سلام دوستان
عزیزی دوربین حدود 500 تومن خواسته و من مدتهاست از بازار کامپکت و لایک به دورم اگر میشه بهترین انتخاب فعلی را بفرمایید.
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
عزیزی دوربین حدود 500 تومن خواسته و من مدتهاست از بازار کامپکت و لایک به دورم اگر میشه بهترین انتخاب فعلی را بفرمایید.
با تشکر
دوستان عزیز سلام
من دانشجوی انسان شناسی هستم و به دوربینی نیاز دارم که زوم بالایی داشته باشد تا بتوان از سوژه ها عکس وفیلم مناسب تهیه کرد. با مبلغ یک و نیم، ظاهرا SONY HX400h گزینه مناسبی است. اما چون هیچ دانشی در زمینه خرید دوربین ندارم و اساسا عکاس بسیار مبتدی هستم (البته دوربین کامپکت دارم و تجربه غیر اکادمیک اندکی دارم)؛ . نیاز شدیدی به همفکری همه دوستان گُلم دارم .
سلام دوستان
من یه دوربین بریج میحواستم که:
محدوده دیافراگم:f 2.8
فرمت raw داشته باشه
میشه کمکم کنید
نظر خودم Fujifilm X-S1
درود
حول وحوش 1500000
من دوربین رو برای سفر میخوام.میخوام سفر کردن رو شروع کنم.
درود
شما از دوربین هایی مثل سری G تعریف کردید و فقط فرمودید مشکلش کم بودن زوم هست، بنده هم دوربین قوی تر پیشنهاد دادم!
قصد الزام به خرید نبود جهت آشنایی این کار انجام شد!
کما اینکه اگر براتون قیمت پایین تر مهم به گزینه هایی مثل olympus SP-1000 یا Nikon P530 هم هستند ولی از نظر ابعاد سنسور نسبت به این گزینه ها همین فوجی مورد نظر شما جایگاه بهتری داره!
ارادتمند
سلام دوستان!
من بعد از جستجوهای زیاد بین دو مدل Fujifilm Finepix HS25 EXR و Canon Powershot SX520 HS تردید دارم که کدوم رو بخرم!
هر دو سوپر زوم هستند ولی مدل کنون 42x زوم داره فوجی 30x
مدل فوجی سنسور بزرگتری داره. اندازه سنسور کنون 1/2.3 هستش ، فوجی 1/2
عملکرد شاتر تو مدل فوجی بهتره : کنون : (1/2000 ثانیه -- 15 ثانیه) ، فوجی (1/4000 ثانیه - 30 ثانیه)
از نظر باتری : کنون لیتیوم یون شارژی هستش و فوجی ۴تا باتری قیمی می خوره
مدل فوجی تعداد عکس های پیاپی بیشتری رو می تونه بگیره، فلش اکسترنال هم می خوره!
ولی تو چند تا از نقدهای کاربرها دیدم گه عکس هاش نویز دار هستش، حالا به نظر شما کدومیکی رو بگیرم؟
چند روزی sx60 یکی از دوستان دستم بود. واقعا زوم تحسین برانگیزی داره ولی در نهایت زوم، کیفیت عکسها واقعا پایین میاد و خیلی نمیشه روشون حساب کرد. بدون زوم و در هوای کاملا صاف و آفتابی هم یه ته نویزی توی تمام عکسها در ایزوی 200 مشهود بود.
اگه فرصت شد حتما نمونه عکس قرار میدم.
سلام دوستان!
من بعد از جستجوهای زیاد بین دو مدل Fujifilm Finepix HS25 EXR و Canon Powershot SX520 HS تردید دارم که کدوم رو بخرم!
هر دو سوپر زوم هستند ولی مدل کنون 42x زوم داره فوجی 30x
مدل فوجی سنسور بزرگتری داره. اندازه سنسور کنون 1/2.3 هستش ، فوجی 1/2
عملکرد شاتر تو مدل فوجی بهتره : کنون : (1/2000 ثانیه -- 15 ثانیه) ، فوجی (1/4000 ثانیه - 30 ثانیه)
از نظر باتری : کنون لیتیوم یون شارژی هستش و فوجی ۴تا باتری قیمی می خوره
مدل فوجی تعداد عکس های پیاپی بیشتری رو می تونه بگیره، فلش اکسترنال هم می خوره!
ولی تو چند تا از نقدهای کاربرها دیدم گه عکس هاش نویز دار هستش، حالا به نظر شما کدومیکی رو بگیرم؟
یه خبر خوب برای دوستانی که زوم بالا رو کنار کیفیت بالا و البته قیمت مناسب می خوان. کنون طی هفته های آینده دوربینی رو به بازار عرضه می کنه که سنسور یک اینچی داره و قدرت زومش 25 برابر هست. این یعنی اینکه پاناسونیک FZ1000 و سونی RX10 رو به چالش نخواهد کشید، بلکه به طور کامل از میدان به در خواهد کرد. البته طبیعیه که این شرکت ها و سایر شرکت های مطرح مثل نیکون و فوجی هم دست روی دست نخواهند گذاشت و مدل های موجود رو ارتقا خواهند داد و یا مدل های جدیدی عرضه خواهند کرد.
سلام خسته نباشید
من یه دوربین میخوام بگیرم با بودجه محدود تا سقف 700 تومن
دوربین میخوام از زوم بالا کیفیت مناسب برخوردار که هم بدرد عکس خانوادگی و هم سوژه های دور دست چه مدلی پیشنهاد میکنید
البته خودم SX520 رو دیدم ولی Sample Image مناسبش پیدا نکردم که ببینم کیفیتش در حالت معمولی و زوم چقدره
اگه کسی Sample Image یا شخصا عکس گرفته ممنون میشم بزاره که ببینم کیفیتش چطوره
برای نمونه عکس های این دوربین به لینک زیر مراجعه کنید:
Canon SX520 HS sample images | Cameralabs
در همین سایت همچنین می توانید بررسی فنی دوربین رو هم مطالعه بفرمایید.
لینکی که بهتون دادم، tab نمونه عکس ها از بررسی فنی این دوربین در سایت cameralabs هستش. اگه به دقت بالای صفحه رو ببینید، سه tab دیگه هم به اسمهای design and features, resolution and noise و verdict and scores می بینید که در واقع بررسی تقریبا جامعی از این دوربین رو پوشش میده.
بنده به شخصه از دوربین های سوپرزوم استفاده نمی کنم که بتونم نظر خاصی درباره شون بدم. البته با همین یک نگاهی که بین مطالب این صفحه انداختم، به نظر میاد ورژن قبلی این دوربین (510) گزینه معقول تری بوده. ضمن اینکه مثل بقیه دوربین های کنون، ظاهرا حذف نویز چندانی روی عکس ها انجام نمیشه. گرچه رقبا هم به قیمت کاهش جزئیات تصویر، نویز رو در عکس ها کم کرده اند.
در ضمن شما باید بدونید از دوربین دقیقا چی میخواهید. سوپرزوم ها نه راحتی جابجایی و حمل کامپکت ها رو دارند و نه کیفیت تصویر و قابلیتهای DSLR ها رو. مطمئن شوید از نیازهاتون آگاه هستید و بر اساس نیاز خرید می کنید.
سلام نظرتون درمورد Nikon Coolpix P530 چیه چند وقتیه نظرم سمتش جلب شده بگیرم ولی میخوام عکاسای گرفته شده باهاش رضایت بخش هست یا اصن کلا دوریین خوبی هست
سلام دوستان من تازه به جمع خوبتون اضافه شدم
یه هفتس دارم تو اینترنت سرچ میکنم و دنبال یه دوربین اتومات خوبم که هم عکسای خوب بگیرم هم فیلم خوب و هم بتون در اینده که کمی بیشتر بلد شدم خودم کنترل یه سری قسمتاها رو دست بگیرم و خاطرات خوبمو ضبط کنم و یه نیم نگاهیم به عکاسی اصولی داشته باشم
دوربینی که میخوام بخرم دست دومه ، پولی که بابت نو میخوام بدم و بدم به یه دوربین دست دوم که بالا تر باشه
یه دوربین sony hs100v به قیمت 550000 تومن پیدا کردم 27-810 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 30 برابر لرزشگیر تصویر زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری سرعت شاتر از 1/4000 ثانیه تا 30 ثانیه حسگر CMOS 16.8 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر موقعیت یاب GPS قطب نما تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند عکاسی سه بعدی F2.8 تاF5.6 با توجه به قیمتش ایا این دوربین جوابگو نیازهام هست تا بعد یه مدت بتونم یه عکاس نیمه حرفه ای بشم؟
با توجه به قیمت 550000 تومان برای دست دوم پیشنهادهای اساتید اهل فن چیه؟
سلام
یه دوربین SLR like کانن:
برای هم عکاسی منظره و هم مدل و پرتره (در فضای باز و فضای داخلی کیفیت عکس ها بالا باشه) زوم بالایی هم داشته باشه
با بودجه 1 تا 1.200 ( کمی بالا و پایین بشه هم موردی نداره)
دوستان حرفه ای چی پیشنهاد می کنید بخرم؟ :laugh4:
من زمینه ای در عکاسی ندارم ولی میخوام شروع کنم و ادامه بدم فعلا با SLR like بعدها ان شاءالله به DSLR برسم.
سلام دوست عزیز
من هم با جناب احمدی موافقم
دوربین میرورلس و حتی DSLR تهیه کنید خیلی بهتر است. زوم بالا را نمیدانم برای چه میخواهید. ژانر های مورد نظر شما به فواصل کانونی خیلی بالا احتیاج ندارند.
به نظر من تهیه سوپر زوم صرفا برای کسی مناسب است که نمیتواند هزیته تهیه یک DSLR مناسب و یک لنز تله قدرتمند (مبلغی بین 5 الی 30 میلیون) را تامین کند و ضمنا به حیات وحش علاقه دارد و یا طبیعت گردی است که سوای بحث استطاعت مالی قادر به حمل تجهیزات سنگین برای عکاسی از حیات وحش نیست و نیازش با یک بریج سوپر زوم سبک (و صد البته کیفیت پایین عکس نسبت به ترکیب ایده آل DSLR و لنز سوپر تله) مرتفع میشود. برای سایر کاربری ها به هیچ وجه سوپر زوم را توصیه نمیکنم. (یکی از مخالفان جدی خرید سوپر زوم برای یادگیری عکاسی خود من هستم)
همچنین معتقدم بهترین وسیله برای شروع عکاسی DSLR است (اگر وزن و سایز مساله باشد میرورلس گزینه بهتری است) شما با خرید سوپر زوم برای یادگیری عکاسی در صورت علاقمند شدن به عکاسی حرفه ای و جدی باید با ضرر فراوان سوپر زوم رابفروشید و به سراغ DSLR بروید و اگر هم عکاسی ارضایتان نکرد مبلغ یک الی یک و نیم را هزینه کرده اید و حال برای فروش آن دچار مشکل خواهید بود. اما با خرید DSLR در صورت علاقمندی به عکاسی شما یک بخش مهم از تجهیزات (بدنه) را دارید و برای ادامه به تهیه لنز مناسب فکر خواهید کرد و اگر هم از عکاسی زده شوید هر لحضه مشتریان پر و پا قرصی برای خرید تجهیزات شما با قیمت معقول وجود دارد.
اما پیشنهاد:
خرید یک DSLR سطح پایین به همراه لنز کیت برای شروع عکاسی (D3200نیکون و 600D کنون) همین حدود 1200 میشود. و یا خرید بدنه کارکرده + لنز بهتر (با 800 الی 900 تومان میتوان یک 550D-600D با کیت 18-55 و با کارکرد مناسب و تمیز خرید + یک لنز 50 f1.8 برای پرتره با قیمت 300 الی 350)
پیروز باشید
ممنون برای راهنمایی تون یعنی به نظر شما من که تازه کار هستم و فعلا لنز نمیخوام بخرم چون یه مدتی اول باید با یه دوربین کار کنم و خوب آشنا بشم با عکاسی و اصولش و مطالعه داشته باشم.
DSLR کارمو راه میندازه آخه همه میگن این دوربینا بدون لنز فایده ندارن بخصوص برای مبتدی ها.
البته به صورت جدی میخوام عکاسی رو ادامه برم و لنز هم میگیرم در آینده.
با یه DSLR بدون لنز برای شروع میشه عکسای خوبی گرفت؟
زوم بالای دوربین SLR like رو برای عکاسی از مناظر کوهستانی و landscape میخواستم که کیفیت عکس خوب باشه البته سه پایه هم
میگیرم ولی دوست دارم تصاویر واقعا شارپ باشن.
سپاس
سلام . من تقریبا میشه گفت هیچی درباره دوربین نمیدونم .. اما میخوام یاد بگیرم و وارد این حرفه بشم .. چه دوربینی برای من مناسبه؟ بودجه فعلا کمه شما فرض بگیرید هفتصد و پنجاه ، هشتصد یا نهصد .. چه پیشنهادی میدید؟ ممنون میشم
چند نکته:
1- دوربین dslr بدون لنز قادر به عکس گرفتن نیست. شاید منظورتان به همراه لنز کیت باشد که در اون صورت بله یک DSLR با لنز کیت برای شروع کافی است.
