-
پاسخ: 400دی+لنز یا 450 دی برای یك تازه كار
دوست عزیز حق با شماست.منظور من سایز عکس (image size) بود که متاسفانه اشتباه نوشتم.
DR قابلیتی در سری های جدید دوربین های کنون است که باعث احیا جزئیات در مناطق highlight و یا در سایه ها میشود (گزینه قابل انتخاب).تقریبا چیزی شبیه به recovery در lightroom اما به اعتقاد من موثرتر.
اما در مورد سایز سنسورها: در دوربینهای مختلف سنسورها مقداری در سایز با هم متفاوتند.مثلا همون طور که دوستمون گفتند در 50D یا 30D
در مورد 18-55 is هم با شما موافقم.کیفیت خیلی بالایی ندارد اما بد هم نیست.
-
سلام؛
نقل قول:
DR قابلیتی در سری های جدید دوربین های کنون است که باعث احیا جزئیات در مناطق highlight و یا در سایه ها میشود
شاید منظور شما Highlight tone priority باشد؟
نقل قول:
اما روی کاغذ سایز سنسور 50D یه کوچولو متفاوت تره 22.3 -- 14.9
افشین جان حق با شماست. 50d با بقیه کراپدارهای 1.6 اندکی تفاوت دارد
نقل قول:
اما در مورد سایز سنسورها: در دوربینهای مختلف سنسورها مقداری در سایز با هم متفاوتند.مثلا همون طور که دوستمون گفتند در 50D یا 30D
در کراپدارهای 1.6 به غیر از 50d بقیه سایز سنسور یکسانی دارند
-
از دوستان عزیز که لطف کردند و راهنمایی کردند کمال تشکر را دارم.
چون قصد تعویض دوربین را به این زودی ها ندارم,بهتر دیدم که دوربین به روز تر باشد,در ثانی اختلاف قیمتی
زیادی ندارند.لذا من 450 دی را انتخاب میکنم.
دوستان لنز کیت این دوربین برای طبیعت...:( از طرفی اکثر اساتید هم تاکید بر کار با لنز کیت به مدت 1-2 ماه برای
اشنایی بیشتر با دوربین را دارند,ایا با نهایتا 300 تومن میتوانم لنزی مناسب با نیازم داشته باشم؟؟؟
(دوستانی هم d60 را پیشنهاد دادند,یرند نیکون برای من از این جهت که میتوانم از تجهیزات برادرم استفاده کنم
مناسب است,اما خواستم تجربه ای جدید داشته باشم و یک نوع تنوع,و شاید مقایسه ای بین عکس ها و
تفاوت ها)
سپاس از تمامی عزیزان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
سلام؛
شاید منظور شما Highlight tone priority باشد؟
افشین جان حق با شماست. 50d با بقیه کراپدارهای 1.6 اندکی تفاوت دارد
در کراپدارهای 1.6 به غیر از 50d بقیه سایز سنسور یکسانی دارند
با سلام
جناب pooyan در مورد سایز سنسور شما اگر زحمت یک سرچ کوچیک رو بکشید متوجه میشید
(30D: 22.5*15
40D 22.2*14.8 )
و اما DR : در دوربین کانون این قابلیت با همین اختصار شناخته میشه و در صورتی که قصد انتقال مفهوم باشد دلیلی برای زیاده نویسی وجود ندارد مگر اینکه قصد چیز دیگری باشد
به هر حال وقت من و شما و همه دوستان فروم باارزش تر از این است که با پرداختن به این بحثهای کلامی آن را از بین ببریم.خوشبختانه دوست عزیزمون دوربین خودشون رو انتخاب کردند و این قضیه در این جا از نظر من پایان یافته است.
ماندن در دهم میلیمترها و پرسه زنی بی مورد و بیش از اندازه در کاتالوگها گاها ما را از مسیر اصلی دور میکند.
مطمئنا همه دوستان اطلاعات خوبی دارند و من به عنوان نامطلع ترین عضو این فروم فقط به یادگیری مشغول هستم
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-love-nature
از دوستان عزیز که لطف کردند و راهنمایی کردند کمال تشکر را دارم.
چون قصد تعویض دوربین را به این زودی ها ندارم,بهتر دیدم که دوربین به روز تر باشد,در ثانی اختلاف قیمتی
زیادی ندارند.لذا من 450 دی را انتخاب میکنم.
دوستان لنز کیت این دوربین برای طبیعت...:( از طرفی اکثر اساتید هم تاکید بر کار با لنز کیت به مدت 1-2 ماه برای
اشنایی بیشتر با دوربین را دارند,ایا با نهایتا 300 تومن میتوانم لنزی مناسب با نیازم داشته باشم؟؟؟
(دوستانی هم d60 را پیشنهاد دادند,یرند نیکون برای من از این جهت که میتوانم از تجهیزات برادرم استفاده کنم
مناسب است,اما خواستم تجربه ای جدید داشته باشم و یک نوع تنوع,و شاید مقایسه ای بین عکس ها و
تفاوت ها)
سپاس از تمامی عزیزان
سلام
به نظر من امکان استفاده از تجهیزات برادرتان خیلی بیشتر از تجربه جدید می ارزد دوربینهای امروزی همه خوبند و چیز بیشتری در 450 دی دستگیرتان نمیشود .
مگر فقط در یک حالت که عکسبرداری از رد ستارگان با نوردهی های طولانی بخواهید داشته باشید که 450 دی نسبت به دی 60 عمکرد خیلی بهتری دارد.
-
تشکر از تمامی عزیزان.
جناب sibsabz حق با شماست,برای من تمامی این دوربین ها یک نتیجه را خواهند داد.دلایل انتخابم هم همونطوری
که متوجه شدید مبنای علمی نداره و بیشتر علاقه ای هست.(اونقدر مقایسه ی بین d80-d60-450d-400-40d رو
مطالعه کردم که دیگه واقعا داشتم از دوربین متنفر میشدم!از همگی ممنونم که حوصله به خرج دادید)
در مورد لنز منتظر نظر دوستان هستم.efs 17-85 به نظرم لنزی مناسب است.تا عزیزان چه بگویند.(البته یکی از دوستان برادرم این لنز را برای فروش
گزاشته به قیمت 300.زیر 2000 شات کارکرد و با گارانتی. اگه صلاح بدونید...)
سپاس
-
اگر بتوانی یک 40 دی با همراه 17-85 بگیری خیلی خیلی بهتر است . پشیمانی هم ندارد!
احساس عکاسی با سری های 2 رقمی خیلی بهتر از سری های 3 رقمی است . دوربین را که دست میگیرید اصلا یک چیز دیگری است.
40 دی را به همراه لنز فکر کنم 1100 باشد (مطمئن نیستم ) دست دوم تمیز را همراه باهم شاید تا 900 و این حرفها هم گیر بیاید.
-
با سلام
دوست عزیز من هم با نظر دوستمان کاملا موافقم.اگر برایتان مقدور است (از لحاظ ریالی) و هنوز دوربین نخریدید بدون شک 40D رو انتخاب کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
اگر بتوانی یک 40 دی با همراه 17-85 بگیری خیلی خیلی بهتر است . پشیمانی هم ندارد!
احساس عکاسی با سری های 2 رقمی خیلی بهتر از سری های 3 رقمی است . دوربین را که دست میگیرید اصلا یک چیز دیگری است.
40 دی را به همراه لنز فکر کنم 1100 باشد (مطمئن نیستم ) دست دوم تمیز را همراه باهم شاید تا 900 و این حرفها هم گیر بیاید.
سلام.در مورد تفاوت سری xxD و xxxD حق با شماست و اصلا جای بحث نیست.
اگر بتوانم یک 50 دی پیدا کنم از همه بهتر است!!!.اینها نسبی هستند.برای من تازه کار سری
2 رقمی بهتر از 3 رقمی ست و برای شما مسلما سری یک رقمی بهتر از دو رقمی.
من دیروز(4 شنبه) برای خرید رفتم (جمهوری)و با در دست گرفتن همین 40 دی خوش دست,متوجه ارزش واقعی این
دوربین نسبت به قیمت ان شدم.از نظر من این قیمت 1.200 با لنز و 870 بدنه برای این دوربین مفته.اما من این
دوربین را برای خودم نسبتا زود میدانم چون اولین تجربه ی عکاسی را شروع میکنم.با انکه برادرم هم اصرار به این
دوربین داشت ولی میدانم که نخواهم توانست از این دوربین استفاده ی کامل را ببرم و شاید تنظیمات حرفه ای ان
خسته ام کند به جای انکه لذت بخش باشد.دوشنبه یکی از دوستانم 40دی را برای یک روز امانتم میدهد,شاید بهتر
بتوانم تصمیم بگیرم:confused:
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز من هم با نظر دوستمان کاملا موافقم.اگر برایتان مقدور است (از لحاظ ریالی) و هنوز دوربین نخریدید بدون شک 40D رو انتخاب کنید.
سلام بر شما.
طرفداران تمامی برندها بر کیفیت 40 دی مهر تایید میزنند.برایم مقدور هست اما همانطوری که عرض کردم
باید در تست متوجه شوم ایا میتوانم به راحتی از تنظیمات حرفه ای 40 دی بهره ببرم یا خیر.تفاوت قیمت بدنه ی ان
با 450 در حدود 300 تومن هست.
من فکر میکنم با صرف این هزینه برای یک لنز 17-85 برای 450دی میتوانم بهترین نتیجه در حد خودم را داشته باشم.
از دوستان عزیز که وقت میزارن و راهنمایی میکنن کمال تشکر را دارم.منتظر نظرات ارزشمند شما هستم.
-
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-love-nature
من فکر میکنم با صرف این هزینه برای یک لنز 17-85 برای 450دی میتوانم بهترین نتیجه در حد خودم را داشته باشم.
