با توجه به نزديكي مشخصات فني اين سه دوربين ميخواستم اين بحث رو پيش بكشم كه خريد كداميك از آنها براي افراد تازه كار مناسبه؟هر چند در اين مورد در بقيه فرومها صحبت شده ولي بطور جامع اين 3 دوربين مقايسه نشده اند.
من بعد از تحقیقات بسیار چه بیرون و چه داخل همین سایت براي خريد دوربين به همین نتیجه 400D رسیدم .از هر نظر دوربین كاملیه ولی باید در خرید لنز براش دقت كرد چون لنز كیت خودش تعرییفی نداره ولی اینطور كه تو سایتهای دیگه دیدم با لنزهای 85-17 كانن یا 70-17 سیگما عكسهای فوق العاده ای میشه باهاش گرفت
اما خودم یك سوال برام پیش اومده كه هرچند درباره اش صحبت شده ولی نتیجه مشخصی گرفته نشده و اون اینه كه با توجه به اینكه تفاوت 400d با350D فقط 2 مگا پیكسل بیشتر و تمیز كننده لنزه كه هردوشون آنقدر مزیت منحصر به فردی البته با توجه به تفاوت قیمت محسوب نمیشن بهتر نیست همون مدل 350 رو كه افت قيمتش رو هم كرده خريد؟چون با توجه به عكسهايي هم كه از اون در سايتهاي مختلف ديدم اگه يك لنز خوب روي اونهم بگذاريم يك دوربين فوق العاده است.البته من نيازي به چاپ عكس در سايز بزرگ ندارم .حالا نميدونم اين 8 مگاپيكسل به در A4 كه ميخوره؟احساس ميكنم خريد400D يك جورايي اسير شدن در شگرد فروش كمپاني هاي بزرگ باشه و چيز زيادي نصيب آدم نكنه البته نسبت به 350D .
اما در این محدوده قیمت نیكون D40X هم هست كه كيفيت خيلي خوبي داره ولي به نظر من 350Dيا400D به لحاظ يك بدنه SLR با ارزش تر هستند.ولي خودم هنوز بين اين سه مدل سرگردانم.اميدوارم دوستان با تجربه تر راهنمايي كنند.