2- زوم بالا (که قائدتا منظورتان فوکال بالا است) برای عکاسی حیات وحش و ورزشی کاربرد دارد و نه منظره. برای کاربری مد نظر شما همان مواردی که در پست قبل اشاره کردم کافی و مناسب خواهد بود.
3-آنچه که عکاس را عکاس میکند و عکس ها را شارپ و بی نقص نه بدنه است و نه لنز بلکه نور است و تجربه (البته منکر تفاوت کیفی بدنه ها و خصوصا لنزهای گرانقیمت با نمونه های کیت نمیشوم اما آنپه مهم تر است عکاس عکس است - "هیچ دوربینی بدون عکاس عکس نمیگیرد")
موفق باشید
سلام من یه دوربین میخام که مشخصاتش مثل کنون جی 16 باشه.چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
خودم زمانی که SONY HX100V اومده بود اون رو اون زمان به مبلغ 600 تومن خریدم زمانی که ارزونترین DSLR هشتصد تومن بود شاید اون زمان خریدش به لحاظ قیمتی توجیه داشت ودر زمان خودش بهترین سوپرزوم بود ولی الان قیمت یه سوپر زوم خوب چیزی در حدود یک DSLR میان رده هست و خریدش یه هیچ عنوان توجیه نداره از زمانی که DSLR گرفتم دیگه باهاش عکس نمیگیرم و گوشه خونه افتاده تفاوت توی خروجی به حدی هست که هیچ کس فکر نکنم اگر DSLR داشته باشه راضی بشه با این دوربینها عکس بگیره شرکتها هم هیچ چیز خاصی برای عرضه تو این رده ندارن و فقط روی امکانات جانبی مثل فیلمبرداری و زیاد کردن زوم و این جور مسایل جانبی مانور میدن و کسایی هم که دنبال این دوربینها هستند بیشتر دنبال همین مسایل جانبی هستند مثلا توی این دوربین سونی که برای چند سال قبل هست قابلیتی هست که وقتی به چشمی دوربین نزدیک میشید تشخیص میده و صفحه نمایشگرش خاموش میشه که حالا جدیدا توی مدل EOS 760 کنون هم گذاشتند یا عکس سه بعدی و پانوراما و ... به قول معروف آفتابه لگن این دوربینها هفت دسته ولی شام و ناهارش هیچی درواقع این دوربینها شتر مرغی هستند که نه شتر هستند و نه مرغ نه اون حس دوربینهای DSLR رو به ادم میدن نه به لحاظ حجم و اندازه و راحتی کار با دوربینهای COMPACT قابل مقایسه هستند وگرنه فکر نکنم تفاوتی بین خروجی دوربین سوپر زومی که چند سال قبل عرضه شده با دوربین سوپرزومی که جدیدا معرفی شده وجود داشته باشه فقط زومشون بالاست که باید دید چه نوع زومی به شما میده و کیفیتش چطور هست که در این مورد هم گاها شاید کارراه انداز باشند ولی نه همیشه و نه با اون کیفیت قابل قبول و کلا نمیشه روشون توی این مورد هم صد در صد حساب کرد
بسیار جالب و کامل فرمودید!
اخیرا یکی از دوستان اومد به بنده گفت میخواد دوروبر 500 تومان هزینه کنه و دوربین Bridge بگیره. با توجه به اینکه تا بحال تجربه عکاسی خاصی نداشت ایشون و شوتینگ مود های M, Av, Tv رو هم بهمراه چشمی میخواست، بنده چند مدل فوجی فیلم پیدا کردم و ایشون هم انتخاب کرد. خداروشکر یهو به ذهنم رسید نمونه عکس های این مدل ها رو بررسی کنم و دیدم خدای من! واقعا افتضاح بودن!
دو مدل کانن البته کامپکت سوپرزوم پیدا کردم ولی ایشون هم با دیدن نمونه تصاویر کلا از خیرش گذشت، قرار شد دیرتر خرید کنه ولی DSLR یا Mirrorless بگیره.
سلام دوستان.
من سالها پیش یک دوربین کنن SX20 IS گرفتم. الان این دوربین جز دسته SLR Like حساب میشه؟
البته من برای یادگیری اصول عکاسی اون زمان تهیه کردم که متاسفانه خیلی نشد روی این مساله کار کنم ( یکی از اقوام که دورین SLR داره گفتن که گزینه های دستی این دوربین من اصلا فایده ای نداره! و کلا قید یادگیری رو زدم)
الان احساس میکنم این دوربین فعلی تو فوکوس کردن خیلی کند عمل میکنه و در خیلی از موارد من صحنه رو از دست میدم! ( مثلا دوربین های دیگر تو همون زمان 3-4 تا عکس گرفتن ولی دوربین من هنوز یک عکس به زور گرفته!)
