سوالی برام پیش اومده اینجور که من متوجه شدم تنها حسن شبه اس ال آر ها شباهت بدنشون به dslr هست و اگر بدنه رو کنار بذاریم بقیه امکانات(از جمله تنظیمات دستی) توی کامپکت ها ممکنه بهتر باشه ،اینطور نیست؟
Printable View
دوربینهای slr like یا اصطلاحاً بریج،عموماً یک پله بالاتر از کامپکتها هستن به دلایل مختلف.از لحاظ کیفیت عکس خروجی ممکنه بعضی کامپکتها از بعضی بریجها قویتر باشن،ولی با مقایسه هم سطح بین بریح و کامپکت،مطمئناً بریج سر خواهد بود به دلایل مختلف. بریجها اکثراً دارای چشمی هستن.بزرگتر بودن لنز، دست سازنده رو برای بالابردن کیفیت و سیستم لرزشگیر اپتیکی باز میکنه.بعضی از بریجها مثل برخی مدلهای fuji دارای زوم و فوکوس دستی روی بشکه لنز هستن که در ایجاد جلوه های هنری و عکاسی خلاقانه بسیار به عکاس کمک میکنه.بزرگتر بودن بدنه،امکان بزرگتر کردن سنسور و افزایش کیفیت و کمیت سیستمهای الکترونیکی رو برای سازنده فراهم میکنه.
گذشته از اینها،عکاسی با بریج،حس عکاسی حرفه ای به آدم میده
ممنون ،خودم هم از بریج ها بیشتر خوشم میاد اما پیشنهادی که دادید (hs20( رو نتونستم پیدا کنم گویا تو بازار کمه،hs25 رو پیدا کردم که 910 هست قیمتش اما چیزی که منو مردد میکنه اینه که حدود 400 که نسبت به s4000 بیشتر دارم هزینه میکنم آیا واقعا تاثیر خاصی داره؟
الان در موقعیتی نیستم که بخوام انقدر هزینه کنم ولی برام فایده قابل توجهی نداشته باشه
hs20 تقریباً قدیمی ولی دوربین خیلی خوبیه.چندروز پیش توی یکی از سایتها 980تومن قیمت زده بود ولی متاسفانه نمیدونم کدوم سایت.hs30 هم دوربین خوبیه.ولی 25 خروجی raw نداره که بنظرم نقص بزرگیه و بخاطر 50 60 هزار تومان کمتر ارزش نداره.
s4000 سنسور ccd داره و سنسورش از سنسور cmos دوربین hs20 کوچیکتره.دیافراگمش محدودتره که تاثیرش مستقیماً روی عمق میدان و نور ورودیه.فوکوس دستی نداره.حالت ماکروی ضعیفتری داره که نمیدونم ماکرو بکار شما میاد یا نه . سرعت شاتر از hs20 محدودتره.s4000 ایزوی پایینتری داره
-------
دوربینها مدلهای بسیار متنوعی دارن و هرکدوم امکانات خاصی دارن.همین تنوع انتخاب رو واسه آدم خیلی سخت میکنه. شما میبایست ماکزیمم هزینه ای که میخاید بکنید رو مشخص کنید و بعد در اون رنج قیمت دنبال مدلهای بگردین که پاسخگوی نیازتون باشه. اصلا در خرید دوربین عجله نکنید.تمام گزینه ها رو بررسی و مقایسه کنید و بهترین رو انتخاب کنین.سایت dpreview.com مرجع خوبیه برای مقایسه
البته همشون اینطوری نیستن ولی با این مدلهای فوجی کار کردم و دوستانم داشتن کیفیتشون خیلی خیلی پایینه در حد کامپکتهای 200 300 تومنی کنون هم نیستن و فقط ظاهر دارن ولی خوب SLRLIKE هایی هم هستن که کیفیت خوبی دارن مثل XS1 FUJI . دقیقا به دلیل شباهت ظاهری بهشون SLRLIKE میگن .
اگر زوم براتون مطرح نیست تو قیمتهای پایین NIKON P330 با قیمت حدود 800 تومن گزینه خیلی خوبیه سنسور حرفه ای و لنز با دیاف 1.8 و همچنین عکس با فرمت خام (RAW) هم داره .
سلام.من میخام بین چند مدل دوربین یکی رو انتخاب کنم.(1100d,g15,sx50,sx260)
دلیل اینکه فاصله قیمتی این دوربینا زیاده واسه اینه که من در هر شرایطی میخام عکس بگیرم ولی نمیخام عکسهام تکراری باشه. مثلا همین sx260 و sx50 تقریبا عین همن فقط سوپر زوم بودن sx50 ششصد تومن آب میخوره منم نمیخام فقط هی از پرنده عکس بگیرم"فکر کنم تنها موضوع عکسه سوپرزوم من، پرنده باشه". من از g15 هم خوشم میاد چون سنسور بزرگی داره و دیافراگم خوبی واسه عکاسی تو شب داره.ولی زومه خیلی کمه داره بازم مشکل قبلی پیش میاد نمیخام عکسهای پرنده رو فدای عکسهای شبانه و نجومی کنم lol اگه اسمان شب روستامون رو ببینید شما هم حاضر میشید 1 میلیون بدید تا ثبتش کنید".دوربین 1100 هم نمونه عکسش رو دیدم که فوق العادس.اون هم مشکلات خاص خودش رو داره مثل لنز خیلی معمولی، که خریدن لنز جدا هزینش برام زیاده .موضوع عکس هام هم بیشتر طبیعت خواهد بود.میدونم sx260 هم کار منو راه میندازه ولی چه کنم بین این دوربین ها گیر کردم.؟
در ضمن کیفیت برام خیلی مهمه. خب همه کیفیت براشون مهمه
کمکم کنید. :::love2:::
پیشاپیش ممنون
توصیه می کنم 1100d رو بردارید.درسته لنز کیتش چندان با کبفبت نیست ولی به این معنی هم نیست که در کار شما خللی ایجاد کنه. برای زوم هم تا حدی کراپ کردن تصویر با کیفیت این دوربین کار زوم رو انجام می ده(البته نه در حد sx50 ولی خب بیش از اونی هم که به نظر می یاد کار شما رو راه می اندزه)
sx50 هم دوربین بسیار خوبیه (عکاسی نور ضعیفش تعریفی نداره) و می تونید عکسهایی از ماه داشته باشید که با دوربین هایی که نوشتید نمی تونید (مگر با لنز تله برای 1100d)
1100d و نیکون3200 هم در یک رده هستند.
موفق باشید
اول اینکه خیلی ممنون زود جواب دادید
چندتا سوال داشتم
1-با 1100d و لنزی که روش هست میشه یه نمای کلی از آسمان شب گرفت؟با sx50 چطور بدون زوم بدون نویز فکر کنم g15 بهتر از همه اینا اینکار رو انجام بده درسته؟
2-کیفیت این دوربین ها چقدر با هم تفاوت داره؟.sx260. g15 .sx50.1100d تا اونجایی که من میدونم نباید تو کیفیت 260 , 50 تفاوتی باشه.درسته؟
3-زوم sx50 به غیر از عکاسی از پرنده وماه مشتری به چه دردی میخوره؟به نظرتون موضوع دیگه واسه عکاسی سوپر زوم وجود داره؟
البته این سوالها ذهنم بودم اگه یادم بیاد بازم میپرسم.واقعا بعد مدتی احساس بودن تو یه فروم خوب بهم دست داد
برای داشتن یه تصویر واید از آسمان شب بهتون sx50 رو پیشنهاد نمی دم.چون این دوربین به دلیل سنسور کوچک تصاویر پرستاره ای که مد نظرتون رو هست براتون ثبت نمی کنه. ضمنا Sx50 دارای این محدودیت هم هم هست که در نوردهی بیشتر از 1 ثانیه تا 15 ثانیه فقط ایزوی 80 رو استفاده می کنه که این محدودیت جدی ای برای ثبت تصویر هست. البته خوشبختانه این مورد یه راه حل داره که خود من هم استفاده کردم: chdk که البته لزوما همه موافق استفاده نیستن.
برای ثبت چنین تصاویری گمان نمی کنم g15 چندان کیفیتی رو که مد نظرتون هست داشته باشه اما باید در عمل دید. برای چنین تصاویر وایدی که به زوم نیازی نیست دوربین 1100d باید بهتر عمل کنه.
قطعا کیفیت تصاویر 1100d به دلیل سنسور خیلی بزرگتر بالاتر هست.
از خوبی های sx50 اینه که در کنار گستره زوم بالا، عکاسی ماکرو هم می تویند داشته باشید و شاید باورش سخت باشه اگه بگم با این دوربین من تونستم زحل رو هم رصد کنم.
canon 1100 از همشون بهتره حتی اگه بخواین از لنز تله هم استفاده کنین لنزایی با قیمت خیلی مناسب هست که یه سریشون کیفیتشون خیلی خوبه ولی فوکوس خودکار ندارن و یه سریهاشون هم کیفیتشون یه ذره پایینه که در هر حال از دوربینهای کامپکت و slrlike کیفیتش بالاتره مثل لنز 70 300 سیگما و تامرون
نظرتون در مورد nikon l820 چیه؟البته با در نظر گرفتن قیمت بین انتخاب های دیگه
سلام دوستان ... من اطلاعاتی در مرد دوربین ها ندارم ولی علاقه زیادی به عکاسی دارم ...
یه دوربین دست دو پیدا کردم می تونید در لینک زیر ببینیدش :
Sony Cyber-Shot DSC-HX100V - دوربین دیجیتال سونی سایبرشات دی اس سی-اچ ایکس 100 وی
خیلی تمیز هست و بدون مشکله ... چه قیمتی می تونید روی این دوربین بذارین ؟ به چه قیمتی بخرم خوبه ؟؟
ممنون میشم نقاط قوت و ضعفش رو بفرمایید ...
سلام.
دوستان من به عکاسی علاقه دارم البته نه حرفه ای در حدی که خودم حال کنم ! می خواستم بدونم با توجه به اینکه هزینه تجهیزات دوربین های dslr زیاده و بودجه من اونقدری نیست که بتونم همه نیازهام رو با تجهیزات dslr براورده کنم ! علاقه مندم که بدونم با این شرایط کدوم گزینه برام بهتره :
- خرید Canon 1100D یا گزینه دیگه ای با لنز معمولی که رو خودش ارائه میشه ، بدون هیچ لنز اضافی !؟
- خرید دوربین بریج !؟
و اگه بهتر اینه که یه دوربین بریج بگیریم ! خب حالا مسئله اینجاس که بهترین بریج بازار که سرعت شاتر خوب + فرمت RAW و در کل کیفیت عالی داشته باشه چیه !؟
fujifilm sl1000 ؟!
Canon sx50 ؟؟
در مورد 2 گزینه زیر هم هیچ اطلاعاتی از قیمت و وضعیت موجود بودنشون ندارم !؟
Lumix fz200 ؟
Fujifilm X-S1 ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ... اگه گزینه دیگه هم هست که من ازش خبر ندارم لطفا توضیح بدید راجبش !
با تشکر
سلام.من نیکون l820 رو انتخاب کردم.یکی میتونه بهم بگه میشه بصورت دستی سرعت شاتر و دیافراگم رو تو این دوربین تنظیم کرد؟حالا با نگه داشتن دکمه شاتر یا با تنظیمات داخل منو یا هر حالت دیگه ای؟ممنون
همینطور همین سوال رو در مورد sx260 هم دارم.؟
من تویه رویو sx50 دیدم سرعت شاتر رو راحت تغییر میداد.حالا دوربین های غیر dslr اصلا همچین امکانی دارن؟لطفا سوالم در مورد نیکون l820 فراموش نکنین؟بازم ممنوم
با سلام منم دقیقا عین شما هستم با راهنمایی دوستان یه نیکون nikon d100 بدنه خریدم با یه لنز معمولی 28-80 که 600 برام تموم شد باور کن کیفیتش فو قالعاده است شما هم دنبال مدلهایی مثل مدل دوربین بنده مثل نیکون دی 100 -نیکون دی 70 و ... یا کنون 300 350 یا 400 باشید به بحث مگاپیکسل و... هم اصلا توجه نکنید الان همین دی 100 با 6 مگا پیکسل عکسایی میگیره دوربین کنون 4000 قبلیم با 16 مگا پیکسل مقابلش کم میاره در ضمن بهتره دنبال دست دوم باشید چون دوربین آکبند به محض خرید و باز کردن 80 درصد از قیمتش میفته و دوربین هم جوریه که وقتی تو خطش افتادی معتادت میکنه و فکر ارتقا میفتی اینطوری با خرید دست دوم ضرری نمیدید.میتونید به قسمت خرید و فروش مراجعه کنید یا سایتهای مرجع دیگر که کالاهای کارکرده میفروشند هم سر بزنید که این مدلها زیاده
سلام به همه دوستان
من قصد یک دوربین ریج سوپر زوم رو دارم و مواردی که مدنظرم هست Fujifilm SL1000 و Nikon P520 هست، مشکل SL1000 فیلمبرداری 1080i هست و مشکل P520 نداشتن فرمت RAW هست
خوشحال میشم نظر تخصصی تون در مورد خرید یکی از این موارد رو بدونم
(متاسفانه نتونستم موضوع جدید ایجاد کنم)
سلام. ميشه بيشتر توضيح بدين منظورتون از مشكل فيلمبرداري فول اچ دي SL1000 چيه؟
در مورد امكان اضافه كردن فرمت RAW به P520 (مشابه اجراي هك CHDK در دوربينهاي كانن) بنده نيز اطلاعي ندارم و خوشحال ميشم دوستان ديگه اطلاع رساني كنن.
ضمنا توي اين رده قيمت كانن SX50 هم ميتونه يه گزينه جدي باشه.
متاسفانه فیلم برداریش 1080i هست نه 1080p و نمونه فیلمی که از اینجا گرفتم ناامیدکننده بود ولی در نقد و نظرات فیلم برداری خوب اعلام شده
SX50 هم به خاطر صفحه نمایش بی کیفیت و محدوده دیافراگم و مگاپیکسل کمتر (هرچند مگاپیکسل معیار کیفیت نیست ولی جزئیات کمتری ثبت میشه)
ولی انتخاب بین این دو مدل سخته و نیاز به کمک دارم
با سلام
لطفا منو برای خرید یک دوربین سوپر زوم که عکاسی اون توی نور کم و شب عالی باشه و توی ایران هم موجود باشه راهنمایی کنید.خودم که تحقیق کردم به نظر میامد که Panasonic Lumix DMC-FZ200 از همه بهتر باشه ولی نتونستم جایی اونو برای خرید پیدا کنم. لطفا دوربین با کیفیتی که توی بازار موجود باشه با قیمت زیر 2 میلیون به من معرفی کنید.
ممنون از راهنمایی شما
به هر حال يه دوربين مشخصه هاي متعددي داره. در مقايسه دو دوربين همرده و رقيب، ممكنه يكي از برخي جهات از ديگري برتر و از برخي جهات ديگه در سطح پايينتري قرار داشته باشه. اين كاربر، نيازهاي وي و اولويت هاي اوست كه انتخاب نهايي رو تعيين ميكنه. كيفيت LCD، ماكزيمم Aperture، عكسبرداري در فرمت RAW، داشتن LCD متحرك، دامنه زوم و از اين قبيل مشخصه ها براي كاربران مختلف، اولويت هاي متفاوتي خواهد داشت.
سلام. دوستان سوالات نزديک به همه و تکرار سوالات بدليل پاسخهاى کوتاه و سطحى بعظى از اساتيد هست که من از بابت سوالم پوزش ميخوام قبلا...
و اما سوال
اساتيد محترم من دريافتم که دوربين اس ال آر بدليل سنسور بزرگتر قابل قياس با ساير مدلها از جمله بريج و کامپکت نيست... اما علت تعلل ما آماتورها چند چيز مهم است
يکى که مهمترينش هست بودجه کم و قدرت خريد پاين و ديگرى آماتور بودن و نياز کمتر به يک دورين حرفه اى فول.است...
اساتيد محترم بنده هم دوست دارم حرفه اى بخرم اما جيبم کوچيکه... حال فکر ميکنم از نظر امکانات که براى بنده کيفيت عکس مهمتر از فيلمبردارى هست. 3200 بخرم? يا 600 دى?? قيمتشون نزديک به همه اما سوال اصلى بنده اينه که اين دوتا چه لنز هايى با چه قيمتى بايد تهيه کنم که محدوده مناسبى را پوشش بده مصلا از 18 تا 300 ... که کمترين حزينه را متحمل بشم... مثلا با کنون چه کيتهايى و چه قيمتى? و با نيکون چى? که قابل قبول باشه... من زوم واسم مهمه و وايد هم مهمه... يعنى هم عکس دسته جمعى داخل سالن و هم تله قابل قبول براى بيرون از ساختمان... شما که خبره فن هستيد منظور منو حتما متوجه ميشويد... پس ضعف آماتورى منو در پرسش نديد بگيريد و پاسخ جامعى بديد من حتما دعاگوتون هستم اساتيد...
.و سوال ديگر اگر هزينه ها خيلى بالا ميشه نميتونم با يک بريج خوب نتيجه خوبى بگيرم? براى عکس نيمه حرفه اى و آماتورى... من به اين گذينه ها رسيدم
Sl1000
X s1
Hs50
sx 50
و از روى نقد و توضيحات گوناگون متوجه شدم sl1000 امکانات ديافراگم و زوم بهترى داره و همچنين پيکسل بيشتر...
کنون هم خوب بود اما پيکسل کمتر يکم ناراحتم کرد...
اگر نتونستم. اس ال آر مورد نظرم که در بالا گفتم را جمع کنم کداميک از بريج هاى بالا مناسبتره??
واقعا شرمنده ام از سوالات فراوان..يکبار براى هميشه تکليفم را روشن کنيد...
بودجه هم 2 ميليون با بدبختى بتونم جور کنم... تشکر
از بین دوربین های بریج sx50 دوربین بسیار خوبی هست.درباره ی کم بودن رزولوشن اصلا نگران نباشید.کانن کلا رزولوشن رو معقول نگه می داره.فرمت raw داره و فقط مشکلاش عکاسی در نور کم هست. سرعت فوکوس بر روی سوژه ها و قدرت زوم فوق العاده است.لرزشگیر هم بسیار قوی هست.
می تونید در تاپیک دوربین sx50 نقاط ضعف و قدرت این دوربین رو ببینید.
در مورد قسمت اول سوالتون ديدن تاپيك زير خالي از لطف نيست:
http://forum.akkasee.com/f28/t19892.html#post361857
در مورد انتخاب بين سوپرزوم هايي كه نام برديد هم پاسخ بنده همونيه كه توي پست 2054 عرض كردم.
من که جوابم را گرفتم. مطلبی که آقای ali6262 لینکش را دادند کاملا نظرم را برای خرید دوربین عوض کرد. تصمیم گرفتم دوربین نیکون D5200 بخرم.
از انتخاباتون معلومه ظریف بودن دوربین ملاک نیست پس عیب بزرگی SLR ها قابل رفعه .
از نظر قدرت خرید هم شما 2 میلیون پول دارین و خیلی از مدلهای SLR رو پوشش میده که اینهم قابل حل شد .
راجع واید لنزهای 18 55 معادل 28 (18*1.6 برای کنون 18*1.5 برای نیکون و سونی) هست که باید ببینین جواب کارتون رو میده یا نه اگر جواب کارتون رو نداد باید لنز های واید تر بگیرید که تو برندهای کنون و سیگما و تامرون باید بگردین و ببنین با اون قیمت به کارتون میاد یا نه .
در مورد تله (زوم) شما با دوربینهایی که نام بردین خیلی زوم میکنین ولی میبینین که عکسی که با 3 برابر زوم SLR گرفتین اینقدر بالاتره که چند بار هم زوم دیجیتال میکنین میرسه به کیفیت پایین دوربینهای با زوم بالایی که نام بردین که اون چند برابر زوم دیجیتال باید ضربدر 3 کنین تا بتونین مقایسش کنین اگرم نیاز به زوم بالاتر داشتین لنزهای تله با کیفیتها و قیمتهای متفاوتی وجود دارن (از سیگما 600 تومنی تا ...) که خودم زمانی که کنون داشتم یه لنز سیگما 18 300 داشتم که ماکرو هم داشت و کیفیتشم بد نبود . اگر دیدین که نمیتونین برای زوم کردن هی بیاین لنز عوض کنین و بار اضافی حمل کنین دیگه باید قید SLR رو بزنین .
ولی اگر در نهایت خواستین از دوربینهایی که نام بردین بگیرین SX50 رو به خاطر قیمت مناسب و کیفیت نسبتا خوبش پیشنهاد میکنم .
سلام
تشکر میکنم از شما و علی عزیز بابت کمکتون علی با لبنکش کمک خوبی کرد و شما با توضیحات تکمیلیتون...
بنده بارها خواستم650کنون بخرم که با کیت 18*55 فابریکیشه ... که به فکر آماتور خودم اومد که یک 135 هم نیاز دارم که دیدم خیلی گرون در میاد لنز و دوربینش ....
حالا حدودا فکر من دستتون اومد ... بنظرتون یه 600 کنون بگیرم واسه عکاسی که کیت 18*55 خودش داره چه لنزی خوبه که تله باشه و کمی زوم هم داشته باشه و کیفیتش خوب و قیمتش کم باشه !!!؟؟؟ چه توقعاتی دارما !!!
18*55 که روی خودش هست واسه واید داخل ساختمونی و عکس خانوادگی کافیه ؟؟نه ؟؟؟ حالا کنار این لنز بخوام لنزی داشته باشم با جیب کوچکم !! که بتونم پرتره عکاسی کنم و بیرون از ساختمان مثلا توی فضای باز از سوژه ای دورتر عکاسی کنم ... با این تفاسیر چی خوبه ؟؟؟ و آیا کنون 600 خوبه یا برم سمت نیکون سری 5000 .. مثل 5200...
واقعا نیازمند مشاوره به سبک شما هستم که با خونسردی کامل پاسخ دادی...
تشکر از همه
فرق 600 با 650 بیشتر تو فیلمبرداری مشهوده . اگر عکاسی براتون اصله میتونین 600 رو بگیرین ولی اگر لنز دیگری میخواین استفاده کنین یا 55 250 دست دوم بگیرین که به پولتون هم نزدیکه و یا اینکه هزینه بیشتر کنین 18 55 خودتونو رد کنین یه 15 85 بگیرین که لنز بهتری هست . ضمنا تو این رنج فرق بین کنون و نیکون همچینی نیست که بخواین مردد بشین کدومو بگیرین ولی بازاریشو بخواین بهتره کنون بگیرین . در مورد انتخاب لنز هم بهتره تو بخش لنزها و از اساتیدی که تو این زمینه حرفه ای هستن جوابتونو بگیرین . موفق باشید .
باید در خرید دوربین بریج به یک نکته ی مهم توجه کرد.اگر کیفیت دوربین های dslr را ندارید که طبیعی هم هست اما گاهی هدف از خرید دوربین را گم می کنیم. گستره ی عکاسی ماکرو تا عکس برداری از دورترین اجرام که با دوربین dslr فقط با لنزهای گران قیمت حاصل میشه و حتی با کراپ تصویر هم نمی شه بهش رسید .لذت عکاسی با چنین دوربینی کمتر از دوربین های حرفه ای نیست. یا می تونم به این شکل بگم که وقتی این دوربین دستمه درواقع در دایره ی بزرگتری می تونم به سوژه های جذابی که شاید از ما فاصله داره هم دسترسی داشته باشیم. دوربین حرفه ای یعنی گاهی کاربر عادی از این دوربین عکسی خروجی می گیرید که چندان در شان این دوربین نیست.و من از این جنس کاربر کم ندیده ام.عکس هایی با نویز بالا و حتی فوکوس نادرست.
اما یک کاربر عادی با دوربین SX50 به راحتی با دوربینی ساده تر عکس ها و فیلم هایی با کیفیت قابل قبول و البته مناسب تهیه می کنه. لذتی که از عکاسی می بره هم کمتر از یه عکاس با دوربین حرفه ای نیست.(حداقل برای من که لذت زیادی داره.)
همه ی اینا بر می گرده به اینکه برای چه هدفی دوربین بریج تهیه می کنیم. و ضمنا دوربین SX50 با فرمت RAW و لرزشگیر قدرتمند، زوم بالا و کیفیت خروجی مناسب دوربین خوبیه که در کنار ضعفی که بابت f/3.4 داره می تونه مورد بررسی قرار بگیره.
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.
نظرتون در مورد s4500 فوجی چی هست؟کلا دوربینای فوجی کیفیتشون در چه حدیه؟
در ضمن من خیلی در مورد نوع سنسور وسواس دارم یا واقعا نوع سنسور خیلی مهمه؟
با سلام
میخواستم یه دوربین دیجیتال بخرم ممنون میشم راهنماییم کنین و منو ازین سردرگمی نجات بدین
آماتورم و عکاسی واسم مهمتره تا فیلم برداری ،ولی نمیخوام فیلمبرداریش افتضاح باشه
واسم قدرت زوم مهمه لرزه گیز خوب (چون آماتورم ) تنظیمات خودکار ،همچنین سرعتش( ینی اگه خواستم از یه چیز متحرک چند عکس پشت سر هم بگبیرم یا سریع مکان و زاویه دوربین عوض شه گند نزنه به عکس ،
بودجمم تا 1200
تا الان با تحقیقاتی که کردم این 3 مدل تو مخمه لطفا بگین کدومش بهتره و اگه تو این رنج مدل دیگری سراغ دارین معرفی کنید ممنون
1- canon sx50
2- nikon p520
3-fujifilm sl1000
با توجه به بودجهfuji hs35exrوcanon sx50هردو دوربین مجهز به نمایشگر چرخان هستند زوم hs35سی برابر است sx50هم 50برابر
بین دوربین sx52 و p520 برتری با sx50 هست. در سایز سنسور 1/2.3 رزولوشن 18 دوربین p520 عامل برتری محسوب نمی شه و رزولوشن 12 دوربین sx50 معقول هست. فرمت raw که دست شما رو برای ویرایش عکس بسیار باز می ذاره در دوربین p520 وجود نداره. زوم 50 دوربین sx50 برتر از زوم 42 دوربین p520 هست.
از طرفی سرعت شاتر دوربین sx50 بین 1/2000 تا 15 ثانیه است درحالیکه برای دوربین p520 این سرعت 1/1500 تا 1 ثانیه هست که اصلا بازه ی جالبی برای عکاسی خلاقانه نیست. محدوده ایزوی 6400 دوربین sx50 هم برتر از 3200 نیکونه.
دوربین p520 در عدد دیافراگم برتری به اندازه 0/4 داره. صفحه نمایش باکبفبت تری به همره GPS داره که به هر حال در خروجی تاثیری نداره.
در خرید دوربین sx50 شک نکنید.لرزشگیر فوق العاده ای هم داره.
موفق باشید
بنده با نظر این دوستمون که بهتون پیشنهاد دادن کاملا موافقم .پشتیبانی از فرمت raw میتونه خیلی مهم باشه .شما در این فرمت بدون از دست دادن کیفیت و اطلاعات میتونید رنگ و نور شارپ و تغییر بدید.میتونید به دوربینهای ارزان قیمت slr like هم فکر کنید مثل s5 is که با هک کردنش خیلی عالی کار میده
نکته ای که به نظر می رسد باید یادآوری کنم(قبلا در همین تاپیک گفته شده) هرچند برخی دوستان موافق استفاده نبودن اما استفاده از chdk هست که امکانات جالبی مثل عکاسی تایم لپس رو در اختیار می ذاره که می تونه جذاب باشه (البته شاید مد نظر هر کاربری نباشه) و یا محدوده سرعت شاتر رو از 1/2000 تا 15 ثانیه به محدوده ی خیلی بزرگتری گسترش می ده. یا اینکه sx50 در نوردهی بالای 1 ثانیه اجبار روی ایزوی 80 می مونه که با وجود chdk این محدودیت رو ندارید.
نحوه شارژ باتري دوربين نيكون P520 طبق دفترچه راهنما:
فایل پیوست 55221
سلام خواهشا بدون تعصب دوربینهای sx50 & sl1000 را مقایسه کنید و علت اینکه حتی تاپیک زده نشده واسه ۱۰۰۰ چیست ؟؟ واقعا انقد بده فوجی ؟ واقعا انقد از کانون کمتره ؟ با وجود دیاف کمتر و زوم برابر ؟؟ یعنی توی نور کم نمیتونه بهتر از کانون عمل کنه ؟ و توی نور زیاد برابر کانون نیست کیفیت و شارپنسش ؟؟
از دوستان خواهش دارم منطقی پاسخ بدن و هر دو را مقایسه کنن و از پاسخ کلیشه ای و یک کلمه ای اجتناب کنن ...
بنده بین این دو مورد موندم ...:think:;:::confused2:::
منتظر جوابای خوبتون هستم
سپاس
دوستان بین دوربینهای زیر کدوم از همه بهتره؟
کنون SX50
فوجی HS50
نیکون P530
اگر مشخصات روی کاغذ را ملاک بگیرید تفاوت ها به نظر فاحش نمی آید. اتفاقا fuji hs50 در کمینه اف برتری هم دارد که اتفاقا برای کنون یه ضعف بزرگه اما حقیقت اینه که در عمل و ویدئوهایی که من درجاهای مختلف دیدم sx50 خروجی بهتری داره.سرعت فوکوس خوب و لرزشگیر عالی. اینا به این معنی نیست که دو دوربین دیگه بدن اما به نظر من کنون د راین رده بهتر عمل کرده. ضمنا تقریبا همه متفق القول اند که رزولوشن بیش از 12 در این سایز سنسور کارایی رو بالا نمی بره.
همیشه معتقدم دوربین رو باید در عمل سنجید و نه صرفا مشخصات روی کاغذ.
یکی از آشناها از من راهنمایی خواست تا بهش یه دوربین مناسب تا قیمت 700 تومن معرفی کنم.
منم چند سالیه خیلی از دوربین های این رنج بازار اطلاع ندارم یه جستجوی سریع کردم و به این آشنا کنون اس 110 رو معرفی کردم، منتها هر چی آسمون ریسمون بافتم و از سایز سنسور و لنز سریع و عکاسی تو نور کمتر و فرمت raw و زمین و هوا گفتم فایده نداشت این آشنامون گفت یه چیزی باشه 10-15 برابر زوم اپتیکال داشته باشه. منم کنون اس ایکس 500 و 510 (این دو نسبت به هم چه وضعیتی دارن؟) رو معرفی کردم
منتها الان به نظرم فوجی اچ اس 25 هم بد نمیاد یعنی رو کاغذ که برتریاش خیلی بیشتره.
اما با تجربه ای که دو سه سال پیش در خرید و استفاده شبه اس ال آر فوجی و کنون (SX20 و s2600 ) برای برادر و پدرم داشتم، این بود که هم کیفیت ساخت کنون یه لول بهتر بود هم باقی مسائل فنیش
حالا دوستان میشه راهنمایی کنن وضعیت این فوجی اچ اس 25 چطوره به لحاظ کیفیت تصویر و کیفیت ساخت و غیره؟
تو این رنج قیمت غیر از این دوربین ها چی پیشنهاد می کنید.
اصلا سراغ فوجی سری s نرو که اون موبایلتون مطمئن باشین که کیفیتش بهتره . حالا که اینقدر زوم براشون مهمه برین سراغ sx230 تا sx280 کنون
دوست عزیز برای روشن شدن مسئله یک مثال غیر دوربینی میزنم راهگشاست. پراید و بوگاتی ویرون هر دو چرخ و موتور و دنده دارند و میشه باهردوشون رانندگی کرد. ولی رانندگی کردن تو ویرون کجا وپراید کجا؟ حالا اگر انتخاب بین sl1000 و Sx500 بود شاید می شد یک تامل لحظه ای کرد اما sx50 مطمئنا از فوجی بالاتره. شما کیفیت عکس های کاربران عادی رو می تونی مقایسه کنی همچنین یکی از مزایای دوربین های کانن UI اون هست که کاربر به راحتی می تونه با اون ارتباط برقرار کنه در حالیکه این مورد در فوجی سری EXR که بنده باهاش کار کردم برای افراد ناآشنا با عکاسی سخت تر هست و باعث دلسردی کاربر میشه.
درود ممنون از جوابتون
یعنی لنز با اف کمتر فوجی و بقیه چیزا مشابه در آخر کیفیت کمتر و خروجی پایینترو داده ؟؟ واسم قابل هزم نیست و فکر میکنم شما عم تعصبی رفتار کردی از مثالتون پیداست ... چوب بوگاتی و پراید اصلا در یک رده نیستن و قیمت و امکانات توان متور و تکنولوژی یکسانی ندارن اگه قیاس دوربینتون مثل ماشینتون بوده باشه شما کاملا در اشتباه هستید...
بنده دنبال یک جواب قانع کننده هسستم نه جواب از سر بازکردن که این باحالتره یا برند کنون توپ تره یا خروجیش خیلی بالاتره و ...
ممنون از لطفتون لطفا دوستان دیگر هم کمک کنند
بنده مثالی که زدم به جا بود گویا شما توجهی به پاسخ نکردید بنا براین پاسخ ها رو دوباره جداگانه می نویسم شاید متوجه شدید تعصبی نبوده پاسخ ها .
1- Sx50 و sl1000 در یک رده نیستند و کاننی که بشه با این فوجی مقایسه کرد sx500 هست.
2- کیفیت عکس کاربران که قابل مقایسه هست (عکس های سمپل کارخونه ها زیاد حساب باز نکنید چون بیشترشون در شرایط کنترل شده حرفه ای گرفته می شوند و آب و لعابشون زیادتره اما یک کاربر معمولی عکس ها رو در شرایط معمولی میگیره..)
3- دیافراگم در عکاسی موثر است اما در کنار دیافراگم شیشه های بکار رفته در عدسی لنز هم مهمه اون سیستم پردازشگر ثبت تصویر هم مهمه...
4-UI آسان دوربین های کانن نسبت به فوجی
5- بنده خودم یکی از دارندگان دوربین فوجی هستم(که فعلا بلا استفاده هست) اون هم سری EXR که فوجی مدعی هست بهتر از بقیه دوربین های خود فوجی هست. و هیچ تعصب خاصی هم ندارم اما می تونم بگم که با وجود سختی حمل و نقل Slr بردن دوربین Slr و کوله سنگین و لنزهای مختلف رو برای یک عکس خانوادگی یا جشن تولد..... به جان می خرم اما از فوجی که کوچک و راحت و سبکه استفاده نمی کنم.
اگر تعداد قابل توجهی از دوستان اینجا اذعان دارند که کانن بهتره پس حتما مسئله ای هست حالا این به مذاق شما خوش نمیاد مسئله دیگریست.
مزایای Fuji SL1000 نسبت به Canon SX50:
- قیمت کمتر (بیش از 100 دلار در آمازون)
- دیافراگم 2.9 نسبت به 3.4
- ال سی دی با کیفیت بالاتر (920 هزارنقطه نسبت به 461 هزار نقطه)
- ال سی دی 3 اینچ در مقابل 2.8 اینچ
- ویوفایندر بهتر (920 هزار نقطه در مقابل 202 هزار نقطه)
- حداقل سرعت شاتر 30 ثانیه در مقابل 15 ثانیه
- قدرت فلاش بالاتر (تا 8 متر در مقابل 5.5 متر)
- فیلمبرداری با تصویر آهسته تا 480 فریم در ثانیه در مقابل 240 فریم در ثانیه
- طول عمر باتری بهتر (حدود 10 درصد: 350 شات در مقابل 315 شات – البته کنون SX50 در صورت استفاده از ویوفایندر تا 335 شات)
مزایای Canon SX50 نسبت به Fuji SL1000:
- جبران نوردهی -3 تا +3 در مقابل -2 تا +2
- عکاسی ماکرو در صفر سانتی متر در برابر 1 سانتی متر
- عکسبرداری سریع 13 فریم در ثانیه (تا 10 عکس) در مقابل 10 فریم در ثانیه (تا 9 عکس)
- حداکثر سرعت شاتر 2000/1 ثانیه در مقابل 1700/1
- وزن کمتر (حدود 10 درصد: 595 گرم در مقابل 659 گرم)
- سایز کوچکتر
تفاوت های دیگه ای هم هست که بهتر/بدتر بودنشون سلیقه ایه:
- کنون SX50 – فوجی SL1000
- 12 مگاپیکسل – 16 مگاپیکسل
- Articulated LCD – Tilting LCD
میشه از نقدها و نمراتی که مشتری های این دوربینها بهشون دادند هم استفاده کرد و البته خود نقدها رو هم خوند.
مثلا توی سایت آمازون نمره فوجی 4.6 از 5 (از 106 نقد) و نمره کنون 4.5 از 5 (650 نقد) است که تقریبا برابرند ولی توی سایت ادوراما نمره فوجی 4 از 5 (5 نقد) و نمره کنون 4.4 از 5 (35 نقد) است. سایتهای دیگه رو هم میتونید چک کنید.
این چند تا لینک هم میتونه بهتون کمک کنه:
کد HTML:http://www.dpreview.com/forums/thread/3497969#forum-post-51577272
البته طبیعیه که چون کنون طرفدارای بیشتری داره، تمایل نسبت بهش بیشتر باشه. در مجموع توی نقدهائی که من خوندم، افراد بیشتری از کنون SX50 نسبت به فوجی SL1000 تعریف کردند. ولی اختلاف قیمت نسبتا زیادشون تصمیم نهائی رو منوط به نوع کاربرد و بودجه شما میکنه.کد HTML:http://www.dpreview.com/forums/thread/3391809
موفق باشید
کمینه ی اف پایین تر برای فوجی سبب برتری در عکاسی در نور ضعیف است. در این قسمت sx50 چندان خوب نیست. برتری های دیگر فوجی sl1000 که عبارت انداز صفحه نمایش کمی بزرگتر، چشمی الکترونیکی باکیفیت تر، قدرت فلاش بیشتر و فیلمبرداری 480 فریم در واقع در خروجی عکس دوربین برتری "ایجاد نمی کنند". رزولوشن 16 هم در ابعاد سنسور این دوربین ها مزیتی محسوب نمی شود و اتفاقا کانن همیشه رزولوشن را خیلی کنترل شده در دوربین هایش بالا می برد.
کیفیت خروجی دوربین sx50 بسیار بالاتر (به خصوص در هنگام استفاده از زوم) و قدرت لرزشگیر آن عالی است (عکس برداری از ماه در زوم 50 بدون سه پایه).
در ضمن یک برتری بزرگ sx50 بر دوربین های همرده توانایی استفاده از CHDK هست که توانایی های فوق العاده به دوربین می ده (عدد اف 16-3.4 سرعت شاتر 8000-60 و توانایی عکاسی تایم لپس و ... ) .درکنار اینها حسایت 12000 برای فوجی در این ابعاد سنسور چندان کاربردی نیست.
در پایان ملاک مقایسه باید در عمل باشد و نه روی کاغذ.
پی نوشت: نمرات سایت هایی چون آمازون و از این دست سایت ها به هیچ وجه ملاک خرید دوربینتان نباشد.
لطفا علاقه شخصی به کنون رو معیار راهنمائی دوستان قرار ندید. راهنمائی سایرین رو هم به دقت بخونید، بعد نقدشون کنید.
من جائی اشاره نکردم که سرعت فیلمبرداری 480، یا چشمی و ال سی دی بزرگتر باعث بهتر شدن "خروجی عکس" می شن که شما تو جوابش اینو نوشتید. اینها فقط مزیت هستند که البته کیفیت بالاتر ال سی دی و چشمی خیلی هم مهمند. و جالبه شما که کیفیت چشمی و ال سی دی و این مزیت ها رو اینطور کم اهمیت می کنید، عکاسی تایم لپس و سرعت شاتر 8000 رو جزو مزایا میدونید.
این که رزولوشن 12 مگ برای این دوربین ها هم (با توجه به مسائل نویز و ...) خیلی خیلی مناسبه، بخشی از وحی نازل شده از طرف کنون هست و به این معنی که هر وقت کنون این رو افزایش داد، یعنی وقتشه که زیاد شه.
این جمله هم کاملا متعصبانه هستش. باید رفرنس مقایسه درست بدید. شما از کجا میدونید که اون یکی دوربین اینطور نیست؟نقل قول:
کیفیت خروجی دوربین sx50 بسیار بالاتر (به خصوص در هنگام استفاده از زوم) و قدرت لرزشگیر آن عالی است (عکس برداری از ماه در زوم 50 بدون سه پایه).
علاوه بر دو لینک پست قبلی، توی این لینک ها هم یه سری نمونه عکس از فوجی هستش:
کد HTML:http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_sl1000_review/sample_images/
برعکس شما، من به دوستان توصیه می کنم از نقدهای سایت های مختلف استفاده کنند. چون این نقدها توسط کاربران واقعی دوربینها نوشته میشه و صرفا بر اساس علاقه به یه برند یا مشخصات روی کاغذ نیستند. اینطور نیست که تمام اون 700-800 نفری که از آمازون این دوربین ها رو خریدند کاربران آماتور و کم اطلاعی بوده باشند. با خوندن این نقدها میشه دید که خیلی هاشون کاملا به موضوع مسلط هستند و با بسیاری از جنبه های عکاسی حرفه ای، آشنائی دارند و تو خیلی از موارد دوربین رو به عنوان کاربر حرفه ای برای یه دوست یا آشنا خریدن. پس نقد خیلی از اون نفرات میتونه خیلی خوب باشه. حداقل خیلی بهتر از بسیاری از ما که حتی این فوجی بیچاره رو از نزدیک ندیدیمش، چه برسه به اینکه بخوایم درباره کیفیتش نظر بدیم.کد HTML:http://www.ephotozine.com/article/fujifilm-finepix-sl1000-review-21409
پی نوشت: علیرغم این که تو این مورد، ظاهرا من از فوجی دفاع میکنم (ولی در واقع میخوام فقط تفاوت ها رو بیان کنم)، ولی همونطور که قبلا گفتم در صورتی که بودجه کافی دارید کنون SX50 گزینه بهتریه. (البته بین این دو دوربین). به نظر من بزرگترین مزیت فوجی، قیمت خیلی پایینترشه. وگرنه گزینه هایی مثل Fuji X-S1 و پاناسونیک FZ200 هم گزینه های خیلی خوبی هستند.
دوست بزرگوار بنده در جواب پاسخ شما ننوشته بودم وگرنه حتما از نقل قول استفاده می کردم (لطفا دقت بفرمایید)
شما چطور علاقه شخصی من به کنون را از نوشته های من استنتاج کردید در صورتی که من با ضعف کانن شروع کردم و در پایان هم اشاره کرده ام باید در عمل سنجید. ضمنا شما از کجای مطلب بنده استنتاج کرده اید من درباره لرزشگیر فوجی قضاوت کرده ام.(من از لرزشگیر کنون صحبت کرده ام و از هیچ صفت برتری هم استفاده نکرده ام (نسبت به فوجی ))
من موافق صحبت های شما درباره "اینطور نیست که تمام اون 700-800 نفری که از آمازون این دوربین ها رو خریدند کاربران آماتور و کم اطلاعی بوده باشند" نیستم، چرا؟ چون نه بر من و نه بر شما روشن نیست این کاربران در چه سطحی از عکاسی هستند. در همین ایران هم سایت های خرید آن لاینی هستند که وقتی نظرات کاربران را مطالعه می کنیم مشخصا بی اطلاع از موضوع تجربیات ناقصی را نوشته اند (بنده کاربرانی را می شناسم که با دوربین 550D تصاویر بی کیفیتی گرفته اند و دوربین رو به درد نخور! توصیف کرده اند و کامپکت قبلی شان را بهتر می دانند ) نمی شود سایت خرید را ملاک نتیجه گیری قرار داد.
لطفا از کلمات بهتری استفاده کنید. اولین بار است در نقد دوربین وحی از کانن رو می شنوم! این موضوع رزولوشن اگر قدری به ابعاد سنسور این دوربین ها و نتیجتا ابعاد تقریبی هر پیکسل دقت کنید فکر می کنم نتیجه بهتری خواهید گرفت.
درباره رفرنس مقایسه درست بین لرزشگیر بازهم اشاره می کنم من مقایسه نکردم، فقط از لرزشگیر کانن نوشته ام!
اتفاقا همان سایت Home | PhotographyBLOG را دقت کنید کیفیت عکس ها در کراپ ها (خصوصا زوم ) مشخص است و بماند که شرایط مقایسه باید برابر باشد که دراین سایت نیست!
درست است باید رفرنس داد ولی نه به هر سایتی!
نهایتا توصیه می کنم بیشتر به نوشته های دوستان دقت کنید.
موفق باشید.
درورد
بعد از مدتها چند نقد خوب دیدیم ... خسته نباشید . کار آقا سهیل که هم نام هم تاریخ تولدشون و هم نظرشون با من یکی هست تابو شکنی خوبی بود !!!!!
منم وقتی دوستمون توضیحات آخرشو اونروز داد قانع نشدم اما نخواستم بیشتر زحمت بدم...
به هرکی میگی بدون تست کردن فوجی اون مدل خاص زودی میگه کنون...
خب این آدمو یکم متعجب میکنه...
از علی جان و سهیل جان ممنونم ... حالا متوجه شدم که فوجی همچین هم فاجعه نیست و بعنوان دوربین دوم زومدار میشه روش حساب کرد... من میخوام یه حرفه ای بخرم و با توجه به قیمت بالای لنزهای زوم با کیفیت و کاربری غیر حرفه ای من میتونم از فوجی استفاده کنم درحالی که نیازی به هک کنون بدلیل استفاده از یک دوربین حرفه ای که امکانات هک را بطور استاندارد بر روی یک سنسور بزرگ داره هم ندارم...
فکر میکنم اگه از کنون بعنوان تک دوربین همه کاره میخواستم استفاده کنم با توسل به هک کردن و ... کنون را میخریدم...
واقعا از هر دو عزیز ممنونم و توصیه آخر اینکه نسبت به جملات همدیگه موضع نگیرید و به اصل موضوع توجه کنید و پاسخ هم را با خونسردی بدید ! ما ایرانی ها واقعا از بافرهنگترین جوامع بشر هستیم که قدمت تمدن و ادبمون از هزاران سال گذشته ... و باید ازش استفاده کنیم و بهش افتخار کنیم (( البته منظورم نقد این دو عزیز نبود در کل برای همه عرض کردم ))
واقعا لذت بردم و ازتون ممنونم .
امیدوارم دلایل شما برای خرید فوجی آنچنان قوی باشد که منجر به خرید شود و حتما ما را از عکس های این دوربین بی نصیب نگذارید. البته کسی اشاره نکرده این دوربین فاجعه است. برای خود من جالب است که یکی از هم فرومی ها در عمل و شخصا این دوربین را بیازماید و تجربه ی خودش را با ما در میان گذارد. به خصوص با توجه به اینکه عموما sx50 را در ایزو بالا برتر از sl1000 می دانند لطف بفرمایید نمونه عکس های آتی از این دوربین در ایزوهای بالاتر از 800 را انشاا... در معرض دید دوستان قرار دهید.
البته اون دوستی که از مقایسه کانن و فوجی گفتن اشاره نکردن آیا تجربه کار با دوربین های سوپر زوم رو دارن یا اینکه خیر؟
موفق باشید.
نمیشه یه برند رو کلا سرکوبش کرد ولی مدلی رو که کارشو دیده باشی میشه برای بقیه اون سری استناد کرد . مثلا فوجی سری S یکی دو نمونشو دوستانم داشتن در برابر مقایسه با کنون حتی مشخصات پایینتر اصلا حرفی برای گفتن نداشتن ولی همون فوجی مدلهایی داده بیرون که کیفیتشون حتی از مشابه کنون هم بالاترن . سمپلهایی هم که سایت مثلا دیپیرویو گذاشته همچین هم غیرواقعی نیست و میشه روش برای کیفیت دوربینها استناد کرد خودم چند تا دوربین که عکساشونو داشتم چک کردم تقریبا شبیه بود . مثلا دوربینم زمانی canon 500D بود که خودم حس میکردم عکسهاش خیلی شارپ نیست و تو 550 و 600 این قضیه بهتر شده بود . یا مثلا با sony nex 5 خودم که مقایسه میکنم میبینم که nex5n عکسهاش شارپ تر شده . یا مثلا دوستم میخواست دوربین بخره عکسهاشو تو سایت بهش نشون دادم و با مشابهای تو اون حدود قیمت بهش نشون دادم و خرید و خیلی هم راصی بود (f70exr) که فکر میکنم با اون قیمت فوجی شاهکار کرده بود . یا سافت بودن عکسهای سونی و کلا همه چی رو میتونین تو سایتها ببینین .
با توجه پست های قبلی خواستم تجربه این بنده حقیر رو از تجربه کار با 3 4 مدل بریج در اختیارتون
دوربین اولم فوجی S2000HD بود که سال 89 200 تومن خریدم اون موقع Sx20 کنون 400 بود نسبت به قیمتش انتخاب خوبی بود
9 ماه پیش یه فوجی S2980 گرفتم که نسبت به فوجی قبلیم افتضاح هم از لحاظ خوش دستی و کیفیت ساخت و خروجی !!! این سری اس بود اون قبلی هم سری اس !!!
بعدش یه FZ35 پاناسونیک گرفتم(دست دو) که واقعا راضی بودم با این مشخصات F2.8 - 4.3 18x 12mp با HS20 فوجی هم کار کردم
لپ کلام اینکه رو مشخصات یه دوربین خصوصا تو این رده رو کاغذ برای مقایسه اعتماد نکنید البته تستهای سایت DPreview بحثش جداست
مثلا کمینه دیافراگم بین 2.8 تا 3.2 یا 3.5 تو این رده دوربینا محسوس نیست
نظر شخصیم هم اینه تو فوجی برین سراغ سری HS یا تو کنون اینا امتحانشونو پس دادن
سلام
من بین fuji hs 25 و canon sx510 مرددم
فروشنده ها میگن canon اما امکانات فوجی به نظرم مناسبتره
ممکنه منو راهنمایی کنید؟:::confused2:::
خوب طبیعیه که بین این دو تا امکانات فوجی بیشتره. دلیلش اینه که این دو دوربین اصلا توی یک کلاس نیستند.
دوربین کنون خیلی کوچکتره و فوجی به شکل قابل توجهی بزرگتره (اینجا رو ببینید. البته مقایسه بین کنون SX510 و فوجی HS20 هست. چون سایتش HS25 رو نداره، ولی HS20 و HS25 تقریبا هم سایز هستند).
اگر خودتون قبلا بررسی کردید و به این دو گزینه رسیدید، به نظر من فوجی رو انتخاب کنید.
ولی شاید بد نباشه به گزینه هائی مثل کنون SX50 یا فوجی X-S1 هم نگاهی بندازید.
اتفاقا همین چند تا پست آخر رو اگر بخونید، اطلاعات خوبی به دست میارید. با یکی دو تا دیگه از دوستان (از جمله آقای ali k) درباره دو مدل دیگه از فوجی و کنون نظراتمون رو مطرح کردیم.
فکر میکنم اون دوستمون نهایتا رفتن سمت DLSR :-) و هیچکدوم رو نخریدند.
بله من قبلا با دوربینهای سوپرزوم کنون و فوجی کار کرده بودم. البته اون موقع زوم ها انقدر نبود.
موفق باشید.
بنده اصلا توصيه نميکنم به کنون!! ولى sx280 بخر هم جمع و جوره هم امکانات و کيفيت خيلى خوبى داره... واسشه مصارف خانوادگى خوبه... عاغا انقد ماک گرا نباشيد... کنون يا فوجى يا... مدلهاى مختلف قابليتهاى مختلفى دارن اونارو بررسى کنيد نه توصيه به مارک خاصى کنيد... چه جوابيه عاخع!!!