نوشته اصلی توسط
atlas
از راهنمایی شما ممنون
اما به نظر من با توجه به نمونه عکسهای موجود در وب کیفیت رنگ، جزئیات و دینامیک رنج در مدلهای فوجی به مراتب از کانن ها پایین تر هستند.
من نمونه عکسهای سایت
http://www.steves-digicams.com را دیدم و به این نتیجه رسیدم. در این سایت نمونه عکسهای دوربین های مختلف از صحنه های یکسان موجود است.
مثلا در هیچ کدام از عکسهای فوجی آسمان رنگ پریده است و به زیبایی آسمانهای آبی ثبت شده توسط مدلهای کانن نمیرسد!
علت چیست؟؟
دوست عزیز
موردی که شما بهش اشاره میکنی شاید یکی از نکته هائیه که canon برای جلب مشتری ازش استفاده میکنه، یعنی اصولا در دوربینهای canon (چه کامپکت و چه slr-like ) رنگها گرمتر از حالت عادی هستند و شاید کنتراست هم خیلی بالاتر از بقیه دوربینهاست و خب این تاثیر زیادی برای جلب توجه مشتریان داره ولی مثلا در همین s9500 یه مد chrome داره که رنگها یک کم گرمتر و بیشتر شبیه canon میشه، ولی من به شخصه رنگهای طبیعی تر رو بیشتر دوست دارم و شما میتونید بعدا تو نرم افزار هر چه قدر که بخوای این تنظیمات رو تغییر بدید. :)
اگه بخوای میتونی یه نگاه به gallery عکسهای من بکنی، البته خیلی حجمشون کم شده، ولی هر کدوم رو خواستی بگو اصلشو واست میفرستم یه نگاهی بکنی ;)
سلام عزيزان
از نظرات خوبتون ممنونم ولي به خدمت شما عارضم كه همه از رنگ فوجي تعريف مي كنن.
حالا يه سوال ديگه، ما تصميم گرفتيم كه از بين 9600 و 6500 يكي رو انتخاب كنيم . حالا چند تا مسئله:
1- من تا حالا از نزديك 6500 رو تو جمهوري نديدم
2- من مي خوام كه زياد كراپ كنم ، حالا چه كنم؟
3-خدايي اگه دو تاشون تو يه سطحن من مشكل مالي ندارم،كدومو بردارم
4-اصلا به جاي فلاش اضافيش نياز ندارم
5-از قيافه 9600 بيشتر خوشم مياد
6-من اگر تا حدود 10 ،12 تومان برا باطري و شارژر بزارم،تو هر نوبت چند تا عكس ميتونم بندازم؟
در كل ككككككككككككككككككددددددد ددددددددووووووووووووووممم ممممم رو من بخرم
راستش من هم 6500 رو دست نگرفتم ولی بین این دو تا 9600 رو پیشنهاد میکنم ;)
در مورد باتری، بهتره که sony اصل با شارژرش رو بگیرید که خود شارژرش discharge هم میکنه که واسه عمر مفید باتری خیلی خوبه :biggrin: و تقریبا با 9500 با هر بار شارژ حدود 250-300 شات میشه عکس گرفت(بدون فلاش)
من خودم تجربه 150 شات با فلاش(همگی با فلاش) در یک روز رو داشتم و شارژ باتریها تموم نشده بود :biggrin: