خیلی جالب بود امروز Release mode رو گذاشته بود رو ریموت (همینطوری الکی) بعد یهو از آسانسور اومدم رد شم در داشت بسته میشد تا باز شد دوربین یه عکس انداخت.واسه اینفرارد آسانسور بود!
خیلی جالب بود امروز Release mode رو گذاشته بود رو ریموت (همینطوری الکی) بعد یهو از آسانسور اومدم رد شم در داشت بسته میشد تا باز شد دوربین یه عکس انداخت.واسه اینفرارد آسانسور بود!
ببخشید لینک رو پیدا میکنم ولی ببینید این میتونه کمک کنه اقای soho
WT-2 Configuration PTP-IP/AdHoc - Windows
برای کنترل دوربین نیکون کسی تا حالا از برنامه DSLR Remote استفاده کرده؟
منظور من این برنامه بود:
لینک
حالا نمیدونم شاید برنامه ای بهتر از این هم باشه!
توی گوگل پلی این نرم افزار گویا از بقیه بیشتر طرفدار داره، شما میشه اون برنامه ای که استفاده میکنید توضیح بدید در موردش و اگه لینکشو دارید اینجا بزارید؟
دوستان یه ریموت Cimbi TF مارک hähnel دارم و امروز میخواستم فلاش اس بی 910 رو وایرلس کنم که فلاش با فاصله از دوربین و از روی سه پایه تخلیه بشه ... در حین کار transmitter یه کمی بازی در اورد و هی قطع و وصل شد و بعد از چند شات و تخلیه فلاش به کل از کار افتاد و دیگه هیچ عکس العملی در مقابل فرستنده خودش نشون نمیده اعم از اینکه به دوربین متصل باشه یا نه ... کسی از دوستان تجربه کار با این مدل رو داره و امکانش هست به خاطر ولتاژ بالای فلاش، transmitter سوخته باشه !!!؟؟؟ باطری transmitter رو هم عوض کردم بازم فرقی نکرد ... دوستانی که با ریموت ، فلاش رو وایرلس کردن لطفا بگن چه مارکی خوبه برای فلاش اس بی 910 نیکون . ممنون