البته لنز 85-17 هم لنز چندان جالبي نيست! فكر ميكنم 450 دي را با لنز كيتش (55-18 آي.اس) اگر بگيريد بهتر باشد، اگر هم دامنه بيشتري ميخواهيد به لنزهاي ديگر فكر كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
البته لنز 85-17 هم لنز چندان جالبي نيست! فكر ميكنم 450 دي را با لنز كيتش (55-18 آي.اس) اگر بگيريد بهتر باشد، اگر هم دامنه بيشتري ميخواهيد به لنزهاي ديگر فكر كنيد.
سلام.
اما این لنز برای عکاسی از طبیعت طبق نظراتی که در انجمن مطرح شده گزینه ی مناسبی هست البته در مقایسه
با قیمت.شما برای طبیعت چه لنزی پیشنهاد میکنید؟؟؟نهایت 400 تومن.
(اکثر اساتید هم تاکید بر نگه داشتن لنز کیت دارند)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
علت اینکه روی 450دی فوکوس کرده ام! این است که احساس میکنم برای شروع یک دوربین entry level مناسب است,تا واقعا علاقه و مهارت
مشخص شود که ایا تداوم خواهد داشت یا خیر.(به شخصه 5dmarkII را میپسندم!)
ممنون
-
??آقا وحید !میشه علت جالب نبودن17-85 رو بیان كنید؟ چون من قصد خرید دارم!!
-
سلام
85-17 لنز بدي نيست ولي با توجه به قيمت 55-18 نسخه ي جديد لنز بهتري است.به ريويوهاي زير مراجعه كنيد :
کد:
http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_17-85_4-5p6_is_usm_c16/
http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_18-55_3p5-5p6_is_c16/
-
سلام
بنا بر گفته هاي دوستان و نتايج رويوها:
CA بالا، ديستورشن زياد، شارپنس كم بخصوص در لبه ها و ويگنتينگ از مشكلات اين لنز است كه قيمت آن را كمي غير موجه مينمايد. دوستان كنني بهتر ميتوانند راهنمايي كنند.
canon IS 17-85 یا canon L 17-40
کد:
http://www.photozone.de/canon-eos/179-canon-ef-s-17-85mm-f4-56-usm-is-test-report--review
http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/136/cat/11
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-S-17-85mm-f-4-5.6-IS-USM-Lens-Review.aspx
در لينك زير هم ميتوانيد تصوير 85-17 را با 55-18 آي.اس در ديافراگمها و فواصل كانوني مختلف مقايسه كنيد و ببينيد كه در قبال اين همه مابه التفاوت چه چيزي بدست مي آوريد ( اگر چيزي باشد البته)
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?CameraComp=0&FLIComp=0&APIComp=0&Lens=251&Camera=396&Sample=0&FLI=0&API=0&LensComp=455
-
نقل قول:
میدانم که نخواهم توانست از این دوربین استفاده ی کامل را ببرم و شاید تنظیمات حرفه ای ان
خسته ام کند به جای انکه لذت بخش باشد.دوشنبه یکی از دوستانم 40دی را برای یک روز امانتم میدهد,شاید بهتر
بتوانم تصمیم بگیرم
چه خبر؟ تونستسد با 40دی کارکنید؟
ببین اس ال آر در هر صورت اس ال آره تنضیماتشون خیلی متفاوت نیست. فقط امکاناتشون بیشتر میشه شما اگر امکان خریدش رو داری همون 40 دی رو بگیری خیلی خیلی بهتره. بعید می بینیم از عکاسی پشیمون بشی. 450دی هم کم کم داره میره پایین جدول رده بندی تا شما بیای باهاش کار کنی و کهنش کنی بخوای ردش کنی دیگه ممکنه سخت باشه فروشش. بعدشم اون موقع آدم زورش میاد بابت تعویض بادی پول خرج کنه چون وسوسه داشتن لنز های خوب آدم رو ول نمی کنه. مگر اینکه خریدن 5dmarkII در آینده برایتان واقعا جدی باشد که چون گفتید حالا حالا ها قصد تعویض ندارید فکر نمی کنم اینطور باشد.
پ ن : پیشنهاد شخصی من رو که همه می دونن!
-
??: ببخسید!میشه لطف كنید بفرمایید چه لنزی در بازه 400 تومن بگیریم كه به عكاسی طبیعت+ورزش(به جز فوتبال)بخوره؟
اخه من میخاستم یه فیلتر پولاریزه هم برای این لنز بگیرم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
بعد از تست لنزهای فراوان روی 450دی و 30دی و 40دی ،
100٪ با حرف تون موافقم! 18-55 آی.اس کنون، با توجه به قیمت، بهترین لنز برای شروع و استفاده روزمره است:::happy:::
به نظرم بیخود پول سیگما 17-70 داده ام! قیمت اش 3برابر است ولی کیفیت اش حتی 2برابر هم نیست!:(
-در تمام شرایط نور کم و ماکرو و غیره هم تست کرده ام... ولی آی.اس 18-55 ارزون قیمت؛ فوق العاده است. حتی عکس های ماکرو خوبی هم میشه باهاش گرفت و گرفتم!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iman-Ahanj
??: ببخسید!میشه لطف كنید بفرمایید چه لنزی در بازه 400 تومن بگیریم كه به عكاسی طبیعت+ورزش(به جز فوتبال)بخوره؟
اخه من میخاستم یه فیلتر پولاریزه هم برای این لنز بگیرم!
من هم مثل شما تازه کارم و برای شروع همون 450d رو با یه لنز
Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM که با گارانتی 470 تومان بود و فکر میکنم بدون گارانتی حدود 400
و همچنین یه فیلتر Hoya 72'' cir pol که اونم حدود 70 تومان هستش.
البته میتونید فیلتر رو بعدا بخرید اگه نمیخواید انقدر هزینه کنید
-
سلام خدمت دوستان عزیز.
امروز دیدم تاپیک اومده بالا,گفتم بیام نتیجه رو بگم تا برای ایندگانی که این تاپیک رو میبینند مفید باشه:cool:.
40دی بیشتر از نیازهای من بود,اما من 2 روز این دوربین رو تست کردم و متوجه شدم میتوانم در حد خودم
ازین دوربین بهره ببرم و اگر حرفه ای تر بشم این دوربین میتونه پاسخگوی نیازم باشه و بهتر ازش استفاده کنم.
و چون قصد تعویض بدنه رو ندارم,و میدونم عکاسی رو نمیخوام در حدی ادامه بدم که نیاز به 5dII داشته باشم,برا همین
این دوربین رو انتخاب کردم.
این دوربین رو به همراه لنز کیت 17-85 یک هفته پیش 1150 با گارانتی ایده ال و بیمه تهیه کردم.(هود و سایر متعلقات
هم نزدیک 100 شد)
از تمامی دوستانی که تو این مدت وقت گزاشتن و راهنمایی کردن کمال تشکر را دارم.امیدوارم این بحث
بتونه برای دیگران هم مفید باشه.
ارادتمند شما-سهیل
-
ورود به دنیای DSLR
با عرض سلام و تبریک سال نو
خوشحالم که با این فروم فاخر آشنا شدم و خسته نباشید می گم خدمت دوستان.
بنده می خوام یک دوربین DSLR بخرم. گرچه مطالب مشابه بود اما دقیقا تاپیکی راجع به خرید دوربین DSLR بدون پیش شرط هایی مثل حرفه معماری یا .. پیدا نکردم. باز اگر مدیران دیدند که تکراریه حذف بفرمایند.
عرض به حضورتون من مثل خیلی از دوستان آماتور که به عکاس علاقه مند هستند چند ساله با دوربین دیجیتال کار می کنم. (Canon powershot A95) و چندین کتاب و حتی جزوات دانشگاهی گرفتم و خوندم و تا جایی که می شده تمرین کردم مبانی رو با همون دوربین. خیلی وقت بود که می خواستم قدم بعدی رو بردارم و دوربین DSlr یا DSLR Like بگیرم و جدی تر دنبال کنم عکاسی رو، اما اینقدر پیشنهادات ضد و نقیض شنیدم و گیج شدم که هی طول کشید این داستان تا الان که دوربینم خراب شده و بهونه خوبی دارم برای خرید دوربین جدید :redface: فکر می کنم خیلی از کسایی که می خوان از رو علاقه برن به سمت عکاسی شرایط مشابه من رو دارند. یعنی رشته و حرفه شون این نیست، با یه دوربین کار کردن و علاقه مند شدن و حالا می خوان جهشی رو انجام بدن.
توضیحات فنی هست تو این فروم به اندازه کافی. ولی چیزی که فردی مثل من می خواد، یک توصیه از فردی با تجربه ست که فرای مسائل فنی ست. گرچه می شه با شرایط شخصی و توضیحات فروم به چند دوربین رسید اما باز انتخاب مشکل است.(مثلا توی کانن ها 450D, G10,40D, 1000D)
خواستم ببینم اساتید فن، برای من که رشته ام هوش مصنوعی ست و فقط برای علاقه خودم عکاسی را دوست دارم نه برای شغل یا رشته، چه دوربینی مناسب است. می دانم هزینه شرط مهمی ست. من چندان مشکل هزینه ندارم، اگرچه متمول نیستم اما اگر لازم باشد صبر می کنم تا بتوانم گزینه درست را خریداری کنم. ولی با توجه به مشاهدتم توی این فروم با مبلغی بین بازه بزرگ 300 تا نهایتا 1 ملیون برای افرادی مثل من پیشنهاداتی شده. من هم توی میانگین همین رنج می توانم هزینه کنم. حالا اساتید یا از همین گزینه ها که بهشان رسیده ام یا اگر پیشنهاد بهتری دارند. ببخشید زیاده گفتم. ممنون.
