اما فقط این لنز ارزان رو من قبول دارم رو هر دوربینی. نو حدود 80 دلار دست دوم هم 40 یا 50 دلار پیدا میكنی كه اصلا پولی نیست تو این دور و زمانه. هر موقع هم خواستی بفروشی مشتری داره. مخصوصا اونور شاد باشی
.
.
Canon EF 50mm f/1.8 II
اما فقط این لنز ارزان رو من قبول دارم رو هر دوربینی. نو حدود 80 دلار دست دوم هم 40 یا 50 دلار پیدا میكنی كه اصلا پولی نیست تو این دور و زمانه. هر موقع هم خواستی بفروشی مشتری داره. مخصوصا اونور شاد باشی
.
.
Canon EF 50mm f/1.8 II
یکی از عجیب ترین آفر هایی میشه که تا به حال دیدم...:biggrin:
فروشنده powerseller هست و توی ماه گذشته نزدیک به 850 تا فیدبک مثبت داشته
شاید اگه با فروشنده صحبت کردم این کیس رو در نظر بگیرم
به روز بودن دوربین برام مهمه... می خوام چیزی بگیرم که حداقل 3 سال بتونم راحت باهاش کار کنم
از توی review هایی که خوندم 40d رو انتخاب کردم که به نظرم بین دوربین های سری eos چیز نسبتا خوبی بود
در رابطه با لنز هم توی آخرین پست نوشتم که تصمیم گرفتم که حداقل با هزینه ای که می کفنم یک لنز خوب بگیرم به جای این که با همون مقدار هزینه 3 تا لنز متوسط بگیرم...:)
دقت كرده ايد كه در اين مجموعه، اثري از باطري دوربين نيست! بعيد ميدونم كسي كه به كوچكترين جزئيات اشاره كرده.... باطري رو از قلم انداخته باشه.... يا اون رو پيش فرض تلقي كرده باشه
از نظر خرید اینترنتی آمازون یه خورده اذیت می کنه یعنی توی ارسال مشکلی نداره ولی سر مسایل وارانتی و غیره یه خورده اذیت می کنه و بعضی وقت ها اصلا اون چیزی رو که می خواید براتون ارسال نمیکنه ! :biggrin:
توضیحاتی رو که دادی رو قبول دارم و خودم هم به همین نتیجه رسیدم که برای دوربینی که دارم تهیه می کنم به جای 3 تا لنز معمولی 1 لنز خوب بخرم که کیفیت بالا تری بهم بده و بتونم برای مدت طولانی نگهش دارم...
راستش من اطلاعات زیادی در رابطه با لنز های اس ال آر ندارم ولی توی همین یک روز این تاپیک مجبورم کرد کلی اطلاعات جدید یاد بگیرم...
ولی یکی از لنز هایی که 100% خریداری می کنم Canon EF 50mm f/1.8 II یا Canon EF 50mm f/1.4 هست...:)
این موضوع رو خودم هم اول متوجه شدم و تعجب کردم که چطور چارجر باتری ماشین توی لیست هست ولی خوب باتری شامل نشده...
ولی این اطلاعات کامل لیست هستش
Items Included with
the Canon 40D:
* EOS 40D Body
* Eyecup Ef
* Wide Strap EW-100DBII
* Video Cable VC-100
* Cable IFC-400PCU
* Battery Pack NB-2LH
* Battery Charger CB-2LW
* EOS Digital Solution Disk and Instruction Manual
* IS & Macro Booklets
Items Included with
PRO PKG:
* Tamron AF 28-80mm f/3.5-5.6 Aspherical Autofocus Lens
* Tamron Telephoto AF 75-300mm f/4.0-5.6 LD Macro Autofocus Lens
* Titanium .45x Wide Angle Lens
* 2GB Compact Flash Card
* USB Compact Flash Card Reader
* Deluxe All Weather Proof Carrying Case
* Deluxe Video & Photo Tripod
* Table Top Tripod
* Canon Lens Cap
* Canon Strap
* Canon USB Cable
* Canon Audio/Visual Cable
* Professional 3 Pc. Lens Cleaning Kit
با این حال باید تماس بگیرم با خود فروشنده صحبت کنم ولی اگه درست باشه یکی از بهترین deal های که می تونستم در نظر بگیرم...
البته با توجه به قیمت.... ممكنه سنسور هم بای دیفالت روش نباشه:::big grin:::(شوخی)
.
ولی یه نكته تو این دوربین ها باطری گرچه هزینه زیادی نیست اما بسیار مهم! من باطری دوم رو كه میخواستم بگیرم 3 تا باطری رو پس فرستادم چون دوربین رو اون باطری ها پیام خطا میداد(باطری شارژ میشد.دوربین روشن میشد اما Random پیام خطا میداد ولی رو باطری فابریكش نه! جالب اونجاست كه تمام Spec باطری دوم با باطری فابریك میخوند! فروشنده وقتی دید من كوتاه نمیام از تو یه جعبه آكبند 40 دی باطری فابریك اون دوربین رو داد و من دیگه هیچ پیام خطایی از باطری دوم ندیدم(با باطری فابریك خودم مشكل نداشتم). تاریخ اون باطری ها هم Expire نشده بود البته خودش با این حرف كه ممكنه این باطری های 30دی بوده (در حالی كه تمام مشخصات با باطری 40 دی میخوند)قضیه رو جلو دیگران رفع و رجوع كرد(از كسانی كه 30 دی دارند میشه پرسید كه شكل ظاهری هر دو باطری یكی هست یا نه.... من نمیدونم)...............همه این موارد رو گفتم كه در هر صورت تو خرید باطری دقت بشه:cool:
پس بالاخره ملت دارن سر کیسه رو شل میکنن!!
مهدی بیگمرادی