دوربین بریج canon sx50 hs یه انتخاب خوبه:
زوم اپتیکال 50
زوم دیجیتال 4
لرزشگیر فوق العاده
ایزو 80-6400
کانونی 24-1200
می تونید از عکاسی نجومی تا ماکرو رو باهاش کار کنید.قیمتش هم حول و حوش 1,200,000 هست با گارانتی ایده آل.
Printable View
دوربین بریج canon sx50 hs یه انتخاب خوبه:
زوم اپتیکال 50
زوم دیجیتال 4
لرزشگیر فوق العاده
ایزو 80-6400
کانونی 24-1200
می تونید از عکاسی نجومی تا ماکرو رو باهاش کار کنید.قیمتش هم حول و حوش 1,200,000 هست با گارانتی ایده آل.
تو این پست یک مقدار فوری تر نیاز به جواب دارم: یکی از اقوام قصد خرید دوربین تا 600 تومن داره. بیشتر برای عکسبرداری و فیلمبرداری از مسابقات کشتی لازم داره ( حدود 20 الی 30 متر فاصله حساب کنین ) پشینهاد شما دوستان چیه؟ احیانا اگه پشینهادی رو کامپکت داشتین لطف کنین پیغام خصوصی کنین که اینجا آف تاپیک نشه. سپاس
پیشنهاد میدم یه کم بودجه رو افزایش بده حدود 700 تومن یه کنون سری SX2?0 بگیره . ولی خوب اگه بودجش تا 600 محدوده fuji f660exr که قیمتش همون 600 تومنه رو پیشنهاد میدم . فقط از سری S فوجی اصلا خرید نکنید که پشیمون خواهید شد مثلا S4000 .
سلام
من یه سالی نیکون D5100 با لنز 55-18 داشتم که بخاطر نیاز مالی فروختم و الان دوباره به فکر خرید دوربین افتادم.
دوربین رو برای ثبت عکس های خانوادگی و گاهی اوقات تمرین مسائل هنری و احیانا شرکت تو مسابقات کوچیک و اینجور موارد میخوام. بطور کلی همینکه لنزی با پوشش واید تا 200 میلیمتر داشته باشم و خروجی دوربین هم کیفیت مناسبی روی سایز 30*20 داشته باشه کافیه.
بعد از تحقیق و بررسی Fujifilm Finepix HS 50 EXR رو مناسب دیدم.
در مرحله اول، دلیل انتخاب بریج به جای dslr قیمت مناسب بریج در کنار لنزی با محدوده ی کانونی مناسب هست. دستیابی به این محدوده روی slr هزینه ی زیادی داره که در توان من نیست. طی مدتی که 55-18 داشتم به شدت کمبود فوکال 100 تا 200 رو حس میکردم و به همین خاطر خرید دوربینی با لنز 55-18 و 105-18 نه تنها برای من خوشایند نیست بلکه ناراحت کننده هم هست.
از بین بریج ها hs 50 رو انتخاب کردم چون کنترل هاش دستی و کامله، دیافش خوبه نسبتا و برای منی که یک سال و خورده ی با 55-18 سر کردم جذاب به نظر میاد و با توجه به دیاف 5.6 در فوکال 1000، روی فاصله ای مثل 200 میلیمتر دیافراگم بازی خواهد داشت.
فیلمبرداریش روی کاغذ خوبه ظاهرا
در نهایت، ویژگی هایی مثل نمایشگر چرخان و جدید بودن این دوربین و احتمالا استفاده از فناوری های جدید باعث شد که تصمیمم برای خرید این دوربین تا حد زیادی قطعی بشه اما تجربه ی کار با بریج ها رو ندارم و ممکنه نکته ی مثبت یا منفی مهمی از دید من پنهون مونده باشه
- با این توصیفات این دوربین رو برای من توصیه میکنید؟
- امکان نصب فیلتر روی لنز دوربین وجود داره؟ تو عکسها و مشخصات فنی دقت کردم اما متوجه نشدم
- با در نظر گرفتن دیافراگم بازتر لنز این دوربین نسبت به 55-18 که روی D5100 داشتم و در مقابل، کوچکتر بودن سنسور این دوربین، نویز در تصویر نهایی چند استاپ بیشتر یا کمتر از D5100 با 55-18 هست؟
- فریب ترفندهای تبلیغاتی خوردم یا این دوربین همونقدری که به نظر میاد خوبه؟
تو رو خدا يكي منو از گيجي در بياره
بنده يه كاربر آماتور بعد تحقيقات زياد به 2 مدل canon sx50 و sony hx300 رسيدم.اگه كسي از اين 2 مدل اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه...البته سوني 2 هفته بيشتر نيست كه به بازار اومده و خواهشا احساسي نظر نديد ..كارشناسي نظر بديد...مرسسسسسسي
اولا من واقعا نمی دونم زوم 50X روی چنین دوربین هایی تا چه حد کاربردیه و آیا شما واقعا به چنین چیزی نیاز دارید یا صرفا چون سوپر زومه انتخابشون کرده اید؟ در واقع تله ی 1200 روی دوربینی که سنسور کوچک 2/3 اینچ داره به نظر من شوخیه!
به قول آرش این از این :::happy::: ولی اگه همینجوری بخوام از روی اجبار یکی از این دوتا رو با توجه به مشخصاتشون روی کاغذ انتخاب کنم کنن رو انتخاب می کنم. به دو دلیل عمده، اول عکاسی RAw که سونی نداره و دوم وجود کفشک فلاش که باز سونی نداره. دلیل سوم می تونه LCD چرخان کنن باشه ولی درعوض رزولوشن LCD سونی بیشتره.
اگر بین این دو دوربین می خواید انتخاب کنید بی شک باید canon sx50 رو بردارید که مزیت هاش بر sony hx300 اینهاست
1- عکاسی در فرمت raw (امکان ویرایش های حرفه ای روی عکس)
2- ال سی دی کاملا چرخنده که خیلی کاربردی تر از ال سی دی سونی هست
3- کفشک فلاش اکسترنال
4- لرزشگیر فوق العاده
ضمنا می تونید با کمک chdk عکس های فوق العاده ای داشته باشید.
می تونید از تاپیک زیر هم اطلاعات خوبی درباره sx50 داشته باشید.
canon sx50
ناگفته نماند خود بنده برای خرید canon sx50 تحقیق زیادی کردم (از جمله روی hx300)
شماره 4 کاملا اشتباست منم بعنوان یک خروجی خوب SX50 را پیشنهاد میکنم اما لرزشگیرش تقریبا بین بقیه بدترین شناخته شده و برعکس در ویدیو های مقایسه بین این دوربین ها HX300 بهترین لنز و لرزشگیر را دارد اما خروجی خوبی ندارد در دیافراگم نیز برتری با سونیست و ال سی دی از نظر چرخش کنون بهتر و از نظر رزولوشون سونی برتر است در مجموع من SX50 را توصیه میکنم باوجود سرعت شاتر نا امید کننده و دیافراگمش
متاسفانه درباره لرزشگیر حق با شما نیست و در واقع بنده در بین بریج ها لرزشگیر کنون رو بهترین می دونم.لرزشگیر این دوربین در زوم 50 برابر هم فوق العاده است وحتی می تونید از ماه عکس برداری کنید و هر منظره ی دوری رو باهاش به راحتی بدون سه پایه مشاهده کنید(به خصوص با کمک دکمه ی کنار لنز)
درباره سرعت شاتر درسته 15 ثانیه کم هست ولی وقتی می شه با کمک chdk سرعت رو به 60 ثانیه رسوند(و از اون طرف به عدد خیره کننده 1/10000 برای یک دوربین بریج) این دیگه یه ضعف نیست.البته درباره کمینه عدد f کاملا حق با شماست و در این قسمت برتری با سونی هست اما از اون طرف هم با chdk می تونیم به f/16 رسید.به لحاظ رزولوشن ال سی دی وضوح کنون بسیار هم مناسب است.
درباره CHDK برای خیلی ها جذاب نیست معلوم هم نیست در دراز مدت آسیب برساند یا نه اما مقایسه درست باید بین دوربین با توانایی های اصلی انجام شود در لرزشگیر واقعا کنون موفق نبود در .youtube جستجو کنید لرزشگیر SX50 از مدل های فوجی فیلم و سونی بسیار ضعیف تر است بطوری که بار ها شنیدم گفتند بدون سه پایه کار با ان مشکل است حالا اگر شما بدون منبع و یکطرفه میخواهید بگویید بهتر است من حوصله بحث در این باره را ندارم و انتخاب من هم SX50 است بدلیل خروجی عالی پس بحث برای چه ؟؟؟؟
نمی توان کلی گفت chdk برای خیلی ها جذاب نیست.بهتر است بگوییم برای شما نیست و برای من هست(تا اینجا نصف نصف).اینکه شما می فرمایید واقعا کنون در لرزشگیر موفق نبود خود شما می فرمایید بارها شنیده اید بدون سه پایه کار با آن مشکل هست.اما شنیده های شما اشتباه است دوست بزرگوار.شما اگر حوصله بحث را ندارید لطفا دوستان دیگری را که نیازمند راهنمایی هستند هم در نظر بگیرید. لطفا در ادبیات خود قدری تامل بفرمایید.لطف بفرمایید لینک ویدئویی را که در یوتیوب بیانگر نظر شماست برای بنده و دوستان قرار دهید.
با نظر شما درباره کیفیت خروجی عکس های این دوربین کاملا موافقم.
(ضمنا لطفا سری به تاپیک sx50 بزنید و نمونه عکس ها را ببینید.)
با سلام دوستان عزیز و اساتید محترم
با بودجه 1500 تا 1800 چه دوربینی توصیه میکنید که نسبت با سایر برند ها و مدل ها کامل تر باشه
ممنون
fujifilm xs-1
دوربین canon sx50 فوق العاده است.(واقع بین باشیم یک ایراد دارد:عدد f/3.4 در نور کم چندان مناسب نیست)
sx50 یا fuji hs50 یا fuji x-s1 ؟؟ و چرا؟
دو مدل فوجی در عدد f برتری دارن.از ظرفی روم sx50 بیشتر از اون دوتاست.بر روی کاغذ دوربین hs50 مشخصات بسیار خوبی داره(و مثل sx50 کفشک فلاش و قابلیت عکسبرداری raw هم داره).اما آیا سرعت فوکوس فوجی هم به همون خوبیه کنون هست؟بر خلاف نظر برخی دوستان در فروم لرزشگیر کنون در زوم 50 هم بسیار عالی کارش رو انجام می ده.ولی درمورد فوجی اطلاع دقیقی ندارم.
موردی هم هست که بازهم برخی دوستان فروم موافقش نیستن اما برای کنون می تونیم با کمک chdk به قابلیت های فوق العاده ای در این دوربین دسترسی پیدا کنم.
از برتری hs50 در فیلمبرداری 60فریم هست ولی توجه کنید بسیاری از فیلمهایی که میبینیم 24 فریم هست.محدوده ایزو فوجی تا 12600 هست ولی با این ابعاد سنسور چقدر استفاده داره؟علی القاعده باید بسیار نویزی باشه.
به نظر من sx50 و hs50 در خانواده بریج ها حرف اول رو می زنن(و به راحتی p520 کنون sx300 سونی رو جا می ذارن)
fujifilm xs-1 غیر از قیمت و وزن سنگین یه سروگردن از دو تای دیگه بالاتره و تو رویو ها هم بخونین زوم بالا را همزمان با کیفیت تصویر خیلی بالا ارائه کرده با این ابعاد سنسور 2/3 اینچ انتظار کیفیتی بالاتر از کنون G15 رو باید داشت چه برسه به sx50 ضمن اینکه زومش هم زیاده و هر چه که یه دوربین حرفه ای باید داشته باشه داره .
اما قیمتش یکدفعه از 1350 رفت نزدیک 2 تومن .
دوست گرامی ضمن تایید صحبتهای شما اما سنگین بودن لزوما برتری محسوب نمی شه.x-s1 در مقایسه عدد f اصلا به پای g15 نمی رسه (عدد f/1.8-2.8 در g15 مشخصا برتر از x-s1 هست).البته x-s1 سنسوری 2 برابر sx50 داره و این برتری هست اما زوم sx50 هم دو برابر فوجی هست و این هم یه برتری چشمگیر هست.البته من موافق ضعف sx50 در نور کم هستم چون لنز کندی داره (f/3.4 شروع می شه) اما کارهایی که از این دوربین بر می یاد هم کم نیست.هر سه دوربین هم البته قابلیتهای کمی ندارن هر چند باید همه چیز را در عمل سنجید.
جناب bahri-d جسارت نشه و در ادامه صحبت های شما این مطالب رو نوشتم.
ضمنا در ادامه اشاره به این مطلب داشته باشم که در عکاسی زوم بالا مثلا در عکاسی نجومی من صفحه نمایش های کاملا چرخان رو خیلی مفید تر از انواع دیگه ال سی دی ها دیدم.
از آنجایی که برای یکی از اقوام در حال انتخاب بین سه دوربین sx50 , hx300 , hs50 fuji بودم زمان زیادی رو برای مقایسه بخصوص در سایت های انگلیسی زبان گذروندم که نتیجه بررسی خودم رو با کسب اجازه از اساتید در اختیارتون قرار میدم.شاید به درد کسی بخوره و انتخاب رو آسونتر کنه! البته این چکیده ی ریویوهاست و لزوما تمام موارد شاید صحیح نباشد.
اگه از نظر امکانات عکاسی مثل پانوراما، سه بعدی ، کیفیت صفحه نمایش ، کیفیت ویزور و دهانه دیافراگم همچنین جنس بدنه و البته قیمت بررسی کنیم می بینیم که کانن در مرتبه پایین تر و قیمت پایین تری نیز نسبت به دوربین سونی hx300و فوجی hs50 قرار می گیرد.تا اینجا بحثمان روی کاغذ است پس از مقایسه سمپل ها و کیفیت عکس ها در می یابیم که این دوربین نسبت به بقیه مقداری کیفیت بهتر وکم نویز تری در عکس ها دارد بخصوص در زوم های بالا. گویی کانن هرچه داشته در کیفیت عکس گذاشته و به خاطر بالا نرفتن قیمت از سایر ویژگی ها زده ، البته این اختلاف کیفیت عکس در برخی مواقع بسیار جزیی است و به طور خاص در هنگام نور کمتر بدلیل مگاپیکسل کمتر ، سنسور این دوربین افزایش نویز را بهتر از بقیه کنترل کرده است .کیفیت فیلمبرداری این دوربین در حد خوبی است و در ریویوها راضی کننده است. در بررسی دوربین HX300 سونی کیفیت عکس خوب و کیفیت فیلمبرداری عالی معرفی شده است بطوریکه تقریبا همه بر سر کیفیت فیلمبرداری خوب سونی بین تمام سوپر زوم ها توافق نظر دارند و حتی آن را قابل رقابت با هندی کم های گران تر میدانند. در مقایسه اجمالی بین این دو دوربین
برتری سونی نسبت به کانن در داشتن:
1-جنس بدنه بهتر و دوست داشتنی تر (از تصاویر هم تا حدودی پیداست)
2-داشتن لنز سریعتر(دیافراگم بازتر) بخصوص در حالت واید
3-رزولوشن بالاتر (می تواند نقطه قوتی برای کراپ کردن و در عکاسی از مناظر با نور زیاد حساب شود اما عامل اصلی افزایش نویز در نورهای کمتر می باشد)
4-صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر
5- ویزور با کیفیت تر
6-رنج سرعت شاتر بیشتر از 1/4000 تا 60 ثانیه (اس ایکس کانن محدود1/2000 به 15ثانیه کرده).
7-داشتن پانوراما و سه بعدی مجازی
8-فیلم برداری بسیار با کیفیت و برتر از رقبا
برتری های کانن نسبت به سونی
1-داشتن فرمتRAW و
2-توانایی استفاده از فلاش اکسترنال(گرچه خرید یک فلاش اکسترنال خوب و با کیفیت با و از یک شرکت معتبر هزینه اش شاید اندازه قیمت خود دوربین بشه.)