-
پاسخ: ورود به دنیای DSLR
سلام
هر چند كه تاپيكهاي بسياري هست كه دوستان علاقمند به ورود به دنياي SLR باز كردند؛ و ميتوانيد از تجربيات آنها استفاده كنيد... ولي مقاله بسيار خوبي هم در سايت ديپرويو هست با عنوان " خريد يك SLR " كه تا حالا نديده ام كسي در فوروم به آن اشاره كرده باشد ، توصيه ميكنم آنرا با حوصله بخوانيد، ادبيات ساده اي دارد و عكسها نيز بسيار در درك مطلب كمك ميكنند:
کد:
http://www.dpreview.com/learn/?/Guides/dslr_buying_guide_01.htm
-
وحید جان من این مقاله رو قبلها خوندم کامل خلاصه اش رو مینویسم
میگوید بطور کلی در روز و نور مناسب تفاوت کیفیتی بین دوربین like با slr وجود ندارد ولی در شب برد با slr میباشد
سرعت عکسبرداری و بطور کلی پرفورمنس slr ها عمدتا بهتر از like و compact می باشد
ولی در مورد اول بنده خیلی با این مقوله موافق نیستم!
به نظر من slr ها کیفیت عکس هایشان از لحاظ پدیده نویز در همه شرایط مساوی از like ها بهتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
هر چند كه تاپيكهاي بسياري هست كه دوستان علاقمند به ورود به دنياي SLR باز كردند؛ و ميتوانيد از تجربيات آنها استفاده كنيد... ولي مقاله بسيار خوبي هم در سايت ديپرويو هست با عنوان " خريد يك SLR " كه تا حالا نديده ام كسي در فوروم به آن اشاره كرده باشد ، توصيه ميكنم آنرا با حوصله بخوانيد، ادبيات ساده اي دارد و عكسها نيز بسيار در درك مطلب كمك ميكنند:
کد:
http://www.dpreview.com/learn/?/Guides/dslr_buying_guide_01.htm
ممنون آقا وحید. مطالعه کردم. بسیار مفید بود. اگر وقت شد ترجمه اش می کنم و اینجا می گذارم که دوستان هم استفاده کنند.گرچه متن ساده ای داشت.
وحید جان . با این اوصاف انتخاب من بین 450 و 1000 کانن است. که چیزی که برای من فرق می کند LCD است که در 1000 کوچکتر است و نقاط فوکوس که در 450 نه تاست. می شه بگید این قضیه تعداد نقاط چقدر برای من آماتور تاثیر گذار است؟ یعی در قبال حدود 200 هزار تومان اختلاف قیمت به نظر شما می ارزد یا نه؟ (قیت نورنگار)
ضمنا دیدم یکی از کاربران کیت 40D را برای فروش گذاشته اند 900 تومان اگر اشتباه نکنم. راستش خودم به نظرم خیلی خوبه برای من، چون من دیگه احتمالا هزینه ای -حداقل برای تعویض بادی- نخواهم کرد، اما نمی دونم چجوری باید از صحت و سلامت دوربین مطلع شم. می شه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید که صلاح هست یا خیر. پیشاپیش ممنونم.
-
یک چیزیو فراموش کرده بودم. من یه فلاش 430EZ کانن دارم. به 1000D یا 450D میخوره اگه بخرم؟
ضمنا یه کانون آنالوگ EOS100qd هم دارم. اینو چند می تونم بفروشم؟ اصلا ارزش داره؟ ممنون.
-
دوستای دیگه هم از سایرین دوربین دست دوم خریدن تو این فروم و تا حالام ندیدیم کسی پشیمون شه. دوربین رو قبل از خرید تست می کنید دیگه.
ضمنا 40D کجا و 1000ِD کجا. منظورم اینه که 40دی اصلا تو لول بالاتری قرار داره.جهت اطلاعتون این شماره گذاری کنون برای مدل ها که 4 رقمی 3 رقمی و 2 رقمی یا تک رقمی هستند نظم خاص داره و به راحتی کلاس دوربین رو معین کرده.
40دی یه بدنه نیمه حرفه ای محسوب میشه در حالی که 450دی و به دنبالش 500دی اینتری لول هستند.
ضمنا از بحث لنز هم غافل نشید و نیاز هاتون رو تعریف کنید
شاید شما جنس دست دو نپسندید ولی اگه من جای شما بودم 40D شدیدا وسوسم می کرد (چون 450دی و 40دی رو تو دست گرفتم حالا گذشته از ویژگی های فنی)
-
خرید دوربین
سلام
حدوداً یک سالی هست که به عکاسی روی آوردم ولی متاسفانه خودم دوربین ندارم و با دوربین (آریه) دوستان کار می کنم با دوربین های پاورشات و EOS کانن
مثل:
Canon PowerShot SX100 IS
Canon PowerShot S3IS
Canon EOS 450D
Canon EOS 400D
Canon EOS 350D
کار کردم.
حالا موندم کدوم دوربین رو بخرم،
فعلاً لنزبرام مهم نیست چون یکی از دوستان
Tamron 100-300 f/4.0-6.3
و
Sigma 50-500mm F4-6.3 Apo EX DG HSM
رو داره و می تونیم باهم کارکنیم.
اگه لطف کنید و برام بگید که کدوم بهتره ؟؟
1- Canon EOS 50D
و یا
2- Canon EOS 450D
ممنون می شم نظرات و راهنمایی های دوستان عزیز رو در رابطه بدونم.
-
بهترین خرید SLR تا سقف 800.000 تومان چیست؟
میخوام یه SLR بگیرم خودم از 450D خوشم اومده میخواستم بدونم میتونم انتخاب بهتری داشته باشم؟
یه دوربین همه فن حریف میخوام که هم واسه عکس خانوادگی و هم از طبیعت و هم در شب به خوبی عکس بگیره
و عکساش نویز کم داشته باشه و شارپ باشند.
راهنمایی کنین که و با چه لنزی بگیرم و از کجا بگیرم که انصافش خوبتر باشه
با تشکر از همگی
-
پاسخ: بهترین خرید SLR تا سقف 800.000 تومان چیست؟
تو این رنج می تونی به 40D هم فکر کنی. البته 450 هم دوربین بدی نیست.
شاید بشه دست دوم 50D رو هم با این قیمت پیدا کرد.
-
اگه لنز هم بخواي 1000D خوبه با 55-250 IS .
-
سلام
بنظر من اگه بتونی 50d کانن بخری عالیه
گارانتی نورنگار خوبه
بسته به پولت 18-200 یا اگه ارزونتر بشه برات لنز 17-85یا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesamjm
سلام
بنظر من اگه بتونی 50d کانن بخری عالیه
گارانتی نورنگار خوبه
بسته به پولت 18-200 یا اگه ارزونتر بشه برات لنز 17-85یا...
سلام
دوست عزيز ايشان فرمودند تا سقف 800.000 تومان بعد شما 50D با لنز 200-18 ( بخوانيد بيش از دو برابر بودجه ي ايشان) پيشنهاد مي كنيد ؟
راهنمايي بد و غلط نه تنها لطف نيست بلكه باعث گرفتن وقت اعضا مي شه. لطفا رعايت بفرماييد.
-
ممنون از لطف تمامی دوستانم
یک سوال دیگه داشتم اینکه در نیکون با این بودجه چه میشه خرید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
ممنون از لطف تمامی دوستانم
یک سوال دیگه داشتم اینکه در نیکون با این بودجه چه میشه خرید؟
سلام
شما بهتر بود اول به بخش قيمت دوربين ها مراجعه مي كرديد.
با حدود 550 تا 600 تومان ( بسته به گارانتي) مي تونيد Nikon D60 بخريد و با بقيه ي پولتون بسته به علايقتون مي تونيد فلاش يا لوازم جانبي ديگر بخريد. اليته اگر كمي بودجه رو اضافه كنيد ( حدود 350 هزار تومان) Nikon D90 بهترين گزينه خواهد بود ولي با اين بودجه Canon 1000D و يا 450D انتخاب هاي بهتري نسبت به D60 هستند.
-
دوستان برتری 40D نسبت به 450D جیست ؟ من مقایسه ای که در سمپل های این دو انجام دادم کیفیت رو در 450D بالاتر دیدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
دوستان برتری 40D نسبت به 450D جیست ؟ من مقایسه ای که در سمپل های این دو انجام دادم کیفیت رو در 450D بالاتر دیدم
احیانا" این برتری کیفیت که عرض کردین از روی 2مگا پیکسل بیشتر 450 نسبت به 40 که نیست؟
-
پاسخ: خرید دوربین
نقل قول:
دوستان برتری 40D نسبت به 450D جیست ؟
ایزو بیشتر، ابعاد بهتر، سرعت عکاسی پیاپی بیشتر، بدنه با کیفیت تر، ...
-
به نظر شما کدوم گزینه بهتره؟
سلام.
من میخواستم دوربین بخرم. چند وقت پیش یکی رو دیدم که یه کنون 400D با لنز کیت 18-55 و یه لنز Canon 28-135 IS USM macro رو میفروشه 800 تومن. به نظر شما اینا رو بگیرم بهتره یا اینکه یه 450D بگیرم؟ یا یه 1000D با یه لنز 200 تومنی؟ یا مثلا نیکون D60 با یه لنز 200 تومنی؟ من خودم نظرم روی 400D هستش. اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم.
مؤید باشید.
یاحق
-
پاسخ: به نظر شما کدوم گزینه بهتره؟
تا اونجایی که من می دونم 28 135 ، ماکرو نداره.
