صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 23 , از مجموع 23
Like Tree26تشکر

موضوع: درخواست راهنمایی خرید SLR-like

كاربر همراه بهرنگ آواتار ها
    تشکر کرده
    606

پیش فرض پاسخ: درخواست راهنمایی خرید SLR-like

نقل قول نوشته اصلی توسط soshyiant نمایش پست ها
    از همه سرورانی که لطف کردند و راهنمایی کردند بسیار ممنون

راستش دو روز پیش دیگه تصمیم گرفته بودم که fuji s6000 رو بخرم ولی یکی از دوستان قدیمی من که سابقه طولانی توی عکاسی داره(و بطور کاملا اتفاقی هم دو روز پیش ایشون رو بعد از مدتها دوباره دیدم) مخالفت کرد و پیشنهاد داد که DSLR بخرم (البته بعد از شنیدن علائق من و اینکه می خوام عکاسی رو به عنوان یک هنر بصورت جدی دنبال کنم)

حالا هم هر جور فکر می کنم میبینم این دوست قدیمی همچین پر بیراه نگفته

ولی از طرفی هم اگه بخوام DSLR بخرم , چی بخرم؟

توی این یکی دو روزه به چند تا انتخاب رسیدم:

1.Sony A100 همراه با دو لنز کیت(لرشگیر روی بدنه وچندین فاکتور دیگه به علاوه نوستالژی Minolta )

2.Canon 400D بدنه و خریداری یک لنز با رنج وسیع مانند Sigma 18-200 mm F3.5-6.3 DC OS یا
    Tamron AF 18-250 mm Di-II ( خب Canon دیگه بحثی هم نداره تازه پیشنهاد دوست قدیمی هم هست)

3.Olympus E-510 به همراه دو لنز کیت(Live View خیلی وسوسه کننده ست)

یا اینکه همون Fuji s6000 رو بخرم یکسال با هاش سر کنم بعد برم دنبال DSLR

بد جوری گیج میزنم نه؟:confused: اگه جوابش آره ست پس به دادم برسید
    دوست عزیز من از قیمت E510 خبر ندارم ولی میگم چند مزییت نسبت به دوربینهای رقیبش داره بدون تردید اونو جزابتر میدونم 1.دهانه لنزش بر اساس استاندارد FOUR THIRDS ساخته شده که امکان استفاده از لنزهای خوب سایر اعضا رو میده مثل لایکا و سیگما در نتیجه امکان استفاده از لنزهای تله فوتو در ابعاد بسیار کم رو میده ونور عبوری از لنز بطور یکنواختری به سنسور میرسد.2.Live View استاندارد جدید که المپیوس بابش کرده.3.با همه کارتها سازگاری داره XD .CF1,2.,انواع میکرو درایو 4.سنسور 10 مگا پیکسلی روی لرزه گیر 5.ویژگی دیگر سنسور وجود غبار گیر موثر تر با امواج سوپر سونیک.ولی باز مشکل همیشگی سنسور کوچک در حساسیتهای بالا که دیگر لازم به توضیح نیست.ولی تنها راه مشکل اخر بنظر خود بنده هزینه اضافه است وخرید نیکون D3 :::big grin:::
    soshyiant تشکر می‌کند.

بهرنگ پاشایی
    Canon EOS 7D\BG-E7 Battrey Grip\Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM\Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM\MANFROTTO MN190X PROB+MN322RC2

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

باز هم از دوستان ممنون

همینطور که دو تا از دوستان(Behnam_703 وAhmad Reza )اشاره کردند Nikon D80 با لنز کیت از قلم افتاده بود که اضافه کردم و حالا انتخاب سخت تر شد

راستی موضوع مورد سوال دیگه ربطی به اسم تاپیک نداره حالا باید چه کار کرد ؟توی تاپیک دیگه ای باید قضیه رو دنبال کنم؟یا اینکه اسم تاپیک رو میشه عوض کرد؟

و جناب پاشایی بنده عرض کردم یک مبتدی علاقه مند هستم بعد شما Nikon D3 رو پیشنهاد میدیبابا بیخیال

كاربر همراه showan آواتار ها
    تشکر کرده
    302

دوستانه بهتون توصیه میكنم خودتون رو درگیر مقایسه اینچنینی دوربینها نكنید!
    در مورد اینکه slr like برای شما کارگشا است یا slr ?
    یک نکته مهم درباره دوربینهای SLR اینست که درباره میزان کاربرد قابلیت های پیشرفته دوربین برای خودتان تامل و تفکر کنید ، آیا این قابلیت ها به دردتان می خورد؟ تجربه نشان داده است که بسیاری از عکاسان آماتوری یا خانگی بیشتر قابلیت های پیشرفته در دوربینهای دیجیتالی غیر SLR را رها میکنند ، تا چه برسد به دوربینهای SLR.بسیاری از افراد به مد auto بسنده میکنندو سراغ تنظیمات دستی نمیروند ، خوب حال شما باید به عنوان تنها مصدر محق صلاحیت، فکر کنید که آیا چند صد هزار تومان بیشتر بابت قابلیت هایی مثل سنسور قوی و بزرگ تر * قابلیت تعویض لنز* حساسیت ISO بالاتر * سرعت عمل بیشتر شاتر * استفاده از قابلیت های جانبی * برای شما منطقی خواهد بود؟!

به نظر من هیچگاه به توصیه دیگران اقدام به خرید چیزی نکنید! تعریف* و ماهیت استفاده* افراد مختلف از یک وسیله مثل دوربین کاملا متفاوت است.
    منطقا هیچکس نمیتواند ، منکر برتری های یک دوربین بواسطه قابلیت های خاص با دوربین رده پایینتر شود! اما اگر بحث توانمندی مالی را کناربگذاریم باید خیلی دقیقتر در مورد رده دوربین تصمیم گرفت تا تنوع برندی در یک رده.
    در مورد رده SLR باید عرض کنم ، این دوربینها به مرتبه ای از بلوغ تکنیکی و کیفی رسیدند که می توانند جوابگوی تمامی احتیاجات یک عکاس خوش ذوق باشند، این دوربینها به لحاظ مسائل کاملا ریز و فنی با هم مورد مقایسه قرار میگیرندو شاید بوضوح نتوان اختلاف فاحشی را در بین آنها جستجو کرد و شاید تنها کمپانیها مزیت های جانبی کوچکی را برای آنها در نظر میگیرند تا در چشم خریدار کمی جلو ه کنند.
    مثلا سونی a100 قابلیت لرزشگیری راروی بدنه ایجاد کرده و برای عکاس قدرت مانور زیادی رو بر اساس تنوع لنز
    ایجاد میکند، دوربینهای نیکون بواسطه نورسنجی دقیق همیشه مورد بحث بوده اند و SLR های کانن بواسطه نویز کم و عملکرد خوب در نوردهی های طولانی برای عکاسی شب و نجومی گزینه بهتری خواهند بود .
    پس خیلی سخت نگیرید! نوع نیازتون رو احساس کنید.
    Kaveh Ghobadi، Behnam_703، iranh00 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    سعید نقشبندی

صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3