3- داشتن صفحه نمایش گردان در تمام زاویه ها است (صفحه نمایش سونی فقط بالا پایین میره)
4-کیفیت عکس بهتر بخصوص از نظر نویز کمتر در ایزوهای بالاتر
5- قیمت کمتر
توضیح اینه که فرمت RAW برای عده ای واقعا بدردبخور و کاربردیه گرچه بسته به نوع کاربران این رده،خیلی ها حتی نمی دانند این فرمت چیست!
دوربین HS50 برادر بزرگه ی همونHS35) که ویژگی های فوق العاده خوبی داشت.روی کاغذ این دوربین تمام ویژگی های خوب شماره ی 1(جنس خیلی خوبی داره و وزن سنگین 758 گرم ما رو یاد DSLR ها می اندازه)و2 و3و4و5 و6(4000/1 تا 30 ثانیه) و7 رو از سونی داره و ویزگی های 1و2و3 کانن را هم داره! تازه دو سه تا مزیت اضافه مهم که داره اینهاست:
1-سایز سنسور کمی بزرگتر 2/1 اینچی
2- فوکوس هیبریدی از نوع فاز دیتکشن (به جای کنتراست دیتشکن) ، این نوع تکنولوژی فوکوس مخصوص دوربین های DSLR است و دقت و سرعت خیلی بیشتری در فوکوس کردن دارد.
3-سنسور دو حالته EXR CMOS که در تاریکی از 16 مگاپیکسل به 8 مگا پیکسل تبدیل میشه و باعث کاهش نویز می شه.
4-باتری بسیار قوی و برتر در این رده (هر بار شارژ تا 500 عکس)
5-کنترل های فیزیکی بیشتر
6- رینگ دستی فوکوس
7-داشتن زوم دستی
کیفیت عکس این دوربین طبق بررسی ها و ریویوها تا فاصله کانونی 600 میلی متری دقیقا مثل کیفیت کانن است (سمپل هاشون مقایسه شده و دقیقا همین طور است) اما در زوم های بالاتر کیفیتش کمی کمتر از کانن میشه که این رو در ریویوها از لنز میدونن. کیفیت فیلمبرداری فوجی فیلم را نسبتا ضعیفتر از کانن و سونی دانسته اند.
با توجه به امکانات بسیار عالی این دوربین مخصوصا برای کسانیکه عاشق کنترل های دستی و کلنجار رفتن بیشتر با دوربینشون هستند تا در عکاسی پیشرفت کنند این دوربین خیلی جالبیست. اما یک نکته مهم فراموش نشود اونم این که این دوربین فقط زوم دستی دارد یعنی اینکه موقع زوم کردن باید شروع کنید پله پله بشکه لنز رو بچرخونید تا لنز بیاد بیرون و این ویژگی بخصوص فیلمبرداری رو در حالت اماتور و میهمانی ها طاقت فرسا و تقریبا غیرممکن میکنه.اگر واستون این نحو زوم در عکاسی و فیلمبرداری مهم نیست یا دوربین دیگه ای برای فیلم برداری های خانوادگی دارین می تونین با خیال راحت این دوربین رو بخرین که واقعا به امکاناتش میارزه! وگرنه اگر زوم روان و اتومات چه هنگام عکس چه فیلمبرداری انتظار دارین چاره ای ندارین جز اینکه قیدشو بزنین.
در نتیجه:
اگر بودجه واستون مهمه و یک دوربین همه کاره به اضافه ی کیفیت عکس خیلی خوب می خواهید کانن خیلی می ارزه!
اگه قیمت رو میتونید افزایش بدید و فیلمبرداری برای شما خیلی مهمه ، چون اختلاف کیفیت عکس سونی و کانن ناچیزه و فقط در نور کم مشخصه با توجه به سایر ویژگی های برتر گفته شده و نیز فیلمبرداری عالیش سونی گزینه مناسبی است!
اگه فیلمبرداری واستون مهم نیست و سرتون درد می کنه واسه عکاسی در حالت دستی و کارکردن با تنظیمات دوربین و نیز داشتن تمامی امکانات دو تا دوربین قبلی در یک دوربین و نیز بهترین جنس بدنه و فوکوس هیبریدی، HS50 یا برادر کوچکش HS35 گزینه ی عالیه!
این ها چکیده ی بررسی های بنده تو سایت های ایرانی و خارجی بود اگر طولانی شد معذرت می خوام!
دوست عزیز جناب sh_asian بسیار کامل نوشته اید.و تشکر بابت اینکه در یک مجموعه منسجم برای اعضای فروم قرار داده اید.مشخصا وقت بسیاری گذاشته اید و تقریبا با قسمت اعظم نتیجه گیری شما موافقم.
در ادامه فرمایشات شما چند نکته رو عرض کنم:
1- هر چند صفحه نمایش سونی از کانن رزولوشن دو برابری داره اما حقیقت اینه که ال سی دی کانن کیفیت خوبی داره و کمبودی نداره و این مورد چندان در عکس خروجی تغییری نمی ده.
2- سه بعدی مجازی بیشتر یه عامل تبلیغاتی هست تا موردی که در عکاسی برتری محسوب شه.
3- وقتی با نرم افزار می شه عکس پانوراما داشت دیگه این عامل برتری خاصی محسوب نمی شه.
4- به نظر من کیفیت بدنه canon بسیار خوبه.
دوستان از سرعت فوکوس و لرزشگیر صحبتی نکردن که در کنون بسیار عالی هست (برخی با من موافق نیستن)
در پایان نکته ای به ذهنم می یاد که امیدوارم دوستانی کهsx50 دارن قدری با chdk کار کنن و تجربیاتشون رو در میون بذارن.
بنده مدتی است از chdk استفاده می کنم و چنان تجربیاتی با این دوربین به دست آوردم که لذت داشتن این دوربین رو چند برابر کرده.وقتی می شه بر بسیاری از محدودیت های این دوربین غلبه کرد(به عنوان مثال عکاسی timelapse که من در دوربین های dslr می بینم). من تاکنون چندین فیلم تایم لپس با این دوربین درست کردم.نکته اینجاست که دوربین های دیگه چنین نرم افزارهایی ندارن و شما در خیلی زمینه ها محدودید.
البته بنده کاملا قبول دارم که عکاس آماتور به این موارد هیچ کاری نداره و به نظر من برای یه آماتور سونی به دلیل جاذبه های تبلیغاتی بیشتر(پانوراما،سه بعدی، 20 مگاپیکسل) راضی کننده تر هست اما برای عکاس علاقه مند گزینه های raw، کفشک فلاش اکسترنال،نویز پایین معنی مهمتری داره.
باز هم تقاضا دارم بیشتر درباره توانایی های قابل گسترش کانن کار بشه و از تجربیات استفاده کرد.
خواهش می کنم علی جان. در مورد سه بعدی و پانوراما صد در صد درست می فرمایید و کاملا باشما موافقم اما با توجه به مشتریان این رده و سلایق متفاوت ، اونها رو هم جزو مزایا ذکر کردم وگرنه از نظر خودم داشتن سه بعدی مجازی و پانورامای خودکار اصلا مزیتی در عکاسی نیست.
در مورد بدنه و صفحه نمایش هم در اس ایکس 50 واقعا راضی کننده است و من فقط در مقام مقایسه کیفیت صفحه نمایش و جنس بدنه ی دو دوربین دیگر را بهتر دیدم که اگر کسی دوربین ها را در دست بگیره و مقایسه کنه متوجه کیفیت بدنه عالی سونی و فوجی میشه و این اصلا به معنی بد بودن بدنه کانن نیست و البته با توجه به تفاوت قیمت زیادی که ایجاد شده این مورد طبیعی هم هست و تمرکز کانن روی عکس های خوبی است که اس ایکس 50 میگیره.
دوربین که یه ذره حرفه ای میشه و کیفیتش میره بالا دیگه رنگ و جلای سونی اهمیتشو از دست میده چون کنون واقعا کارش طبیعیتره . خودم بعد از 3 تا دوربین SLR کنون به خاطر نداشتن فوکوس ممتد فیلمبرداری رفتم سونی SLR گرفتم ولی به نظرم کیفیت کنون راضی کننده تره .
خیلی سریع بگم: p520 به لحاظ زوم، سرعت شاتر و محدوده ایزو و البته کیفیت عکس بسیار پایین تر از Sx50 هست. درباره fz200 یه نکته بزرگ داره.عدد f/2.8 در تمام محدوده زوم که در دوربین های بریج و خیلی دوربین های دیگه بینظیره.کیفیتش فوق العاده است هر چند زومش 24 هست ولی این دوربین حقیقتا برای خرید بینظیره.
با سلام. من می خوام یه دوربین نیمه حرفه ای بخرم که هم کیفیت و رزولوشن عالی داشته باشه و هم با وجود جمع و جور بودن زوم اپتیکال خوبی داشته باشه. خیلی هم اهل نعویض لنز و اینا هم نیستم. بودجه هم حدود 2 تومان هست (500 بالا یا پایین). واقعا ممنون می شم اگه راهنمایی کنید که چه دوربینی بگیرم(با دلیل!). سپاس
fz200 پاناسونیک (زوم 24 . عدد f./2.8 در تمام گستره زوم، کیفیت تصویر فوق العاده)
sx50 کانن(زوم 50، لرزشگیر عالی، کیفیت عکس بسیار خوب و نویز نسبت به رقبا کمتر) برای آشنای بهتر با sx50 به لینک زیر در همین فروم مراجعه کنید.
canon sx50
ممنون علی جان. اگه بخوام دوربین کامپکت باشه با بهترین کیفیت و زوم خوب بهترین دوربین موجود چیه؟
سلام دوست عزیز ، اگه بهترین کیفیت را می خواهی داشته باشی و تا دو میلیون تومان هم میتونید هزینه کنید Fujifilm X-S1 بهترین دوربین برای شماست. یک بدنه ی حرفه ای مثل دی اس ال آر ها، یک سنسور بزرگ و یک لنز با زوم 26 برابر و از کیفیت خود لنز هم خیلی تعریف شده. میشه گفت در کلاسی جداگانه و بالاتر از سایر سوپر زوم ها قرار گرفته است. امکانات کامل و کیفیت عکس بسیار خوب داره.بدنه فلزی و البته سنگینی داره و 26 برابر هم زوم بسیار بسیار خوبیست.این را هم در لیست تحقیق خودتون قرار بدید.
ممنون از پاسختون. سایز دوربین واسم مهمه. هم fuji x-s1 هم canon sx50 وهم sony hx300 واقعا دوربین های خوبین ولی سایزشون بزرگه. من یه چیز واقعا کامپکت تری می خوام(high end compact). تازه می خوام زومشم نسبتا خوب باشه و کیفیت عکس هم خیلی خوب!(هم خر و هم خرما!:)) ) نظرتون در مورد Sony Cybershot HX50 و Sony Cyber-Shot DSC-RX100 چیه؟
دوربین hx50 زوم خوبی داره اما دیگر ویژگی های اون چندان خاص نیست (عدد f هم که خیلی معمولی هست)
rx100 دوربین بسیار خوبی هست(در نور کم هم بسیار عالی عمل می کنهf/1.8-5.9 ) اما زوم کمتر از 4 هست.
اگر زوم در این حد مشکلی نیست می تونید دوربین فوق العاده canon g1x رو بردارید که ابعاد سنسورش برای این خانواده از دوربین های بی نظیره. عدد f/2.8-5.8 هست که یعنی در نور ضعیف بسیار خوب کار می کنه(ولی نه به خوبیه rx100)
ممنون علی جان. چقدر زندگی زیبا بود اگه G1x سایز کوچیکتری داشت!! :) فکر کنم بیخیال سایز بشمو بگیرمش. آخه hx50 حسگرش خیلی سوسکه جلو این. اونم با اون مگاپیکسل بالا!! ولی Rx100 ... نمی دونم واقعا... هم سایزش ایده آلمه هم کمینه ی دیافراگمش خف تره. ولی حسگر فوق العاده G1x و اسم خود کانن بدجور مخمو زده. طوریکه 0.4 زوم اپتیکال بیشترشو هم تو ذهنم کلی بزگ می کنم!!;) ولی چون سایز واسم مهمه واقعا گیج شدم. کمک کنید......
در سایت معتبر dpreview امتیاز کلی سونی رو بر کنون در بین این دو دوربین به ترتیب 78 و 76 داده که البته دقت کنید به ریز امتیازات که نگاه کنید متوجه می شید یکی از برتری های rx100 بر g1x مربوط به فیلمبرداری هست(تفاوت قابل توجهی بنا بر اطلاعات سایت دارن) اما لزوما نه به معنی پایین بودن کیفیت فیلمبرداری g1x هست و ممکنه برای شما این مورد مهم نباشه. اما در زمینه کیفیت عکس در فرمت gpeg و raw و نویز عکس برتری با g1x هست (البته صادقانه بگم به معنی ضعیف بودن rx100 نیست).
از طرفی خود من صفحه نمایش کاملا چرخنده رو مفیدتر از ال سی دی های ثابت می دونم.البته من هم کاربر کانن هستم (نباید جانبدارنه هم صحبت کرد) اما من کانن رو توصیه می کنم.
نکته ای که به ذهنم می رسه اینه که سونی بر روی سنسوری کوچکتر از رزولوشن بالاتری استفاده کرده(20 مگ برای سونی و 15 مگ برای کانن) که من این برتری رو بیشتر تبلیغاتی می دونم.جالبه که اگر در دوربین های کانن به ترتیب سال تولید جستجو انجام بدید کانن خیلی بیشتر با رزولوشن های 12 کار می کنه و خیلی هم منطقی تر رزولوشن رو افزایش میده. در حالی که سونی در بین دوربینهای کامپکت به راحتی تا 20 مگ (با همان سنسور 1/2.3 ) هم دوربین تولید می کنه.
خوبه که قیمتهاشون رو هم بگیرید و خب قیمت هم می تونه تعیین کننده باشه.
البته در نهایت این تصمیم شماست که تعیین کننده است. امیدوارم خرید خوبی داشته باشید و اوقات خوشی رو با این دوربین سر کنید.
درسته که rx100 ابعاد کوچکتر و وزن سبکتری داره اما ابعاد g1x هم چندان نامتعارف نیست و تصور نمی کنم اذیتتون کنه.ضمنا توجه داشته باشید با g1x شما می تونید از چشمی دوربین استفاده کنید و تجربه ی حرفه ای تری از عکاسی داشته باشید اما rx100 شما فقط محدود به نمایشگر هستید(چشمی نداره)
می تونید ابعاد g1x رو در تصاویر زیر ببینید.و با rx100 مقایسه کنید.
(دوربین g1x با بدنه فلزی رو بردار و لذت عکاسی رو تجربه کن. اگر اشتباه نکنم بده rx100 پلاستیک هست)تصور می کنم در تصاویر کیفیت و استحکامی که g1x منتقل می کنه کاملا برتر از rx100 باشه.
یه نکته ی دیگه: g1x کفشک فلاش اکسترنال هم داره که می تونه بسیار مفید باشه(به خصوص برای علاقه مند به عکاسی) اما rx100 چنین مزیتی نداره.
فایل پیوست 52086
فایل پیوست 52087
فایل پیوست 52088
فایل پیوست 52089
با سلام
من یه دوربین میخوام تا سقف 850 تومن
مدل و برندش برام مهم نیس
فقط و فقط کیفیت عکس برام مهمه
ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن
به عنوان اولین پیشنهاد توصیه می کنم نگاهی به دوربین های canon s110 و fuji XF1 بندازید.دراین قیمت معمولا سنسور دوربین ها بیشتر 1/2.3 هست و چون در این قیمت بیشترین کیفیت رو می خواید هر دو دوربین بالا سنسورهای بزرگتری نسبت به همرده هاشون دارن.اندازه سنسور s110 برابر 1/1.7 اینچ (5.58X7.44 میلیمتر ) و برای فوجی 2/3 اینچ (8.8X6.6 میلیمتر) هستن که با توجه به عدد f هر دو دوربین برای عکاسی در نور کم هم مناسب هستن(در این مورد فوجی بازهم یه برتری جزئی داره).
البته فکر می کنم فوجی قدری از کنون گرانتر هست.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.
.........................
سلام
دوست عزیز بنده هم 7-8 ماه پیش بین همین 2 دوربین مونده بودم و در آخر rx100 رو گرفتم.
سایز دوربین برای من خیلی مهم بود و rx100 رو حتی تو جیب شلوار جین هم میتونم بزارم.(البته گاهی به سختی :-D )
g1x هم برای عکاسی ماکرو خیلی مناسب نیست و تو فواصل کم برتری با rx100 هست.
هرچند بنده نمیخوام تبلیغ دوربین خودم رو بکنم چون اصلا به حالم فرقی نمیکنه شما کدوم رو بگیری (هیچ وقت فن بوی برندی نبودم) فقط خواستم نظرم رو به عنوان کسی که چند ماه استفاده کرده بگم.
من با دوربین های دیگه کار نکردم و میشه گفت بعد چندین سال این اولین دوربینمه و واقعا از کیفیتی که داره راضی هستم و با توجه به نیازم که اندازه کوچیک بود چیزی بهتر پیدا نکردم.
معذرت میخوام علی جان اما فکر می کنم این رزولوشن بالا است که این امکان رو میده که تصویر رو بیشتر کراپ کنی نه سایز سنسور بزرگ صرفا! البته همه می دونیم این سایز بزرگ سنسور در رزولوشن های بالا نویز کمتری دارد اما صرفنظر از نویز و کیفیت ، مثلا در یک دوربین 18 مگاپیکسلی در مقایسه با یک دوربین 12 مگاپیکسلی تصاویر را بهتر میشه کراپ کرد هرچند سایز سنسور دومی بزرگتر باشه. البته جسارت نباشه اگر چیزی را جا انداختم اساتید تذکر بدهند لطفا.
دوست عزیز، به عنوان مثال دوربین های dslr کانن که 12 مگاپیکسل هستن رو با دوربین بریج کانن که 12 مگاپیکسل هست رو مقایسه کنید.مشخصا کراپ تصویر این دو دوربین قابل مقایسه نیست. نه به دلیل رزولوشن بلکه به دلیل سایز سنسور.البته ممکنه دلایل دیگه هم باشه (در ارتباط با رزولوشن) که من اطلاعی ندارم.
اما شاید در بین دو سنسور هم اندازه رزولوشن بیشتر چنین معنی ای داشته باشه.(البته باز هم موضوعی مثل نویز مطرح می شه)ممنون می شم اساتید راهنمایی کنن.
سلام دوستان. نمی دونم جای درستی سوال میپرسم یا نه.
من خیلی در مورد مقایسه ی این دو نا دوربین سرچ کردم ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم کدومو بخرم.
اینو میدونم که اندازه سنسور x-s1 حدود 2 برابر sx50 هست و Aperture بهتری هم نسبت به اون داره. پس باید کیفیت عکس بهتری نسبت به sx50 داشته باشه. ولی من تو یه سایت عکسهای نمونه شون رو که میدیم متوجه شدم که کیفیت عکسهای sx50 بهتره. خواستم بدونم اگه کسی با این دوربین ها کار کرده لطف کنه بگه کیفیت عکس کدوم مخصوصا تو شب بهتره. اگه کیفیت x-s1 بهتر باشه قید زوم 50 برابری sx50 رو بزنم.
خیلی ممنون.
خیلی ممنون. من میخوام بدونم اگه کسی از SX50 و X-S1 استفاده کرده بگه که آیا کیفیت عکس x-s1 در حدی هست که به خاطرش بشه از زوم ۵۰ برابری sx50 گذشت؟ خودم وقتی نمونه عکساشون رو تو سایت Digital Cameras, Digital Camera Reviews - The Imaging Resource! دیدم شکه شدم که کیفیت sx50 بیشتر بود. اگه لینک مقایسه کیفیت این دو تا دوربینو دارین ممنون میشم بدین :)
دوست عزیز کیفیت sx50 در نور کافی بسیار خوب است و حقیقتا کاری نیست که نتونه انجام بده.از عکاسی ماکرو تا عکاسی تله(ماه، مشتری و اقمارش و حتی زحل(البته زحل کیفیت بالایی نداره))
در لینک زیر نمونه عکس ها رو که دوستان با این دوربین گرفتن ببینین(لزوما کیفیت عکس ها رو به پای دوربین نذارید به هر حال عکاس هم مهمه)
csnon sx50
نمونه عکس این دوربین در سایت dpreview
دوست عزیز، اگر عکاسی در نور ضعیف برای شما اساسی نیست (به خصوص نور ضعیف از اشیای متحرک) بلاشک sx50 رو بردارید.این دوربین فوق العاده است.
نمونه عکسهای sx50
نمونه عکسهای x-s1
می توانید نمونه عکس ها را در شرایط تقریبا مشابه مقایسه کنید.
سلام
قصد دارم عکاسی رو بصورت حرفه ای شروع کنم.از طرفی از لحاظ مالی واسم مقدور نیست که دوربین DSLR و لنزهای گران قیمت بخرم.دوربینی میخام که هم نیازهای عکاسی و فیلمبرداری خانگی رو برطرف کنه و هم برای یک دو سال بعنوان شروعی برای عکاسی حرفه ای باشه.
آیا دوربین FujiFilm Finepix HS 50 EXR گزینه مناسبیه؟ قابلیت تنظیم دستی پارامترهای iso و سرعت و دیافراگم و دیگر پارامترها را داره؟
در این حدود قیمت چه گزینه های دیگه ای را پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
درود
دوربین hs50 دوربین خوبیست و قابلیت های دستی از تنظیم فوکوس ، زوم ، و ایزو و.....را دارد اما اگر به دنبال گزینه های سوپر زوم هستید به عقیده من xs1 فوجی گزینه مناسب تریست ..
به عنوان پیشنهاد اگر می خواهید عکاسی رو به صورت حرفه ای دنبال کنید و بودجه تهیه لنز رو ندارید با یه اس ال ار سطح مبتدی شروع کنید و یا دوربین ها های اند می تونن به شما کمک بیشتری کنن مخصوصا به خاطر خروجی بهتر
سلام.
دوست عزیز. من هم دقیقا مثل شما دنبال همچین دوربینی هستم. مدت زیادی سرچ کردم و به این نتیجه رسیدم که Fujifilm X-S1 و Canon SX50 HS بهترین گزینه ها هستند. و به نظر خودم sx50 با اینکه سنسورش از x-s1 کوچیکتره ولی دوربین بهتری هست. از لحاظ کیفیت تصویر خیلی سخته بگی کدوم بهتره. زوم sx50 دوبرابر فوجی هست. و مهم ترین مزیت sx50 اینه که با استفاده از CHDK میشه قابلیت هاشو خیلی خیلی بیشتر کرد. به نظر من SX50 بهترین هست و بعد از اون X-s1.
سلام
دوستان قصد دارم یه دوربین تا 850 تومن برای یکی از اقوام بخرم (میدونم 850 کمه ، ولی چاره ای نیست) ، قابلیت فیلمبداری و میکروفن هم داشته باشه
اول اینکه بنظرتون SLR Like بخرم یا compact
دوم خودم اینها مد نظرمه
PowerShot SX510 HS
CoolPix L820
FinePix HS25 EXR
Powershot SX270 HS
Coolpix S9500
لطفا نظرتون را بگید یا اگه مورد بهتری را میشناسید معرفی کنید
فوجی hs25 مشخصات خیلی خوبی داره هر چند خود من با فوجی خیلی کار نکردم ولی مشخصات خوبی داره البته با یه ضعف: توانایی عکاسی در فرمت raw نداره که یعنی شما نمی تونید ویرایش های متنوع تری بر روی عکس هاتون داشته باشید.کیفیت عکسبرداری در شب این دوربین با کمینه f/2.8 هم باید خوب باشه(البته باید در عمل دید)
ضمنا ببینید شما چه کاربردی برای دوربین مد نظرتون هست: اگر زوم براتون مهمه مثل عکاسی حیات وحش(البته با کیفیت بسیار محدودتر ) و مواردی نظیر این خب یه سوپز زوم وگرنه برای مصارف خانگی و معمول شما به زوم بالا نیازی ندارید.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.
دوربینهای slrlike مشخصه زوم خوبی دارن ولی تو کیفیت خیلی حرفی برای گفتن ندارن . تو اونایی هم که نام بردین (slrlike) مدل shs25 از همه مناسبتره . ولی تو رده کامپکت اگه بخوای زوم خوبی داشته باشی همون sx270 خوبه ولی اگه کیفیت برات مهمه NIKON P330 و یا CANON S110 رو پیشنهاد میکنم .
hs25 نگیر به درد نمیخوره فیلمبرداریش افتضاح هست فوکوس کاملا گیج میزنه دارمش اصلا راضی نیستم.نویزش هم زیاد هست
کنون بهتره وضعیتش
نیکون کارنکردم تاحالا
با سلام خدمت اساتید محترم و تشکر از مدیران سایت
بنده به تازگی با هنر عکاسی آشنا شده و قصد خرید یک دوربین برای عکاسی از پرندگان و حیات وحش دارم بودجه در نظر گرفته شده ا میلیون اساتید چی پیشنهاد می کنن(البته برای دل خودم و تفریحی نه حرفه ای)
کسی از اساتید نیست ما رو راهنمایی کنه؟
p520 و hx300 در فرمتraw نمیتونن ذخیره کنن که خوب نیست
قیمت اون دوتای دیگه هم بالای یک میلیونه ولی هردو گزینه های خوبی هستن. شخصا fuji hs50 رو ترجیح میدم بدلیل خوش دستی و همچنین زوم و فوکوس دستی که حس و کنترل بهتری به آدم میده
fuji hs20 هم دوربین خوبیه و هم فرمت raw پشتیبانی میکنه.زوم و فوکوس دستی داره با فاصله کانونی 24-720.قیمتش فکر کنم 930تومن باشه
سلام
من رشتم معماری هست
و نیاز به یه دوربین برای عکاسی نمیه حرفه ای دارم
از طرفی نمیخوام هزینه زیادی(بالای 700)پرداخت کنم
با تحقیق هایی که کردم به نظرم اومد که دوربین های سری s بریج فوجی به نسبت قیمتی که دارند امکانات تنظیم دستی خوبی و لنز قابل قبولی دارند تنها امکانی که ندارن فوکوس دستی هست،میخوام بدونم چقدر اهمیت داره به خاطر این موضوع هزینه بیشتری پرداخت کنم و نداشتن فوکوس دستی تا چه حد در کار خلل وارد میکنه؟
الان بین سه گزینه مرددم Canon PowerShot SX500 IS &Fujifilm Finepix S3200&Fujifilm FinePix S4000 ممنون میشم اگه راهنماییم کنیدواقعا نمیدونم چه دوربینی باید انتخاب کنم؟
تو FUJI ها غیر از اونایی که سیستم سنسورشون EXR هست باقیشون خیلی بی کیفیت هستند (بیشتر کیفیت عکس) مطمئنم از خریدتون پشیمون میشید . به جای کنون SX500 پیشنهاد میدم SX260 یا SX280 رو بگیرین که کیفیت عکسهاش بهتره . ولی اگر مجبورین بین این سه تا یکیشو انتخاب کنید تو خرید کنون شک نکنید .