Vanguard UP-RISE II 45 با 310هزار تومان خریداری شد (با 15% تخفیف) - واقعا کیفیت بالایی دارد فوق العاده ست.
Vanguard UP-RISE II 45 با 310هزار تومان خریداری شد (با 15% تخفیف) - واقعا کیفیت بالایی دارد فوق العاده ست.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
قیمت خیلی خوبی خریدید.
بله برای دوتا بادی این کوله زیاد مناسب نیست.
هرچند در عمل دوتا بادی توش جا میشه اما دیگه جای زیادی برای باقی تجهیزات نمیمونه و در واقعیت زیاد عملی نمیشه.
همچنین از قسمت کویک اکسس از پهلو عملادوربین به سختی در میاد و من که لنز دهنه 77 اکثرا رو دوربینمه باز از این قسمت سخت جا میره و همچنین همیشه رو بادیم گریپ دارم کلا بیخیال این ورودی شدم.البته فکر نمیکنم برا دوربینهای اینتری لول مشکلی باشه.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
درمورد Vanguard UP-RISE II 48 همینطوره که می فرمایید.
راستش من از کوله های خیلی حجیم خوشم نمیاد مگه اینکه فضای داخلی اون واقعا مورد نیاز باشه
مدلهای 46 و 45 از نظرمن جمع و جورتر هستن وبرای یک بادی با لنز و 3 4 تا لنز اضافه وفلاش و شارژر و... کاملا مناسبه.
تفاوت اساسی مدل 46 و 45 هم در جای لب تاب هستش که مدل 45 فاقد اونه
سلام . خواهشمند است برای نیکون 7100 یک کیف معرفن نمایید که ویژگی های زیر را داشته باشد :
با قابلیت حمل و جابجایی به صورت دستی ، کمری و بر روی شانه
بتوان در آن علاوه بر لنز 140-18 همراه با دوربین یک لنز اضافه و فلاش و شارژ هم قرار داد
دسترسی به لوازم داخل کیف آسان باشد و برای استفاده لازم نباشد همه چیز را بیرون ریخت
با تشکر.
درود
تنها کیفی که بنده سراغ دارم LowerPro Inverse 200 AW هست که البته بعیده الان تو بازار موجود باشه. ولی با نیازهای شما کاملا سازگاره.
سلام دوستان
کیف ونگاردquovio26 گنجایش دوربین 5 دی و لنز 24-70 داره ؟ اگر جواب نه هست تو این محدوده مدل و قیمت چی پیشنهاد میدن دوستان
vanguard-quovio-26.jpg
علی اسدی