حالا به فکر یک ارتقا هستم که میخوام:
- برای استفاده خانوادگی و مراسم ها و مخصوصا در شب و یا فضای بسته عکس خوبی بگیره و فلش خوبی داشته باشه.
- سرعت فوکوس و عکاسی بالایی داشته باشه ( اون مشکلی که در بالا گفتم رو نداشته باشه)
- برای عکاسی از فضای بیرون و طبیعت حتی المقدور زوم خوبی داشته باشه
- فیلمبرداری خیلی مهم نیست برام
- کلا نسبت به SX20 IS یه پیشرفت حساب بشه دیگه! و موارد دیگه ای که خودتون استادین و شاید من مبتدی به ذهنم نمیرسه.
ضمنا چون اصلا از مدلها و امکانات جدید و ... اطلاعی ندارم قائدتا از قیمتها هم اطلاعی ندارم. پس شما رنج قیمتی یا قیمت مدلهای پیشنهادی رو بفرمایید تا من حساب کار هم دستم بیاد و گزینه هام رو کم و زیاد کنم
با تشکر
اگر دوربين كامپكت (بدون قابليت تعويض لنز) مي خواهيد و كيفيت بالاي عكس خصوصاً در نور كم براي شما اهميت زيادي دارد پيشنهاد من دوربين هاي با سنسور بزرگ 1 اينچي Canon G7X Mark II به قيمت حدود 1900 (با گارانتي معتبر) و يا Canon G3X (اگر زوم خيلي بالا برايتان اهميت زيادي دارد) به قيمت 2400 (با گارانتي معتبر) است.
ارادت
تشکر.
بله قائدتا دوربین بدون قابلیت تعویض لنز میخوام. فقط من فرق بین SLR و SLR Like رو متوجه نمیشم. یعنی تو رده خیلی بالاتر از کامپکتها قرار میگیرن؟
الان اگه بخوایم تقسیم بندی کنیم دوربین ها SLR هستند و کامپکت ، این SLR Like دیگه چیه؟ مثلا SX20 جز شبه SLR حساب میشه؟ اینهایی که شما معرفی کردید چی؟
دوربینهای SLR Like دوربینهایی هستند بدون قابلیت تعویض لنز ؛ معمولن با لنز زوم و سوپرزوم ؛ و البته سنسورهای کوچک .
برخی ویژگیهای دوربینهای SLR را دارا هستند مانند تنظیمات دستی و بدنهای بزرگتر ؛ اما به دلیل سنسورهای کوچک ، کیفیت خروجی دلچسبی ندارند .
بهتازگی برخی کمپانیها همچون نیکون ؛ در این رده دوربینهای با کیفیت بهتری ارایه داده که البته هنوز وارد ایران نشده و در صورت ورود هم احتمالن تا مدتها قیمت بسیار بالا و کاذبی خواهند داشت .
اما ؛
برای شما ، همانطور که جناب چگینی پیشنهاد دادند ، دوربینهای کامپکت سطح پیشرفته که سنسورهای بزرگتری دارند ، و کیفیت خروجی بهتر ، و قیمت مناسبتر پیشنهاد میشود .
بازم ممنون.
حالا یک چیز دیگه. الان من دیجیکالا رو نگاه میکردم با این قیمتهای میشه حتی دوربین های SLR هم خرید مثلا Canon EOS 1200D یا Canon EOS 700D و .... آیا بهتر نیست یکی از از اینها رو بخرم و بعد ها تو این زمینه آموزش ببینم ؟ یعنی برای شروع این دوربین های SLR حالت اتو دارند یا تو دردسر میوفتم اگه از اینها بگیرم؟
اگر به عکاسی جدا علاقه دارید پیشنهاد می کنم DSLR بخرید یا دوربین بدون آینه (مثلا Canon EOS-M.) با کمی خودآموزی می توانید عکس های بسیار خوبی بگیرید و لذت بسیاری هم از عکاسی ببرید ولی باید بدانید که خرید DSLRتازه اول خرج است و خرید لنزهای بعدی و سه پایه و فلاش و .... در راه خواهد بود! این دوربین ها هم مد AUTOدارند ولی با کمی آموزش هرگز از این مد استفاده نخواهید کرد.
