درود
البته به نظر من این مسئله برکتینگ خیلی مهم نیست!
ولی با اینحال به این مدل یک نگاهی بکنید!
Phottix Aion Wireless timer control
درود
البته به نظر من این مسئله برکتینگ خیلی مهم نیست!
ولی با اینحال به این مدل یک نگاهی بکنید!
Phottix Aion Wireless timer control
پیرو فرمایش دوست عزیزم،
بنده این ریموت رو دارم و برکتینگ اون با برکتینگی که روی دوربین هست تفاوت داره. تو این ریموت از زمان برای برکتینگ استفاده میشه به این صورت که شات اول اگر ثانیه 1 زده بشه، شاتر رو به مدت 1 ثانیه باز میذاره و سنسور رو به مدت 1 ثانیه نور دهی میکنه. بعد برای شات دوم دو برابر مقدار قبلی رو انجام میده یعنی 2 ثانیه نوردهی. برای شات سوم، 4 ثانیه نوردهی، برای شات چهارم 8 ثانیه نوردهی و ... همونطور که ملاحظه می کنید عملا نوردهی در جهت مثبت یا افزایش اون انجام میشه و در جهت منفی یا کاهش انجام نمیشه که در اینصورت نمیشه انتظار عکسهای HDR واقعی رو از این تایمر داشت.
دقیقا همینطوره و برکتینگ با نور دهی طولانی انجام میده و کاربری خاص
برای ایجاد برکتینگ در حال حاضر تنها راهکار استفاده از سیستم های بیسیم و کنترلر های گرانقیمت است که عملا کاربردی نیست بنابراین موقع خرید اگر برکتینگ براتون مهمه باید توجه کنید دوربین این قابلیت رو داشته باشد
کنترولر های Promote Control یکی از این ابزارهاست
ضمنا سری 5 تا 3 عکس برکت انجام میدهد که بازم غنیمته شما رنج بالا یا پایین را خودکار انجام دهید و مابقی را دستی(البته سه پایه خوب ضروری خواهد بود)
ویرایش توسط siosha : Saturday 23 August 2014 در ساعت 22:43
نه عزیزم سیمی از رده خارج نیست ولی محدودید فاصله از دستگاه دارد
مادون قرمز نیاز به دید مستقیم دارید (کنترل و دوربین) و در روز چندان مناسب نیست ضمنا فاصله محدوده
بیسیم آزادی دارد و بروز است ولی در موارد خیلی اندک ممکن است تداخل فرکانسی داشته باشید
برای همین مدل های بروز هم سیمی هستند هم بیسیم(هر دور را دارند)
ضمنا دو مدل ریموت داریم
اولی مدل ساده و ارزان است ولی دومی قابلیت های زیادی ارائه میدهد و
گران که باید ببینید اصولا بهشون نیاز دارید یا نه
بنده سابقه استفاده از این ریموت را نزدیک به 5 ساله دارم و ازش رازیم!
فقط دانگل اتصال بی سیم دوربین را زمانی که خاموش می کنید اگر برای بلند مدت استفاده نمی کنید بهتره باطریش را در بیاورید تا در اثر فشار ناخواسته روشن نشود و باعث از تخلیه انرژی باطری نشود و یا یک فضایی فاقد فشار را برای آن در نظر بگیرید!
یک ریموت برای دی800 قیمت مهم نیست (یکریموت کامل)راهنمایی بفرمایید.
دوست گرامی بنده دو ریموت خدمتتون معرفی می کنم تا نظر اساتید چی باشه. هر دو هم بی سیم هستند.
1. Hahnel Innovative Accessories
2. Phottix Aion Wireless Timer and Shutter Release
با سلام
دوستان من تجربه ی استفاده از ریموت را تا الان نداشتم و کاملا بیسوادم اگه چیزه عجیبی نوشتم، همین اول عذر خواهی میکنم
دوستان یه چیزی میخوام که بصورت بی سیم (نهایت تا 5متر) فوکوس کنه و شات بزنه فقط همین
ایا باید حتما چیزی به دوربین وصل بشه
قضیه مادون قرمز چیه
دوربینم هم d7100 هست
و اینکه این به کارم میاد (ریموت کنترل نیکون Nikon ML-L3 )