-
پاسخ: به نظر شما کدوم گزینه بهتره؟
چرا اینی که من دیدم داشت. خودم دیدم لنزش رو. اینم لینکش. دقیقا همین لنزه :
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-28-135mm-f-3.5-5.6-IS-USM-Lens-Review.aspx
-
پاسخ: ميخوام به جمع DSLR دارها وارد بشم لطفا راهنمايي كنيد
سلام
دوست عزيز
يك ) 135-28 لنز شناخته شده ايست و مكرو ندارد. حداكثر بزرگنمايي اين لنز مطابق مشخصات زير 1:5.3 است و به لنز 1:1 مكرو مي گويند. البته بعضي لنزهاي زومي كه نام مكرو رويشان مي گذارند هم وجود دارند كه بزرگنمايي 1:2 يا حتا 1:3 دارند ولي ديگر به 1:5.3 مكرو نمي گويند.
کد:
http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/139/cat/all
دو) من جاي شما باشم با 800 تومن يا 450D با لنز كيت ( 55-18 لرزشگير دار) رو مي گيرم.يا 1000D با لنز كيت ( 55-18 لرزشگير دار) به علاوه ي 250-55 .
سه) قيمت 800 تومن براي آن مجموعه زياد است چون لنز 135-28 نو ( بدون جعبه) حدود 400 هزار تومان است و لنز كيت 400D هم 55-18 قديمي است. شما اگر 100 تومان روي پولتان بگذاريد مي توانيد 1000D و 135-28 (هر دو نو) بخريد كه البته هنوز هم من گزينه ي (دو) بالا رو بيشتر توصيه مي كنم.
-
نقل قول:
دو) من جاي شما باشم با 800 تومن يا 450D با لنز كيت ( 55-18 لرزشگير دار) رو مي گيرم.يا 1000D با لنز كيت ( 55-18 لرزشگير دار) به علاوه ي 250-55.
ممنون از راهنماییتون. یعنی به طور کلی 1000D از 400D بهتره؟ آخه خب من این 400 دی رو با اون دو تا لنز میتونم پایین تر از 800 تومن بخرم. بازم اگه 1000 دی بگیرم با یه لنز 55-200 (من دیدم قیمتش 250 تومن بود) بهتره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir01
ممنون از راهنماییتون. یعنی به طور کلی 1000D از 400D بهتره؟ آخه خب من این 400 دی رو با اون دو تا لنز میتونم پایین تر از 800 تومن بخرم. بازم اگه 1000 دی بگیرم با یه لنز 55-200 (من دیدم قیمتش 250 تومن بود) بهتره؟
سلام
بله در واقع 1000D همون 400D كمي اصلاح شده است كه Live View هم بهش اضافه شده لنز كيتش هم بهبود پيدا كرده. 135-28 لنز بدي نيست ولي قديمي شده و كيفيت اپتيكي خيلي خوبي نداره. روي دوربين هاي كراپدار وايد نداره و اگر به همراه 55-18 استفاده بشه از 28 تا 55 Overlap دارين كه ارزشي نداره. در عوض با 250-55 تقريبا تله ي دو برابر داريد.
ضمنا دوربين دست دوم مثل هندونه ي نبريده مي مونه. وقتي مي تونيد دوربين نو بخريد چرا دست دوم ؟
-
خیلی خیلی خیلی ممنون جناب فرهاد. خیلی کمکم کردید.
مؤید باشید
بازم ممنون
-
لطفا" برای خرید SLR راهنماییم کنید؟
سلام به اساتید گرامی.من قصد خرید یه دوربین خوب با لنز خوب رو دارم.و کلا" دو میلیون تومن بودجه دارم.
اولویت کاریم:آتلیه.عکاسی تئاتر.عکاسی خبری و حتی طبیعته!:::blushing::: گزینه های مورد نظرم اول کنون 50دی و 40دی بود.اما الان نیکون دی 90 هم اضافه شده! لطفا" کمکم کنیدو بفرمایید که آیا 50دی درکل بهتر از 40دی هست یا نه؟ و اونوقت تکلیف نیکون دی 90 چی میشه؟!:( من به فیلمبرداری با دوربین عکاسی اعتقادی ندارم و منظورم در سایر تفاوت ها مثل نویز و شارپ و رنگ عکسه.(میدونم که لنز درین موارد بسیار مهمی داره ).با در نظر گرفتن شرایط مشابه میخوام تفاوتها رو بدونم.+من یه لنز واسه کار آتلیه (پرتره) میخوام و یک لنز زوم برای کار خبری.
از اساتیدو دوستان خواهش میکنم که راهنماییم کنید.آیا با گرفتن 50دی میتونم دو تا لنزی که گفتم رو هم تهیه کنم؟ چون گلوم پیش 50دی گیر کرده!:::love2::: آیا اصلا" گزینهء بهتری هم با این رنج قیمت وجود داره که من ازش غافل باشم؟!:::confused2::: از اساتیدی مثل جناب آقای عاشوری .آقای وحید قدیری راد.آقای قشقایی و سایر دوستان میخوام که نظرات جامع و کارگشای خودشون رو بفرمایند. با سپاس.وحید
-
پاسخ: لطفا" برای خرید SLR راهنماییم کنید؟
چند جا گفتم، به شما هم می گم که به دردتون می خوره:
پارامتر های زیبایی عکس:
1) تجربه
2) لنز
3) بدنه
البته علاقه به برند مورد استفاده رو هم فکر کنم بشه پیش گزینه 2 قرار داد (نظر دوستان ممکنه فرق کنه)
شارپنس و... که گفتین، در این 3 تا تقریبا یکسان هست. شما نسبت به لنز هایی که قرار هست بخرین و می خواین (برای کاراتون) برندتون رو انتخاب کنین (اگه علاقه تون برای هر دوتاش قریبا برابره)
در مورد تفاوت های 40 و 50 خیلی صحبت شده. کافی یه کوچولو Search کنین. (...و خدا Search را آفرید...)
-
SLR خوب؟(700-800 تومن)
با سلام به همه دوستان
درخواست یک راهنمایی دوستانه از شما داشتم
من میخوام یک SLR بگیرم که max تا 700-800 تومن پول بدم
به نظر شما بهترین دوربینی که با این بوجه میتونم بگیرم چیه؟
(البته خودم نظرم رو A350 sony هست ولی نمیدونم انتخاب خوبی هست یا نه :confused:)
با تشکر بسیار زیاد از راهنماییتون
-
سلام
دوست عزي آلفا 350 انتخاب خوبي است ولي با اين بودجه همخواني ندارد. تا جاييكه من مي دانم A350 با تك لنز كيت 70-18 حدود 900.000 تومان است ( بدون مموري و كيف و ... ). اگر به برند سوني علاقمنديد با اين بودجه مي توانيد يك آلفا 300 با همان لنز 70-18 و يا آلفا 200 با دولنز 80-17 و 300-75 بخريد.(البته A200 لايو ويو ندارد)
يا مي توانيد Canon EOS 450D با لنز كيت EFS 18-55 IS بخريد.
البته همه ي اينها به شرطي است كه دردسر هاي داشتن DSLR و نياز به مخارج آتي و ... را بدانيد و با علم به همه ي آنها وارد اين وادي شويد.
-
پاسخ: SLR خوب؟(700-800 تومن)
اول این که برای چه کار هایی می خواین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دوست عزي آلفا 350 انتخاب خوبي است ولي با اين بودجه همخواني ندارد. تا جاييكه من مي دانم A350 با تك لنز كيت 70-18 حدود 900.000 تومان است .......
ممنون از راهنمایی شما
مثل اینکه اطلاعات من اشتباه هست
چون با توجه به اطلاعاتی که من دارم الان حدود 700 تومن هست.(سایت دیجی کالا 690 زده ،از نمایندگی هم قیمت کردم البته الان نداشت ولی گفت حدود 600-700 هست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
اول این که برای چه کار هایی می خواین؟
کارم عکاسی نیست ولی به عکاسی حرفه ای علاقه دارم ،کلا برای عکس انداختن تفریحی میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MBIS
ممنون از راهنمایی شما
مثل اینکه اطلاعات من اشتباه هست
چون با توجه به اطلاعاتی که من دارم الان حدود 700 تومن هست.(سایت دیجی کالا 690 زده ،از نمایندگی هم قیمت کردم البته الان نداشت ولی گفت حدود 600-700 هست)
جالب اينجاست كه ديجي كالا قيمت A350 رو زده 690 و A300 رو زده 795 lol ( احتمالا 890 بوده كه اشتباها 690 درج شده. تازه با گارانتي اصلي نيست ! )
-
درسته قیمتا همونی هست که شما میگی
A300 :770 ، A350 : 900
300 با 350 اینقدر فرق داره؟ یعنی به 130 تومنش میارزه؟
-
من پیشنهاد میدم چون به زودی دوربین های جدید سونی وارد بازار میشن، شما یا صبر کنین، یا یه بدنه پایین بخرین و بعدا تعویض کنین. (یه آلفا 100 با 18 70 توی تاپیک خرید و فروش هست که من خودم به شدت تاییدش می کنم.)
-
ممنون از راهنماییتون
ترجیح میدم صبر کنم .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
من پیشنهاد میدم چون به زودی دوربین های جدید سونی وارد بازار میشن، شما یا صبر کنین، یا یه بدنه پایین بخرین و بعدا تعویض کنین. (یه آلفا 100 با 18 70 توی تاپیک خرید و فروش هست که من خودم به شدت تاییدش می کنم.)
سلام
من هيچ وقت به هيچ علاقمندي توصيه نمي كنم كه به هر دليلي صبر كند. فعلا دوربين هاي جديد در حد شايعه است. چند ماه بايد صبر كنند تا به واقعيت بپيوندد و چند ماه هم صبر كنند تا به بازار ايران بيايد و لابد چند ماه هم صبر كنند تا قيمت ها از كاذبي موقع ورود پايين بيايد. در اين مدت چندين ماه كلي مي توانند عكاسي كنند و چيز ياد بگيرند. اينها همه وسيله اند، اصل عكاسي است نه دوربين.
من كه توصيه مي كنم اگر واقعا علاقمنديد و مي خواهيد ادامه دهيد و پيه DSLR را به تنتان ماليده ايد امروز دوربين بخريد بهتر از فرداست. اگر كاوه جان در ديدار بعديمان بنده را چپ و راست نكنند پيشنهاد مي كنم 450D بخريد :::blushing:::
-
ممنون از راهنمایی های شما
من گفتم اگه این مدل های جدید تا نهایتا 2 ماه آینده میان صبر کنم چون اومدنه اینا باعث میشه قیمت A300،350 بیاد پایین و با همین پول یه A350 بگیرم ، ولی اگه بنا باشه چندین ماه صبر کنم که هیچی
من البته تعصب خاصی رو برندی ندارم ولی فکر کنم A300 بهتر از 450D باشه (ISO A300 3200)
البته اختلاف قیمتشون رو نمیدونم الان چه قدره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MBIS
ممنون از راهنمایی های شما
من گفتم اگه این مدل های جدید تا نهایتا 2 ماه آینده میان صبر کنم چون اومدنه اینا باعث میشه قیمت A300،350 بیاد پایین و با همین پول یه A350 بگیرم ، ولی اگه بنا باشه چندین ماه صبر کنم که هیچی
من البته تعصب خاصی رو برندی ندارم ولی فکر کنم A300 بهتر از 450D باشه (ISO A300 3200)
اگر کانن ایزو 3200 نداشته باشد حداقل چیزهایی دارد که سونی ندارد :
سنسور 14 بیت CMOS
12 مگا پیکسل
استفاده از کارتهای SD
وزن کمتر
LCD بزرگتر
و ...
قیمتش هم حدود 730 -740 تومن (اگر اشتباه نکنم) با لنز کیت
البته من هم تعصب ندارم ولی بهتره با اطلاعات کامل و دقیق یک اس ال آر رو انتخاب کنید
موفق باشید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MBIS
با درود
هیچ وقت اینقدر راحت نمیشه نتیجه گرفت که چی بهتر از چیه، در نتیجه این فکرتون غلطه.
ضمنا قبل از اینکه فکر کنید چه بدنه ای انتخاب کنید ، فکر کنید چه نوع عکاسی میخواین انجام بدهید و این جنس عکاسی شما چه نوع لنز هایی میخواد ، و لنز های کدوم برند کیفیت وتنوع ،در نهایت با دو فاکتور قبلی قیمت خوبی هم داره که بتونه پاسخ گوی نیازتون باشه. ضمنا انتخاب بدنه از برند های خوبی مثل نیکون و کنون ، به همرا لنزهای متفرقه هم غلط میباشد ( اگر بنا باشد از لنزهای متفرقه استفاده بشه نیازی نیست برای بدنه دیگه این مقدار هزینه بشه) در کیفیت خروجی کار، لنز بسیار مهمتر از بدنه است. اینجاست که انتخاب بد بدنه میتونه کلا مایوستون کنه ونتایج تلخی سر دستتون بگذاره. چون مثلا با انتخاب بدنه از مارک X انتخاب های شما برای لنز محدود به لنزهای همون برند X میشه که همین باعث میشه خیلی از برند ها نسبت به بقیه کمتر رایج باشند و امکان فروششون رو هم نداشته باشین حتی.
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
اگر کانن ایزو 3200 نداشته باشد حداقل چیزهایی دارد که سونی ندارد :.....
.
.
.
البته من هم تعصب ندارم ولی بهتره با اطلاعات کامل و دقیق یک اس ال آر رو انتخاب کنید
من هم دقیقا همین قصد رو دارم که با اطلاعات کامل و دقیق یک دوربین انتخاب کنم برای همین از شما دوستان کمک خواستم
نقل قول:
هیچ وقت اینقدر راحت نمیشه نتیجه گرفت که چی بهتر از چیه، در نتیجه این فکرتون غلطه.......
.
.
.
.
.
.....
خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین
من چون تازه میخوام SLR بگیرم از وضعیت لنزها اطلاعات چندانی ندارم
ولی حدس میزنم با توجه به گستردگی بیشتر کنون ، نیکون برای این دو لنزهای متنوع و بیشتر و با قیمت مناسبتری باشه
اگه اینطور باشه باید انتخابم رو بیارم روی این دو ،که البته با توجه به اطلاعاتی که آقا رضا دادن فکر کنم D450 انتخاب خوبی باشه
من چون اطلاعات زیادی از بدنه های نیکون و کنون ندارم اگر شما بدنه ای مناسبتر میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام
ببینید بودجه شما طبق فرمایشتان ماکسیمم 800 هزار تومان است.
در برند کنون که جناب فرهاد خان 450D رو به شما معرفی کردن
اما در برند نیکون ، پول شما به D60 میخورد ( 600 هزار تومان با لنز کیتش) و از D90 هم که مدل بهتری است 200 هزار تومانی کم دارد( D90 یک میلیون تا یک و صد هست با لنز کیتش). مدلی بنام D5000 هم بیبن این دومدل عرضه شده که مشخصاتش جالب است با مشخصاتی نزدیک به D90 قیمتی نزدیک به D60 دارد . خوب البته عرضه آن در ایران هنوز انجام نشده. انتخاب D60 میتونه شما را راضی کنه اما خوب D90 مسلما تفاوتهایی داره که ارزشش رو داره که کمی پولتون رو بیشتر کنید . اما مدلهای بالاتر از D90 از نظر کیفیتی چیزی بیشتر از D90 ندارند بلکه از نظایر دیگری تجهیز شده اند که شاید برای هر کسی با توجه به نوع عکاسیش تا سالها کاربرد نداشته باشد.
به نظرم D90 حد میانه ای از کارایی و کیفیت در برابر قیمت است. ضمنا لنز کیتش هم لنز خوبی است که خیلی ها هم خودشون اون رو برای بدنه های دیگر هم هم تهیه کردن.( Nikkor 18 105VR ) چیزی که شما رو میتونه ترقیب بکنه که بعدا لنزهای بهتری هم براش تهیه کنید اما من شخصا با D60 ترجیح میدهم قبل از هزینه کردن برای لنز بدنه رو آپدیت کنم.
فعلا با کل بودجتون فقط یک بدنه با لنز کیتش تهیه کنید( لنز کیت یعنی لنزی که خود کارخانه برای اون مدل در نظر گرفته و معمولا ساده و ارزان است)
تا بعدا پول جمع کنید و به تهیه لنز های مورد نظرتون با توجه به شناختی هم که در این مدت از نوع عکاسی که مدنظرتون هست پیدا میکنید به تهیه لنز ها مبادرت کنید
من گزینه اول را بهتر میدانم فقط یادتان باشد انتخاب بدنه شما را در مورد محدوده لنز هایش محدود خواهد کرد.
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
جالب اينجاست كه ديجي كالا قيمت A350 رو زده 690 و A300 رو زده 795 lol ( احتمالا 890 بوده كه اشتباها 690 درج شده. تازه با گارانتي اصلي نيست ! )
من فکر میکنم همان 690 برای 350 درست است چون دیجی کالا امروز تبلیغ خاص و بزرگ این دوربین رو با همان قیمت در صفحا اول قرار داده است
-
کیفیت خروجی دوربیب همانطور که دوستان گفتند بسیار مهمه
از طرف دیگه قبل از اینکه تصمیم نهایی رو بگیرید توصیه می کنم که دوربین های فوق رو در دست بگیرید و ببینید با کدام بدنه راحت ترید و کیفیت ساخت رو هم متوجه خواهید شد.
بازم خوبه شما فقط به نیکون و کنون اکتفانکردی و سونی رو هم وارد مقایست کردی اما توصیه می کنم
Pentax k200D (حدود 630 تومان)
رو هم بررسی کن. کنون 450 دی رو حتما تو دست بگیر و بعد در بارش تصمیم بگیر.
درباره لنز هم جای نگرانی نیست. تمام برند ها لنز های مناسب و بسیار متفاوتی رو ارائه می کنند که مصرف کنندگانشون در حال حاضر دارن استفاده میکنن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
درباره لنز هم جای نگرانی نیست. تمام برند ها لنز های مناسب و بسیار متفاوتی رو ارائه می کنند که مصرف کنندگانشون در حال حاضر دارن استفاده میکنن .
درود
نه دوست عزیز این طور نیست.
لنزهای برندهای مختلف تفاوتهای کیفیتی قابل توجهی با هم دارند چه از لحاظ کیفیت اپتیکال چه از لحاظ مکانیکال.
سایتهای بسیاری هم تستهای فراوانی را انجام داده و نتایج آنها را در غالب نمودار ها و.. نشان میدهند یکی از آن سایتها:
کد:
http://www.photozone.de/Reviews/nikon--nikkor-aps-c-lens-tests
و تنوع انها هم با هم شدیدا فرق دارد برای مثال تنوعی که نیکون در محدوده 18 تا 85 دارد رو کنون نداره( برای همین دوستان کنون دار دست به دامن سیگما و تامرون میشوند - گرفتن بدنه مرغوب و تهیه لنز از برند های متفرقه کار جالب نیست) و برعکس تنوعی رو که کنون در تله ها دارد خصوصا رنج 70 تا 200 عمرا نیکون ندارد ( نیکون فقط یک 70-200 بسیار گرون داره که البته خیلی عالیه اما برای داشتنش باید دومیلیون پول داشت ) بقیه هم که بهتره من حداقل راجبشون حرفی نزنم.
پس با انتخاب بدنه شما حق انتخاب در گستره خاصی از لنزهایی خاص رو پیدا میکنید که حتما قبلا باید فکر کرده باشید که آیا این لنزها پاسخ گوی نوع عکاسی شما هستند؟ یا نه اگر فرضا فلان برند را انتخاب میکردید الان لنزهای بهتری رو میتونستید انتخاب کنید.
موفق باشید
انوش
-
نقل قول:
نه دوست عزیز این طور نیست.
در اینکه شرکتی مثلا 200 تا لنز تولید میکنه و یا ان یکی 100 تا شکی نیست ولی سوال من این است که ایا بنده و جنابعالی که مجموع دارایی لنزها یمان به زحمت ممکن است به 5 تا دونه برسد ایا نمیتوانیم در برندهای سونی و پنتاکس و المپوس و ... لنزهای مورد استفاده امان را پیدا کنیم؟ اگر بخواهیم به تنوع لنزها نگاه کنیم و دوربین بخریم باید همه کنون داشته باشند چون تعدا لنزهای مورد دسترسش از همه بیشتر است. اگر بخواهیم تک تک برندها را بررسی کنیم میبینیم که پنتاکس 55-18 که تولید میکند یک سر و گردن از تمام 55-18 های شرکتهای دیگر بهتر است یا 400-70 سونی لنزی است که همتا ندارد. در مورد تست لنزها هم اگر به فوتوزون مراجعه کنید میبینید که بسیاری از لنزهای غیر نیکون و کنون امتیازات خیلی خوبی اورده اند. کم نیستند عکاسان برجسته ای که از المپوس و سیگما و سونی استفاده میکنند. در انتها منظورم این است که تعداد زیاد لنزهای تولید شده یک شرکت را با تعداد مورد نیاز خودمان خلط مبحث نکنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
در اینکه شرکتی مثلا 200 تا لنز تولید میکنه و یا ان یکی 100 تا شکی نیست ولی سوال من این است که ایا بنده و جنابعالی که مجموع دارایی لنزها یمان به زحمت ممکن است به 5 تا دونه برسد ایا نمیتوانیم در برندهای سونی و پنتاکس و المپوس و ... لنزهای مورد استفاده امان را پیدا کنیم؟ .
با درود
فرمایش شما درست است، اما اگر منظورتان اینست که اگر کسی بخواهد خارج از برند کنون و نیکون دست به انتخاب بزند ابدا دچار محدودیت نمیشود، من که البته در حدی نیستم که این موضوع را رد کنم اما امار استفاده عکاسان از برند های مختلف خود نمایانگر این واقعیت است.
اما در مورد عرایض پست قبلی بنده...
البته فکر میکنم دچار سوء تفاهم شدم، اما اگر نظر شما با نظر من مخالف است ، یعنی اینکه Nikon به غیر از Nikkor 70-200 VR f/2.8 گزینه دیگری دارد که با همان کیفیت دایافراگم به این بازی نداشته باشد مثل 70-200 f4 کنون ، و من محدود نسیتم برای داشتن آن 2 میلیون تومان بپردازم و گرنه بروم از لنز هایی با استاندارهای پایینتر با مارکهای متفرقه استفاده کنم مثلا سیگما که از هر 10 تا دوتاش معمولا برات کار میکنه بقیه ها همونطور هم که خودتون میدونین اذیت میکنند ، حالا کیفیت اپتیکال و شارپنس به کنار که اصلا سیگما بویی از آن نبرده( در مقایسه با نیکون و کنون در کل لنز ها - امید وارم دوستان به صرف فقط یک مدل لنز به مخالفت با نظر من برنخیزند). البته من اینها را از شما و دیگر اساتید این سایت یاد گرفته ام. و فکر نمیکنم موقتا صحت داشته اند یعنی الان که من همانها را تکرار میکنم دیگر غلط محسوب گردند ( چون دوستان اغلب وقتی من نظر میدهم و شخصی با من مخالفت میکنه همگی از ایشان تشکر میکنند ! این کار دوستان بیش از حد آشکار است :::big grin2::: نمی دانم انگار که من را با شخصی اشتباه گرفته اند که قبلا با او خورده حسابی داشته اند ، بخدا من کار بدی در حق هیچ کس حداقل در این سایت نکرده ام :( )
از شما استاد بزرگوار هم ممنونم
من همیشه در حال درس گفتن از شما
و دیگر دوستان این سایت هستم
با سپاس
انوس
-
نقل قول:
چون دوستان اغلب وقتی من نظر میدهم و شخصی با من مخالفت میکنه همگی از ایشان تشکر میکنند
بنده به شما اطمینان میدم دشمنی در کار نیست.(دقت کنید بنده از شما هم تشکر کرده بودم)شاید شما بهای تفکر متفاوت خود را می پردازید. دوستان هم تا حد زیادی حق دارند . (میتونید یه نگاهی به اولین پستی که تو فروم زدم بندازید و ببینید چه واکنش های شدیدی در مقابلم انجام شد اما الان و در همین حدی که هستم-که تازه فهمیدم چیزی نمیدونم- بهشون حق میدم هرچند که اگر خودم باشم اینطور برخورد نمیکنم.) بگذریم . .
در مورد لنز ها خود من با لنز های متفرقه موافق نیستم اما به نظرم اشکال از خودمه!وگرنه لنز ها مشکلی نداره
از طرفی شما مطمئن باشید شرکت های گنده (مثل نیکون و کنون) و کوچیک (مثل پنتاکس که از بزرگترین شرکت های وطنی گنده تر هستند ولی خودشون میگن ما کوچیکیم) هر گز چنین اشتباهی نمیکنند که تو تولیداتشون کمبود لنز داشته باشن.چون این یعنی از دست دادن مشتری اونم بی خود و بیجهت. حلا یکی میاد لنز های جدید میسازه یکی کاری میکنه که ملت بتونن از لنز های قدیمی استفاده کنند.
در مورد مشتری مداری به نظر من این حرکت پنتاکس که بدنه های جدیدش همچنان لنز های بسیار قدیمیش رو که الان دیگه ارزان هم هستند ساپورت میکنه بسیار با ارزشه شاید در قیاس بتونیم نتیجه بگیریم که از کنون (که فقط یک نسل از لنز های قدیمش رو همچنان ساپورت میکنه) مشتری مدار تره.
از طرفی مثلا کنون هم لنز اولترا واید درست درمون برای دوربین های کراپ دار نداره اما لنز های متفرقه (تردپارتی) این نیاز رو برطرف میکنن در حالی که پنتاکس داره. یا مثلا یه 50-200 داره که ارزونه و یک 50-135 که گرونه اما خود من بعد از تحقیق و بررسی حاظر نشدم 300 تومن بدم 50-200 ارزون رو بخرم و ترجیح دادم پول جمع کنم تا 50-135 رو تهیه کنم. حالا اگه نخوام 1میلیون خرج کنم میتونم 600 بدم یه لنز تردپارتی توکینا بگیرم .
اینکه از پنتاکس مثال میزنم چون با لنزا و قیمتش آشنام وگرنه هر یک از دوستان میتونن از برند مورد استفادشون مثال بزنن...
بازم میگم دوربین فقط نیکون و کنون نیست مثل گوشی که فقط نوکیا و اریکسون نیست.
از طرفی هم فروش بیشتر نیکون و کنون دلایل متعدد داره که در این مقال نمی گنجد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
با درود
فرمایش شما درست است، اما اگر منظورتان اینست که اگر کسی بخواهد خارج از برند کنون و نیکون دست به انتخاب بزند ابدا دچار محدودیت نمیشود، من که البته در حدی نیستم که این موضوع را رد کنم اما امار استفاده عکاسان از برند های مختلف خود نمایانگر این واقعیت است.
البته فکر میکنم دچار سوء تفاهم شدم، اما اگر نظر شما با نظر من مخالف است ، یعنی اینکه Nikon به غیر از Nikkor 70-200 VR f/2.8 گزینه دیگری دارد که با همان کیفیت دایافراگم به این بازی نداشته باشد مثل 70-200 f4 کنون ، و من محدود نسیتم برای داشتن آن 2 میلیون تومان بپردازم و گرنه بروم از لنز هایی با استاندارهای پایینتر با مارکهای متفرقه استفاده کنم مثلا سیگما که از هر 10 تا دوتاش معمولا برات کار میکنه بقیه ها همونطور هم که خودتون میدونین اذیت میکنند ، حالا کیفیت اپتیکال و شارپنس به کنار که اصلا سیگما بویی از آن نبرده( در مقایسه با نیکون و کنون در کل لنز ها - امید وارم دوستان به صرف فقط یک مدل لنز به مخالفت با نظر من برنخیزند). البته من اینها را از شما و دیگر اساتید این سایت یاد گرفته ام. و فکر نمیکنم موقتا صحت داشته اند یعنی الان که من همانها را تکرار میکنم دیگر غلط محسوب گردند ( چون دوستان اغلب وقتی من نظر میدهم و شخصی با من مخالفت میکنه همگی از ایشان تشکر میکنند ! این کار دوستان بیش از حد آشکار است :::big grin2::: نمی دانم انگار که من را با شخصی اشتباه گرفته اند که قبلا با او خورده حسابی داشته اند ، بخدا من کار بدی در حق هیچ کس حداقل در این سایت نکرده ام :( )
با سپاس
انوس
سلام انوش جان
من خودم از برند سیگما خوشم نمیاد!
ولی این آمار که از 10 تا سیگما ، 2 تاش برات کار میکنه کاملا اشتباه هست.
واگه اینجوری بود شرکت سیگما ورشکست شده بود! بعنوان مثال بعضی از لنزهای سیگما 3 سال گارانتی داره.
و یا بعضی از لنزهای تامرون حتی تا 6 سال گارانتی داره! و قوانین حمایت از مصرف کننده در خارج هم همچین اجازه ای رو نمیده که یک شرکت براحتی جنس معیوب رو به خریدار بفروشه و خریدار هم کاری از دستش برنیاد! (مانند کشور عزیزمان!)
در مورد کیفیت اپتیکال و شارپنس هم متاسفانه اشتباه میکنید. سیگما لنزهایی با کیفیت اپتیکی مناسب هم داره که تنه به تنه برندهای کانن و نیکون میزنه.
و البته بالطبع مشتریانی به سمت برندهای سیگما و تامرون و توکینا و .... میرن که یا لنز مناسبشون در برند انتخابیشون وجود نداشته باشه یا اینکه اختلاف قیمت فاحشی وجود داشته باشه که خرید لنز از این نوع برندها رو توجیه میکنه.
در مورد مطلب دوم هم یک چیزی رو بعنوان عضو کوچیک فروم میخوام بگم.
بخدا توی این فروم ، هیشکی با هیشکی ، خدای نکرده دشمنی نداره. و همه جمع شدیم برای یادگیری.
تشکر کردن یا نکردن ، نشان دوست بودن یا دشمن بودن نیست.
فقط باید سعی کنیم که توی پست زدن و نظر دادن یکمی دقت کنیم که باعث گمراهی دیگران نشیم.
وقتی فکر میکنم که من اگه پست نسنجیده ای توی فروم بزنم ، میتونه دوستی رو گمراه کنه یا خرج زیادی روی دستش بندازه ، سعی میکنم بیشتر احتیاط کنم.
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
( چون دوستان اغلب وقتی من نظر میدهم و شخصی با من مخالفت میکنه همگی از ایشان تشکر میکنند ! این کار دوستان بیش از حد آشکار است :::big grin2::: نمی دانم انگار که من را با شخصی اشتباه گرفته اند که قبلا با او خورده حسابی داشته اند ، بخدا من کار بدی در حق هیچ کس حداقل در این سایت نکرده ام :( )
سلام
انوش جان اين حرفتون خيلي خنده دار بود. ياد نظريه ي توهم توطئه ي ... افتادم.:::happy:::
بهتون اطمينان خاطر مي دم كه چنين چيزي نيست. به عنوان كسي كه شما رو زيارت كرده ام و با آواتار و موقعيت تون هم خيلي قرابت زيادي دارم ( :::blushing::: ) عرض مي كنم كه اشتباه برداشت مي كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
بنده به شما اطمینان میدم دشمنی در کار نیست.(دقت کنید بنده از شما هم تشکر کرده بودم)شاید شما بهای تفکر متفاوت خود را می پردازید.
درود
نه دوست من منظورم دشمنی نبود ابدا هم منظورم این تاپیک هم نیست، چون اغلب وضع بدین صورت است حالا درهر موضوعی که باشد فقط کافی است که کسی با من مخالفت کند. فورا همگی از او تشکر میکنند اتفاقا چند روز پیش یکی از دوستانم داشت میگفت مثل اینکه اونجا خیلی به خونت تشنه اند :biggrin: به هر تقدیر من از همگی هم تشکر میکنم. تا بدانید منظورم گله گذاری نبوده. و از کسی ناراحت نیستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
در مورد لنز ها خود من با لنز های متفرقه موافق نیستم اما به نظرم اشکال از خودمه!وگرنه لنز ها مشکلی نداره
چرا نداره؟ عزیزم لنز های سیگما بقول آقای وحید قدیری مثل تخم مرغ شانسی هستند! یعنی شانستون باید خوب باشه تا بعد از خریدن آن واقعا بی مشکل کار کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
شرکت های گنده (مثل نیکون و کنون) و کوچیک (مثل پنتاکس که از بزرگترین شرکت های وطنی گنده تر هستند ولی خودشون میگن ما کوچیکیم) هر گز چنین اشتباهی نمیکنند که تو تولیداتشون کمبود لنز داشته باشن.چون این یعنی از دست دادن مشتری اونم بی خود و بیجهت.
Nikkor/Nikon Lenses
Nikkor AF 10.5mm f/2.8G ED DX Fisheye
Nikkor AF 14mm f/2.8 D ED
Nikkor AF 20mm f/2.8 D
Nikkor AF 24mm f/2.8D
Nikkor AF 28mm f/1.4 D
Nikkor Ai-S 28mm f/2
Nikkor AF 28mm f/2.8D
Nikkor AF-S 35mm f/1.8 G DX
Nikkor AF 35mm f/2 D
Nikkor Ai-P 45mm f/2.8
Nikkor AF-S 50mm f/1.4 G
Nikkor AF 50mm f/1.4 D
Nikkor AF 50mm f/1.8 D
Nikkor Ai-S 50mm f/1.8
Micro-Nikkor AF 60mm f/2.8 D
Micro-Nikkor AF-S 60mm f/2.8G ED N
Nikkor AF 85mm f/1.4D
Nikkor AF 85mm f/1.8 D
Micro-Nikkor AF-S 105mm f/2.8G IF-ED VR
Micro-Nikkor AF 105mm f/2.8 D
Nikkor AF 105mm f/2 D DC
Nikkor AF 135mm f/2 D DC
Nikkor AF 180mm f/2.8 IF-ED
Micro-Nikkor AF 200mm f/4 D ED
Nikkor AF-S 300mm f/4D IF-ED
Nikkor AF-S 12-24mm f/4G IF-ED DX
Nikkor AF-S 14-24mm f/2.8G ED N
Nikkor AF-S 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR
Nikkor AF-S 17-35mm f/2.8 D IF-ED
Nikkor AF-S 17-55mm f/2.8 G IF-ED DX
Nikkor AF 18-35mm f/3.5-4.5D ED
Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G ED DX
Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 G ED DX II
Nikkor AF-S 18-70mm f/3.5-4.5 G IF-ED DX
Nikkor AF-S 18-105mm f/3.5-5.6 G ED DX VR
Nikkor AF-S 18-135mm f/3.5-5.6 G IF-ED DX
Nikkor AF-S 18-200mm f/3.5-5.6 G IF-ED VR II DX
Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8G ED
Nikkor AF 24-85mm f/2.8-4 D IF
Nikkor AF-S 24-85mm f/3.5-4.5G IF-ED
Nikkor AF 24-120mm f/3.5-5.6D IF
Nikkor AF-S 24-120mm f/3.5-5.6G IF-ED VR
Nikkor AF-S 28-70mm f/2.8 D IF-ED
Nikkor AF 28-70mm f/3.5-4.5D-
Micro-Nikkor AF 70-180mm f/4.5-5.6 ED
Nikkor AF-S 55-200mm f/4-5.6G IF-ED DX VR
Nikkor AF-S 55-200mm f/4-5.6 G ED DX
Nikkor AF 70-210mm f/4
Nikkor AF-S 70-200mm f/2.8 G IF-ED VR
Nikkor AF 80-200mm f/2.8D ED
Nikkor AF 70-300mm f/4-5.6 D ED
Nikkor AF-S 70-300mm f/4.5-5.6 G IF-ED VR
Nikkor AF 75-300mm f/4.5-5.6
Sony/Minolta Lenses
Sony 35mm f/1.4 G
Sony 50mm f/1.4
Sony 50mm f/2.8 macro
Zeiss ZA Planar T* 85mm f/1.4
Sony 100mm f/2.8 macro
Zeiss ZA Sonnar T* 135mm f/1.8
Sony 135mm f/2.8 [T/4.5] STF
Sony 11-18mm f/4.5-5.6 DT
Zeiss ZA Vario-Sonnar T* 16-80mm f/3.5-4.5 DT
Sony 16-105mm f/3.5-5.6 DT
Sony 18-70mm f/3.5-5.6 DT
Zeiss ZA Vario-Sonnar T* 24-70mm f/2.8 SSM
Sony 70-200mm f/2.8 SSM G
Sony 70-300mm f/4.5-5.6 SSM G
Sony 70-400mm f/4-5.6 SSM G
Pentax Lenses
Pentax SMC-DA 14mm f/2.8 ED [IF]
Pentax SMC-FA 20mm f/2.8
Pentax SMC-DA 21mm f/3.2 AL Limited
Pentax SMC-FA* 24mm f/2 AL [IF]
Pentax SMC-FA 31mm f/1.8 AL Limited
Pentax SMC-FA 35mm f/2 AL
Pentax SMC DA 35mm f/2.8 Limited
Pentax SMC-DA 40mm f/2.8 Limited
Pentax SMC-FA 43mm f/1.9 Limited
Pentax SMC-FA 50mm f/1.4
Pentax SMC-DA 70mm f/2.4 Limited
Pentax SMC-FA 77mm f/1.8 Limited
Pentax SMC-FA 100mm f/2.8 macro
Pentax SMC-D FA 100mm f/2.8 macro
Pentax SMC-K 135mm f/2.5
Pentax SMC DA* 200mm f/2.8 ED [IF] SDM
Pentax SMC-FA* 300mm f/4.5 ED [IF]
Pentax SMC DA 10-17mm f/3.5-4.5 ED[IF] Fisheye
Pentax DA 12-24mm f/4 AL ED [IF]
Pentax SMC-DA 16-45mm f/4 ED AL
Pentax SMC-DA* 16-50mm f/2.8 ED [IF] SDM
Pentax SMC-DA 17-70mm f/4 AL [IF] SDM
Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL
Pentax SMC-DA 18-250mm f/3.5-6.3 ED AL [IF]
Pentax SMC-FA 20-35mm f/4 AL
Pentax SMC-DA* 50-135mm f/2.8 ED [IF] SDM
Pentax SMC-DA 50-200mm f/4-5.6 ED
Pentax SMC-FA* 80-200mm f/2.8 [IF] ED
Pentax SMC-DA 55-300mm f/4-5.8 ED
Canon APS-C
Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye
Canon EF 20mm f/2.8 USM
Canon EF 24mm f/1.4 USM L
Canon EF 24mm f/2.8
Canon TS-E 24mm f/3.5 L
Canon EF 28mm f/1.8 USM
Canon EF 28mm f/2.8
Canon EF 35mm f/1.4 USM L
Canon EF 50mm f/1.2 USM L
Canon EF 50mm f/1.4 USM
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 50mm f/2.5 macro
Canon EF-S 60mm f/2.8 USM macro
Canon EF 85mm f/1.2 USM L
Canon EF 85mm f/1.8 USM
Canon TS-E 90mm f/2.8
Canon EF 100mm f/2 USM
Canon EF 100mm f/2.8 USM macro
Canon EF 135mm f/2 L USM
Canon EF 135mm f/2.8 SF
Canon EF 180mm f/3.5 L USM macro
Canon EF 200mm f/2.8 L USM II
Canon EF 300mm f/4 USM L IS
Canon EF 300mm f/4 USM L
Canon EF 400mm f/5.6 USM L
Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM
Canon EF 16-35mm f/2.8 USM L
Canon EF 17-35mm f/2.8 USM L
Canon EF 17-40mm f/4 USM L
Canon EF-S 17-55mm f/2.8 USM IS
Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 USM IS
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
Canon EF 20-35mm f/2.8L
Canon EF 20-35mm f/3.5-4.5 USM
Canon EF 24-70mm f/2.8 USM L
Canon EF 24-105mm f/4 USM L IS
Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM
Canon EF 28-70mm f/2.8 USM L
Canon EF 28-70mm f/3.5-4.5 II
Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 USM
Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 USM IS
Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 USM L IS
Canon EF 35-350mm f/3.5-5.6 USM L
Canon EF 55-200mm f/4.5-5.6 USM II
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS
Canon EF 70-200mm f/2.8 USM L
Canon EF 70-200mm f/2.8 USM L IS
Canon EF 70-200mm f/4 USM L IS
Canon EF 70-200mm f/4 USM L
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 USM IS
Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 USM DO IS
Canon EF 100-300mm f/4.5-5.6 USM
Canon EF 100-300mm f/5.6 L
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 USM L IS
ممکنه که همه این لنز ها رو نشه خرید و دلیلی هم نداشته باشه چون خیلی هاشون با هم شبیهند اما تعقیرات کمی نسبت به هم دارند که این تعقیران باعث میشه انتخاب لنز مورد نظرتان با توجه به خواسته هاتون امکان پذیر تر باشه این چیزی است که هیچ کس نمیتونه ردش کنه حالا تازه با این وجود خیلی هم از دوستان چه در برند کنون و چه در برند نیکون خواسته هایی دارند که هنوز که دقیقا جای آن در لنز های این دو برند خالی است.