ممنون آره علاقه که دارم . این مدلی که فرمودین قیمتش چند هست؟ ظاهرا فلش نداره برای شروع. دیگه اینکه آیا لنز فعلی که با خود دستگاه هست از اون مدلهای کامپکت که بالا اشاره شد کیفیتش پایینتر هست؟ ( چون مثلا لرزش گیر اپتیکال نداره ) یعنی مثلا برای یک سال اول جوابگو هست؟ دیگه اینکه ( ببخشید اطلاعاتم کمه ) هر دوربین SLR که بگیرم ، هر نوع لنزی بهش میخوره؟ یعنی کیس های مختلف چه مزیتی به هم دارند وقتی که لنزشون تعویض میشه؟
دوربین EOS-M به نظرم به همراه دو لنز و فلاش و یک مبدل لنز حدود ۱۵۰۰۰۰۰ است. کیفیت لنز کیت که به همراه دوربین ارائه می شود پایینتر از لنز دوربین های کامپکت نیست فقط دامنه فاصله کانونی کمتری دارد (زوم کمتر).لنز های دوربین های کانن برای دوربین های DSLR کانن قابل استفاده است و لنز های نیکون برای نیکون. علاوه بر آن شرکت های دیگری هم هستند که برای هر دو برند کانن و نیکون لنز می سازند مثل سیگما، تامرون، توکینا، سامیانگ و ...
در خصوص تفاوت بین بدنه های مختلف هم بحث بسیار گسترده است که شامل اندازه سنسور (فول فریم و کراپدار) رفتار نویزی، داینامیک رنج ، سیستم فوکوس، قابلیت های فیلمبرداری، خوشدستی و ...... می شود.
به نظرم برای شما مدل ۷۰۰D یا ۷۵۰ D کانن یا D5200 یا D5300نیکون با لنز کیت (۱۸-۵۵) یا لنز ۱۸-۱۳۵ کانن یا ۱۸-۱۴۰ نیکون مناسب است.
پی نوشت: لنزهای کیت همراه دوربین و لنزهای دیگری که در بالا گفتم همگی لرزشگیر دارند
درود بر همه دوستان ...
بنده شدیدا به یک دوربین با زوم قوی و قابلیت عکاسی raw و کیفیت بالای لنز و خروجی و البته سایز متوسط و نه خیلی غول آسا ( مثل نیکون پی 900) نیاز دارم برای مسافرت ... کانن 5 مارک تری دارم با تمام مخلفات که البته اصلا بدرد مسافرت نمیخوره ! بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ کیفیت بالای سنسور و در عین حال زوم بالا برام در اولویت هست... لطفا راهنمایی کنید چون خودم نتونستم به نتیجه نهایی برسم.. با تشکر
درود بر شما... عرض کردم قیمتش مشکلی نیست فقط خروجی قابل قبول و خوبی داشته باشه...زیاد هم بزرگ و حجیم نباشه..
یه مدل سونی بود با لنز زایس بنظرم RX10III همچین چیزی..مدل دقیقش یادم نیست نظرتون راجع به اون مدل چیه؟
بله این مدل هم هست که اندازه سنسور و لنزشون یکیه با این تفاوت که لنز سونی سریع تره. امکانات دیگه ای هم داره مثل ویزور الکترونیکی (برای کنون میتونید جداگانه تهیه کنید) - lcd دوم و فیلمبرداری 4K و ... در مورد نویز و جزئیات باید خودتون سمپل ها رو مقایسه کنید.اما از اون جایی که گفتید جثه دوربین میخواید کوچیک باشه از این لحاظ برتری با کنونه.
پ ن:
حالا خدا وکیلی میدونم که گفتین قیمت مهم نیست اما حرف هفت ملیون پوله باهاش میشه یه دوربین مثل 7200 خرید با یه لنز 150-600 .
ممنون از شما بابت راهنمایی...
البته فکر نکنم 7 میلیون باشه ها ! 1400 _1500 دلاره نهایتا.. که البته در دبی میشه با قیمت پایین تری تهیه کرد ..و خب البته هیچ گرانی بی علت نیست..
