سلام
برای استفاده فعلی شما اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید، این سری از مدلهای LowerPro خیلی خوبه
LowerPro Nova Sport AW Series
بطور خاص این مدل فکر می کنم جای لب تاب هم داشته باشه!
LowerPRo Nova Sport AW 35L
قیمت این کیف ها باید بین 200 الی 300 هزار تومان باشد!
بنده خودم از کیف Lowepro Nova 190 AW دارم که البته فکر کنم تولیدش متوقف شده و قیمتش هم حدود 120 هزار تومان بود.
اگر این کیف هم در بازار موجود باشه، واقعا هم جادار و هم مقاوم هست. اگر احساس کنید فضاش کم هست می توانید به فکر خرید Lowepro Nova 200 AW باشید که فضای بیشتری داره!
البته سری های ریپرتر LowerPro قابلیت قرار دادن یک لب تاب یا تبلت تا 12 اینچ را هم دارند. ولی قیمتشان حدود 500 هزار تومان خواهد بود.
اما اگر محدودیت بودجه دارید و جنس خوب هم می خواهید بخرید پیشنهاد من این مدل از CaseLogic هست. (قابلیت حمل تجهیزان اضافی و دولنز را دارد.)
CaseLogic SLRC-202
در مورد خرید کوله پشتی، این نکته را باید مورد توجه قرار دهید که یک کوله به همان مقدار که مزیت در حمل دارد، محدودیت هایی را نیز در بر خواهد داشت.
پس بنابراین اگر شما قصد سفر به مناطق بکر در برنامه های چند روزه را داشته باشید، کوله پشتی محدودیت های زیادی برای شما خواهد داشت! و بهتر است زمانی به فکر خرید کوله پشتی تخصصی باشید که نیازهای شما با کیف های شانه آویز براورده نشود!! (مثلا ابزار شما خیلی زیاد باشد)