آمار فروش برندها رو که نگاه کنید متوجه میشوید چرا اینقدر فروش کنون ونیکون اینقدر از بقیه بالاتر است. گذشته از این موضوع تا به این لحظه دست چند عکاس معروف و مشهور دوربین سونی یا پنتاکس دیدید؟ خوب البته این چیزی از کارایی اونها کم نمیکنه اما موضوع فقط ساخت بدنه نیست مهمترین چیز در عکاسی لنز هست که دست آدم رو در انواع عکاسی میتونه باز بگذاره یا برعکس محدود کنه.
-
نقل قول:
البته فکر میکنم دچار سوء تفاهم شدم، اما اگر نظر شما با نظر من مخالف است ، یعنی اینکه Nikon به غیر از Nikkor 70-200 VR f/2.8 گزینه دیگری دارد که با همان کیفیت دایافراگم به این بازی نداشته باشد مثل 70-200 f4 کنون ، و من محدود نسیتم برای داشتن آن 2 میلیون تومان بپردازم و گرنه بروم از لنز هایی با استاندارهای پایینتر با مارکهای متفرقه استفاده کنم مثلا سیگما که از هر 10 تا دوتاش معمولا برات کار میکنه بقیه ها همونطور هم که خودتون میدونین اذیت میکنند ، حالا کیفیت اپتیکال و شارپنس به کنار که اصلا سیگما بویی از آن نبرده( در مقایسه با نیکون و کنون در کل لنز ها - امید وارم دوستان به صرف فقط یک مدل لنز به مخالفت با نظر من برنخیزند). البته من اینها را از شما و دیگر اساتید این سایت یاد گرفته ام. و فکر نمیکنم موقتا صحت داشته اند یعنی الان که من همانها را تکرار میکنم دیگر غلط محسوب گردند ( چون دوستان اغلب وقتی من نظر میدهم و شخصی با من مخالفت میکنه همگی از ایشان تشکر میکنند ! این کار دوستان بیش از حد آشکار است نمی دانم انگار که من را با شخصی اشتباه گرفته اند که قبلا با او خورده حسابی داشته اند ، بخدا من کار بدی در حق هیچ کس حداقل در این سایت نکرده ام )
تا من مطلبم را نوشتم کلی پست رد و بدل شد....
دوست گرامی جناب انوش
در زمان خرید دوربین و لنز هر کدام از ما فاکتورهای متعددی را در نظر میگیریم مانند بدنه ای که در حیطه قدرت پرداخت ما باشد - لنزهایی که قصد خرید ان در حال و اینده را داریم - وسایل جانبی دیگر و در نهایت ارزشگذاری برای هرکدام از این وسایل که بخش بزرگی از این ارزش گذاری ذهنی است نه عینی یعنی ممکن است بنده از برندی خوشم بیاید و طبیعی است از نظر من در شرایط مشابه تمایلم به سمت ان است. حرف من این است برندهای غیر نیکون و کنون هم در جای خودشان مزایایی دارند که کاملا ارزش فکر کردن دارند. ایا الفا 900 با قیمت 2500 دلار نسبت به D3X هشت هزار دلاری قابل بررسی نیست.
پنتاکس K10D در زمان معرفی به بازار مشخصاتی مانند بدنه فلزی با سیلینگ خوب را داشت که هیچیک از دوربینهای هم رده قیمتی از هیچ برند دیگری چنین مشخصاتی نداشتند. نسبت به زمان معرفی مقایسه کنید دی80 نیکون - 400دی کنون و پنتاکس K10D که به نظر من پنتاکس از خیلی جهات به هردو دوربین دیگر میچربد. طبیعی است اگر در برنامه ریزی خرید شما لنزی وجود داشته باشد که در صورت لنزهای تولید شده پنتاکس نباشد خوب شما K10D را از گزینه هایتان خط میزنید اما کم نیستند کسانی که لنز دلخواهشان را در مجموعه پنتاکس پیدا میکنند و برنامه ای هم برای فول فریمی شده و.... ندارند.
فکر میکنم در اینکه لنزهای سیگما را از دم مرخص بدانم کمی بی انصافی است. همه میدانیم که سیگما کنترل کیفیت اعمال شده بر محصولاتش به اندازه نیکون و کنون قوی نیست و ممکن است محصولی که خریدید مشکلاتی داشته باشد اما سیگما انتخابهایی را به شما میدهد که در برند اصلی خودتان یا بسیار گرانترند یا اصلا نیستند.
اگر در زمان خرید سیگما کاملا لنز را تست کنید و یا به شرط برگرداندن ان را بخرید مشکل کنترل کیفیت و مسایل بعدی ان تا حدی حل میشود.
لنزهایی مثل 30 میلیمتر 1.4 - 150 ماکرو - 70 ماکرو و 300-100 اف 4 لنزهایی اند که معادلشان کم است. لنزهایی مثل 200-70 سیگما و 70-24 سیگما با قیمت باورنکردنی میتوانند انتخاب شما باشند.
ایا موافق نیستید که لنز 500-150 سیگما که اتفاقا چند نفر از دوستان فروم ان را خریده اند با قیمت 1 میلیون موجود با ارزشی است.
باور کنید اگر پیشنهادی بر این مبنا دریافت کنم شرکت سیگما حاضر است به بنده برای خرید لنزهایش 30 درصد تخفیف بدهد به شرطی که تا اخر عمر از هیچ لنزی جز سیگما استفاده نکنم بنده با کمال میل میپذیرم و مجموعه زیر را انتخاب میکنم:
سیگما 50-18 - 300-100 اف4 - فیکس 30 1.4 - 150 ماکرو و 20-10 . البته اشتهایم برای 70 ماکرو و 150-50 2.8 هم بد نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
انوش جان اين حرفتون خيلي خنده دار بود. ياد نظريه ي توهم توطئه ي ... افتادم.:::happy:::
بهتون اطمينان خاطر مي دم كه چنين چيزي نيست. به عنوان كسي كه شما رو زيارت كرده ام و با آواتار و موقعيت تون هم خيلي قرابت زيادي دارم ( :::blushing::: ) عرض مي كنم كه اشتباه برداشت مي كنيد.
با درود
خدمت استاد بزگوار جناب آقا فرهاد عزیز
بله حق با شماست ما همه اینجا با هم دوست هستیم و من از اینکه در جمع چنین دوستانی هستم افتخار میکنم ، این سایت و دوستان و اعضاء آن یکی از دل مشغولیهای من هستند .
تا به این لحظه فقط افتخار زیارت شما نصیبم شده و تلفنی مزاحم یاسین محمدی عزیز هستم امیدوارم فرصتی نصیبم گردد تا بتوانم در خدمت شما و دیگر دوستان باشم. جناب دکتر روشن هم میل زیادی برای یک سفر عکاسی به گیلان داشتد که امیدارم این امر محقق گردد.
:::love2:::راجب آوارتار ( راجر واترز بزرگ) و موقعیت من یعنی نیمه تاریک ماه فرمودید. میبینم که شما هم بله :biggrin: آقا خیلی مخلصیم.
و فرمایشات جناب قفاری را دربست قبول دارم
با سپاس
انوش