نوشته اصلی توسط
farhad44
اولین پیشنهادی كه می كنم اینه كه
ممنون از بابت وقتی که گذاشتی و توضیح دادی
1 - دوربین رو فعلا همین 40D انتخاب در نظر گرفتم مگر این که چیز مشابهی رو با همین قیمت پیدا کنم
2 تا کمپانی رو برای قیمت سرچ کردم... ( نمیدونم اگه لینک ها فیلتر باشند یا نه ... )
Future Shop و BestBuy
Canon EOS 40D 10.1MP Digital SLR Camera - Body Only
Price: $1,349.99
Canon EOS 40D 10.1MP Digital SLR Camera With 28-135mm IS USM Lens Kit
Price: $1,649.99
البته فکر کنم تو مغازه های معمولی با قیمت خیلی کمتری بتونم پیداش کنم
2 - در رابطه با لنز 50mm با چند نفر مشورت کردم و بهم گفتند که برای اول کار می تونم از همین لنز برای پرتره و عکاسی معمولی لند اسکیپ و .. استفاده کنم
قیمت Canon EF 50mm f/1.8 II توی مارکت 110$ هست که به نظر خودم با توجه به این قیمت و کارکر برای اولین لنز انتخاب خوبی باشه
3 - یک چیز رو من دقیقا متوجه نشدم... دقیقا فرق بین wide lens & wide angel lens چیه ؟!
لنز سیگما 10 - 22 رو سرچ کردم ...
10-20mm F4-5.6 EX DC HSM
650$
اینجا در رابطه با Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM توضیح داده و با توجه به چیزی که گفته خیلی ها کیفیت کانون رو از سیگما بهتر پیدا کردن ولی این طور که متوجه شدم این مورد شانسی هست و زیاد دقیق نیست !
حالا تا 600$ چه انتخاب های دیگه ای میتونم روی آلترا واید داشته باشم ؟
4 - یه خورده گیج شدم... دقیقا فرق بین 2 تا لنز Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM Lens و Canon EF 85mm f/1.8 USM چیه ؟ به نظر میاد شاخت نسباتا یکسانی داشته باشند یا این طور به نظر من میاد ؟!
چه امکاناتی رو 100mm داره که 85mm نداره ؟ و چرا برای پرتره 85mm رو انتخاب کردی ؟
اینجا هم به شکل عکس تفاوت ها رو مشخص کرده ولی باز هم به اون شکل تفاوت رو توی کارایی این 2 تا لنز متوجه نشدم...
5 - فکر کنم اگه کار هایی رو که می خوام با دوربین و لنز بکنم دسته بندی کنم راحت تر بتونم نتیجه گیری کنم...
بیشترین استفاده من از این دوربین به ترتیب برای
1 - portraiture
2 - macro
3 - cityescape
بودجه لنز رو 850$ کردم
زیاد اهمیتی نداره اگه نتونم 3 تا لنز رو همزمان تهیه کنم
ترجیه میدم 2 تا لنز خوب با کیفیت بالا داشته باشم تا 3 تا لنز نسبتا نرمال
ممنون میشم در رابطه با این شرایط هم بهم یه خورده توضیح بدی که چه انتخاب هایی می تونم داشته باشم