نوشته اصلی توسط
kato
سلام دوستان. من 4 روز پیش با توصیه دوستان همین سایت دوربین نیکون 7200 با لنز 18.140 خریدم. ولی از خریدم پشیمون شدم چون که فکر میکردم این دوربین عکسهای پرتره با دیتیل بالا تحویل من میده ولی اشتباه کردم . باور کنید حاظرم زیر قیمت بفروشم دوربینی رو که 4 روز پیش خریدم حتی هنوز تو سایت tamir گارانتی رو هم ثبت نکردم. من دنبال پرتره بودم نباید سراغ هاف فریم ها میرفتم .متاسفانه برای هاف فریم ها لنز های خوبی ارائه نمیشه شما چه لنز خوبی رو برای هاف فریم میخواهید مثال بزنید برای کار پرتره؟ دوستان میاومدن به من میگفتم شما به جای هزینه برای بادی اگه لنز خوب تهیه کنی و یه بادی متوسط هاف فریم بگیری بهتره فرض بر اینکه لنز 16.80 که تازه اومده و نزدیک 4 میلیون قیمت داره رو با بادی 7200 که 2800 پولشه در نظر بگیری میشه حدوذ 6800 تومان . به خدا نمیرزه چرا چون با همین پول میشه d750 با لنز 24.120 گرفت که تمام اینترنت رو زیر رو رو کردم عکسهای 750 با لنز 24.120 باز هم بهتر از 7200 با لنز 16.80 بود . در کل بنده دوربین و لنز با یه کیف و یه فیلتر ها ما 4 روز پیش خریدم با گارانتی ایده عال و بیمه و ........ به قیمت 4 میلیون . الان 3700 هرکس خواست تقدیم میکنم . هرکی خواست تو پیام خصوصی خبر بده . مرسی