عرض کردم 5 دی دارم با کلی مخلفات و لنزهای جورواجور و همچنین لنز سیگما 150-600 ولیکن چون دائم السفر هستم حمل و نقل اون تجهیزات و لنزها که هر کدوم بدرد یه کار خاصی میخوره بطور کلی غیر ممکن هست ! از طرفی گاها گذارم به کشورها و مناظری میفته که واقعا جای حسرت و افسوس فراوان داره که نمیتونم عکس با کیفیتی ازشون بگیرم.. نهایتا تصمیم گرفتم که بیام سراغ این رده از دوربینها و با تهیه بهترینشون خیالم رو راحت کنم ! و البته اگر احساس میکنید سونی برتر هست با قیمتش کنار میام
قیمت سونی rx10 iii در بندر 5600 هست و سایت افرنگ با قیمت 6900 موجود کرده.
به نظرم با 2500 کنون g3x بگیرید.
جایی خوندم که سنسور g3x و rx10 iii یکی هستن و ساخت سونیه.
سلام
دوربینهای عالی با این ویژگی خلاصه میشن در 4 مدل سونی RX10III و نیکون DL24-500 و کنون G3X و پاناسونیک FZ2500 که مورد نیکون که دوربین فوق العاده ای بود فکر کنم عرضه به بازارش منتفی شد به دلیل مشکلات نیکون و احتمال زیان دهی.
در کل من اول مدل نیکون رو می پسندم و بعد سونی
ان شاالله بخرید ما رو هم از تست ها و نظراتتون بی نصیب نذارید.
خب با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن و همچنین عزیزانی که در تلگرام به بنده لطف کردن و مشاوره دادن... ممنون از همگی..
نتیجه نهایی خرید سونی rx10III شد.. فعلا که چین هستم و ان شاء الله وقتی برگشتم دبی این دوربین رو تهیه میکنم وهر چند نه سوادش رو دارم و نه معلومات و تجربه کافی ریویو نوشتن ولیکن در صورت امکان سعی میکنم نظرات شخصی خودم رو در رابطه با این دوربین به دوستان منتقل کنم.. شاد و سربلند باشید و سالی خوش و سرشار از موفقیتی رو برای تک تکتون آرزو میکنم..
FZ 1000 مدتی در بازار ایران هم موجود بوده خوشنام و هرکی استفاده کرده راضی بوده به نظر من پیشنهاد بهتریه :::happy:::
اگه قراره بالای 3 خرج کنید فوجی گزینه های حرفه ای تری داره
سلام به همه عزیزان
بنده کاملا آماتور هستم و با اصطلاحات عکاسی نا آشنا.برای سفرهام به طبیعت و کوهستان میخاستم دوربین تهیه کنم چند مدل سوپر زوم دیدم ولی گویا سوپر زوم ها زیاد نمیتونن عکس با فریم بالا و واید بگیرن این درسته؟ مثلا از یه رشته کوه. بین اس ایکس 60 کنن و بی 700 نیکون تصمیم گرفتم نیکون رو بردارم.نظر شما چیه؟با یک و پونصد انتخاب دیگه ای دارم؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام.سفر به طبیعت و کوهستان چالش های عکاسی زیادی داره. بستگی به زمان ورود به مناطق و زاویه نور خورشید با تنظیمات نوردهی پیچیده ای ممکنه مواجه بشید.
پس بهتره تا وقتی یک دوربین مناسب پیدا می کنید اطلاعات اولیه عکاسی رو یاد بگیرید.
اگر مسیرهایی که میرید از نظر جابجایی در بالا و پایین رفتن دشواری داره، بهتره دوربین های کوچکتر رو انتخاب کنید.
کیفیت سوپر زوم ها در زوم بالا افت داره که مقدارش به خیلی عوامل بستگی داره. گاهی اصلا راضیتون نخواهد کرد.مدل های جدید و قابل قبولی هم وجود داره که قیمتشون خیلی بالاست.
هر چی زوم بالاتر بره، طبیعتا واید کمتر و کمتر میشه.
جای شما باشم با اختصاص هزینه بیشتر سراغ کامپکتهای پیشرفته میرم. هم کوچکند و در شرایط دشوار مزاحمتی ندارند، هم کیفیتشون از سوپرزوم ها بیشتره، هم در صورت آشنایی با فنون عکاسی امکانات بیشتری در اختیارتون میذارند.
کنون جی 7ایکس خصوصا مارک2 مناسبه. اما با کیف و حافظه مناسب حدود یک میلیون گرونتره. جی7 ایکس معمولی ارزونتره. واگر چاره ای در مورد هزینه ندارید، جی9 ایکس هم بد نیست. البته برای این دوربین ها خیلی خیلی بهتره که یک باتری اضافه هم داشته باشید.
با سلام به عزیزان
بنده با بودجه حداکثر تا ۱۳۰۰ الی ۱۵۰۰ تومن نو و یا کارکرده (ترجیحاً کارکرده که مدل بالاتری بتونم بخرم)
*دوربین غیر DSLR میخواستم.
*قابلیت فیلمبرداری فوق آهسته حداقل ۱۲۰ فریم بر ثانیه اصلی ترین نیازمه
*فوکوس دستی داشته باشه
*ترجیحاً شبه DSLR باشه
*زوم اپتیکال خوبی داشته باشه مثلا حداقل 10x
مارکش فرقی نداره ولی کنون رو ترجیح میدم.
از دوربین هایی که بهش رسیدم SX60 HS هست.
اما اگر مورد بهتری دوستان سراغ دارند خیلی ممنون میشم بفرمایید.
اگر مورد خیلی خاصی بود چه نو چه کارکرده نهایت تا ۲ تومن هم بود بفرمایید.
مدل ها زیاده و اطلاعات بنده محدوده.
اگر منظور از اسالآر لایک مد نظر شما سوپرزومهایی چون h20 و h30 است که توصیه نمیشود. بدنهی قدیمی با سنسور قدیمی و خروجی گرینی بخصوص در نور کم، از اشکالات این بدنههاست. کندی و گیجی فوکوس را هم باید اضافه کنیم.
اما اگر منظور از سری X است و ردهی مقدماتی، مانند X-Q2 به مراتب بهتراست. هرچند که سنسورهای کوچکی دارند. ولی کیفیت خروجی مطلوبی دارند.
اما اگر منظور سوپرزوم است که همان مورد کانن که گفتید بهتراست و یا P-900 نیکون. هرچند که از این بدنهها به دلیل سنسور کوچک، انتظار معجزه نباید داشته باشید.
بسیار ممنون.
والا همونطور که عرض کردم، شبه دی اس ال آر باسه یا نباشه فرقی نداره.
بیشتر ترجیح میدم دوربین خوش دست و جمع و جور باشه مثل G1X
قابلیت فوکوس دستی هم داشته باشی مثل لنز های DSLR
بعد زوم اپتیکال هم که عرض کردم یه ۱۰ ایکس رو لااقل داشته باشه.
اینم یادم رفت بگم که خیلی دوست دارم عکس هاش مثل دوربین حرفه ای عمق میدان کم داشته باشه و پس زمینه تار بشه. اینم خیلی مهمه.
اما خواسته اصلیم رو همونطور که عرض کردم خدمتتون قابلیت فیلمبرداری آهسته هست.
با کیفیت حداقل 480p و سرعت حداقل 120fps
قیمت هم که نهایت تا ۲ تومن نو یا کارکرده
یعنی یک بار دیگه هم بخوام تیتر وار خواسته های اصلیم رو به ترتیب اولیت عرض کنم اینهاست:
*کیفیت بالا و تار کردن پس زمینه
*حداقل ۱۰ برابر زوم اپتیکال
*فیلمبرداری 120fps به بالا (کیفیت هم حداقل 480p)
*فوکوس دستی داشته باشد و فوکوس اتومات هم دقیق باشد
*هر چه کوچک تر و سبک تر، بهتر
از توجه عزیزان ممنونم. لطفا با توجه به موارد بالا، چند مدل رو که بهتر میدونید رو بفرمایید.
لازم به ذکره که دوربین های سری G کنون رو هم خیلی دوست دارم بدلیل کیفیت بالای عکس. اما نمیدونم قابلیت فیلمبرداری آهسته دارند یا نه و اینکه چند ایکس زوم اپتیکال دارند.
اینها لیست دوربینهایی هستن که میتونن تا 120 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنن.
The best digital cameras that record high-speed movies at 120 fps
از همین لیست با بودجه شما Canon PowerShot SX60 HS رو میشه خرید.
قیمت 1.500
زوم 60 برابر
slr like
رزولیشن 16 مگاپیکسل (RAW)
فیلمبرداری :
1080 × 1920 | 60 و 30 فریم بر ثانیه
720 × 1280 | 30 فریم بر ثانیه
480 × 640 | 120 فریم بر ثانیه
اما این ویژگی ها بیشتر در رده های بالای DSLR مثلا 1DX وجود داره با قیمت بسیار بالا.نقل قول:
*کیفیت بالا و تار کردن پس زمینه
*فیلمبرداری 120fps به بالا (کیفیت هم حداقل 480p)
*فوکوس دستی داشته باشد و فوکوس اتومات هم دقیق باشد