نوشته اصلی توسط
R4miN
سلام دوستان بنده از سال 91 ، d5100 دارم موقع خرید هم لنز کیت خودش رو دادم و 16-85 گرفتم یکی دو سال بعد هم خواستم d7100 بگیریم ولی پشیمون شدم در عوض لنزای 50 1.8 و 55-300 رو گرفتم واقعیتش از خروجی دوربین از لحاظ شارپ بودن عکس ها فقط از 50 م م راضیم اونم بیشتر تو محیط باز چون تو فضای بسته داستان ضریب کراپ رو داره رو کادر ولی بازم ترجیحش میدم ، 16-85 رو یادمه موقع خرید سال 91 یک میلیون و دویست پاش پول دادم (300 تومن از خود دوربین گرونتر خریدمش بگذریم که الانم قیمت های عجیب غریب و نجومی داره) از لحاظ کیفیت ساخت لنز خیلی خوبیه ولی از نظر خروجی عکس برای من زیاد راضی کننده نیست بوکه قشنگی هم نداره کلا با تجربه الان دوباره انتخابش نمیکنم ، از 55-300 هم که خیلی کم استفاده کردم تو این سال ها بیشتر در حد همون عکاسی رو سه پایه از ماه و چند جای دیگه ! ،چند سال پیش میخواستم همه رو رد کنم و میرورلس فوجی بگیرم که تهر چند وقت یه بار یدونه معرفی میکرد و هوش از سر آدم میبرد :)) سر آخر هم تا خرید xt-1 رفتم ولی پشیمون شدم و گفتم گرونه ! دلیل خریدش هم این بود که واقعا تو سفر اذیت میشم تو حمل نقل دوربین و لنزاها ( که البته به اصرار زیاد من یکی از آشناها که قصد خرید یکی از کراپ های نیکون رو داشت xt-1 گرفت و خیلی راضیه هنوز ، من با اون دوربین نهایتا 20 دقیقه کار کردم دیگه تا به امروز استفاده نکردم از میرور لس ولی خیلی خوب بود واقعا کیفیت ساخت و آپشن هاش حرف نداشت کار کردن باش لذت بخش بود )
کیفیت فوق العاده و قیافه نوستالژیک دوربینای فوجی هنوز هم وسوسم میکنه ، با این اوصاف و وضع بازار دوست داشتم نظر شما بزرگواران رو هم بدونم
1- 50 میلیمتر رو نگه دارم دوربین و اون دوتا لنز رو رد کنم یه بادی d610 بگیرم
2- لنزا رو نگه دارم یه بادی d7500 یا 7200 بگیرم
3- کلا کوچ کنم میرور لس های میان رده فوجی یا سونی
4- همینا رو نگه دارم !!
پیشاپیش ممنون از راهنمایی و تجربیاتی که به اشتراک میذارید