پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
این کلمه کیفیت هم از ان کلمات مبهمی است که نمیشود به عنوان یک شاخص یا فاکتور یا هر چیز دیگری به ان رجوع کرد.
بارها این موضع را تکرار کردم اما در بازگفتنش ضرری نمیبینم. لزوما تفاوت قیمت و کلاس دی5000 و دی300 در این نیست که کیفیت عکس دی300 بهتر است. فاکتورهای زیادی در کلاس و تفاوت قیمت دوربینها اثر میگذارند.
عواملی مانند جنس بدنه - سیلینگ بدنه - سرعت پیاپی عکاسی و سیستم اتوفوکوس پیشرفته تر عواملی هستند که به شدت بر قیمت و دسته بندی دوربینها اثر میگذارند اما لزوما در ان مفهوم نه چندان واضحی که کیفیت عکس نامیده میشود اثر مستقیم ندارد.
دی90 و دی300 با انکه در کلاس متفاوتی هستند اما زیادند رویوهایی که نشان دهنده خروجی دیفالت کم نویزتر دی 90 نسبت به دی300 هستند اما نه میشود گفت که دی90 دوربین بهتری است و نه میشود گفت که دی300 برای همه ادمها نسبت به دی90 دوربین بهتری است.
سلام
در مورد کانن 450d میخواستم بدونم.ایا دوربین خوبی هست؟ و با چه گارانتی خوبه.من از اصفهان هستم و اینجا یه خیابان بیشتر کانن ندارد و هرکدو با یه گارانتی است.قبمتشم از 650 هست تا 730!!!!!!
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
angells
سلام
در مورد کانن 450d میخواستم بدونم.ایا دوربین خوبی هست؟ و با چه گارانتی خوبه.من از اصفهان هستم و اینجا یه خیابان بیشتر کانن ندارد و هرکدو با یه گارانتی است.قبمتشم از 650 هست تا 730!!!!!!
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
بستگی به نیاز و توقع شما از دوربین داره..در مجموع دوربین خوبیه و میتونید خروجی خوبی ازش بگیرید..
اگر تا حالا slrنداشتید به عنوان اولین دوربین تجارب خوبی باهاش میتونید کسب کنید..به نظر من گارانتی ایده ال در حال حاضر گارانتی خوبیه ..همچنین نورنگار ..
شرکت در یک کلاس عکاسی پایه رو بعد از خرید دوربین به شما توصیه میکنم..:::happy:::
خیلی ممنون از راه نماییتون.یه سوال دیگه این فیلتر های ماکرو چطوره؟؟ من از ماکرو فقط واسه عکس نزدیک از اجسام میخوام.
ممنوون