ممنون آقای بابائی ، من به تازگی این دوربین و خریدم و قبلا sx130 داشتم ، بیشتر رو مود m عکس میگیرم ، اما در مورد مو پانوراما زیاد اطلاعی ندارم.
ممنون آقای بابائی ، من به تازگی این دوربین و خریدم و قبلا sx130 داشتم ، بیشتر رو مود m عکس میگیرم ، اما در مورد مو پانوراما زیاد اطلاعی ندارم.
مهدی بابائی
سلام دوستان .
اگر كسي در مورد سر سه پايه پاروناما ( قيمت و مارك ) خبر داره لطفا منو راهنمايي كنه .
ممنون.
منم یه زمانی خیلی گشتم میتونم بهتون به جرات بگم پیدا نمی کنید ! یا اگر هم باشه یه قیمتیه که منصرف میشید! اگر دلاریش رو در نظر بگیرید از 400 دلار شروع میشه .
آخرش با صرف زمان و گشتن تو نت و صبر و حوصله نهایتا من که خودم درست کردم و خوب هم جواب داد. فقط ایرادش اینه که فقط به درد همین بادی و لنز میخوره یعنی تمام ساختارش بر همین مبناست و مثل کارخونه ای هاش قابل تنظیم نیست البته اگه وقت میذاشتم اونم درست میشد!
علیرضا قاسم زاده ایروانی
instagram.com/alireza__iravani
اگر تنها قصد دارید دوربین در حالت افقی بچرخد و قصد ندارید دوربین رو در حالت عمودی هم بچرخونید من هد زیر رو به صورت دست ساز درست کردم.بسیار خوب هم جواب داد.عکس ها به راحتی و بدون هیچ مشکلی با هم مرج شدند
سه پايه ها و هدهاي آنها...
تو فکر هستم که هدی رو بسازم (به صورت شیک تر و محکم تر و همین طور کاربردی تر.که بتونم تو حالت عمودی هم بچرخونم و محدودیت ها کمتر بشه.کسی از دوستان لینکی داره که عکس های این جور هد ها رو با سایز بزرگ گذاشته باشند؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام
در پست دیگرتان که لینک دادین جمله ای به چشمم خورد که به نظرم بد نیست اگر در موردش صحبت شود :
سوال اینه که چرا میخواهید دوربین حول محور سه پایه بچرخد ؟؟
اگر هدف ثبت پانوراما بدون تاثیر خطای پارالاکس است باید دوربین ( مجموعه دوربین و لنز) حول Nodal Point که نقطه ای فرضی در امتداد محور لنز است بچرخد ؛ نه حول محور سه پایه .
نودال پوینت نقطه ای در لنز است که پرتوهای نور در آن نقطه می شکنند و بر روی سنسور (فیلم) تابیده می شوند.
این نقطه و فاصله آن از سنسور دوربین (یا هر نقطه ثابت دیگری روی دوربین) با توجه به لنزی که روی آن میبندید تغییر میکند و حتی در فواصل کانونی مختلف یک لنز ثابت نیست .
و در مورد لینکی که خواسته بودید , خدمت شما :
http://forum.akkasee.com/f90/t1421-p...ht=#post222773
جناب قدیری راد.فرمایش شما کاملا"درست است.منتها من به شخصه با همین روش و بدون دردسر پانوراما گرفته ام و هیچ کدام هم دچار مشکلات دیستوریشن احتمالی یا درست مرج نشدن در فوتوشاپ نبوده اند.هر چند ممکن است که در حالت عمودی این مشکل به وجود بیاید که باز هم امکانش خیلی کم است.میماند پانوراماهای چند تکه که ترکیب چندین عکس از حالت افقی و عمودی است.
در مورد نودال پوینت اطلاعات کافی ندارم.حرفی هم که زدم از روی صحبت های بچه های فروم بوده و متاسفانه تا به حال به این نکته فکر نکرده بودم که لازمه اش چرخش حول محور نودال پوینت هست.من همیشه نقطه ی اخر و سر لنز رو مماس با مرکز سه پایه میگذاشتم و پانوراما میگرفتم.و چون مشکلی هم نداشتم به فکر نودال پوینت و ... نیفتادم.
حالا سوال این است که با این توضیحات شما پیدا کردن نودال پوینت برای لنز من چگونه است؟
من معمولا" از 15 میلی متر استفاده میکنم و دوربین کراپ دار 1.6 هست.دیفراگم هم چون دوربین لرزشی ندارد معمولا" بالاتر از 8 و پایین تر از 16 میگیرم.
میتونید برای پیدا کردن نودال پوینت لنز من کمکی بکنید؟
ممنون از وقتی که گذاشتید.لینک ها رو امروز دیدم.قصدم این هست که از نوع فلزی اش بسازم و یا آلمینیومی.تا هم حجم کمتری بگیرد و هم وزن کمتری داشته باشد
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
دوستان لنز 17-40 با دوربین 6d برای عکاسی تور مجازی میشه ؟
نقطه نودال لنز 17-40 چنده؟