سلام... مي بينم كه اين طرح تاپيك من داره تبديل به يه الگوي سوالي مي شه :biggrin:
خوب، بزار ببينم چي كار مي خواستيد بكنيد ؟؟
70% عکسها پرتره و خانوادگی ====عالي
20% منظره و آثار تاریخی ======= به شرطي كه خيلي زوم tele نخواي .. انتظار نداشته باش با توجه به نداشتن لرزشگير .. روي دستت .. از يه شير بالاي ستون تخت جمشيد راحت عكس بگيري... مگه اينكه اعصاب و عضله فولادي داشته باشي (بحث رواني قضيه ;) )
10% عکاسی از اجسام ریز ( مثلا فرض کنید از یک پودر پنی سیلین ) === Macro و Super Macro داره .. ولي نمي دونم تا چه حد مي خواي روي پودرت ريز بشي .. اگه خواستي بگو ... ريز تر بگو واست يه تست بزنم.. درضمن بدون سه پايه .اگه همزمان بخواي از زوم Tele هم استفاده كني .. واقعا كار سخته..
.................................................. .................................................. ..................
40% در محیط بیرون (نور کافی) ==== من خيلي به تنظيمات نور تو اين جور دوربينا وارد نيستم ... ولي من كه راضي بودم
10% در محیط بیرون (نور کم) ==== اين يكي محشره .. يعني نسبت به اونايي كه ديدم خيلي خيلي بهتر بوده
30% در محیط INDOOR (از سه پایه می توانم استفاده کنم)
20% در محیط INDOOR ( سه پایه در دسترس نیست)
اينم خيلي خوب بود .. البته من نسبت به بقيه دوربينا شناخت ندارم ... درضمن .. تو محيط INDOOR بايد روي نور و اين چيزا حساس باشي .. فكر نمي كنم به سه پايه ربطي داشت باشه. (اساتيد تصحيح كنند!) .. ولي من راضي بودم
.................................................. .................................................. .................
حداکثر اندازه چاپ سایز A4 ==== به شرطي كه 6 مگا عكس بگيري .. خوب جواب مي ده..
درضمن ..من چند روز پيش ، كلي عكس
آماتوري باهاش گرفتم كه گذاشتم تو
اين آدرس ... مي توني ببيني
اگه موردي واست سوال بود... بگو در حد آماتور واست نمونه بگيرم بفرستم
درضمن .. مطمئنا از كارايي و مشخصات دوربين خبر داري كه داري راجع به اين دوربين سوال مي كني ... ولي دركل نظراتي كه من در بالا دادم همش شخصيه و البته تعداديش هم منطبق بر نظرات عموم (داخل و خارج كشور)
موفق باشي