دوستان من برای عکاسی در آتلیه و طبیعت و پشت صحنه فیلم نمیدونم کدوم دوربین بهتره نیکون دی 300 یا کنون 5 دی؟ بودجه من حدوده دو میلیون و نیم هستش با لنز لطفا منو در انتخاب لنر هم راهنمایی کنید.
بسیار متشکرم
دوستان من برای عکاسی در آتلیه و طبیعت و پشت صحنه فیلم نمیدونم کدوم دوربین بهتره نیکون دی 300 یا کنون 5 دی؟ بودجه من حدوده دو میلیون و نیم هستش با لنز لطفا منو در انتخاب لنر هم راهنمایی کنید.
بسیار متشکرم
با اين پول احتمالا بايد D300 بخريد چون با خريد 5d براي لنز کم مياريد
به نظر من لنزهای با کیفیت نیکون هم قیمت لنزهای خوب کانن هستند.
اگر ملاک مقایسه کیفیت لنز ها باشه قیمت لنز های کانن و نیکون برابر است. تفاوت آن چندانی با هم ندارند. مشکل کانن اینه که تولید لنز های عادی تر و ارزان تر رو جدی نمی گیره اما لنز های خوب نیکون قیمتی برابر با همتای کانن خود دارند.
مثلا"
50 F1.4 و F1.8
85 F1.4 و F1.8
200_70
55_17 که حتی از مدل کاننی هم گرانتر است.
ولی در مورد فلاش قبول دارم که کانن از نیکون ضعیف تر عمل کرده
ببخشيد بهنام جان هر بار پست شما رو ميخونم نميتونم ربطش رو با موضوع تاپيک بفهمم نتيجه چي شد دوستمون کدم دوربين و لنز ها رو بخره آيا پاسخ شما جوابي براي ايشان بود؟ يا پاسخي به کامنت من
بهنام جان قيمت 5d الان چنده
من تا 2200 قيمت داشتم الان نميدونم چنده
قيمت D300 الان 1600 حالا با يه حساب سر انگشتي ميبيني ايشون پول بيشتري براي خريد لنز خواهند داشت اصلا من هيچ جا اشاره اي به قيمت کمتر يا بيشتر لنزهاي نيکون نکردم
راستي الان 5d چنده؟؟؟
ببخشید. یه سوالی دارم. اصلا مقایسهی این دوربین منطقی است؟ 5d فول فریم و D300 کراپداره. یه جورایی این موضوع مهمه و در مقایسه، عامل مهمی به حساب مییاد.
اگر اشتباه میکنم بگید.
با اين قيمت ميشه به 5d و يه لنز Ef براي کار ايشون فکر کرد؟؟؟
به نظرم اگر ايشون به 40d فکر کنه از هر دو انتخاب بهتره