر
اندازه نمايشگر: 3.5 اينچ
حافظه: Memory Stick و MS Duo و حافظه داخلي
باطري: ليتيوم يون
[IMG]http://i29.*******.com/28tyteb.gif[/IMG]
مشخصات: Canon
رزولوشن: 8 مگا پيکسل
زوم نوري: 3 برابر
باطري: ليتيوم يون
مادر تکنيکي: همسر شما به فيلم علاقمند است. او به تنهايي سيستم سينماي خانگياتن را از روي راهنما نصب کرده و آن را به تلوزيون متصل ميکند. او دوست دارد گاهي اوقات با دوربينش فيلم بگيرد و روي تلوزيون تماشا کند. ما براي چنين فردي دوربين Panasonic Lumix DMC-FX36 را پيشنهاد ميکنيم. اين دوربين ميتواند فيلمهايي با کيفيت HD برابر 720p بگيرد. بنابراين اصلا تعجب نکنيد اگر ديديد که پس از مدتي در حال اماده شدن براي شرکت در جشنواره فجر است!
[IMG]http://i26.*******.com/nvcsgz.gif[/IMG]
مشخصات : Panasonic
رزولوشن: 10.7
زوم نوري: 4 برابر
باطري: ليتيوم – يون و قلمي AA
فيلمبرداري: دارد.
-
پاسخ: براي روز مادر چه دوربيني بخرم؟!
ممنون دوست عزیز...
تلاش شما قابل تقدیر است.
اما برای یک محیط تخصصی به نظرم این گونه توصیه ها زیاد جالب نباشد.
این گونه راهنمایی ها بیشتر برای مجلات ( بخصوص این مجلات خانواده زرد و آبی و بنفش و صورتی و ... ) خوب است.
شاید اگر بنده این متن را در روزنامه جام جم می دیدم بسیار هم از آن استقبال می کردم ( هرچند که ایرادات بسیاری بر آن وارد است ) اما در کل تلاش خوبی است.اما برای یک محیطی که اکثر دوستان انقدر خود را حرفه ای می دانند که هوس خرید بک دیچیتال می کنند این متن کاربردی ندارد.
در مورد توصیه ها هم مقدار زیادی با آنها مشکل دارم.
-
آقای قبادی عزیز
به صورت اصولی با حرفهای شما موافقم یعنی خوب است که محیط تخصصی از غیر آن جدا شود اما اجازه دهیم که جو عمومی فورم به روال طبیعی خود این کار را انجام دهد. این بدان معنی است که تاپیکی که موضوعیت ندارد یا جو عمومی فورم آن را قبول نمی کند به صورت طبیعی جزو تاپیکهایی قرار خواهند گرفت که تنها ایجاد کننده آن اولین و آخرین خواننده آن خواهند بود (متوجه هستم که بسیاری از تاپیکهای حاوی مطالب مفید و ارزنده هم می تواند شامل همین صحبت شود)
این نوع برخورد شما به گمان من نوعی خوسانسوری را ایجاد خواهد کرد که گاهی اوقات مطلوب هم نیست.
جسارت بنده را ببخشید.
-
البته پيشنهاد دوربينهاي فوق كمي جاي بحث دارد .
مثلا" پيشنهاد دوربين سامسونگ بر اساس قابليت face detection كه در بسياري از دوربينهاي كامپكت جديد وجود داره ، و دوربينهاي بيشماري رو ميشه عنوان كرد كه نه تنها اين قابليت رو به خوبي دارا هستند بلكه حتي حالات چهره رو هم مثلا" لبخند تشخيص ميدن .
ويا مثلا" ارتباط پيشنهاد دوربين نيكون s600 با مدرن بودن ؟؟
ويا دوربين اوليمپوس ضد ضربه و ضدآب جهت خانمهاي ورزشكار و فعال(آكتيو) :eek:
آف :
همچنين با توجه به اينكه معمولا" كلمه "مادر " نا خواسته تداعي كننده يك خانم مسن و ميانسال به بالا است كه معمولا" ارتباط زيادي با وسيله مدرني مثل دوربين (آنهم ديجيتالي) ندارد.حداقل بنده (آي كيو ) با ديدن عنوان تاپيك سه چهار ثانيه طول كشيد تا متوجه موضوع شدم.
ميشد عنوان تاپيك رو مثلا" گذاشت " دوربينهاي كامپكت مناسب خانمها يا همسران " و يا "بهترين كامپكت جهت هديه به خانمها( همسران) "
-
سلام
دوستان زياد سخت نگيريد.
اصولا من با ترجمه ي مطالب اينچنيني مخالفم. اينجور چيزها به فرهنگ مردم كشور هاي مختلف و نوع بازار آن كشور ها و ... بستگي داره. هيچوقت دوربينهايي كه در آمريكا براي شرايط مختلف قابل توصيه است در ايران نيست و بالعكس.
مثالي مي زنم اگر به جاي دوربين صحبت عطر براي روز مادر بود و مقاله اي از يك مجله ي معتبر مثلا تورنتو يا شهرهاي شمالي تر كانادا كه عطرهاي مناسب رو توصيه كرده بود ترجمه مي شد و در مجله اي مثلا در قاهره يا شارجه منتشر مي شد مي تونيد حدس بزنيد تا چه حد بي ربط به نظر مي رسيد.
حالا در موارد ديگر، البته نه به شوري اين مثال، چنين نسخه هاي ثابتي خيلي در كشورهاي مختلف قابل پيچيدن نيست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
ممنون دوست عزیز...
تلاش شما قابل تقدیر است.
اما برای یک محیط تخصصی به نظرم این گونه توصیه ها زیاد جالب نباشد.
این گونه راهنمایی ها بیشتر برای مجلات ( بخصوص این مجلات خانواده زرد و آبی و بنفش و صورتی و ... ) خوب است.
شاید اگر بنده این متن را در روزنامه جام جم می دیدم بسیار هم از آن استقبال می کردم ( هرچند که ایرادات بسیاری بر آن وارد است ) اما در کل تلاش خوبی است.اما برای یک محیطی که اکثر دوستان انقدر خود را حرفه ای می دانند که هوس خرید بک دیچیتال می کنند این متن کاربردی ندارد.
در مورد توصیه ها هم مقدار زیادی با آنها مشکل دارم.
من با نظر آقای قبادی کاملا موافقم.
بنظرم اولین پست شبیه یک آگهی تبلیغاتی بود تا یک تاپیک جهت توصیه کردن دوربین بطور صحیح.
آف تاپیک: دوستان متاهل بیخود خودشون رو به زحمت نندازن و برای خریدن کادو یکراست تشریف ببرند طلا فروشی.
با دوربین خریدن به خودتون و افراد خانوادتون ضرر نزنید!!!!! :biggrin:
-
................دوربین - جهت - عكاسی از طبیعت
...سلام...یک دوربین واسه عکاسی از طبیعت (زیاد بزرگ نباشه) رزولوشن حدود 5 داشته باشه ولی فول فریم باشه....و مهمتر رنگها رو طبیی تر ثبت کنه. قیمت هم تا 700 بیشتر نباشه
-
کامپکتی با قابلیت زوم اپتیکال حین فیلمبرداری ؟
سلامم..
