با سلام به تمام دوستان عزیز!
من مدت زیادی هست که به دنبال خرید دوربین هستم و همچنین تمامی پست ها و مطالب که دوستان در تمامی موارد گفته اند رو مطالعه کردم ولی دیگه چه قدر صبر باید کرد همانند دوستان دیگر در این دوره(خرید دوربین) هر شب دیکه خواب دوربین و لنز و ....... میبینم و به عبارتی کابوس اونها رو:):biggrin:
خوشحال میشم دوستان و اساتید منو راهنمایی کن و این مشکل بزرگ رو از سر راه من بردارن!
اول از همه نیاز من به یک دوربین دیجیتال به صورت زیر هست!
1.علاقه بسیار زیاد به عکاسی بخصوص portriat ,close-up , photo retouching و photomanipulation و'گرفتن عکسهای قشنگ:) و همچنین به صورت حرفه ای عکاسی نکرده ام اما علاقه شدید دارم و با اصطلاحات در حد متوسطی به صورت تئوری آشنایی دارم!
2.من گرافیست هستم به همین دلیل بسیار بسیار کیفیت عکسها بخصوص در زوم 100% برام مهمه !
3.هزینه هم بستگی داره که توضیح خواهم داد!
4.خصوصیاتی رو که دوست دارم داشته باشم 8 mp به بالا باشه رنج زوم معقولی در اخیارم باشه!(مثلا 17 -70 )رو دوست دارم! فکر نمیکنم به tele خیلی زیاد احتیاج پیدا کنم ولی باشه هم چه بهتر !
ولی با این تفاصیل چیزی که حرف اول رو میزنه این money هست من خودم تا حدود 600 میتونم هزینه کنم
ولی مسئله اینجاست که با این رنج میتونم یک slrlike بگیرم که چیزی که در نظر دارم panasonic fz50 هست
ولی وقتی فکر میکنم میگم خوب میتونم پولم رو یکم بیشتر کنم و یک eos 350 بگیرم اما لنز کیت رو حس مکنم خوب نباشه(18-55)و مجبور بشم در آینده ای نه چندان دور لنز جای گزینی که حداقل 350.000 باید هزینه کنیم تهیه کنم که در حال حاظر و وضعیت مادی شاید برام سنگین باشه!
و وقتی باز بیشتر فکر میکنم و میزنه به سرم میگم خودم رو بندازم توی قرض و قوله و یک sony a100 بگیرم هم لرزشگیر+لنزی که فعلا جواب منو میده روش هست(10-70)(eos 400d رو هم فکر کردم(باز مشکل لنز کیت رو دارم) ولی a100 رو بیشتر پسندیدم و عاقلانه تر هست برایم) (چقدر من پر توقع و پر رو هستم:confused:)
به این دلیل:
در آینده که بخوم لنزی رو تهیه کنم برای 350
EOS 350+lens 18-55 + lens 17-70 = 650.000+350.000=1.000.000
sony A100+lens 18-70=850.000.000
و همچنین در کنار اینها لوازم جانبی هم هست که 100.000 تومنی باید براش در نظر بگیرم )):
و سواهای من آیا با همین قیمت panasonic fz50 و دوربیهای هم رده رو تهیه کنم و یا eos 350 و آیا با لنز کیتش میتونم تا حد معقولی سر کنم و یا با انداختم خودم توی قرض یک دوربین بهتری بگیرم مثل eos 400 یا sony a100 )
و نبود لرزش گیر در EOS 350 آیا اذیتم نمیکنه چون این مسئله رو با دوربینهای کامپکت بسیار داشتم!
ببخشید که این همه تایپ کردم فقط خواستم به طور کلی همه مطالب رو گفته باشم که جای سوالهای تکراری پیش نیاد!
با سپاس فراوان منتظر نظرات تمام عزیزان واساتید هستم!