خیلی ممنون جناب فرخ نسب نرم افزار جالبی رو معرفی کردید که توضیحاتش رو تو اینترنت خوندم ، ان شاالله فردا نصبش میکنم
ولی باتوجه به شارژ کم موبایل و استفاده بیش از حد باتری دوربین در زمان فعال بودن وای فای همه جا نمیتونم استفاده کنم مخصوصا عکاسی آسمان شب و باید به فکر یک ریموت هم باشم
خوب با این تفاسیر یکی از سوالها به نتیجه رسید حالا فقط 4 سوال دیگه مونده
تاپیک رو خوندم ، مطالبی خوبی هم داشت ، ولی گفتم شرایطم رو بگم شاید شما مورد دیگه ای رو برای ریموت پیشنهاد بدید.
اول اینکه این قابلیت ها برام مهم نیست و نمی خوام داشته باشه:
1- برد زیاد: تا جایی که من متوجه شدم برد بلند بیشتر برای عکاسی ورزشی(مثل دوربینهایی که پشت دروازه هستش) و عکاسی حیات وحش هست.(اگر مسافت های زیاد مثل 50 متر کاربرد دیگه ای هم داره بگید)
2- امکان دیدن آنلاین عکس و یا بعد از گرفته شدن عکس : این مورد هم به کارم نمیاد چون اصولا اونقدر با دوربین فاصله نمیگیرم.
اما چیزایی که لازم دارم :
1- امکان دادن برنامه برای عکاسی تایم لپس (مثلا نوردهی هر بار به مدت 2 دقیقه در عکاسی آسمان شب و با وقفه مثلا 2 ثانیه بین عکس ها و به تعداد 50 بار این کار انجام بشه)
2- براکتینگ 5 تایی برای عکاسی HDR
3- امکان عکاسی متوالی
4- سازگاری با فلاش های اکسترنال
5- حتما مهم نیست کنترلی باشه ، اگر سیمی هم باشه برام خوبه.
اما سوالات باقی مانده:
1- خوشبختانه D5300 هم در جلو و هم پشت دوربین دریافت کننده مادون قرمز داره ،اینکه میگن ریموتهای از نوع مادون قرمز حتما باید مقابل حسگر قرار بگیره و خطا داره، صحیح هست؟ چون میگن این ریموت شبیه کنترل تلویزیون هست و کنترل تلویزیون تا جایی که من دیدم اگر مقابل حسگر هم نباشیم کار میکنه مخصوصا اون اوایل که باتری قوی هست حتی اگر کسی بین کنترل و حسگر تلویزیون هم باشه کار میکنه.
2- مهمترین ویژگی مد نظر من عکاسی تایم لپس برای آسمان شب هست و امکان دادن برنامه برای عکاسی های چند ساعته برای رد ستارگان .
حالا برام سوال هست کلن کدوم مدلها این امکان رو دارن؟منظورم در کل برند ها مثل فوتیکس و نیکون و هاما و برند های چینی و .....
3- کاربرد این ریموت ها در آتلیه بجز تریگ کردن فلاش چه چیزی دیگه ای هست؟
4- با توجه به اینکه آدم همیشه باید آینده نگر باشه ، اگر بخوام آتلیه بزنم کدوم مدل ها هم امکان برنامه دادن برای عکاسی تایم لپس رو داره و هم کاربرد های در آتلیه رو پوشش میده؟
صمیمانه منتظر راهنمایی و لطف دوستان هستم ، حتی اگر جواب یک سوال باشه ،همون طور که جناب فرخ نسب یکی از گره ها رو باز کردن