من توی دو تا فروم دیگه در بخش دوربین دیجیتالش این سوال را پرسیدم و جوابی نگرفتم! و یکجا هم یکی دو نفر هم که دوربینی معرفی کردن فکر میکنم اشتباه گفتن و این امکان را نداشت! :redface:
محدوده ی قیمت و مارکش خیلی واسم مهم نیستش:)
لطفن تاپیک را پاک نکنین و اگه نابجا زدم فقط منتقلش کنین چون به پاسخ این تاپیک نیاز مبرم دارم:::happy:::
با تشکر
-
پاسخ: کامپکتی با قابلیت زوم اپتیکال حین فیلمبرداری ؟
سلام
برای شما اندازه دوربین مهمه؟
اگه براتون سایز دوربین مهم نیست خودم canon sx10 دارم که موقع فیلمبرداری میشه باهاش تا 20x زوم اپتیکال کرد و با image stabilizaer موقع زوم لرزش زیادی تو فیلم معلوم نمیشه. فقط بگم این دوربین در حد یک کامپکت دوربین خیلی خوبیه.
البته sx1 هم با قیمت 200 تومان گرانتر هست که سنسور Cmos داره و کیفیت فیلمبرداریش بهتره
-
سلام جناب avecina.ir
دوربین فوجی s2000hd دارای زوم 15 برابراپتیکال حتی حین فیلم برداری است به قیمت 255000 تومان 29 اسفند 87 از پاساژ بزرگمهر با گارانتی ایده آل خریدم . 10 مگاپیکسل است و ضعف زومش حین فیلمبرداری این است که صدای موتور لنزش به صورت خیلی خفیفی موقع فیلمبرداری شنیده و ضبط میشه .نمیدونم بقیه هم همینطورن یا نه .رنج تله و واید این دوربین هم 27 تا 414 است.چشمی الکترونیک هم داره که وقتی نور شدید باشه و نتونی تو ال سی دی چیزی ببینی در واقع همون تصاویر رو از چشمی نگاه میکنی.
موفق باشی.
-
دوستان ممنون از پاسخهاتون ولی دوربینهایی که معرفی کردین هیچکدوم کامپکت نیستن...
من فعلا یک کامپکت بنکیو DC S40 دارم که مال 3 سال قبل هستش 185تومن یکی همینجوری واسم از تهران خریده بود و قابلیت پخش MP3 و FM داره!! و خصوصا کیفیت فیلم نامناسبی داره از اون بدتر باتری لیتیومیشه که عمرش سر رسیده و فقط 2-3 دقیقه کار میکنه و خرید باتری هم یعنی آفتابه خرج لحیم... حاضرم مجانی بدم یکی ببره مال خودش
http://namayeshgah.com/files/7934/Pr...603-MedPic.jpg
میخوام دوربین رو ارتقا بدم اما فرضا پاناسونیک sz28 که قابلیتهای خوب و مورد نظرم رو داره و یک شبه DSLR هستش با قیمت حدود 400 ولی ایرادش بنظر من قدری بزرگ بودن و دارای پیچیدگی هست درحالیکه من دنبال دوربین بزرگ سنگین و پیچیده نیستم اما شاید اخر سر مجبور شدم همون رو بگیرم:(
کلی Review خوندم و کلی جستجو کردم و محدودیت بودجه اصلن نیستش اما دنبال کامپکت HD با قابلیت زوم موقع فیلمبرداری هستم که ظاهرا تلاشم بیهودست؟
-
دوربین مناسب عکاسی منظره landscape در طبیعت
سلام. دوستان من قصد خريد يک دوربين اماتور جهت عکاسی منظره در طبيعت را دارم. محدوده قيمت 200 الا 300 هزار تومان. چی بخرم به نظر شما؟ پيشاپيش مرسی از کمکتون
-
Canon A470 یک دوربین مناسب خانگی
http://www.vcellscience.com/download.../canonA470.jpg
اغلب اوقات از سوي کاربران خانگي با اين سوال موجه ميشويم که يک دوربين مناسب براي کاربرد خانگي چيست؟ در ادامه سير تکاملي سري دوربينهاي PowerShot شرکت کانن و پس از عرضه موفق دوربين PowerShot A460، حالا دوربين 7.1 مگاپيکسلي A470 همراه با امکانات و قابليتهاي به روز شده به بازار آمده است. اين مدل کوچک و شيک در چهار رنگ آبي، قرمز، نارنجي و خاکستري در کنار بدنهاي فلزي و خوش ساخت به رنگي نقرهاي به فروش ميرسد که نشان دهنده رويکرد سطح متوسط اين مدل است.
لنز زوم 3.4X (38mm - 132mm) اين دوربين در کنار نمايشگر تصوير 2.5 اينچي و کنترل حساسيت ISO، جبران نوردهي و تراز سفيدي دستي از جمله امکانات بسيار مناسب براي استفاده خانگي است. خصوصا اينکه با وجود قابليت تشخيص چهرهها، دوربين ميتواند بهترين شرايط نورسنجي را براي فوکوس و نوردهي روي حداکثر همزمان 9 تصوير چهره يا يک چهره خاص از ميان جمعيت فراهم کند. تکنولوژي جديد اختصاصي Motion Detection نيز در اين دورين ميتواند حرکت دوربين و سوژه را در جهات مختلف حس کرده و بهترين تنظيمات را براي جلوگيري از محو شدگي در آن بکار گيرد.
http://www.slashgear.com/gallery/dat...hot_A470_2.jpg
مغز متفکري که در دوربينهاي جديد کانن از سريهاي ارزان قيمت Power-Shot تا دوربينهاي گرانقيمت EOS Pro قرار دارد، پردازنده تصوير DIGIC III است. اين چيپ پردازنده مسئول سرعت بالاي پردازش در زمينههاي مختلف مثل سرعت شروع به کار سريعتر، سرعت فوکوس و واکنش بالاتر، و وقفه شاتر کمتر است که يک سر و گردن بالاتر از رقباي هم قيمت خود قرار ميگيرد. حتي به لطف اين پردازشگر، اين دوربين ميتواند تا 1.9 فريم در هر ثانيه به صورت پيدرپي تا پر شدن کارت حافظه عکاسي کند. اما مهمتر از همه اينکه اين پردازشگر کيفيت تصوير بهتر و مصرف انرژي کمتري را براي دوربين فراهم ميکند.
سيستمهاي نوردهي دوربين شامل سه وضعيت Auto، 10 سکانس از پيش آماده مثل عکاسي در خانه، عکاسي در شب، کودکان، برف و غيره و يک وضعيت نوردهي دستي است. البته نوردهي دستي در اين وضعيت کمي متفاوت از نوردهي دستي دوربينها با چهار وضعيت استاندارد MASP است. در اين حالت شما ميتوانيد سرعت شاتر دوربين که در حالتهاي ديگر به صورت خودکار انتخاب ميشود، براي نوردهيهاي طولاني (مثل عکاسي از ستارگان) از 1 تا 15 ثانيه افزايش دهيد. همچنين ميتوانيد از سيستم جبران نوردهي (+/-2EV با افزايش 1/3 گام) ، تنظيمات دستي تراز نوري، عکاسي پيدرپي و Self Timer، سوپر ماکرو براي عکاسي از فاصلهاي خيلي نزديک و تنظيمات حساسيت ISO از 80 تا 1600، و خيلي امکانات ديگر بهرهمند شويد؛ که اصولا براي کاربر خانگي که مشتري اصلي چنين دوربيني است کافي به نظر ميرسد.
