درودنوشته اصلی توسط mehrzad.sol
مدل 400 جای لپ تاپ که بهش نمیشه گفت جای یک نت بوک 10 اینچی داره من نت بوک ایسوسم رو با کاورش به راحتی داخل جیب جلوی این کوله جای میدم
دوست عزیز درسته که این شبیه کوله پشتی هست ولی در واقع این یک کیف مخصوص حمل دوربین و لنز است که اکیدا بهتون توصیه میکنم حتی اگر حای اضافی داخل کوله داشتید از قرار دادن فلاسک !!! و مایعات دیگر اکیدا خوداری کنید فکرش رو بکنید اگر اب از فلاسک یا بطری خارج بشه ... در مورد تورها هم کاملا محکم هستند خودتون دست بزنید متوجه میشوید ( البته شک دارم بشه توش فلاسک ! جای داد )
این کوله یک ساپورت کمری محکم داره که شما میتوانید بدون زمین گذاشتن کوله، اون رو دور کمرتون بچرخونید و اقدام به خارج کردم دوربین یا لنز های مورد نیاز بکنید
در فیلمی که در لینک زیر هست خودتون میتوانید ببینید:
Lowepro - Flipside 400 AW
سلام، کیف بردم با یه fastpack 350 عوض کردم... خیالم راحت شد
سلام دوستان میخواستم درخصوص خرید یک کوله پشتی راهنماییم کنیم. چون از طرف شرکت ماموریت به شهرستان زیاد میریم دنبال یه کوله میگردم که یه دوربین d7000 با لنز 18-105 و یه نت بوک 10 اینچی به علاوه وسایل شخصی یه سفر یه روزه توش جا بشه بیشتر از اینم به کارم نخواهد اومد. تا حد امکان جمع و جور باشه قیمت تا حدود 200 باشه بیشتر نمیتونم در شرایط فعلی هزینه کنم. میخواستم ببینم چه مدلی پیشنهاد میدید.
سلام دوست عزیز
منم وقتی d7000 خریدم فکر میکردم همین کیت 18-105 برام کافیه و دیگه چیزی نمیخرم واسه همین به فکر کیف بزرگ نبودم
ولی الان با سه تا لنز اضافه و یه فلاش و سایر وسایل اضافه شده مجبور به هزینه بیشتر شدم
بهتره یکم بیشتر هزینه کنید تا دوباره کاری نکرده باشید
به هر حال تو رنج قیمتی که می خواهید
vanguard up-rise 48 تو بازار به قیمت 300 تومان پیدا میکنید ولی اگه خوشتون اومد میتونید بهم پیغام خصوصی کنید چون یکی از دوستان تو باب همایون 240 برای فروش داره
موفق باشید
من کوله نشنال جئوگرافی میخوام کسی میدونه کجا میتونم اصلی شو پیدا کنم و اینکه نظر بهتری کسی داره ؟
برندهای زیادی توی بازار هست. باید ببینید. اما اگه قصد خرید کوله دارید حتما دقت کنید نسبت به لوازمتون چقدر حجم نیاز دارید و کجاها میخواهید باهاش برید. حمل کوله با ابزار زیاد حتی با بهترین کوله هم میتونه خسته کننده بشه و از هدف اصلی دورتون کنه.
شخصا لوپرو رو پیشنهاد میدم امتحان کنید.