دوستان شما هم نظر بدهید ممنون میشم
واینکه این fz150 , ویا دوربین ماورائی xs1 کی به بازار میاد؟
Printable View
دوستان شما هم نظر بدهید ممنون میشم
واینکه این fz150 , ویا دوربین ماورائی xs1 کی به بازار میاد؟
دوستان و خصوصا شاهین جان :
نظرتون راجه به نکس سونی چیه؟نکس 5 یا نکس 5 ان
من از سری SLT سونی خوشم اومده اما فکر میکنم اس ال تی ها هنوز در مدت طولانی تست نشدن و از کار در اومده نیستن اگر کسی تجربه ای در این نوع دوربین داره بگه:oops:
شما كه كوه نوردي SLR Like بگيريد بهتر نيست ؟ گفتم، سنگيني و دردسر تعويض لنز در كوه و سرما و ... را ميپذيريد ؟ اين مورد رو خودتون بايد تصميم بگيريد آره يا نه.
اگر slr خواستيد كه هيچ ! وگرنه :
اگر عجله نداريد چند ماه صبر كنيد فوجيx-s1
اگر عجله داريد من پيشنهاد ميكنم سوپر زوم انتخاب كنيد : واسه كيفيت عكس بالاتر فوجي s200 بگيريد ... نه ... نمايشگر متحرك و فيلم فول اچ دي و كيفيت عكس كمتر ميخوايد فرقي نميكنه يكي از اينها :
پاناسونيك fz150 / كانن sx40 / فوجي hs20 /
آخه یکی از دوستان تالار بنام llamagra خودش کوهنورد هست اون میگه نکس ها به خاطر جم جور بودن مناسبه و شما هم میگید سوپرزوم
من فهمیدم SLR واسه من لازم نیست یا نکس یا پوپر زوم
از طرفی هم نمیخوام پائیزو زمستونو از دست بدم
بنظرت x-s1 ارزش صبر و از دادن پاییزو زمستونو داره؟
نكس جمع و جوره اما مشكل تعويض و حمل چند لنز و ... رو مجدد به همراه دارد.
ارزش صبر كردن رو داره شديد. اما يك دوربين تهيه كنيد ( قرض ، كرايه ... ) و فرصت پاييز و زمستان رو هم از دست ندهيد.نقل قول:
بنظرت x-s1 ارزش صبر و از دادن پاییزو زمستونو داره؟
دوستان من هفته پیش ذفتم دوربین s200 exr و بگیرم که گیر نیاوردم توو جمهوری و غیره گفتن عمرا نمیتونی دیگه..حالا به نظر شما با مشخصاتی در اون حدد و قیمتی در حد ۵۰۰تومن چی بخرم؟همون hs20?من نیازی به فیلم برداری خووب ندارم اما کیفیت بالای عکس +تنظیمات کامل دستی و نیاز دارم...
s200 exr آقا بيايد شيراز بخريد و ساعاتي هم با هم باشيم تستش كنيم يك ساعته به دوربين چيره بشيد... هنوز هم تو بازار موجوده.
دوستان نظرتون راجع به OLYMPUS SP800 یا 810 چیه؟
کلا OLYMPUS ها خوب جواب دادن؟
دختر عموم داره واااااااااااااااااااااااق ـــــــــــــــــــــــــ ـــعا راضیه
بهترينش همينهاست پاناسونيك fz150 / كانن sx40 / فوجي hs20 / هر سه از اون دو مدلي كه ميگيد بهترند. هم در امكانات هم در كيفيت تصاوير ( نسبت به مدل 800 )
تو سایتها بگرد شاید گیر بیاری . سایت camshop داره مگر اینکه آپدیت نکرده باشه.
اگر کیفیت بالای عکس میخواهید hs20 نخرید.نقل قول:
حالا به نظر شما با مشخصاتی در اون حدد و قیمتی در حد ۵۰۰تومن چی بخرم؟همون hs20?من نیازی به فیلم برداری خووب ندارم اما کیفیت بالای عکس +تنظیمات کامل دستی و نیاز دارم...
بین Panasonic FZ150 & Sony HX100V & Canon SX40 میتونی انتخاب داشته باشی!!!
البته Canon G12 هم میتونی بهش اضافه کنی،ولی اگه توی این رنج قیمت کیفیت خروجی مد نظره میتونی با کمی افزایش بودجه نیم نگاهی به Sony NEX-3 یا NEX-5 داشته باشی
توی اینترنت یه سری به نمونه عکسهاشون بزنی،قطعا" به نتیجه میرسی:oops:
ناباورانه یکی از نمایندگیهای سونی NEX3 16MM رو با یک رم 4 گیگ 499 تومن میداد.
زياد طولش داديد ... امروز بعد از ظهر تو بازار دوربين زند شيراز واستون از تمام فروشنده ها پرسيدم، متاسفانه فوجي S200 ديگه تو شيراز هم گير نمياد و هرچه بوده به تهران فرستاده شده . هفته پيش يك فروشگاه داشتش كه اون هم فروخته بود به تهران.:-(
آقا کسی خبر داره این fz-150 کی قراره به بازار ما برسه!؟
به قول دوستان،حیفه این زیباییها رو از دست بدیم!
قیمت تقریبیش فکر میکنید چقدر باشه!؟
حدود 600 تومن حساب كنيد.
fz100 که قدیمی تره حدود 620 تا 630 تومنه پس fz150 باید گرون تر باشه.
با یکی از دوستانم که دوربین فروش صحبت کردم این طور می گفت که شرکت به ما گفته تو این هفته محصولات جدید پانا میاد ولی خوب قیافش رو جوری کرد که انگار امیدی به حرف های شرکت نیستنقل قول:
آقا کسی خبر داره این fz-150 کی قراره به بازار ما برسه!؟
راستی canon sx40 HS تو بازار الآن 600 هستش!با چه گارانتی باشه خوبه!؟واسه یکی از دوستام میخوام!
dg kala هم با گارانتی خودش گذاشته 598...!
دوستان نظرتون راجه به sony hx1 چیه؟شنیدم خیلی نویز داره ولی من دوست دارم like بگیرم بودجمم 400 هست ولی دوستان نظرشون روsx230 هست که کامپکته و لایک نیست....نیکان l120 هم هست ولی تنظیمات دستی نداره ....حالا هم بدجور تو این سونی hx1 موندم که میگن نویزش خیلی نسبت به 230 کانون بیشتره
اگر منظورتون از لایک از نظر قیافه هست که قضیش جداس ولی sx230 تنظیمات دستی داره و همچنین زوم خوب .
سلام دوستان.یک سئوالی داشتم،راستو حسینی جواب بدید تا ما هم از شک در بیایم!
من قصد داشتم canon sx40 رو بگیرم اما بعد دوستان pana fz-150 رو معرفی کردن.دیدم امکاناتش خیلی بهتره،عکساشم که تو نت دیدم خوب بود.
اما دیروز تو بازار(شیراز) از چند تا تعمیرکار و یکی از آشناها که با دوربینها سر و کار داشت سئوال میکردم همه میگفتن پاناسونیک نخرم،همشونم بر این عقیده بودن که کیفیتش خوب نیست و خوب کار نمیده و ....!
از دوستانی که پاناسونیک دارن میخوام بپرسم خداییش راسته!؟یعنی واقعا کیفیت ساخت و دوام و کاردهی کانن بهتره!؟
دلم نیمخواد 600 هزار تومان پولمو بیهوده و بدون علم خرج کنم!
ممنون میشم کمک کنید!
من تا حالا کسی رو ندیدم که پاناسونیک رو توصیه کنه حتی توو سری حرفه ای و فیلم برداری
اگر انتخاب بین Sony HX100V و Canon Sx40 بود خوب خیلی فرق میکرد
اما در مقایسه بین این دو مدل که شما گفتید بدون شک Canon SX40 از هر نظر بهتره اگر به نمونه عکسا نگاه کرده بودید اصلا این سوال رو نمیکردید فاصله خیلی زیاده بین این دو مدل
سلام
به حرف فروشنده و اين و اون توجه نكنيد.
بين Canon Sx40 و Sony HX100v و Lumix FZ150 بنده هم قطعا FZ150 را به دليل عكسبرداري RAW و كفشك فلاش (كه سوني ندارد) و رزولوشن بهتر LCD (نسبت به كنن) انتخاب خواهم كرد.
پس یعنی بحث دوام و کیفیت و کاردهی در دوربینها یکیه!؟یعنی روی برند خاصی تاکید نکنیم!؟
slr-likeهاي پاناسونيك هميشه از بهترين ها بوده و اگه تو همين فروم ( تخصصي ترين فروم عكاسي ايران )كمي دقت كنيد ميبينيد كه پاناسونيك از جايگاه ويژه اي برخوردار است و خيليها توصيه اش ميكنند. فروشنده هاي ايران را ملاك قرار نديد چون شايد بالاي 90 درصدشون به غير از كانن برند ديگه اي رو نميشناسند.كار درست هاشون كه كمي اهل مطالعه و بروز هستند كمي با نيكون هم آشنا هستند.نقل قول:
من تا حالا کسی رو ندیدم که پاناسونیک رو توصیه کنه
فاصله ي چي زياده؟ و چقدر زياده؟نقل قول:
فاصله خیلی زیاده بین این دو مدل
بررسي هاي تخصصي و بدرد بخور اين دو دوربين به دليل جديد بودن، هنوز تو سايتهاي خارجي انجام نشده و نميشه سريع قضاوت كرد.
Fz-150 پاناسونيك دوربين كامليه و با توجه به عقبگرد دو مگاپيسكلي احتمالا نسبت به مدل قبليش عملكرد خروجي بهتري داشته باشه.بايد صبر كرد و ديد.
کلا کیفیت دوربینهای پاناسونیک بالاس ولی قیمتش بیشتر از کیفیتش
کمی دیر جنبیدم :::whistling::: دوستان پاسخ رو قاطعانه خدمتتون فرمودند ، و بدون شک انتخاب fz150 گزینه مناسب تریست برای شما، مگر اینکه بحث قیمت به میان بیاید.
در مورد گرانتر بودن محصولات پاناسونیک ، این موضوع برمیگردد به شرکت محترمی که نمایندگی و گارانتی ! این محصولات رو بر عهده دارند، که میل شدیدی به افزایش قیمت دارند و این موضوع رو در افزایش قیمت fz100 و fz45 میتونید مشاهده کنید.
پاناسونيك دوربينهاي خيلي خوبي در بعضي رده ها توليد كرده ولي متاسفانه نمايندگي و وارد كنندگان درست درموني در ايران نداره. يادمه حدود 6 ماه براي ورود LX5 به ايران صبر كردم آخرش با قيمت كزايي وارد بازار شد و خيلي زود هم تموم شد و ديگه پيدا نكردم...... كلا اگه الان پاناسونيك دوربيني معرفي ميكنه بهتره براي 6 ماه آينده براي حضور احتماليش در بازار ايران حساب باز كنيد اونم با قيمتهاي بسيار بالاتر ار برندهاي ديگه...
نسبت به قیمتش در سایتهای خارجی یعنی فکر میکنید بیش از 650 در ایران وارد بشه!؟
وقتي دوربينها با هر قيمتي كه عرضه ميشوند فروش ميروند چرا كه نه ... حالا شما بگو 750 !!!
خيلي نگران قيمتش نباشيد.زياد بالاتر از كنون نيست.Fz-100 رو يكي از دوستانم از نمايندگي پاناسونيك كرج همون حدود 650 خريد.FZ-150 هم احتمالا همون حدود باشه.فقط به قول دوستان كمي بايد منتظر باشيد.
LX-5 هفته پيش تو پايتخت موجود بود به قيمت 610 هزار تومن.جهت اطلاعنقل قول:
يادمه حدود 6 ماه براي ورود LX5 به ايران صبر كردم آخرش با قيمت كزايي وارد بازار شد و خيلي زود هم تموم شد و ديگه پيدا نكردم......
همين الان هم تو كرج پيدا ميشه. حدود 620 تومن.
مگه شرکتهای ارئه دهنده دوربین در ایران نمایندگی رسمی ندارند که هر کسی بتونه با هر قیمتی وارد بازار کنه!!!؟
منم اولین باره میشنوم کیفیت قطعات کنون بهتر از پاناسونیکه . ولی این رو قبول دارم که قیمت پاناسونیک از کیفیتش بالاتره .
من نظر شخصی خودم رو با توجه عکسهایی که از هر دو دوربین دیدم گفتم قرار هم نیست که هر نظری که گفته میشه درست باشه البته نظرم تغییری نکرده
اگر به نظر شما 11 ایکس زوم بیشتر بدون افت کیفیت فاصله زیادی نیست دیگه دلیلی برای بحث کردن نمیبینم
http://www.whatdigitalcamera.com/equ...s-gallery.html
نظر شما محترمه اما فکر میکنم بهتر باشه نقطه نظرات فنی رو در مورد دوربینهای مورد مناقشه یادآور بشیم و صرفاً به گفتن این بهتره یا اون بهتره اکتفا نکنیم و اگر هم دوربینی رو انتخاب میکنیم ، دلایل انتخابمون رو هم بگیم و نتیجه گیری رو به عهده سوال کننده اصلی واگذار کنیم
در اینجا یه مقایسه اجمالی بین این دو دوربین انجام شده و برتریهای هر یک نسبت به دیگری بیان شده ( صرف نظر از امتیاز دهی سایت میشه موارد اختلافشون رو بسرعت نگاهی انداخت و مفایسه ای اجمالی داشت)
با عرض سلام و ادب
به تازگی Nikon COOLPIX P500 خریدم و در حالت Wide اعوجاج تصویر محسوس و آزار دهنده است:::angry:::
سوال: آیا Canon SX30IS در حالت واید به اندازه P500 اعوجاج داره؟
کدام مگازوم کمترین اعوجاج رو داره؟
بچه ها کمکم کنید ،من هنوز نخریدما
هنوز دودل هستم
بچه ها قیمت همکاری ،یا همون قیمت خرید واسه من که فروشگاه دارم و میتونم بیارم بفروشم ،بنظرتون 50 تومن پائین تر میشه؟
احمد جان تو این سایت که همه دوربین ها ،امتیازشون بیشتر از fz150 هست که ،پس خوب نیس؟
قیمتش 429 یورو ،که میشه تقریبا 700 هزار تومان ، و داخل بازار ایران بالای 800 میشه
زیاد نیس؟
آیا تمام مگا زوم ها در حالت wide اعوجاج دارن؟
اعوجاج Nikon P500 بیشتره یا Canon SX2-0-IS یا فوجی؟
تقريبا تمام لنزها در سمت وايدشون اعوجاج بشكه اي ( Barrel Distortion ) دارند و مساله پذيرفته شده ايست. بنابراين زياد ناراحت نباشيد....ضمنا تا حدي اين اعوجاج با نرم افزار قابل اصلاح است (تا حدي ).همچنين در بسياري از عكسها ميتونيد از اين اعوجاج براي زيبا تر شدن عكسهاتون كمك بگيريد.
p500 ( كه وايد ترين لنز كامپكتها رو داره فكر ميكنم ) احتمالا اعوجاج بيشتري هم نسبت به Sx20 داره.
دوستان اس 200 دیگه نیس اچ اس 20 هم میگن نگیر fz150 هم نیس
x s1 هم شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــاید عید بیاد
پس من چی بگیرم؟ S:
کی میگه fz150 نیست همین امروز از دوست دوربین فرروشم پرسیدم گفت که رسیده و میخواد یکی برام کنار بذاره .
اما امان از این خدمت سربازی که مارو از این بحث دور کرده.
من این حرف رو کاملا رد میکنم البته با توجه به تجربه های فراوانی که در استفاده از دوربین های مختلف داشتمنقل قول:
همه میگفتن پاناسونیک نخرم،همشونم بر این عقیده بودن که کیفیتش خوب نیست و خوب کار نمیده و ....!
از دوستانی که پاناسونیک دارن میخوام بپرسم خداییش راسته!؟یعنی واقعا کیفیت ساخت و دوام و کاردهی کانن بهتره!؟
شاید باورتون نشه که کیفیت (lcd( tz7 pana که ساخت دوسال پیش بود از (lcd (hx100 که ساخت همین امسال سونیست خیلی بهتر بود من خودم هر دوی این دوربین هارو داشتم واقعا در سونی عکسی که lcd نشنون میداد چیزی کاملا متفاوت از اون چیزی بود که در مانیتور کامپیوتر دیده میشد تازه بماند که سرعت دوربین چقدر کند و منوش چقدر سخت بود . درمورد کنن هم باید بگم که خوبه ولی کیفیت فیلماش هر گز به پای سونی و پانا نمیرسه و حتی در برخی جاها کیفیت عکساش البته در این رده دوربین .
من با همین دوست دوربین فروشم که صحبت میکردم درباره ی این که چرا کیفیت محصولات پانا در این رده بالاتره وقیمتش کمی گرونتر این جور پاسخ داد که چون پانا واقعا اصل ژاپنه . حالا دیگه نمیدونم که صحت حرفش تا چه حده.
دربین slr like های جدید با توجه به امکانات بدون شک fz150 از همه بهتره.
برای مقایسه هم بد نیست ی سری به سایت زیر بزنید
http://www.cameralabs.com/reviews/Ca.../verdict.shtml
که البته از نظر این سایت fz150 . highly Recommend است ولی sx40 Recommende
سلام
اعوجاج به لنز بستگی دارد نه دوربین !!!
شاد باشید......
این رفیقت نگفت قیمت ایرانیش چنده الآن!؟:?نقل قول:
کی میگه fz150 نیست همین امروز از دوست دوربین فرروشم پرسیدم گفت که رسیده و میخواد یکی برام کنار بذاره .
همه شما دوستانی که کم و بیش اینجا حضور دارید میدونین که من نتونستم S200 گیر بیارم.حرفها و صحبت ها برای hs20 هم خیلی متفاوت بود و هست.اما دیگه به اینجام رسیده.مجبورم برم بخرم..دست دوم هم پیدا نشد.خلاصه انگار توو مود دستی زیاد جالب نیست با توجه به EXR بودن و ۱۶مگ بودن.خلاصه میریم که قربونی شیم:|
سلام دوستان.بین 3 دوربین canon sx30 v canon g12 v fuji hs20 کدوم رو پیشنهاد میدید؟!کیفیت عکس کدوم دوربین از بقیه بهتره؟!
دوستان.قصد داریم واسه رفیقم یه canon sx40 hs بگیریم!تو شیراز بعضی مغازه ها دارن اما نمایندگی کنون تو شیراز میگه به صورت رسمی هنوز نمایندگی وارد بازار نکرده!
شما اطلاعی از ان قضیه دارید!؟
و اینکه سایت dgkala برای فروش گذاشته،از دوستان با تجربه آیا توصیه میشه از اینجا خریداری کنیم!؟قیمتش هم نسبت به بازار کمتره...!
اگر ممکنه یه راهنمایی کنید بگیریم از سایت یا فروشگاه هایی که الآن دارند یا اینکه صبر کنیم تا نمایندگی کنون وارد بازار کنه!نظرتون چیه!؟
دوستان این fz150 نیومد؟ ما همچنان به نصیحت کارشناسان داریم گوش میکنیما ،صبر را پیشه کردیم؟
به نظر دوستان hs20 olympus sp800 کدام یک عالی تره؟ من الیمپیوسو دیدم واقعا عالیه؟ شما چی میگید؟
در مقایسه با sp800 گفتم به لحاظ امکانات dpreview را ملاحظه کنید و برای خروجی بهترین راه دیدن نمونه عکسهاست که تو اینترنت زیاد میشه پیدا کرد یکی از سایت ها که نمونه عکس در ایزوهای مختلف را برای دوربینهای مختلف گذاشته http://www.steves-digicams.com هست.
سلام.
وقتی صحبت از کیفیت میکنید دقیقا منظور و انتظارتون رو مشخص کنید تا بشه در موردش صحبت کرد ولی چیزی که کاملا HS20 رو از بقیه دوربینهای هم رده خودش متمایز میکنه یکه دکمه ها و تنظیمات کاملا دستی و نزدیک به دوربینهای حرفه ای و همچنین امکان تنظیم محدوده وسیعی برای داینامیک رنج است که در خیلی از دوربینهای رده بالاتر از خودش هم وجود ندارد.
البته نباید از مزیتهای دیگر مثل:کفشک فلاش خارجی ، نمایش رنج فوکوس در حالت دستی ، سرعت 4000/1 ، ایزوی 12800 ، لنز واید 24mm ، صفحه نمایش جدا شونده ، چشمی مناسب و...... صرف نظر کرد