عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
دکتر بنده نرم افزار رو گرفتم و آخرین عکس رو هم در قسمت shutter count لود کردم , اما تعداد شاتر زده شده را نشان نمیدهد و پیغام میدهد Shutter Count not Found
البته با همون نرم افزار kiuso تعداد شاتر نیکون دی 60 رو دیدم , اما هیچ دوربین دیگری از نیکون و کنون رو نتونستم باهاش ببینم
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
اینم برای کانون های دارای سیستم DIGIV III & IVدکتر بنده نرم افزار رو گرفتم و آخرین عکس رو هم در قسمت shutter count لود کردم , اما تعداد شاتر زده شده را نشان نمیدهد و پیغام میدهد Shutter Count not Found
البته با همون نرم افزار kiuso تعداد شاتر نیکون دی 60 رو دیدم , اما هیچ دوربین دیگری از نیکون و کنون رو نتونستم باهاش ببینم
1. محتویات فایل پیوست رو در پوشه C:\Program Files\Canon\EOS Utility ( فرضا )
کپی کرده و اجرا نموده
2. دوربین را به کامپیوتر نصب کرده وسپس روشن کنید
3. اگه نرم افزار EOS Utility بطور اتومات باز شد ببندینش
4. رو Get Count کلیک کنید میگه چند تا شات داشتید
منکه ترکوندم 4956 شات در عرض 6 ماه روزی 27 :biggrin:
حمید رضا مرادی
G12
سلام عليكم
از بابت راهنمايي خوبتون ممنون
فكر ميكنم اين مواردي رو كه آقا كاوه فرمودند براي خريد دوربين نو بود، حالا چندتا سوال من دارم در اين خصوص.
- اين دوربين يا بدنه، نبايد اونجا تست عملكردي بشه؟ منظورم اينه كه اينكار عرف هست يا نه. فروشنده شاكي نميشه اگه دوربين رو روشن كنيم و چندتا شات باهاش بگيريم؟
اگر اينكار قابل انجام باشه دوتا مشكل هست براي من، يكي اينكه اصولا من تجربهي كار با دوربينهاي DSLR رو ندارم، با SLR آنالوگ (نگاتيو) يه مقدار كار كردم و همينطور با كامپكت و يه كمي هم SLR-Like ولي DSLR رو فقط دستم گرفتم اونم براي اينكه ببينم اصلا از بدنه و استيلش خوشم مياد يا نه، يه جورايي ارگونومي و اين حرفا.
مشكل دوم در صورتي كه بخوام دوربين رو روشن كنم و تست كنم اينه كه من برنامهام خريد يه 50D بدون لنز كيته، به همراه يه Sigma 17-70 براي شروع، حالا اگه اول لنز رو بخرم بدون دوربين نميتونم لنز رو تست كنم، و اگه اول دوربين رو بگيرم، بدون لنز اون رو چيجوري آزمايش كنم؟
سلام
معمولا توي همه ي فروشگاه ها چند تا دوربين يا لنز دست دوم براي تست پيدا مي شه. مثلا من يه بار رفتم يه لنز خريدم دوربينمو نبرده بودم گفتم يه دوربين بدين لنزو تست كنم گفت 40D خوبه گفتم بله و با اون دوربين لنز رو تست كردم كه اتفاقا لنز ايراد داشت و يه دونه ديگه بهم داد.
ضمنا توصيه مي كنم با 50D لنز كيت 55-18 رو هم بگيريد چون ارزشش بيش از اونيه كه ازتون بر مي دارن و موقع فروش هم جعبه ي كيت بدون لنز فروختنش سخت تره. مگر اينكه 50D Body پيدا كنيد ( جعبه با كيت نباشه)
فرهاد حسيني
سلام عليكم
از اين كه وقت صرف كرديد و جواب داديد، و همينطور از نكتهاي كه در مورد لنز كيت فرموديد خيلي ممنونم. فقط من جايي نديدم كه با لنز كيت 18-55 بفروشن اين دوربين رو، جاهايي كه من ديدم يا با 18-200 بوده يا 17-85، اگر با 18-55 هم باشه حتما ميگيرمش.
ضمنا از پاسخ شما اينطور برمياد كه روشن كردن و گرفتن چندتا عكس بعنوان آزمايش در زمان خريد دوربين معمول بوده و بايد انجام بشه و فروشنده نبايد در اين خصوص مخالفتي بكنه.
حالا فقط و فقط يه مشكل خيلي خيلي كوچيك دارم :biggrin: كه اون هم همانا نا بلد بودن بندهاست، ميترسم برم اونجا موقع آزمايش يه سوتي ناجور بدم همه بهم بخندن (مثلا اگه دوربين روشن نشد سراغ فيوز اگزوزش رو بگيرم;))، يا اينكه اصلا نتونم درست و حسابي تستش كنم، چون اصلا نميدونم چه مواردي رو بايد آزمايش كنم يا از اون بدتر اينكه اون موارد رو چطور آزمايش كنم؟:(
معمول اينه كه وقتي به توافق رسيدين و گفتين دوربينو مي خواين اجازه مي دن روشن كنيد و تست كنيد نه اينكه تست كنين و بگين نه خوشم نيومد مرسي خداحافظ ( در اين صورت ممكنه صورتتون با مشت مغازه دار تماسكي پيدا كنه )
در مورد دوم هم شما كه نمي دونين چيو بايد چك كنين در حد اينكه ممكنه سراغ فيوز اگزوزش رو بگيرين ( ظاهرا با اتوموبيل هم در حد دوربين آشنايين :biggrin: -- شوخي) مطمئنين كه لازمه DSLR بگيرين ؟ نمي خواين با يك SLR Like شروع كنين ؟
فرهاد حسيني
سلام عليكم
من با SLR Like و كامپكت و SLR (نگاتيو) كار كردم و كلا اونقدرا هم وضع خراب نيست، ولي دوتا مشكل هست اينجا، يكي اينكه من تا حالا اصلا با DSLR عكسي نگرفتم، دونستههام در حد چيزاييه كه خوندم و شكل منوهاش رو هم از روي عكساي DPreview ميشناسم :biggrin: اگه يه DSLR رو دستم بگيرم در حد دونستههام و بعد از يه مدت سر و كله زدن باهاش و خوندن Manual و مزاحم شما شدن، بالاخره ميتونم يه كارايي بكنم، ولي اونجا تو فروشگاه كه هيچ كدوم اين كارا رو نميتونم انجام بدم، اونجا بايد صاف برم سر اصل مطلب و اون نتيجهاي رو كه ميخوام بگيرم. (ميدونيد، مشكل ندونستن تكنيك عكاسي نيست، كه البته اون رو هم به اندازه دوستان نميدونم، مشكل بلد نبودن طرز كار با يه دستگاه خاصه)
نكتهي دوم اينكه من تا حالا هيچ دوربيني رو خودم نخريدم، با هر دوربيني كه كار كردم يا قرض گرفته بودم و يا اينكه بهم هديه داده بودنش بنابر اين اصلا تجربهي خريدش رو ندارم.
حالا اگه خود شما باشيد و تشريف ببريد براي خريد و به توافق هم برسيد و در آخرين مرحله فقط بخواهيد دوربين رو روشن كنيد و آزمايش كنيد و اگر رديف بود بخريدش، چه چيزايي رو چك ميكنيد؟ اگر لطف كنيد و حتي بصورت فهرست وار هم اون موارد رو اينجا بنويسيد، خودم بالاخره يه جوري راهش رو پيدا ميكنم (يا پيدا نميكنم و دوباره مزاحم ميشم ;))