سلام
باید زودتر جواب میدادم . ببخشید.
جاهایی که من برای سه پایه گشتم (قزوین) اکثراً یا از همین سه پایه های ارزان قیمت (تا 50 تومان) پلاستیکی داشتند یا سه پایه های بزرگ مخصوص فیلمبرداری. فقط یکی دو جا سه پایه های نسبتاًً خوب داشتند (تا 100 تومان) که بنده از یکی از همین فروشگاهها سه پایه خودم را به قیمت 70 هزار تومان (آن هم با کلی چانه زدن! 5 تومان کمتر حساب کرد!) تهیه کردم. عرض کردم که به خاط وجود اجزای فلزی (بستها، هد، صفحه جداشونده و ...) از استحکام نسبتاً خوبی برخوردار است. اما خب وزن کمی هم ندارد.(حدود 2 کیلوگرم کمی بیشتر). برای دوربین 900 گرمی بنده که براحتی پاسخگوست و فکر کنم تا حدود 3 کیلوگرم هم بدون مشکل کار کند.
امیدوارم عرایضم مفید واقع شود.
بله جناب دانشمند.دست ساز هست.منتها اون قطعه از یک دستگاه ویدئوی قدیمی بوده که من باز کردم.
اما اگر بخواید خودتون هم بسازید کار سختی نداره.
من چون لنزم دهانه ی 72 بود با این شیوه بهش فکر کردم که دوربین کمی بالاتر قرار بگیره.
اگر سوالی در مورد ساختنش و یا عکسی از نمای دیگه خواستید بگید تا بذارم
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
خواهش میکنم.امروز حتما" این کار رو انجام میدم.تنها چیزهایی که لازم دارید همین قطعه هست + یک عدد پیچ و مهره برای بستنش به هد و همین طور یک واشر لاستیکی برای قرار گرفتن زیر پیچ دوربین
جدا از این مساله ی قیمت.کارایی مشابهی هم داره.تازه میتویند پیشرفته ترش کنید و حالتی بگذارید تا دوربین به حالت عمودی هم قرار بگیره.منتها در پانوراما فکر نمیکنم اون روش زیاد کاربردی داشته باشه.
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
میلاد جان الان هم تو چرخیدن مشکلی نداره.شما میتونید قسمت چرخان هد و یا میله ی مرکزی سه پایه رو بچرخونید و مثل قبل از این که هد میچرخید.حالا هم همین طور کار میکنه.
اگر بخواید خود این قطعه رو با دوربین بچرخونید احتیاج دارید به یک پیچ هرزگرد که به وسیله ی اون به هد بسته میشه.و فکر میکنم مشکلاتش بیشتر باشه.
شما در اصل این نقطه رو میچرخونید که در هد سه محوره وجود داره:
و اما عکس ها.
این برای حالتی که قطعه به هد بسته شده و تنها احتیاج به بستن دوربین به قطعه هست.من قسمت دوربین رو به صورت سوراخ های متعددی قرار دادم که هر جا خواستم ببندمش.ولی در کار حرفه ای تر میتونید سوراخ ها رو به هم وصل کنید تا دوربین رو هر جا که خواستید روی ریل ببندید
سوراخ های مربوط به بستن دوربین و هد همگی با مته ی 7 زده شده
این هم به صورت باز شده در کنار هم.چون اون قطعه یک کم لبه داشت من یک تکه فیبر mdf گذاشتم روش تا روی هد بسته بشه تا خش نندازه (لبه ها باعث استحکام بیشتر شده.چون اون قطعه قطرش نهایت 1 میلی متره و مسلما" با این طول(حدود 23 سانت)خیلی بازی میکنه.مخصوصا" اگر دوربین کمی سنگین هم باشه این لرزش بیشتر میشه و نتیجه مطلوب نیست).میتونید از آهن کلفت تری استفاده کنید منتها فکر کنم به خاطر وزنش هم که شده بهتره همین طور بسازید.
یکی از پیچ ها که مال هد هست که به دوربین میخوره و یکی دیگه هم پیچ و مهره ی نیکلی شماره 7 هست.به طول 15 میلی متر.من چون روز تعطیل بود پیچ و مهره با دندانه ی مساوی پیدا نکردم و مجبور شدم از همین استفاده کنم.منتها دنده های مهره ی زیر دوربین کمی از این درشت تره.و برای همین پیچ خود پن هد رو باز کردم و با یک واشر لاستیکی بستم بین قطعه و دوربین و این پیچ رو هم برای پن هد گذاشتم تا به قطعه بسته بشه
چون سوراخ پیچ پن هد به صورت ریلی بود و پیچ خودش توش جا می افتاد.مجبور شدم با سوهان کمی از دنده های آخر پیچ رو بسابم.تا بسته بشه
این هم قسمتی از پن هد که به دوربین بسته میشه و پیچش.و یک واشر پلاستیکی (واشر رو برای این گذاشتم که کلفتی اون قطعه با سر سه پایه یکسان نبود و باعث میشد دوربین روی کار سفت نشه
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
سلام دوستان
من یک سه پایه بنرو مدل Benro A150FBR0 حدودا یک سال پیش خریدم
متاسفنه اون کفشک روی هد که به دوربین بسته می شه را گم کردم
می خوام بدونم خود اون کفشک پیدا می شه؟
اگر خود کفشک پیدا نمی شه، احتمالا لازم که یک هد جدید بگیرم، ولی نمیدونم چه هدی به این سه پایه می خوره، ایا شماره استانداردی داره؟
ممنون میشم شماره مدل چندتا هد قیمت مناسب را بگید
من از سه پایه و هدش اینجا عکس گذاشتم
https://www.dropbox.com/sh/1064u22ilxtj06k/p0mjUdyQXj
ممنون از توجهتون
Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
Olympus SP 570 UZ
فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات