با درود به دوستان عزیز
من به تازگی canon G15خریداری کردم و دنبال کیف برای این دوربین هستم با توجه به اینکه فعالیت اصلی من عکاسی از طبیعته و بیشتر در کوهستان و صعودهای زمستانی فعالم
لطف کنید و راهنمایی کنید چه کیفی بخرم و از کجا که مشخصات زیر را داشته باشه
محکم - سبک و قابل حمل - دسترسی آسان به دوربین (باز کردن زیپ در شرایط سخت سرما و ... خیلی مشکله) و ترجیحا" کمری
سپاس از وقتی که صرف خواهید کرد
دوستان كسي اطلاع داره كيف هاي نشنال رو از كجا ميشه خريد؟ اگر هم كسي داره خريدارم
ازخانه ی عکاسان افرنگ در برج بهار سوال کردید که ببینید موجود داره یا نه؟
فعلا قصد دارم به جای Lowepro Inverse 100 AW کیف دیگه ای که مشابهش هست رو برای کار راه اندازی بگیرم....
اما هنوز فکر این کیف از سرم نپریده
فعلا سایز 100 آبی و 200 مشکی رو تو دو تا سایت پیدا کردم اما نمیدونم سایز 200 رو کمر چه حجمی رو اشغال میکنه یا رنگ آبی موقع استفاده چه نمایی داره ، برای همین از تمام
دوستانی که کیف Lowepro Inverse AW رو دارن حالا چه 100 و چه 200 و هر رنگی چه سبز و آبی و یا مشکی تقاضا دارم که یکی دو تا عکس از خودشون به همراه این کیف
بزارن که حداقل ببینم مثلا سایز 200 مشکی یا سایز 100 آبی این کیف روی کمر به چه شکل هست و چه نمایی داره....
اگر هم نخواستید عکستون رو اینجا بزارید برام پیام خصوصی کنید ......
ممنون ار همتون
پ.ن : آقا روزبه این مدل رو تقریبا از بین 200 نوع کیف انتخاب کردم و کاملا در انتخابم یقین دارم (شاید قیمتش نسبت به خیلی کیفها خیلی هم بالا نباشه ولی برای کار من که دوچرخه و کوه و طبیعت هست و همیشه یه کوله همراه هست این کیف بهترینه(بنا به دلایل شخصی))....
ّ
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid