-
Wednesday 18 May 2005, 15:20
قیمت کانن S2is؟؟؟؟
با سلام درباره کانن S2isچه خبری دارین؟ از اینکه قیمتش چنده (تومان)؟ وکی میاد بازار تهران
با تشکر
-
Wednesday 18 May 2005, 19:50
كاربر بسیار فعال
والله به تومن که محاسبش کردم شد چيزي حدود 440 تومن ولي از اين بيشتره مياد تو ايران و کي مياد و چند به فروش ميرسه رو منم خودم دنبالشم و خيلي دوست دارم بدونم که آيا ارزششو داره صبر کنم و بجاي Fz20 بخرمش...
-
Wednesday 18 May 2005, 20:18
كاربر فعال
شما منتظر این هستید که نمایندگی وارد کنه بعد بخرید یا پشت ویترین هر مغازه ای بود می خرید ؟
اگر گارانتی آفومار براتون مهم نیست من فکر کنم اگر سفارش بدهید میتونن از دبی براتون بیارن.
ولی بهتره که قبل از قیمت ببینیم review های معتبر در رابطه باهاش چی میگن
مثل اینکه samsung هم دوربینی با مشخصات ultra zoom داده که امکانات خوبی داره ولی برای دوربین در این سطح نمیدونم brand خوبیه یا نه به نظر من که نه
-
Thursday 19 May 2005, 16:23
كاربر بسیار فعال
من که آشنايي ندارم تا از دبي بياره البته تو اروپا و آمريکا دارم ولي خوب...
ريويي هم تا بحال ازش نديدم...
راستي منظورتون دز اين سطح دوربين خوبي نيست سامسونگ بود يا S2is؟ به نظرم همون FZ20 بگيرم بهتره...
-
Thursday 19 May 2005, 22:57
كاربر فعال
-
Thursday 19 May 2005, 23:00
كاربر فعال
تو مجتمع پایتخت طبقه اول اون دوربین فروشیه که اسمشو یادو رفته فکر کنم از دبی با سفارش شما میاره ولی خوب رو قیمت دوربین میکشه من یک بار یک ساله پیش میخواستم کونیکا مینولتا زد 2 ازش با همین روش بگیرم که اگر اشتباه نکنم حدود 60-80 هزارتومان خودش برمی داشت
-
Friday 20 May 2005, 01:12
كاربر ويژه
دوربین جدید سامسونگ که هنوز فقط شو شده... و اطلاعات دقیقی از لحاظ سنسور تا جایی که من دیدم منتشر نشده... پس هنوز خبری ازش نیست...
اما تا اینجا هم که میدونم تو کلاس S*is نیست...
-
Friday 20 May 2005, 13:52
كاربر بسیار فعال
مرسي از پاسخهاتون ما که ديگه زديم تو کار همون 300دي حالا کي خدا ميدونه... ولي به زودي اين دوربين رو ميخرم ولي نه اينکه ديگه با 300وي کار نکنم بلکه اين دو برادر از پدر يکي از مادر جدا باهم کار ميکنن و با هم روزهاي شادي رو سپري ميکنن...
-
Sunday 29 May 2005, 17:41
-
Sunday 29 May 2005, 21:32
كاربر فعال
2 روز پیش عکسباران گفت که 1 هفته دیگه در حدود قیمت 500000 تومان میاره (حالا معلوم نیست راست گفته باشه )
این آدرس هم مقایسه این دوربین با دوربین جدید سونی است
http://www.dcresource.com/specials/S2_vs_H1/index.shtml