فيلمبرداري دوربين نيز براي يک کاربر خانگي بسيار عالي است. اين دوربين ميتواند با دو اندازه 640x480 و 320x240 فيلمبرداري کند که اندازه اولي براي پخش روي تلوزيون و اندازه دومي براي ارسال از طريق اينترنت مناسب هستند. از نظر زمان ضبط روي دوربين محدوديتي وجود ندارد و تا زماني که کارت حافظه دوربين پر شود (حداکثر تا 4 گيگابايت يا حدود يکساعت) ميتوان ضبط فيلم را ادامه داد.
در نهايت اينکه انرژي اين دوربين نيز توسط دو باطري قلمي معمولي (اندازه AA) تامين ميشود که اگرچه احتمالا مجبور خواهيد شد يک جفت باطري شارژي براي آن تهيه کنيد، اما حداقل خيال شما راحت خواهد بود که هيچ کجا دوربينتان بدون شارژ نخواهد ماند. اين دوربين با چنين امکاناتي تقريبا ارزانترين دوربين مارکدار بازار است و با قيمتي برابر 115 هزار تومان همراه يکسال گارانتي کامل و بيمه حوادث توسط شرکت نورنگار بفروش ميرسد.
مزايا: طراحي خوشدست و محکم بدنه – کارآيي خوب و سريع – قابليت تشخيص چهره – تنظيمات دستي محدود براي نوردهي – فيلمبرداري با کيفيت
معايب: عدم ارائه تنظيمات کامل دستي عليرغم دارا بودن وضعيت M – زوم نه چندان زياد – صداي کم اسپيکر روي دوربين
موفق باشید/ امیر یاری
-
panasonic zs3 زوم 12x حین فیلمبرداری با کیفیت HD
-
سونی HX1 با 20x زوم صدا برداری استریو و امکان sweep panaroma و فیلم برداری HD 1080p
سونی H20 با 10x زوم و فیلم برداری HD 720p
کانن SX1 با 20x زوم و فیلم برداری HD و صدای استریو
-
سوني hx1 را بگير بهترين دوربين از اينكه در نور كم خيلي خوب فيلم ميگيره و موقع فيلمبرداري زوم داره و صدا نميده.كنون اس ايكس 1 تو نور كم نمتونه خوب بگيره
-
كامپكت بخرم یا حرفهاي؟
با سلام خدمت اساتيد من علاقه زيادي به عکاسي ديجيتال دارم الانم يه دوربين کانن A470 دارم که خوب متاسفانه امکان لذت بردن از عکاسي ديجيتال رو برام فراهم نميکنه. راهنمايي ميخوام که با بودجه حدود 500 تومان واسه لذت بردن بيشتر از عکاسي:
1- دوربين SLR-LIKE
2- دوربين SLR نو ارزان مثل CANON 1000D
3- دوربين SLR کارکرده با اين قيمت مثل 400D يا NIKON D60 و ...
کدوم گزينه رو انتخاب کنم. ضمن اينکه قبلا دوربين فيلمي حرفه اي داشتم (دوربين زنيت روسي که هنوزم دارمش) و تا حدودي به مفاهيم عکاسي و تنظيمات دوربين آشنا هستم اما نه ديجيتالش!
ممنون ميشم راهنماييم کنين
-
پاسخ: كامپكت بخرم یا حرفهاي؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.kazemi
با سلام خدمت اساتيد من علاقه زيادي به عکاسي ديجيتال دارم الانم يه دوربين کانن A470 دارم که خوب متاسفانه امکان لذت بردن از عکاسي ديجيتال رو برام فراهم نميکنه. راهنمايي ميخوام که با بودجه حدود 500 تومان واسه لذت بردن بيشتر از عکاسي:
1- دوربين SLR-LIKE
2- دوربين SLR نو ارزان مثل CANON 1000D
3- دوربين SLR کارکرده با اين قيمت مثل 400D يا NIKON D60 و ...
کدوم گزينه رو انتخاب کنم. ضمن اينکه قبلا دوربين فيلمي حرفه اي داشتم (دوربين زنيت روسي که هنوزم دارمش) و تا حدودي به مفاهيم عکاسي و تنظيمات دوربين آشنا هستم اما نه ديجيتالش!
ممنون ميشم راهنماييم کنين
اگر بتونید بیشتر توضیح بدید حتما راهنماییهای بهتر و دقیق تری هم از طرف دوستان دریافت میکنید. مثلا اینکه بیشتر چه جور عکاسی میکنید و اینکه چرا فکر میکنید دوربین فعلیتون امکان لذت بردن از عکاسی رو براتون فراهم نمیکنه در حالی که یک دوربین SLR یا SLR-Like ممکنه بکنه.
ضمن اینکه در این مورد زیاد بحث شده و دوستان دیگه هم قبلا این پرسش رو زیاد مطرح کردند. اگر توی فروم بگردید چیزای به درد بخور زیادی پیدا میکنید.
-
با تشکر از شما دوست عزيز. من عکاسي رو واسه آرامشي که بهم ميده دوست دارم هر چيزي هم واسم يه سوژه است اگر چه غالبا سوژه عکسهام طيعته. دوربين قبليم چون فيلمي بود امکان زياد عکس گرفتن رو نداشتم. اين دوربينم هم غير از حالت اتوماتيک فقط چند صحنه از پيش برنامه ريزي شده داره. نه اولويت ديافراگم و نه اولويت شاتر و نه پروگرام. فقط يه تنظيم دستي داره که به صد هزار مصيبت متوجه شدم تنظيماتي که من بلد بودم (روي دوربين فيلمي) اينجا بايد چطور انجام داد. ضمن اينکه خيلي هم مفيد نيست مثلا توي شب که ميخوام عکس بگيرم با ايزوي بالاي 200 که فاجعه است و زمان نوردهي رو م که بالا ميبرم با ايزوي پايين حتي در حالت سکون و روي سه پايه سوژه هاي ثابتم حالتي موجدار نشان از لرزش دارند.
راجع به دربين جديد هم براي اينکه انتخاب حلات عکاسيم بالاتر باشه و نويز کمتري داشته باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.kazemi
با تشکر از شما دوست عزيز. من عکاسي رو واسه آرامشي که بهم ميده دوست دارم هر چيزي هم واسم يه سوژه است اگر چه غالبا سوژه عکسهام طيعته. دوربين قبليم چون فيلمي بود امکان زياد عکس گرفتن رو نداشتم. اين دوربينم هم غير از حالت اتوماتيک فقط چند صحنه از پيش برنامه ريزي شده داره. نه اولويت ديافراگم و نه اولويت شاتر و نه پروگرام. فقط يه تنظيم دستي داره که به صد هزار مصيبت متوجه شدم تنظيماتي که من بلد بودم (روي دوربين فيلمي) اينجا بايد چطور انجام داد. ضمن اينکه خيلي هم مفيد نيست مثلا توي شب که ميخوام عکس بگيرم با ايزوي بالاي 200 که فاجعه است و زمان نوردهي رو م که بالا ميبرم با ايزوي پايين حتي در حالت سکون و روي سه پايه سوژه هاي ثابتم حالتي موجدار نشان از لرزش دارند.
راجع به دربين جديد هم براي اينکه انتخاب حلات عکاسيم بالاتر باشه و نويز کمتري داشته باشم
با توجه به بودجه ای که دارید، پیشنهاد من یک entry-level DSLR مثل D5000 یا 500D یا 450D یا 1000D هست. البته با توجه به صحبتتون لازمه بگم که یاد گرفتن کار با یک DSLR هم زمان میبره.
برای اینکه سریعتر و راحت تر سر نخی بهتون بدم چند مدل رو پیشنهاد کردم. تحقیق و بررسی و جستجو در فروم با شما. در مورد همه این مدل ها و مقایسشون با یکدیگر و با SLR-Like ها بارها صحبت شده.
موفق باشید
-
دوستان اگه ممکنه راهنمايي کنند. من توي فوروم هم گشتم موارد خوبي هم راجع به SLR و کامپکتها ديدم. اما آيا واسه شروع يه کامپکت خوب کفايت ميکنه؟ فردا پشيمون نميشم که چرا پولشو جاي يه SLR ارزون يا دست دوم ندادم؟
ضمنا الان نظرم روي CANON 20X IS و 1000D يا دست دوم مثلا 450D است. لذا تقريبا پرداخت مشابهي دارن اما مساله اينه که کامپکته رو بگيرم فردا روز پشيمون نميشم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.kazemi
دوستان اگه ممکنه راهنمايي کنند. من توي فوروم هم گشتم موارد خوبي هم راجع به SLR و کامپکتها ديدم. اما آيا واسه شروع يه کامپکت خوب کفايت ميکنه؟ فردا پشيمون نميشم که چرا پولشو جاي يه SLR ارزون يا دست دوم ندادم؟
ضمنا الان نظرم روي CANON 20X IS و 1000D يا دست دوم مثلا 450D است. لذا تقريبا پرداخت مشابهي دارن اما مساله اينه که کامپکته رو بگيرم فردا روز پشيمون نميشم؟
بستگی به این داره که چقدر میخواید جلو برید. ایده آل این هست که همیشه توانایی های شما عکاسیتون رو محدود کنه، نه دوربینتون. نظر من این هست که پشیمون میشید.فضایی که یک SLR ابتدایی برای تمرین مهارتهای عکاسی به شما میده خیلی بیشتر از یک Compact عالی هست.
-
با سلام
من اگر بخوام نظر شخصی خودمو بگم 100 درصد موافق SLR هستم و لا غیر.
منم دقیقا مثل شما عکاسی رو به خاطر آرامشی که به آدم میده دوست دارم و هر چه کیفیت عکس بهتر و طبیعی تر باشه این آرامش قابل تامل تره.
من خودم حدود 1 سال پیش SLR likeدر حد مینیمم(fuji s2000) گرفتم.و الان تا حدودی پشیمونم که با توجه به اینکه من علاقه خیلی زیادی داشتم چرا دوربین حرفه ای نگرفتم.هر چند خیلی از دوستانم که عکاسی رو به چشم ثبت خاطرات میبینن و نه علاقه از کیفیت همین دوربین فعلی خیلی راضی هستن و بعضی اوقات متحیر!!!!
ولی برای خودم که علاقه دارم کیفیت عکس هاش راضیم نمیکنه.
البته به نظر بعضی از دوستان چون تا حالا دوربین کار نکرده بودم همون مدل خوب بود و حتی زیادم هست تا با مفاهیم آشنا بشم. اما برای شما که قبلا با دوربین کار کردید و با تنظیمات و مفاهیم حرفه ای آشنایی دارید من دوربین SLR پیشنهاد میکنم.
البته این پیشنهاد من صرفا به علت علاقه ی شما به عکاسی هست چه بسا برای کسانی که عکاسی را بیشتر برای ثبت خاطرات می خواهند همون دوربین های کامپکت و SLR like زیادم هست چون خرج لنز و تجهیزات و حمل نقل این دوربین ها و ..... مشکلاتی رو به وجود میاره.
-
با تشکر از راهنماييهاي شما اساتيد عزيز من جوابم رو گرفتم و حتما به فرمايش شما عمل کرده و SLR ميگيرم.
فقط يه سوال دارم: نو يا دست دوم؟
با اين توضيح که هميشه دوربينهايي با کارکرد کم رو با يه قيمت خوب ميشه خريد. مثلا توي بعضي سايتها بخشي رو براي فروش دست دوم قرار دادهاند. اما تا چه حد ميشه به اونا اعتماد کرد؟ يا اينکه اگه يه دوربين رو خواستيم دست 2 بگيريم چطوري ميشه فهميد چقدر کار کرده؟ براي خريد يک دوربين دست 2 بايد به کدوم بخشهاش توجه کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Kazemi
با تشکر از راهنماييهاي شما اساتيد عزيز من جوابم رو گرفتم و حتما به فرمايش شما عمل کرده و SLR ميگيرم.
فقط يه سوال دارم: نو يا دست دوم؟
با اين توضيح که هميشه دوربينهايي با کارکرد کم رو با يه قيمت خوب ميشه خريد. مثلا توي بعضي سايتها بخشي رو براي فروش دست دوم قرار دادهاند. اما تا چه حد ميشه به اونا اعتماد کرد؟ يا اينکه اگه يه دوربين رو خواستيم دست 2 بگيريم چطوري ميشه فهميد چقدر کار کرده؟ براي خريد يک دوربين دست 2 بايد به کدوم بخشهاش توجه کرد؟
من دست دوم پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه از دوستی آشنایی بخری و مطمئن باشی 100درصد سالمه و طرف به دلیل مشکل دوربین نمی فروشه.چون کسی که میفروشه حتما دلیلی داره که میفروشه و چه بسا مشکل فنی داشته باشه.
برای دوربینی که کارکردسنسورش طبق گفته سازنده 50000 شات هست و احتمالا بالای 10000 شات کار کرده دست دوم توصیه نمیشه.
به نظر من به علت حساسیت بالای این دوربین ها ممکنه حتی با یک بار افتادن از دست مشکلاتی برای دوربین پیش بیاد که تا مدت ها پس از خرید به چشم نیاد و وقتی به چشم اومد دیگه کار از کار گذشته باشه....
می ارزه پول بیشتر بدی ولی به چشم دو دلی به دوربینت نگاه نکنی.
اینا نظر شخصیه منه در حالی که من دوربین SLR ندارم.دوستانی که این دوربین هارو دارن بهتر میتونن راهنمایی کنن.
-
بین دوربین slr با Slr like تفاوتهای زیادی وجود داره. اگر دوربین DSLR بخری باید برای دستیابی به فاصله های بالاتر (عکاسی از پرندگان و حیوانات)لنز تله جداگانه باید بگیری که خودش میتونه هزینه زیادی را تحمیل کنه ولی Slr like معمولا امکان عکاسی با لنز تله رو با خودش دارد و شما نیازی به خرید و حمل لنزها ولوازم همراه ندارید. از طرفی اندازه سنسور در SLR بزرگتره و کیفیت عکسی هم که باهاش میگیری بالاتر. نتیجه این که در ویراش عکسها مخصوصا در کراپ کردن قدرت مانور بالاتری دارید. من از زمان که نیکون D40x را گرفتم دیگه از دوربین سونی اچ 2 استفاده نکردم چون کیفیت اصلا قابل مقایسه نیست. در عین حال دوستانی را می شناسم که با دوربینهای اسنپ اند شات ساده عکسهای فوق العاده ای را گرفته اند.
انتخاب سرعت شاتر و اندازه دیاف در دوربینهای slrlike خیلی محدود است و ممکن است شما در موقع مناسب نتونید تنظیم خوبی از شاتر و دیاف داشته باشید. و در نهایت همه اینها به هدفتون از عکاسی و بودجه شما بستگی دارد. اگر پول داری یه SLR بگیر با لنز و به قول دوستان حاشو ببر اگر ندارید بین SLR like ها یک مارک به درد بخور انتخاب و خریداری کنید
-
کمک ببراي خريد دوربين
سلام به همه دوستان و اساتيد.من مدتهاست دنبال يه دوربين خوب ميگردم کلي هم تحقيق و .....کردم اما هنوز نتونستم انتخاب کنم.اگه لطف کنين و راهنماييم کنين ممنون ميشم.من دوربيني ميخوام که عکساي با کيفيت بالا بگيره،نويز خيلي کم يا بدون نويز،رنگهاي طبيعي و زنده،زوم بالاو فيلمبرداري اچ دي با زوم اپتيکال و صداي استريو.حالا موندو يه سوپر زوم بگيرم يا يه نيمه حرفه اي.من بيشتر علاقه ام عکاسي از طبيعته و منظره.يه وقتهاييم ماکرو.البته هميشه هم دوربين به دست نيستم.حالا با توجه به اينکه سوپرزومها همه چيو با هم دارن مخصوصا فيلمبرداريه خوب اما کيفيت عکس چندان مطلوبي ندارن مخصوصا نويز دارن.مايلم يه نيمه حرفه اي بگيرم اما نميدونم يه نيمه حرفاي مثل canon 550d,500d و nikon d5000,d90 و panasoni gh1 که مد نظرم هستن،اولا تا چه مدت با لنز کيت 18-55 خودشون با توجه به نيازهام کارمو را ه ميندازن يا اصلا راه ميندازن يا از همون اول نياز به تعويض لنز و هزينه هست؟دوما فيلمبرداريشون در چه حديه زوم اپتيکال دارن و صداي استريو يا سوپرزئمها تو اين زمينه بهترن؟و تو سوپرزومها هم بين اين مدلها کدوم بهتره؟از چه لحاظ
canon sx1,sx20,sx210,nikon p100,panasonic fz35,fuji hs10,s200exr,olympus sp 800 و سوني hx1 ممنون ميشم اساتيد کامل و دقيق راهنماييم کنن تا بتونم تصميم بگيرم:::blushing::::::love2:::
-
پاسخ: کمک ببراي خريد دوربين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_marcopolo
سلام به همه دوستان و اساتيد.من مدتهاست دنبال يه دوربين خوب ميگردم کلي هم تحقيق و .....کردم اما هنوز نتونستم انتخاب کنم.اگه لطف کنين و راهنماييم کنين ممنون ميشم.من دوربيني ميخوام که عکساي با کيفيت بالا بگيره،نويز خيلي کم يا بدون نويز،رنگهاي طبيعي و زنده،زوم بالاو فيلمبرداري اچ دي با زوم اپتيکال و صداي استريو.حالا موندو يه سوپر زوم بگيرم يا يه نيمه حرفه اي.من بيشتر علاقه ام عکاسي از طبيعته و منظره.يه وقتهاييم ماکرو.البته هميشه هم دوربين به دست نيستم.حالا با توجه به اينکه سوپرزومها همه چيو با هم دارن مخصوصا فيلمبرداريه خوب اما کيفيت عکس چندان مطلوبي ندارن مخصوصا نويز دارن.مايلم يه نيمه حرفه اي بگيرم اما نميدونم يه نيمه حرفاي مثل canon 550d,500d و nikon d5000,d90 و panasoni gh1 که مد نظرم هستن،اولا تا چه مدت با لنز کيت 18-55 خودشون با توجه به نيازهام کارمو را ه ميندازن يا اصلا راه ميندازن يا از همون اول نياز به تعويض لنز و هزينه هست؟دوما فيلمبرداريشون در چه حديه زوم اپتيکال دارن و صداي استريو يا سوپرزئمها تو اين زمينه بهترن؟و تو سوپرزومها هم بين اين مدلها کدوم بهتره؟از چه لحاظ
canon sx1,sx20,sx210,nikon p100,panasonic fz35,fuji hs10,s200exr,olympus sp 800 و سوني hx1 ممنون ميشم اساتيد کامل و دقيق راهنماييم کنن تا بتونم تصميم بگيرم:::blushing::::::love2:::
درود
دوربین D90 لنز کیتش لنز بسیار عالی هست که اگر جداگانه قصد خرید اون را داشته باشید 350 هزار تومان قیمت لنزش خواهد بود اما ارزش آن لنز خیلی بیشتر از قیمت آن لنز است بخاطر رزولوشن بالایی که دارد لنز آن Nikkor 18-105VR است. نه 18-55 اما بقیه دوربین های SLR که نام بردید بله همگی 18-55 دارند.
موفق باشید
انوش
-
دوست گرامی کمی در تالار جستجو کنید سری به تالار چه دوربینی بخرم بزنید تا÷یک های راهنمایی برای خرید دوربین فراوانند حتما جوابتان را می یابید.
بهتر نیست قبل از تولید تاپیک جدید کمی در فروم جستجو کنیم؟
پ.ن : مدیران عزیز باز هم همان موردی که قبلا عرض کرده ام شاید بهتر باشه ایجاد تاپیک های جدید با اعمال محدودیت باشه. چون غالبا دوستان تازه وارد به فضای فروم آشنا نیستند و با کمی جستجو حتما تاپیک مورد نظر را خواهند یافت.
-
اگر لطف کنید سری به دهها تاپیک مشابه بزنید و مطالب و سوالهای مشابه را مطالعه بفرمایید به جوابتان میرسید. در ضمن میتوانید سوالتان را در تاپیکهای موجود ادامه دهید تا یک نفر دیگر که در اینده دنبال جواب این سوال است بتواند ان را بیابد و در تعدد تاپیکها غرق نشود.
-
انتقاد
canon sx1,sx20,sx210,nikon p100,panasonic fz35,fuji hs10,s200exr,olympus sp 800 و سوني hx1 ممنون ميشم اساتيد کامل و دقيق راهنماييم کنن تا بتونم تصميم بگيرم
با احترام به همه دوستاني که بنده رو مورد لطف قرار دادن و بجاي راهنمايي فقط موضع الکي گرفتن و تايپيک رو بستن،اگه اين متن منو کامل ميخوندين ميديدن که اولش گفتم کلي گشتم حتي تو اين تايپيک و نتيجه نگرفتم.خواستم چند تا از اساتيد رو اين سوال من نظر بدن چون تقريبا جاهاي ديگه فقط بعضي از اين مدلها رو بررسي کرده بود اما....................
:::angry::::::angry:::
-
پاسخ: انتقاد
با سلام دوست عزیز
سوالات شما هم گسترده هست هم از هم گسیخته.جواب سوالات شما هم در همان لینک هایی هست که دوستان زحمت کشیدند و به جای شما برایتان جستجو کردند.
موفق باشید.
-
امکان ندارد کلی گشته باشید تاپیک ها را خوانده باشید و در نهایت این متن را تایپ کنید خواهش میکنم حداقل این نکته را در نظر بگیرید که در یک انجمن تخصصی پست دادید برای همین هر کدام از دوستان قعال آشنا و همراه اگر وارد تاپیک میشوند حداقل از متن نویسنده به حدود اطلاعات آن پی میبرند .
من حتی صبح تاپیک شما را دیدم با نامی کاملا نا مانوس این تاپیک هم با نامی نامانوستر با همان متن دوباره پست شده .
با این روش شما در این انجمن به نتیجه و جواب نخواهید رسید این رو یک نصیحت دوستانه قلمداد کنید .
موفق باشید .
-
ميشه بفرماييد کجا اين سوالارو مطرح کنم.ضمنا کاملا تايپيکهارو خوندم.اما مثلا هيچ جا گفته نشده مثلا p100 بهتر از hs10 يا فيلمبرداري اين dslr ها از سوپرزومها بهتر هست يا نه و ........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_marcopolo
ميشه بفرماييد کجا اين سوالارو مطرح کنم.ضمنا کاملا تايپيکهارو خوندم.اما مثلا هيچ جا گفته نشده مثلا p100 بهتر از hs10 يا فيلمبرداري اين dslr ها از سوپرزومها بهتر هست يا نه و ........
از بدیهیات است که فیلمبرداری DSLRها (با رعایت همه موارد دخیل در خروجی) کیفیت بالاتری دارد!
مطمئنید که قبلاً صحبت نشده؟؟؟؟
تفاوت کیفیت فیلم کامپکت با dSLR
پست زیر هم سوال کاربری برای خرید p100 و hs10 و... است. پستهای بعدیاش را هم حتماً بخوانید.
http://www.akkasee.com/forum/showpos...postcount=1017
-
دوست عزیز سلام
من بعید می دانم در اینجا کسی به شما بگوید این دوربین بهتر از آن یکی است و شما حتما فلان مدل دوربین را بگیر. بهتر یا بدتر بودن یک دوربین را در درجه اول نیاز شما تعیین می کند اینجا نهایتا دوستان نقاط ضعف و قوت دوربین ها را به صورت نسبی مطرح می کنند که آنهم برخاسته از تجربیات ایشان است ( و نه وحی منزل). بنابر این تصمیم گیر اصلی خودتان هستید.
نکته دیگر اینکه شما همه مزایا در یک دوربین خاص پیدا نمی کنید بنابر این باید نیازهای خود را اولویت بندی کنید.
سومین مطلب این است که اگر می خواهید برای دوربین هزینه جدی کنید و به عنوان یک سرگرمی جدی به عکاسی نگاه می کنید باید مطالعات مقدماتی داشته باشید. این مطالعه هم به یک سری از مباحث مربوط به مبانی عکاسی بر می گردد و هم به یک سری از نقد و بررسی های مدل های مختلف دوربین (که در سایت های خارجی معمولا بیشتر دیده می شود). بنابر این باید برای این کار وقت مناسب بگذارید تا انتخاب سنجیده تری داشته باشید.
در نهایت بخشی از مسائل هم موکول می شود به وقتی که به یک مدل دوربین خاص رسیدید و خرید خود را انجام دادید و مدتی عکاسی کردید. آن وقت بهتر متوجه میشوید که چه می خواهید و چه نمی خواهید!
-
از همه دوستان بسيار ممنونم
-
راهنمایی برای خرید دوربین : اولویت زوم بالا و کیفیت
دنبال اینم که دوربینی بگیرم که به کارم بیاد در کارهای خبرنگاری و عکاسی و خانوادگی ... البته در حد نیمه حرفه ای
* اولویت : زوم بالا + کیفیت خوب
* قیمت : تا سقف 1.000.000 تومان
* توضیح : دوربینی دیدم با 30 ایکس زوم FUJIFILM HS10 . این چطوره ؟
به دوستان که میگم ، همه میگن تا نیکون و کانون هست ، فوجی .... هیچه
غیر از اون هم چه دوربین و با چه لنزی میشه تهیه کرد که زوم حدود 30 ایکس داشته باشه(اپتیکال)
* اصلا بدنه خوب و لنزی در حدود 20-30ایکس زیر یک تومان میشه گیر آورد ؟
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید دوربین : اولویت زوم بالا و کیفیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajmohammad
دنبال اینم که دوربینی بگیرم که به کارم بیاد در کارهای خبرنگاری و عکاسی و خانوادگی ... البته در حد نیمه حرفه ای
* اولویت : زوم بالا + کیفیت خوب
* قیمت : تا سقف 1.000.000 تومان
* توضیح : دوربینی دیدم با 30 ایکس زوم FUJIFILM HS10 . این چطوره ؟
غیر از اون هم چه دوربین و با چه لنزی میشه تهیه کرد که زوم حدود 30 ایکس داشته باشه(اپتیکال)
* اصلا بدنه خوب و لنزی در حدود 20-30ایکس زیر یک تومان میشه گیر آورد ؟
كلا دو نوع دوربين داريم، اونايي كه لنز و بدنه جدا هستند يا اونهايي كه اينگونه نيستند و شما از آنها دو مثال زديد.
گروه اول كه همون نيكون و كنن هستند و با توجه به اينكه شما احتمالا تا به حال عكاسي نكرديد از گزوه اول صرفنظر ميكنيم در ضمن با بودجه شما به رنجي كه مي خواهيد نميرسيد ( هرچند اصلا لازم نيست).
در مورد مقايسه دوربينهاي گروو دوم هم در اين تاپيك بحث شده كه بودجه براي بهترين دوربين اين رده هم زياد هست، بحث رو اونجا دنبال كنيد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=12437
-
ممنون از مهدی عزیز
در مورد فوجی من کلا دیدگاه خوبی ندارم . به چند دلیل
*خوندن ریویو ها
*دیدن نمونه ها
*داشتن باطری قلمی که ظاهرا مصرفش هم بالاست
* slr like بودن و ایراد های خاص خودش
* و ...
ولی در کل با توجه به قیمتش خوبه.
اما بهتر بود میپرسیدم دوربینی میخوام به همراه لنز خوب که زوم خوبی هم داشته باشه .
قبلا g10 / sx 200 هم داشتم .
نکات عکاسی رو هم یاد میگیرم ایشالا :دی (قراره کلای برم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajmohammad
ممنون از مهدی عزیز
در مورد فوجی من کلا دیدگاه خوبی ندارم . به چند دلیل
*خوندن ریویو ها
*دیدن نمونه ها
*داشتن باطری قلمی که ظاهرا مصرفش هم بالاست
* slr like بودن و ایراد های خاص خودش
* و ...
ولی در کل با توجه به قیمتش خوبه.
اما بهتر بود میپرسیدم دوربینی میخوام به همراه لنز خوب که زوم خوبی هم داشته باشه .
قبلا g10 / sx 200 هم داشتم .
نکات عکاسی رو هم یاد میگیرم ایشالا :دی (قراره کلای برم)
پس شما كلا SLR like نمي خوايد؟ در مورد كيفيت عكسها به علت بزرگ بودن سايز سنسور فوجي نسبت به بقيه نسبت به بقيه لايكها ارجح تر است، البته فقط از لحاظ كيفيت، اگر هم ميخواهيد SLR بخريد اين تاپيك بهتر هست:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8700
هرچند اگر سوالتون و نيازتون رو بيشتر توضيح بدهيد جواب دادن هم آسانتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiM
پس شما كلا SLR like نمي خوايد؟ در مورد كيفيت عكسها به علت بزرگ بودن سايز سنسور فوجي نسبت به بقيه نسبت به بقيه لايكها ارجح تر است، البته فقط از لحاظ كيفيت، اگر هم ميخواهيد SLR بخريد اين تاپيك بهتر هست:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8700
هرچند اگر سوالتون و نيازتون رو بيشتر توضيح بدهيد جواب دادن هم آسانتر است.
خب قیمت هم مهمه برام
نمیخوام بلای یک تومن بشه
با تحقیق هایی که کردم ظاهرا باید یه دوربین سوپر زوم بگیرم ..
اس ال آر لایک رو خب به دلایل نقص هایی که داره نمپسندم . ولی خب عرض کردم قیمت هم مهمه
با حدود یک میلیون ت میشه دوربین اس ال آر با لنز حدود 20 ایکس خرید ؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajmohammad
خب قیمت هم مهمه برام
نمیخوام بلای یک تومن بشه
با تحقیق هایی که کردم ظاهرا باید یه دوربین سوپر زوم بگیرم ..
اس ال آر لایک رو خب به دلایل نقص هایی که داره نمپسندم . ولی خب عرض کردم قیمت هم مهمه
با حدود یک میلیون ت میشه دوربین اس ال آر با لنز حدود 20 ایکس خرید ؟
ممنونم
راستش با همين جملتون بود كه من فكر كردم تا حالا عكاسي نكرديد ولي لفظ سوپرزوم به دوربينهاي لايك اطلاق مي شود عدد 20X يا 20 برابر در دوربينهاي لايك به معني تقسيم ماكزيمم و مينيمم رنج فاصله كانوني بر هم هست مثلا 504 ميليمتر در حداكثر و 28 ميليمتر در حداقل يا وايدترين حالت كه با تقسيم به 18 برابر مي رسيم، در دوربينها SLR كه بايد بدنه رو جدا تهيه كنيد و پولي رو جداگانه صرف خريد لنز كنيد اين تقسيمها معني ندارد چون مثلا لنزهايي وجود دارند كه در فاصله كانوني 400 ميليمتر ثابت هستند (لنزهاي پرايم) . مطمئنا اين گونه لنزها مد نظر شماست با اين لنزها معمولا كارها حيات وحش انجام مي دهند در هر صورت بايد توجه داشته باشيد كه لنزهاي با كيفيت اين سري چند برابر بودجه كل شماست. حال اگر اصرار داريد كه عكاسي رو به طور جدي با بدنه اي حرفه اي ادامه دهيد و قصد داريد در ادامه به خريد لنز ادامه دهيد ( عكاسي به صورت جدي واقها نياز به هزينه دارد) براي ابتدا با همين مقدار بودجه دوربين 550D از كنن به همراه لنز ارزان قيمت 18-55 با كيفيت متوسط (يا اگر بخواهيم با لايكها مقايسه كنيم زوم 3 برابر (ااين مقايسه از پايه غلط هست و صرفا براي اينكه ديد داشته باشيد گفته شد)) به قيمت حدود 950 هزار تومان (كمتر يا بيشتر رو در تاپيك قيمت ها ببينيد) تهيه كنيد، ولي اگر نمي خواهيد اين هزينه رو بكنيد دوباره به فوجي فكر كنيد.:)
-
سلام
به نظرم شما با این بودجه حتما slr بگیر.
بدنهای مثل 450d یا 1000d کنون که یه 18-55 is روش داره به همراه یکی از لنزهای zoom xx-300 یا لنز 55-250 که اگر بخواهیم به سبک شما میزان زومشو مشخص کنیم 300/18 یه چیزی حول و حوش 16-17 x زوم خواهیم داشت که البته همونطور که MehdiM در پست قبل گفتن کار کاملا اشتباهیه ولی خوب میتونه در جا افتادن مطلب کمک کنه.
موفق باشید
یا حق
-
باسلام
باتشکر از سایر دوستان بابت توضیحات مناسبشون .
دوست گرامی نظر من این است که اگر میخواهی dslr بگیری سعی نکن با همین یک میلیون همه چیز را به قیمت اینکه بی کیفیت هم باشند بگیری بهترین نوع خرید کردن به این صورت است که شما فعلا و تا زمانیکه نیازهایتان از عکاسی را نمیدانید اقدام به خرید لنز دوم نکنید .
پس پیشنهاد من گرفتن یک دوربین مناسب به همراه لنز کیت است و پس از مدتی کارکردن و شناخت نیازها خرید لنزها و تجهیزات مورد نیاز ..
بعضی از دوستان را میشناسم که در همان اول کار سریعا یک تله بلند هم به هر قیمت شده خریدند ولی این لنز کاملا الان در حال خاک خوردن است و ایشان تازه متوجه شده که اگر یک فلاش مناسب داشتند بیشتر از این لنز برایشان کارایی داشت یا یک لنز اوترا واید را الان بیشتر میپسندند .
پیشنهاد من در برند کنون 450d و یا 500d و یا 550d به همراه لنز کیت و یک رده بالاتر حتی 50d و یا 40d (یک 40d مناسب اقای خدامی برای فروش دارند که در تاپیک خرید و فروش میتوانید ببینید ) به همراه لنز کیت .
و در برند نیکون بدنه های d5000 و یا حتی d90 به همراه لنز کیت .
اینطوری بعدا از خریدتون پشیمان نمیشوید یعنی هم الان بدنه مناسبتری میتوانید بگیرید و در اینده هم بعد از تامین شدن بودجه لازم با دید بازتری میتوانید اقدام به خرید تجهیزات بعدی بکنید .
موفق باشید
-
همه دوستان نظرات خوبی دادند ، به نظرم نظر آقای شناسی
نقل قول:
حتی d90 به همراه لنز کیت
خیلی بهتر هستش با توجه به لنز 18-105 خوبی که داره تا مدت ها نظر شما رو تامین میکنه فقط یکم باید بودجه رو زیاد کنید که این هزینه کردن اینجا در مقابل چیزی(d90) که بدست میارید خیلی میارزه
بعدها شما با افزودن تجربه و شناسایی از توانایی و قابلیت خودتون ، می تونید لنز های مورد نظر رو تهیه کنید
-
ممنون از دوستان
خیلی خوب راهنمایی کردند .
ممنون میشم که دوستان جواب این سوال رو هم بدهند . (امیدوارم سوال آخر باشد)
1- با توجه به همون مقایسه غلط من ، 18-105 حدود چند ایکس میشه زوم کرد ؟
2- از نظر کیفیت و دقت و سهولت یادگیری و ... نیکون بهتره و یا نیکون ؟
مثلا اگر بین دی 90 نیکون و 50 دی کانون بخوام انتخاب کنم . کدوم در اولوتیه ؟ و چرا؟
-
باسلام
105-18 با مقایسه شما یه چیزی در حدود 6 ایکسه .
کنون و نیکون هر دو برای هر کاری که لازم بدونین عالی هستن و هیچ فرقی نمیکنه کدوم رو میگیرید واگر کسی هم بگه یکیشون بهتره مطمئن باشید از روی تعصب داره میگه .
بدنه 50d کمی حرفه ای تره ولی بخاطر تراکم پیکسل بایستی لنزهای باکیفیت وگرانتری برایش تهیه بفرمایید .
بدنه d90 هم خوب است و با نویز کم و همینطور قابلیت فیلم برداری که میتواند گزینه بسیار مناسبی باشد .
موفق باشید .
-
بسم الله . . .
نقل قول:
دوستان اشتباه می گویند ....
اولاً که اگر صحبت لایک است یکی از غول های لایک را فوجی می سازد که بسیار وسوسه کننده است.
اگر صحبت D SLR است که باز هم یکی از دوربین های بسیار خاص با امکانات رویایی رو فوجی می ساخت که الان هم زمزمه های ارائه مدل جدیدش مطرح است. S7Pro باید اسمش باشد ...
این ها را گفتم که شما که اطلاعاتتان فعلاً کم است به سادگی حرف این و آن را گوش ندهید.
حتی تو همین فروم حتی حرف خود بنده یا دوستان دیگر که ممکن است بیایند و پست بدهند . همه راگوش کنید، تحقیق کنید و انتخاب کنید.
اگر قصد خرید slr دارید از سیستم slr like خارج شوید!
تو سیستم حرفه ای هرگز صحبت از این نیست که این لنز چند ایکس است!
دلیلش را خلاصه عرض می کنم :
برای شما چه چیز مهم است؟ احتمالاً اینکه لنز چه قدر می تواند یک سوژه را برایتان جلو بیاورد. بله؟
حالا ببینیم وقتی می گوییم 3 ایکس منظورمان چیست؟
همانطور که دیدید 3X یعنی انتهای لنز تقسیم بر ابتدا می شود 3
حالا چند مثال :
اگر با سیستم لایکی حساب کنیم :
لنز 250-18 = 13X
لنز 300-100 = 3X
لنز 600 = 1X
لنز 300-28 = 10X
خوب حالا اگر بخواهید بر همین اساس تصمیم بگیرید باید لنز پرایم 600 را که از همه این ها قوی تر است کلا کنار بگذارید! بعد هم لنز 250-18 را انتخاب کنید چون 13ایکس است! درحالی که فاصلیه کانونی آن ماکزیمم 250 است و از بقیه کمتر است. از طرفی نتیجه می شود 300-28 لنز بهتری از 300-100 است در حالی که ماکزیمم زومشان برابر است. پس این دو را چگونه مقایسه می کنیم؟ شاید کیفیت 300-28 بهتر باشد ... شاید هم 300-100 بهتر باشد. ... شاید 300-28 آنقدر سنگین باشد که نتوانید براحتی باهاش کار کنید . . .
این ارقام چند ایکس در مقایسه حرفه ای هیچ جایی ندارد. به جایش فاکتور های کیفیتی دخیل است. و فوکال لنز. همین که میگوییم لنز 300 است یعنی فوکال یا فاصله کانونی 300 دارد و معلوم است چه قدر سوژه را جلو می آورد.
و اصولاً خیلی هم دنبال لنزهای با دامنه وسیع نباشید هر چه دامنه وسیع تر می شود کیفیت افت بیشتر ی می کند و اگر کیفیت بخواهد مناسب بماند قیمت رشد تصاعدی خواهد کرد.
در مورد قیمت زیر یک میلیون هم نگران نباشید در تمام برند ها انتخاب هایی دارید. توجه کنید که دوربین فقط نیکون و کنون نیست و نیکون و کنون هم فقط 50دی و دی90 نیستند و در باره این دو تا هم یک تاپیک عریض و طویل مطلب مقایسه ای داریم. به این سادگی نیست که بگوییم A بهتر است چون فلان.
شما چطور به این سادگی سونی و پنتاکس را کنار می گذارید؟ در حالی که در این قیمتی که می خواهید دوربین ها خوبی دارند؟ حالا کاری به سامسونگ نداریم و اولمپوس را هم اسم نبردم.
در نهایت هر برندی را که انتخاب کنید بنده به شما قول می دهم در این سطح کاری و مواردی که فرمودید تاثیری در خروجی احساس نخواهید کرد.
-
mreza1001 عزیز ، توضیحتون درباره مقدار زوم و ایکس و .. بسایر ساده و قابل فهم بود . ممنونم. از این به بعد هر لنزی رو دیدم میفهمم چطوریه .
یعنی شما میگید خیلی تفاوتی بین 50 دی و 550 دی و دی 90 و ... برای من نیست .
البته میدونم که تفاوت دارند یقیناً . اما اینکه گفتید خروجی آن خیلی فرق نمیکند ؟
درباره سونی تو همین فروم چند جا ذکر شده کیفیت خوبی ندارند در مقایسه با نیکون و کانون
ضمن اینکه من دو مدل کانون ساده داشتم . بدجوری راضی بودم .
فعلا با توجه به لنز کیت که همراه دی 90 هست و تعریف زیاد از اون ، من فعلا به دی 90 نیکون رسیدم
چطوره ؟ با این رنج قیمت و با توجه به اینکه فیلم هم میگریه و ظاهراً همه چیزش خوبه و میشه یه عمر ازش کار کشید . خوبه ؟
-
راهنمایی در مورد اینکه کدامیک از این دوربینها مناسبتر است؟
با سلام خدمت همه دوستان
بنده یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم . انتظاراتی که از دوربین دارم اینه که کیفیت عکس نسبتاخوبی داشته در ضمن این را اضافه کنم که من از عکاسی تقریبا چیزی نمی دانم ولی دوست دارم یاد بگیرم( البته نه در حد خیلی حرفه ای) به همین دلیل دوربینی میخوام که هم تنظیمات دستی و هم اتوماتیک داشته باشه و چیزهای دیگری که مد نظرم هست : قدرت زوم 10 به بالا - فیلمبرداری HD که البته میخوام تا جایی که ممکنه زیاد فیلم بگیرم و درحین فیلمبرداری زوم هم داشته باشه .
چند مدل زیر مدنظرم هست که بنظرم قیمت خوبی دارند .
fuji s2500hd
nikon L110
canon sx200
.................................................. ...
این چند مدل پایین را هم پیدا کردم ولی قیمتهاش بالاست :(
canon sx20 is
fuji s200 exr
nikon p100
panasonic fz35
حالا از اساتید تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایند که اگر یکی از مدلهای بالا کارم را راه می اندازند دیگر پول اضافی برای مدلهای قیمت بالا ندهم چون قیمت پایین برام مهمه ولی اگر چاره ای نداشتم مجبورم پول بیشتری بدهم .
حداکثر توان مالی من با امکانات 450 هست.
با تشکر از هکه دوستانی که بنده را راهنمایی میکنند. اگه لطف کنند زودتر جواب بنده را بدهند ممنون میشم .
-
پاسخ : راهنمایی در مورد اینکه کدامیک از این دوربینها مناسبتر است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser-f
با سلام خدمت همه دوستان
بنده یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم . انتظاراتی که از دوربین دارم اینه که کیفیت عکس نسبتاخوبی داشته در ضمن این را اضافه کنم که من از عکاسی تقریبا چیزی نمی دانم ولی دوست دارم یاد بگیرم( البته نه در حد خیلی حرفه ای) به همین دلیل دوربینی میخوام که هم تنظیمات دستی و هم اتوماتیک داشته باشه و چیزهای دیگری که مد نظرم هست : قدرت زوم 10 به بالا - فیلمبرداری HD که البته میخوام تا جایی که ممکنه زیاد فیلم بگیرم و درحین فیلمبرداری زوم هم داشته باشه .
چند مدل زیر مدنظرم هست که بنظرم قیمت خوبی دارند .
fuji s2500hd
nikon L110
canon sx200
.................................................. ...
این چند مدل پایین را هم پیدا کردم ولی قیمتهاش بالاست :(
canon sx20 is
fuji s200 exr
nikon p100
panasonic fz35
حالا از اساتید تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایند که اگر یکی از مدلهای بالا کارم را راه می اندازند دیگر پول اضافی برای مدلهای قیمت بالا ندهم چون قیمت پایین برام مهمه ولی اگر چاره ای نداشتم مجبورم پول بیشتری بدهم .
حداکثر توان مالی من با امکانات 450 هست.
با تشکر از هکه دوستانی که بنده را راهنمایی میکنند. اگه لطف کنند زودتر جواب بنده را بدهند ممنون میشم .
sx20=390+15(kif)+25(sharger=440
sx200 زوم حین فیلم بداری نداره بجاش sx210 هست که 380 قیمتشه.